Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι βρε κοντέ. :grin: :grin:

αλλά δεν είναι επιχείρημα σε θρεντ του τύπου:"Αυτοί κλέβουν-ποια η άποψή σας"? το "κλέβουν και άλλοι και μάλιστα πιο πολλά".

Να στο πω κι αλλιώς: οι της ΝΔ όταν ήταν κυβέρνηση έκλεψαν.
δεκτόν.
αλλά έκλεψαν ελάχιστα σε σχέση με τα αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ που επί 30 χρόνια ισοπέδωσαν οικονομικά την Ελλάδα.
τι λέει?
στέκει για σένα ή θα βγάλεις σπυράκαι?
Δεν στεκει. Δυο ειναι τα επιχειρηματα.
Η Δεξια ειναι κακια.
Ή:
Ολοι ειναι ιδιοι, αρα να κυβερναει το ΠΑΣΟΚ.
Γνωστα αυτα.

Επισκέπτης
Κατάλαβα.Δεν τον ξέβρω τον κύριο.Τσακάλια ελληναράδες,κάτι ύποπτο βλέπετε παντού! :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
καλα δεν ξερεις οτι η ελλαδα ειναι η τελευταια κομμουνιστικη χωρα στο πλανητη γη? Δεν ξερεις τι γραφειοκρατικα υπαρχει οταν πας να ανοιξεις μια νεα εταιρια? δεν ξερεις οτι η ελλαδα εχει τους πιο πολλους δημοσιους υπαλληλους σε αναλογια πληθυσμου στην ευρωπη? δεν ξερεις οτι ακομα και οι ιδιωτικες εταιριες ειναι στη πραξη δημοσιες με μοναδικο πελατη το κρατος που ζεις? Και ενω εχουμε αυτη την σταλινικη κοινωνια που χρειαζεται αλλαγη εσυ προταζεις το δηλλημα βασιλικος ή βενιζελικος? Πας καλα κωστακη? Για να νικηθουν οι κομμουνιστες σε ιδεολογικο επιπεδο (για να μην αποτελει η οικονομικη τους θεωρια αξια λογου στο ΠΑΡΟΝ) πρεπει να πεσουν οι μυθοι που εχουν καλλιεργησει στην κοινωνια...για αυτο ειναι χρρησιμοι οι αναφορα τους..
πω πω...πρωτον μιστερ γκεμπελς δεν προσταξα διλλημα βενιζελος η κοκος δευτερον η ελλαδα δεν ειναι κομμουνιστικη εκτος να θεωρεις το πασοκ ετσι(δεν νομιζω γιατι ο αρχηγος σου μια χαρα τα εχει βρει μαζι του ;)).η γραφειοκρατια(που γαμαει πολυ κοσμο οντως) τι σχεση εχει με αυτα που εγραψες πριν?πας απο θηβα σε αγρινιο και μετα αρτα.δεν σε πιανω ρε τυπε.τα εχεις κανει πολυ σαλατα εμσα σοτ κεφαλι σου ελα και τα αραδιαζεις μαζι.και περιμενεις απο εμενα να στα κανω πενηνταρακια.και η ελλαδα θα σωθει αν νικηθουν οι κομμουνιστες σε ιδεολογικο επιπεδο?το 8 τοις εκατο?ρε τυπε τι φαντασματα βλεπεις?που βρισκεσαι?και το κκε χιλια δυο κακα εχει αλαλ δεν διοριζε αυτο τους δημοσιους τοσα χρονια.τυπε μην μου ξαναραδιασεις τετοια σαλατα.δεν θα το ξαναντεξω να ασου απαντησω.πρεπει να παιρνεις λαγκαρντιλ φουλ γαιδουροχαπο μιλαμε τυπε.δεν αντεχεσαι.ετσι εξηγειται οτι μια χαρα τα πατε με τον παπαζολη...ασχολησου με αυτον.ασε με εμενα.για σενα το λεω...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ρε μεμο με ποσα προφιλ γραφεις σημερα?για πηγη πηγαινε ρωτησε στην χαλκιδικη και αλλου στην βορεια ελλαδα...και ασε τα πουστικα κολπα με πηγουλες και δροσουλες για τον παπια.και καλα υποτιμω την πηγη και μετ αυποτιμω και εσενα και ας εχω επιχειρηματα για τον πουτσο.αντε ξεκινα για βορεια ελλαδα και πες τους αν τους πηραν χωραφια μοναστηρια κ.τ.λ.καλο ταξιδι.

και γιατι να ειμαι εγω "στρατευμενος" και να μην ειναι στρατευμενοι παπαζολης, υπερποντικας, πιπης...κλπ...που ξημερωβραδιαζονται στο σάιτ καθε μερα (αυτοι δεν εχουν προσωπικη ζωη?)Εγω μεγαλε ελειπα απο το σάιτ 6 μηνες το 2011 εκτος βεβαια εαν ο ΛΑ.Ο.Σ βαζει τους μισους μηνες ανα χρονο  :2funny:

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ειτε το θελεις ειτε οχι υπηρχε πρωην ανωτατος αρχοντας και εφοσον υπαρχουν οπαδοι του που πιστευουν σε αυτον και δεν θετουν θεμα πολιτειακο...μπορουν να αναπαραγαγουν τις αποψεις του στη τελικη...

Αλλα δεν σε ειδα να εισαι το ιδιο "αντικειμενικος" με αυτους που επισημα θελουν να καταλυσουν το ΣΤΝΤΑΓΜΑ...?!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πρώτον!
ο μέμος είναι κλώνος μου και όχι εγώ του μέμου!
και ο ραφ επίσης.
Δεύτερον!
ρώτησες εσύ και σου είπαν ότι τα πήραν?
τίνος ήταν δηλ?

Τρίτον.
Επιμένω! Πηγούλα?
αλλιώς θα σου πω και γω ότι ρώτησα και δεν τα πήραν.

αυτάααααα!
τεταρτον ασε τα πουστικα μεμο...για πηγουλα σου ειπα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και γιατι να ειμαι εγω "στρατευμενος" και να μην ειναι στρατευμενοι παπαζολης, υπερποντικας, πιπης...κλπ...που ξημερωβραδιαζονται στο σάιτ καθε μερα (αυτοι δεν εχουν προσωπικη ζωη?)Εγω μεγαλε ελειπα απο το σάιτ 6 μηνες το 2011 εκτος βεβαια εαν ο ΛΑ.Ο.Σ βαζει τους μισους μηνες ανα χρονο  :2funny:

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ειτε το θελεις ειτε οχι υπηρχε πρωην ανωτατος αρχοντας και εφοσον υπαρχουν οπαδοι του που πιστευουν σε αυτον και δεν θετουν θεμα πολιτειακο...μπορουν να αναπαραγαγουν τις αποψεις του στη τελικη...

Αλλα δεν σε ειδα να εισαι το ιδιο "αντικειμενικος" με αυτους που επισημα θελουν να καταλυσουν το ΣΤΝΤΑΓΜΑ...?!!!
Εμενα γιατι με εξαιρεσες απο τους στρατευμενους? Δεν σου γεμιζω το ματι?

Επισκέπτης
ναι βρε κοντέ. :grin: :grin:

αλλά δεν είναι επιχείρημα σε θρεντ του τύπου:"Αυτοί κλέβουν-ποια η άποψή σας"? το "κλέβουν και άλλοι και μάλιστα πιο πολλά".

Να στο πω κι αλλιώς: οι της ΝΔ όταν ήταν κυβέρνηση έκλεψαν.
δεκτόν.
αλλά έκλεψαν ελάχιστα σε σχέση με τα αρπακτικά του ΠΑΣΟΚ που επί 30 χρόνια ισοπέδωσαν οικονομικά την Ελλάδα.
τι λέει?
στέκει για σένα ή θα βγάλεις σπυράκαι?
Στέκει μια χαρά ψηλούλη(για ποικιλία  :grin:).Αποτυχημένοι κι οι δυό κι οι πασόκοι γαμήσαν αρκετά την Ελλάδα.Φτάνει πια!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πω πω...πρωτον μιστερ γκεμπελς δεν προσταξα διλλημα βενιζελος η κοκος δευτερον η ελλαδα δεν ειναι κομμουνιστικη εκτος να θεωρεις το πασοκ ετσι(δεν νομιζω γιατι ο αρχηγος σου μια χαρα τα εχει βρει μαζι του ;)).η γραφειοκρατια(που γαμαει πολυ κοσμο οντως) τι σχεση εχει με αυτα που εγραψες πριν?πας απο θηβα σε αγρινιο και μετα αρτα.δεν σε πιανω ρε τυπε.τα εχεις κανει πολυ σαλατα εμσα σοτ κεφαλι σου ελα και τα αραδιαζεις μαζι.και περιμενεις απο εμενα να στα κανω πενηνταρακια.και η ελλαδα θα σωθει αν νικηθουν οι κομμουνιστες σε ιδεολογικο επιπεδο?το 8 τοις εκατο?ρε τυπε τι φαντασματα βλεπεις?που βρισκεσαι?και το κκε χιλια δυο κακα εχει αλαλ δεν διοριζε αυτο τους δημοσιους τοσα χρονια.τυπε μην μου ξαναραδιασεις τετοια σαλατα.δεν θα το ξαναντεξω να ασου απαντησω.πρεπει να παιρνεις λαγκαρντιλ φουλ γαιδουροχαπο μιλαμε τυπε.δεν αντεχεσαι.ετσι εξηγειται οτι μια χαρα τα πατε με τον παπαζολη...ασχολησου με αυτον.ασε με εμενα.για σενα το λεω...

εαν δεν αντιλαμβανεσαι την εννοια της ιδεολογικης ηγεμονιας που ασκει το 8% στο πασοκ...τοτε μεγαλε δεν εχει παρακολουθησει την μετεξελιξη της ενωσεως κεντρου μετα το 74 σε πασοκ...τι αλλο να πω...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

οκ εχεις δικιο.ησυχασε τωρα καλο παιντι...α τσα!!.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εαν δεν αντιλαμβανεσαι την εννοια της ιδεολογικης ηγεμονιας που ασκει το 8% στο πασοκ...τοτε μεγαλε δεν εχει παρακολουθησει την μετεξελιξη της ενωσεως κεντρου μετα το 74 σε πασοκ...τι αλλο να πω...
τιποτα με ταπωσες.δεν τα βγαζω περα μαζι σου!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εμενα γιατι με εξαιρεσες απο τους στρατευμενους? Δεν σου γεμιζω το ματι?
ασε ρε μη μπλεκεις,

εδω εμενα με ειχανε βγαλει για χρονια αρχηγο ναουμε.....ευτυχως που ανελαβε ο ισιος και πηρε το βαρυ αυτο φορτιο απο τις πλατες μου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom