Επισκέπτης
Στίχοι από τραγούδι είναι ψηλέ.Συγνώμη κιόλαςHow can you shoot fascists if you can't shoot rabbits?
Στίχοι από τραγούδι είναι ψηλέ.Συγνώμη κιόλαςHow can you shoot fascists if you can't shoot rabbits?
την levenbroy μην ξεχασεις τοτε.αν δεν βρεις παρε μια αμστελ.Ευτυχώς που μ'έβαλες στη θέση μου.Μου χρειαζόταν
μπα....τους εχει πετυχει ολους τους τονους :SΠαπαζόλης. Τι κερδίζω για το λαγό;
Παπαζόλης. Τι κερδίζω για το λαγό;
τωρα καταλαβαινω πως επιβιωνει ο καρατζαφερης με τον μπουμπουκο και μπαινουν στη βουλη...
Ενα σωστο ποστ απο μερους σου. Επιτελους.εγω νομιζω οτι το προβλημα στην ελλαδα ειναι η δαιμονοποιηση του επιχειρειν και η μετατροπη απο το 81 και μετα της ελλαδας σε μια κρατικοδιαιτης οικονομιας..που καθοριστικο ρολο ειχε σε ιδεολογικο επιπεδο η Μαρξιστικη παιδεια...αλλα και οι "πατριωτες" αναρχικοι που καλλιεργησαν την ανυπακοη στους νομους...
Τόσο σκληρός άντρας είσαι ρε ψηλέ;Να σκιαχτώ;την levenbroy μην ξεχασεις τοτε.αν δεν βρεις παρε μια αμστελ.
Περαν αυτου.
Μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε.
Καλως εχουν τσαμπα ρευμα οι καταληψεις?
Ισχυει ή δεν ισχυει?
Ειστε υπερ ή κατα?
ναι θελω να φορολογουνται ολα.απο τους λουγρκοπαπαδες μεχρι τους σιχαμενους ταλιμπαν.εσυ μονο με διλληματα ζεις συνεχεια?δικη σου αποψη δνε μπορεις να εχεις?μπας και σε εχει κλειδωμενο ο αρχηγος σου σε κανεναν μπουντρουμι με σαντουιτς και ενα πι σι για να περνας την γραμμη του κοματος στο μπουρδελα.κομ?η για να μου απαντας συνεχως με διλληματα βρεθηκες σε καποια στιγμη της ζωης σου σε διλλημα μεταξυ κοκας και κουραμπιεδοσκονης και σου εμεινε απο τοτε?επι της ουσιας...απο οσα ειπες...αντιλαμβανομαι οτι θες να φορολογουνται ολα τα ιδρυματα ολων θρησκειων...σωστα?
Το διλλημα της εποχης μας ειναι οι οπαδοι του κοκου και οι αντιπαλοι του? Ή να γινουμε μια δυτικη χωρα επιτελους και οχι ενα τσιρκο?
Ο κομιστής της είδησης τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του.Αλεξ...κανεις και εσυ πως δεν καταλαβαινεις..προσπαθουν οι παιδες να γελοιοποιησουν τον κομιστη της ειδησης για να βγαλουν ανυποληπτη την ειδηση...
τι εγινε?αλλαξες γνωμη και σηκωθηκες απο την θεση σου?εσυ προπσφερθηκες να την αραξεις.εγω απλως στο προτεινα.οποιος σου προτεινει να πιεις levenbroy ειναι σκληρος?και να σου προτεινει εναλακτικα amstel...και δεν ειμαι και ψηλος.Τόσο σκληρός άντρας είσαι ρε ψηλέ;Να σκιαχτώ;
Ενα σωστο ποστ απο μερους σου. Επιτελους.
Αναρωτιεμαι, αφου στα 21 εβγαλες ολα τα συμπερασματα σου, τι θα εχεις να κανεις την υπολοιπη ζωη σου.2-3 πραγματα θα πω ακομη και αποχωρω γιατι και θα χασω τα λογια μου αλλα και τον χρονο μου.
Λοιπον αν οι παραταξεις δεν πεταχθουν απο τα πανεπιστημια... μια ζωη τα πανεπιστημια θα ειναι τσιρκο.
Τσιρκο Μεντρανο.
Κατα τα αλλα τα ειπα και χθες... η πολιτικη ειναι αερας κοπανιστος. Ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του και να νομιζει πως ειναι εξυπνος και μορφωμενος.
Καληνυχτα.
Ανορθόγραφος μόνο τότε,ψηλέ;Και νταής;τι εγινε?αλλαξες γνωμη και σηκωθηκες απο την θεση σου?εσυ προπσφερθηκες να την αραξεις.εγω απλως στο προτεινα.οποιος σου προτεινει να πιεις levenbroy ειναι σκληρος?και να σου προτεινει εναλακτικα amstel...και δεν ειμαι και ψηλος.
πες οτι τα γαμαησαν ολα με τα ρουσφετια να τελειωνουμε.οι απλυτοι δεν καλλιεργησαν τιποτα απο μονοι τους.εγω νομιζω οτι το προβλημα στην ελλαδα ειναι η δαιμονοποιηση του επιχειρειν και η μετατροπη απο το 81 και μετα της ελλαδας σε μια κρατικοδιαιτης οικονομιας..που καθοριστικο ρολο ειχε σε ιδεολογικο επιπεδο η Μαρξιστικη παιδεια...αλλα και οι "πατριωτες" αναρχικοι που καλλιεργησαν την ανυπακοη στους νομους...
Αναρωτιεμαι, αφου στα 21 εβγαλες ολα τα συμπερασματα σου, τι θα εχεις να κανεις την υπολοιπη ζωη σου.
Η πολιτικη αερας κοπανιστος. Μαλιστα.
Λυπαμαι, προτιμω να ακουσω τους αρχαιους, που ειχαν την πολιτικη σε πολυ μεγαλη υποληψη.
Και οποιος ηταν εκτος πολιτικης θεωρειτο μιασμα.
Δεν νομιζω να ξερεις καλυτερα απο εκεινους.