Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τωρα καταλαβαινω πως επιβιωνει ο καρατζαφερης με τον μπουμπουκο και μπαινουν στη βουλη...

εγω νομιζω οτι το προβλημα στην ελλαδα ειναι η δαιμονοποιηση του επιχειρειν και η μετατροπη απο το 81 και μετα της ελλαδας σε μια κρατικοδιαιτης οικονομιας..που καθοριστικο ρολο ειχε σε ιδεολογικο επιπεδο η Μαρξιστικη παιδεια...αλλα και οι "πατριωτες" αναρχικοι που καλλιεργησαν την ανυπακοη στους νομους...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εγω νομιζω οτι το προβλημα στην ελλαδα ειναι η δαιμονοποιηση του επιχειρειν και η μετατροπη απο το 81 και μετα της ελλαδας σε μια κρατικοδιαιτης οικονομιας..που καθοριστικο ρολο ειχε σε ιδεολογικο επιπεδο η Μαρξιστικη παιδεια...αλλα και οι "πατριωτες" αναρχικοι που καλλιεργησαν την ανυπακοη στους νομους...
Ενα σωστο ποστ απο μερους σου. Επιτελους.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Περαν αυτου.
Μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε.
Καλως εχουν τσαμπα ρευμα οι καταληψεις?
Ισχυει ή δεν ισχυει?
Ειστε υπερ ή κατα?

Αλεξ...κανεις και εσυ πως δεν καταλαβαινεις..προσπαθουν οι παιδες να γελοιοποιησουν τον κομιστη της ειδησης για να βγαλουν ανυποληπτη την ειδηση...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επι της ουσιας...απο οσα ειπες...αντιλαμβανομαι οτι θες να φορολογουνται ολα τα ιδρυματα ολων θρησκειων...σωστα?

Το διλλημα της εποχης μας ειναι οι οπαδοι του κοκου και οι αντιπαλοι του? Ή να γινουμε μια δυτικη χωρα επιτελους και οχι ενα τσιρκο?
ναι θελω να φορολογουνται ολα.απο τους λουγρκοπαπαδες μεχρι τους σιχαμενους ταλιμπαν.εσυ μονο με διλληματα ζεις συνεχεια?δικη σου αποψη δνε μπορεις να εχεις?μπας και σε εχει κλειδωμενο ο αρχηγος σου σε κανεναν μπουντρουμι με σαντουιτς και ενα πι σι για να περνας την γραμμη του κοματος στο μπουρδελα.κομ?η για να μου απαντας συνεχως με διλληματα βρεθηκες σε καποια στιγμη της ζωης σου σε διλλημα μεταξυ κοκας και κουραμπιεδοσκονης και σου εμεινε απο τοτε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
2-3 πραγματα θα πω ακομη και αποχωρω γιατι και θα χασω τα λογια μου αλλα και τον χρονο μου.

Λοιπον αν οι παραταξεις δεν πεταχθουν απο τα πανεπιστημια... μια ζωη τα πανεπιστημια θα ειναι τσιρκο.

Τσιρκο Μεντρανο.

Κατα τα αλλα τα ειπα και χθες... η πολιτικη ειναι αερας κοπανιστος. Ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του και να νομιζει πως ειναι εξυπνος και μορφωμενος.

Καληνυχτα.

Επισκέπτης
Αλεξ...κανεις και εσυ πως δεν καταλαβαινεις..προσπαθουν οι παιδες να γελοιοποιησουν τον κομιστη της ειδησης για να βγαλουν ανυποληπτη την ειδηση...
Ο κομιστής της είδησης τα καταφέρνει μια χαρά μόνος του.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τόσο σκληρός άντρας είσαι ρε ψηλέ;Να σκιαχτώ;
τι εγινε?αλλαξες γνωμη και σηκωθηκες απο την θεση σου?εσυ προπσφερθηκες να την αραξεις.εγω απλως στο προτεινα.οποιος σου προτεινει να πιεις levenbroy ειναι σκληρος?και να σου προτεινει εναλακτικα amstel...και δεν ειμαι και ψηλος.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ενα σωστο ποστ απο μερους σου. Επιτελους.

Μα για αυτο αλεξ χτυπαω συνεχως την αριστερα αλεξ... για να ξεβρακωσω τον ιδεολογικο καθοδηγητη του πασοκ τα τελευταια 30 χρονια...αλλα και να ξυπνησω τις μνημες των δεξιων τι εστι δεξια απο την αποχαυνωση 30 ετων απο το μεσαιο χωρο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι παραταξεις ειναι μια ωραια φαμπρικα στα πανεπιστημια για να κλεβουν λεφτα απο τους φοιτητες πχ απο τα παρτυ απο τα μπουζουκια κτλπ κανουν καλη σουμα + τα ρουσφετια με τους καθηγητες... και την συγκλητο υπαρχει μεγαλη βρωμια στην Ελλαδα... για αυτο ενας πραγματικα λογικος ανθρωπος τα βλεπει τα σιχαινεται τους μουτζωνει ολους αυτους και φευγει εξωτερικο. Απλα τα πραγματα και αστους να κουρευονται.

Ειναι κριμα νεα παιδια να επιτρεπετε να σας προβατοποιουν ετσι οι παραταξεις και να σας βαζουν οπαδους στην κλικα τους. Πραγματικα κριμα ειμαι σιγουρος πως καποια στιγμη στο μελλον θα το μετανιωσετε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
2-3 πραγματα θα πω ακομη και αποχωρω γιατι και θα χασω τα λογια μου αλλα και τον χρονο μου.

Λοιπον αν οι παραταξεις δεν πεταχθουν απο τα πανεπιστημια... μια ζωη τα πανεπιστημια θα ειναι τσιρκο.

Τσιρκο Μεντρανο.

Κατα τα αλλα τα ειπα και χθες... η πολιτικη ειναι αερας κοπανιστος. Ο καθενας μπορει να λεει τα δικα του και να νομιζει πως ειναι εξυπνος και μορφωμενος.

Καληνυχτα.
Αναρωτιεμαι, αφου στα 21 εβγαλες ολα τα συμπερασματα σου, τι θα εχεις να κανεις την υπολοιπη ζωη σου.
Η πολιτικη αερας κοπανιστος. Μαλιστα.
Λυπαμαι, προτιμω να ακουσω τους αρχαιους, που ειχαν την πολιτικη σε πολυ μεγαλη υποληψη.
Και οποιος ηταν εκτος πολιτικης θεωρειτο μιασμα.
Δεν νομιζω να ξερεις καλυτερα απο εκεινους.

Επισκέπτης
τι εγινε?αλλαξες γνωμη και σηκωθηκες απο την θεση σου?εσυ προπσφερθηκες να την αραξεις.εγω απλως στο προτεινα.οποιος σου προτεινει να πιεις levenbroy ειναι σκληρος?και να σου προτεινει εναλακτικα amstel...και δεν ειμαι και ψηλος.
Ανορθόγραφος μόνο τότε,ψηλέ;Και νταής;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πες οτι τα γαμαησαν ολα με τα ρουσφετια να τελειωνουμε.οι απλυτοι δεν καλλιεργησαν τιποτα απο μονοι τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αναρωτιεμαι, αφου στα 21 εβγαλες ολα τα συμπερασματα σου, τι θα εχεις να κανεις την υπολοιπη ζωη σου.
Η πολιτικη αερας κοπανιστος. Μαλιστα.
Λυπαμαι, προτιμω να ακουσω τους αρχαιους, που ειχαν την πολιτικη σε πολυ μεγαλη υποληψη.
Και οποιος ηταν εκτος πολιτικης θεωρειτο μιασμα.
Δεν νομιζω να ξερεις καλυτερα απο εκεινους.

Τι σχεση εχει ρε συ η πολιτικη που προτεινε ο Αριστοτελης με την πολιτικη αυτων εδω?

Οι ανθρωποι ειναι τελειως αντιπαραγωγικοι. Τι ειναι αυτα που λες? Εισαι και δικηγορος  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom