Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τί εστί δεξιά αλήθεια;Θα μου πεις εσύ ή να ρωτήσω το πρωί κάτι γνωστούς που περάσαν μερικά χρόνια της ζωής τους στις Κυκλάδες;

και εγω ξερω κατι ανθρωπους με κονσερβοκουτια στο λαιμο τους...το κεντρικο ερωτημα θελουμε κομμουνισμο στην ελλαδα? αυτο ειναι το οικονομικο προτυπο μας? Εγω παντως θα μπορουσα για χαρη της κουβεντας να συμβιβαστω και με την σοσιαλιστικη σουηδια...εσυ?

Επισκέπτης
ο δαιμων του πληκτρολογιου.αυτο σε μαρανε εσενα?η ορθογραφια σε ενα αντρικο σαιτ για μπουρδελα?και γιατι νταης?εσυ πριν ειπες τον αλλο φασιστα και γραφεις πανκιες της πουτσας οπως shoot the fasists κ.τ.λ.δημοκρατικος τυπος δηλαδη...τον φασιστα αντιμετωπισε τον εδω με το πληκτρολογιο σου που ειναι η γλωσσα σου.αλλιως μην πετας παπαριες μια γραμμης.

υστερογραφον:σου ειπα.πιες ενα μπυρονι να χαλαρωσεις. ;) απο την αρχη φιλικα στο προτεινα και εσυ με αποκαλεις νταη...
Δεν είναι πανκ.Απόσπασμα τραγουδιού το οποίο έχει μάλιστα διαφορετικό νόημα από αυτό που φαντάζεσαι.Μου δίνει την εντύπωση του ακραίου,του φασίστα,που η λογικοφανής του επιχειρηματολογία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα μισάνθρωπά του πιστεύω.Κάτι "παπαριές" και κάτι "της πούτσας" που γράφεις μου δώσαν κατά λάθος την εντύπωση πως πουλάς νταηλίκι;Μάλλον όχι.με όλο το σεβασμό πάντα κι αν μου επιτρέπεις κιόλας και με συγχωρείς δηλαδη.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και να νομιμοποιησουμε την κλοπη επειδη κλεβει η ΔΕΗ? Ειναι υπευθυνος λογος αυτος? Ο πολιτης κρινει μεσω των εκλογων και απαιτει απο τους βουλευτες που ψηφιζει...το ζητημα ειναι τα 2 ερωτηματα στο τελος του ποστ που "αγνοει"...

ΑΛεξ: σημερα θα μιλησουμε ουσιαστικα..αλλα και στο μελλον...εαν μου υποσχεθει να αναλαβεις το μαν -το-μαν του παπαζολ που μου κανει αυτος μαν-το-μαν με προβοκατοριες ερωτησεις που με βγαζουν εκτος ρυθμου..

Μάλλον εσύ πρέπει να υποσχεθείς ότι θα αφήσεις τον πόλεμο εναντίον της ΝΔ, λες και είσαι ο Καρατζαφέρης ο ίδιος!

εκτός κι αν...

καλα και η αλεκα βαραει τον τσιπρα... :2funny:

...εκτός κι αν είσαι βουλευτής οπότε πάω πάσο...! :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
καθίστε να κάνετε διάλογο με ένα μαλακισμένο τότε...

και ποιος αριστερος νομιμοποιητε να πει οτι εχει ανωτερο dna και χαρακτιριζει καποιον "μαλακισμενο" (και τις ιδεες του)....γιατι να μην ειναι ο τζεφρυ και εσυ "μαλακισμενα" που το βριζει ολη η ελλαδα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και εγω ξερω κατι ανθρωπους με κονσερβοκουτια στο λαιμο τους...το κεντρικο ερωτημα θελουμε κομμουνισμο στην ελλαδα? αυτο ειναι το οικονομικο προτυπο μας? Εγω παντως θα μπορουσα για χαρη της κουβεντας να συμβιβαστω και με την σοσιαλιστικη σουηδια...εσυ?
Ξερεις πόσους μεταναστες εχει η Σουηδια?

Επισκέπτης
Αν υπονοεις τις εξοριες, καλυτερα να ρωτησεις τους κεντρωους. Και κατι γερους της δημοκρατιας που εστελναν το 1965 εγγραφα στα σχολεια για να παταχθει ο κομμουνισμος.
Ενω ειχαν εκλεγει με αριστερες ψηφους.
Να τους ρωτήσω κι αυτούς ρε ψηλέ.Μόνο αυτούς να ρωτήσω;Κανάν άλλο,κανά δεξιό.Όχι,μπα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν υπονοεις τις εξοριες, καλυτερα να ρωτησεις τους κεντρωους. Και κατι γερους της δημοκρατιας που εστελναν το 1965 εγγραφα στα σχολεια για να παταχθει ο κομμουνισμος.
Ενω ειχαν εκλεγει με αριστερες ψηφους.

Ας το ξεκαθαρίσουμε για να γίνεται αντιληπτό.
Γ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Πλαστήρας, Μητσοτάκης ανήκουν στο χώρο που λέγεται Φιλελευθερισμός.
Αυτό που λέγεται Δεξιά παρομοιάζει με τη Χριστιανοδημοκρατία στην Ευρώπη μεταπολεμικά.
Το Πασοκ με τη Σοσιαλδημοκρατία.
Οι ΚΚΕ κλασικά, ΚΚΕ Εσ - ΣΥΡ, Ευρωκομμουνισμός

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μάλλον εσύ πρέπει να υποσχεθείς ότι θα αφήσεις τον πόλεμο εναντίον της ΝΔ, λες και είσαι ο Καρατζαφέρης ο ίδιος!

εκτός κι αν...

...εκτός κι αν είσαι βουλευτής οπότε πάω πάσο...! :grin: :grin: :grin:

δεν ειναι κακο να σχολιαζεις την επικαιροτητα και να αμυνεσαι...θα εχεις πμ σε λιγο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ας το ξεκαθαρίσουμε για να γίνεται αντιληπτό.
Γ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Πλαστήρας, Μητσοτάκης ανήκουν στο χώρο που λέγεται Φιλελευθερισμός.
Αυτό που λέγεται Δεξιά παρομοιάζει με τη Χριστιανοδημοκρατία στην Ευρώπη μεταπολεμικά.
Το Πασοκ με τη Σοσιαλδημοκρατία.
Οι ΚΚΕ κλασικά, ΚΚΕ Εσ - ΣΥΡ, Ευρωκομμουνισμός
Σωστο αλλά ασχετο.
Δεν θα χρεωθει τον αντικομμουνισμο του Κεντρου η Δεξια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν είναι πανκ.Απόσπασμα τραγουδιού το οποίο έχει μάλιστα διαφορετικό νόημα από αυτό που φαντάζεσαι.Μου δίνει την εντύπωση του ακραίου,του φασίστα,που η λογικοφανής του επιχειρηματολογία προσπαθεί να δικαιολογήσει τα μισάνθρωπά του πιστεύω.Κάτι "παπαριές" και κάτι "της πούτσας" που γράφεις μου δώσαν κατά λάθος την εντύπωση πως πουλάς νταηλίκι;Μάλλον όχι.με όλο το σεβασμό πάντα κι αν μου επιτρέπεις κιόλας και με συγχωρείς δηλαδη.
οτι γραφεις βλεπω τυπε.και τα "της πουτσας" και "παπαριες" ειναι η αληθεια για οριμενα απο τα γραφομενα σου.τουλαχιστον κατα την αποψη μου.τωρα για το αν εισεπραξες νταηλικι εκ μερους μου don't give a shit που λενε τα αδερφια μας(brothers in arms) οι αμερικανοι.παντως βλεπω βρηκες τον χαμενο σου σεβασμο αφου το επαιξες μη μου απτου με αναφορες σε νταηλικια και ανορθογραφιες...pas mal...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ξερεις πόσους μεταναστες εχει η Σουηδια?

μιλαω για την οικονομικη διασταση του σουηδικου "σοσιαλησμου" (που δινει παροχες στους πολιτες του οποτε ειναι δυσκολο για εναν αριστερο μη-σταλινικο να το απορριψει)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να τους ρωτήσω κι αυτούς ρε ψηλέ.Μόνο αυτούς να ρωτήσω;Κανάν άλλο,κανά δεξιό.Όχι,μπα
Ξερω γω? ρωτα. Προσεχε μονο μην πεσεις σε κανεναν γιο ή εγγονο σφαγμενου στην ΟΥΛΕΝ.Γιατι μπορει να μην ειναι πολυ ευγενικος.
Γιατι Ιστορια δεν ειναι μονο το 1960-1974, ειναι και το 1944-1949.
Εγω δεν εχω σκοτωμενους συγγενεις και μπορω να ειμαι πιο νηφαλιος. Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Άσχετο με το post σου όχι. Οι Φιλελεέθροι ήταν αντικομμουνιστές Ιστορικά. Be observing
Σωστα. Εξαλλου το "ιδιωνυμο" κατά του ΚΚΕ το θεσπισε ο βενιζελος, οχι η βασιλικη δεξια παραταξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μιλαω για την οικονομικη διασταση του σουηδικου "σοσιαλησμου" (που δινει παροχες στους πολιτες του οποτε ειναι δυσκολο για εναν αριστερο μη-σταλινικο να το απορριψει)
Με 50% φορο εισοδηματος?
Ευχαριστω πολυ. 

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
2) Οι λογικες του στυλ "με κλεβουν αρα δεν πληρωνω διοδια και εφορια και κλεβω την αρχικλεφταρου ΔΕΗ" ειναι για παιδακια 10 ετων το πολυ.

Εσυ παντως εισαι ο πρωτος που εχει το θαρρος της γνωμης του και λεει ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΤΣΑΜΠΑ. Διαφωνω, αλλά σεβομαι την αποψη σου. Οι αλλοι πεταγαν την μπαλα στην εξεδρα.

Δεν είπα κάτι τέτοιο (2) και δεν πήρα θέση στο θέμα. Γενικά υπάρχει μια ποσοτική οπτική στο "πρόβλημα" και πρέπει να την δούμε αλλιώς θα κοιτάμε το δέντρο και θα χάνουμε το δάσος. Πόση ζημιά κάνουν με το ρεύμα που κλέβουν αυτοί που το κάνουν; Εϊναι όντως πρόβλημα ή απλά κάνουμε τη χάρη στον βλάκα να συμμετέχουμε σε ένα από τα πολλά "μισανθρωπ-ικά" θέματα που ανοίγει;

Εγώ νομίζω αυτή είναι ταμπακέρα. Έχεις κάτι επ' αυτού εσύ να πεις;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οποιος εχει την ταμπακιερα να τη φερει πισω  :tickedoff: θελω να κανω τσιγαρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν είπα κάτι τέτοιο (2) και δεν πήρα θέση στο θέμα. Γενικά υπάρχει μια ποσοτική οπτική στο "πρόβλημα" και πρέπει να την δούμε αλλιώς θα κοιτάμε το δέντρο και θα χάνουμε το δάσος. Πόση ζημιά κάνουν με το ρεύμα που κλέβουν αυτοί που το κάνουν; Εϊναι όντως πρόβλημα ή απλά κάνουμε τη χάρη στον βλάκα να συμμετέχουμε σε ένα από τα πολλά "μισανθρωπ-ικά" θέματα που ανοίγει;

Εγώ νομίζω αυτή είναι ταμπακέρα. Έχεις κάτι επ' αυτού εσύ να πεις;
Εχω. Τον τσιγγανο που κλεβει ρευμα για να ζεστανει την παραγκα του, δεν τον κρινω.
Τους δηθεν αγωνιστες που κανουν επαναστατικη γυμναστικη με τις πλατες του κρατους κρινω.
Τον συγκεκριμενο θεματοθετη οταν αρχιζει τα περιεργα τον αρχιζω κι εγω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom