υποννοείς σπαμ εσύ τώρα?οποιος εχει την ταμπακιερα να τη φερει πισω θελω να κανω τσιγαρο
και κόψτο το ρημάδι!
υποννοείς σπαμ εσύ τώρα?οποιος εχει την ταμπακιερα να τη φερει πισω θελω να κανω τσιγαρο
οκ λεω να την κανω γιατι δεν με παιρνει.μαζευτηκανε πολλοι και λεω να απολαυσω το θεαμα τωρα.anarchists vs γλυξμπουργκ fc!!!
αμα παιρνεις 10.000 μισθο και σου βαζει 50% φορο καλα κανει...Με 50% φορο εισοδηματος?
Ευχαριστω πολυ.
Πρέπει να θέλουμε κομμουνισμό σώνει και ντε;Πρέπει μόνο τα άκρα να δίνουν λύση;Πρέπει να ανταλλάσσουμε επιχειρήματα του στυλ εμείς σας σκίσαμε εδώ,οι άλλοι σας σκοτώσαμε εκεί που γράφατε στο θρεντ για τον Τσακαλωτό;Λές και πολεμήσατε εσείς.Πρέπει να διαλέγουμε φονιά η καταστροφέα;Για μένα είσαι ξεκάθαρα φασίστας ψηλέ,με επικίνδυνες πεποιθήσεις κι αλίμονο αν λάβουν την εξουσία στα χέρια τους ακραίοι τύποι σαν κι εσένα.Χειρίζεσαι τη γλώσσα και το πληκτρολογιο καλύτερα από μένα,είσαι σίγουρα πιο διαβασμένος,είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις και να γράφεις ότι θες κι εμένα είναι δικαίωμά μου να σε κράζω,αλλά αυτό δεν είναι και γκεμπελισμός.Και σιγά την είδηση ρε κομιστή.Την αφορμή για να παραθέσεις τα ιδεολογήματά σου ψάχνεις!και εγω ξερω κατι ανθρωπους με κονσερβοκουτια στο λαιμο τους...το κεντρικο ερωτημα θελουμε κομμουνισμο στην ελλαδα? αυτο ειναι το οικονομικο προτυπο μας? Εγω παντως θα μπορουσα για χαρη της κουβεντας να συμβιβαστω και με την σοσιαλιστικη σουηδια...εσυ?
Γιατι? μαζι τα βγαλαμε?αμα παιρνεις 10.000 μισθο και σου βαζει 50% φορο καλα κανει...
αμα παιρνεις 700 και σου βαζει 45%, τοτε ειναι ΓΤΠ ;)
τα νουμερα διαβαζονται και ετσι και γιουβετσι
Τι λες μωρε? Τι λες? ΤΙ ΛΕΣ???????????????????Πρέπει να θέλουμε κομμουνισμό σώνει και ντε;Πρέπει μόνο τα άκρα να δίνουν λύση;Πρέπει να ανταλλάσσουμε επιχειρήματα του στυλ εμείς σας σκίσαμε εδώ,οι άλλοι σας σκοτώσαμε εκεί που γράφατε στο θρεντ για τον Τσακαλωτό;Λές και πολεμήσατε εσείς.Πρέπει να διαλέγουμε φονιά η καταστροφέα;Για μένα είσαι ξεκάθαρα φασίστας ψηλέ,με επικίνδυνες πεποιθήσεις κι αλίμονο αν λάβουν την εξουσία στα χέρια τους ακραίοι τύποι σαν κι εσένα.Χειρίζεσαι τη γλώσσα και το πληκτρολογιο καλύτερα από μένα,είσαι σίγουρα πιο διαβασμένος,είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις και να γράφεις ότι θες κι εμένα είναι δικαίωμά μου να σε κράζω,αλλά αυτό δεν είναι και γκεμπελισμός.Και σιγά την είδηση ρε κομιστή.Την αφορμή για να παραθέσεις τα ιδεολογήματά σου ψάχνεις!
Δεν είπα κάτι τέτοιο (2) και δεν πήρα θέση στο θέμα. Γενικά υπάρχει μια ποσοτική οπτική στο "πρόβλημα" και πρέπει να την δούμε αλλιώς θα κοιτάμε το δέντρο και θα χάνουμε το δάσος. Πόση ζημιά κάνουν με το ρεύμα που κλέβουν αυτοί που το κάνουν; Εϊναι όντως πρόβλημα ή απλά κάνουμε τη χάρη στον βλάκα να συμμετέχουμε σε ένα από τα πολλά "μισανθρωπ-ικά" θέματα που ανοίγει;
Εγώ νομίζω αυτή είναι ταμπακέρα. Έχεις κάτι επ' αυτού εσύ να πεις;
σε ενα μοντελο σαν της σουηδιας, σε φορολογει πολυ, αλλα κονομας και πολλα και ξερεις οτι με τα μισα που σου παιρνει σου παρεχει μηχανισμο κρατους που τον ζηλευουν ολοι!Γιατι? μαζι τα βγαλαμε?
Αν εχω 10.000 ευρω χασουρα το μηνα, θα μου πληρωσει τα μισα?
Με 50% φορο εισοδηματος?
Ευχαριστω πολυ.
Και ο ελληνικος λαος, που το 65% αυτού δεν πληρωνει ουτε ενα ευρω φορο εισοδηματος, θα ενστερνισθει σουηδικο μοντελο. Καλα.σε ενα μοντελο σαν της σουηδιας, σε φορολογει πολυ, αλλα κονομας και πολλα και ξερεις οτι με τα μισα που σου παιρνει σου παρεχει μηχανισμο κρατους που τον ζηλευουν ολοι!
εδω σου παιρνει τα μισα (και παραπανω) απο τα λιγα που βγαζεις και τι σου δινει ακριβως για ανταλλαγμα? τι πληρωνεις βρε αδερφε μεγια τα λεφτα που δινεις?
οχι η ταμπακερα ειναι...πως ειναι δυνατον να κανει καταληψη και να καταλυεις τους νομους και μολις σου κοβει και σωστα η ΔΕΗ ΤΟ ρευμα να κατηγορεις την ΔΕΗ...οτι δεν σεβεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ..
επισης ο ελληνικος λαος παιρνει και το 1/3 απο οτι παιρνει ο σουηδος ;)Και ο ελληνικος λαος, που το 65% αυτού δεν πληρωνει ουτε ενα ευρω φορο εισοδηματος, θα ενστερνισθει σουηδικο μοντελο. Καλα.
σόρι αλλά...γιατί τους λες όλους "ψηλούς"?Πρέπει να θέλουμε κομμουνισμό σώνει και ντε;Πρέπει μόνο τα άκρα να δίνουν λύση;Πρέπει να ανταλλάσσουμε επιχειρήματα του στυλ εμείς σας σκίσαμε εδώ,οι άλλοι σας σκοτώσαμε εκεί που γράφατε στο θρεντ για τον Τσακαλωτό;Λές και πολεμήσατε εσείς.Πρέπει να διαλέγουμε φονιά η καταστροφέα;Για μένα είσαι ξεκάθαρα φασίστας ψηλέ,με επικίνδυνες πεποιθήσεις κι αλίμονο αν λάβουν την εξουσία στα χέρια τους ακραίοι τύποι σαν κι εσένα.Χειρίζεσαι τη γλώσσα και το πληκτρολογιο καλύτερα από μένα,είσαι σίγουρα πιο διαβασμένος,είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις και να γράφεις ότι θες κι εμένα είναι δικαίωμά μου να σε κράζω,αλλά αυτό δεν είναι και γκεμπελισμός.Και σιγά την είδηση ρε κομιστή.Την αφορμή για να παραθέσεις τα ιδεολογήματά σου ψάχνεις!
το κολημα για τον κοκο ειναι δικο μου?εσυ δεν ανοιξες thread για παρτυ του ρε?και μετα λες εμενα τσουτσεκι.χρησιμος ηλιθιος ειναι ο ετεροφωτος τυποι σαν εσενα δηλαδη που ακολουθουν το κοπαδι ενας αρχηγου και κανουν αντιπολιτευση για παρτυ τους σε αντιπαλους πολιτικους οπως κανεις εσυ.πρεπει να εισαι πολυ τσουτσεκι για να το κανεις αυτο για να μην ξενιομαστε...τωρα για τη λειτουργια μιας κοινωνιας με θεσμους σε μια οικονομια ουτως η αλλως ανοιχτης αγορας αν ρωτησεις παιδι γυμνασιου θα σου πει οτι ετσι πρεπει να ειναι(και σωστα θα πει).τι σκατα μαθημα ειναι αυτο?του δημοτικου εισαι?και εχεις την απαιτηση να σε παρω σοβαρα τωρα?και τι σταλινικες επιροες γραφεις?σε ποια εποχη εισαι ακομα ρε μεγαλε και γραφεις για 49 και σταλιν?μπας και εγραψα σωστα οτι εσιαι κλειδωμενος σε κανα δωματιο απο μικρος κιολας?Αντιλαμβανομαι οτι ολοι εχουμε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μας οπως εσυ αλλα στην τελικη μπορει να ειμαστε τιποτες τσουτσεκια και οχι "διανοουμενοι"...και με δεδομενο οτι λειπει ο παπαζολ και δεν με απασχολει...
ΣΟυ λεω εαν το κολημα σου ειναι ο τεως βασιλευς...σου απανταω οτι δεν πιστευω σε μια επαναφορα ενος θεσμου που θα διχασει τους ελληνες αλλα δεν μπορω επισης να παρω μια καραμπινα και να σκοτωσω τους γονεις μου επειδη πιστευαν στο θεσμο...
Εαν στο μυαλο σου το 2011 πρεπει να κρινουμε τους ανθρωπους με το διλλημα βασιλικος ή αντιβασιλικος τοτε εισαι οντως τσουτσεκι...ή μαλλον ενας χρησιμος ηλιθιος...
ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ειναι θελουμε μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ανοιχτης αγορας ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ που θα ελεγχουν την λειτουργια της ή μια κρατικοδιαιτη οικονομια με σταλινικες επιρροες...
Για να σε δουμε κωστακη, ποσο σοβαρος μπορεις να γινεις τωρα που δεν μου αποσπα την προσοχη το νευροσπαστο
Και ο ελληνικος λαος, που το 65% αυτού δεν πληρωνει ουτε ενα ευρω φορο εισοδηματος, θα ενστερνισθει σουηδικο μοντελο. Καλα.
για σουηδούς δεν ξέρω.επισης ο ελληνικος λαος παιρνει και το 1/3 απο οτι παιρνει ο σουηδος ;)
Το είδα.Κι εξακολουθώ να πιστεύω σιγά την είδηση.Για τους μεγαλοκαταπατητές δημόσιας περιουσίας δεν υπάρχει ταμπακιέρα;Στοιχίζουν λιγότερα στο ελληνικό κράτος το οποίο εσύ κι εγώ στηρίζουμε με τη φορολόγησή μας;Ή μήπως επειδή εκείνους δεν μπορούμε να τους πούμε αναρχικούς,να τους "ταμπελάρουμε"εύκολα ή να τους αγγίξουμε καν κάνουμε κο κο κο;Τι λες μωρε? Τι λες? ΤΙ ΛΕΣ???????????????????
Το "καταλυμενο" κτιριο το ειδες?
ΤΟ ΚΕΝΤςΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ειναι θελουμε μια ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ανοιχτης αγορας ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ που θα ελεγχουν την λειτουργια της ή μια κρατικοδιαιτη οικονομια με σταλινικες επιρροες...
ειδες που και εδω συμφωνω μαζι σου(συμφωνησα και για οτυς γαμοισπανους στο ευρομπασκετ)?δεν ειναι μεγαλη ειδηση και σιγουρα δνε στοιχιζει στο δημοσιο το ρευμα που καινε οι...(οκ δεν το γραφω για να μην με πεις νταη ) οσο η καταπατηση απο την εκκλησια δημοσιας περιουσιας με "νομιμο" η αλλο τροπο αλλα το σωστο να λεγεται για ολους και ολα...Το είδα.Κι εξακολουθώ να πιστεύω σιγά την είδηση.Για τους μεγαλοκαταπατητές δημόσιας περιουσίας δεν υπάρχει ταμπακιέρα;Στοιχίζουν λιγότερα στο ελληνικό κράτος το οποίο εσύ κι εγώ στηρίζουμε με τη φορολόγησή μας;Ή μήπως επειδή εκείνους δεν μπορούμε να τους πούμε αναρχικούς,να τους "ταμπελάρουμε"εύκολα ή να τους αγγίξουμε καν κάνουμε κο κο κο;
μάιστα.Το είδα.Κι εξακολουθώ να πιστεύω σιγά την είδηση.Για τους μεγαλοκαταπατητές δημόσιας περιουσίας δεν υπάρχει ταμπακιέρα;Στοιχίζουν λιγότερα στο ελληνικό κράτος το οποίο εσύ κι εγώ στηρίζουμε με τη φορολόγησή μας;Ή μήπως επειδή εκείνους δεν μπορούμε να τους πούμε αναρχικούς,να τους "ταμπελάρουμε"εύκολα ή να τους αγγίξουμε καν κάνουμε κο κο κο;
Συνήθεια ετών.Είμαι και λίγοσόρι αλλά...γιατί τους λες όλους "ψηλούς"?
α.τους γνωρίζεις προσωπικά?
β.είναι εναλλακτικό του "τύπε" που έβγαλε ο απόλυτος?
γ.είσαι πολύ κοντός εσύ?
δ.τικ
ε.ΔΞ-ΔΑ