Επισκέπτης
Καλώς τον κι αυτόν.Θα σας μάθω σιγά σιγά,που θα πάει.Για την ταμπακερα?
Καλώς τον κι αυτόν.Θα σας μάθω σιγά σιγά,που θα πάει.Για την ταμπακερα?
Ναι. οκ.Καλώς τον κι αυτόν.Θα σας μάθω σιγά σιγά,που θα πάει.
Καλώς τον κι αυτόν.Θα σας μάθω σιγά σιγά,που θα πάει.
Ναι, καλα κι εσυ. Κατι αποψεις σαν και τις δικες σου κρατανε ζωντανη την τελειωμενη αριστερα. Συγχαρητηρια.[URL unfurl="true"]http://epohi.gr/portal/politiki/10141-ΕΝΩ-ΑΡΧΙΖΕΙ-Ο-ΑΓΡΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ[/url]
Όλα αυτά κάνουν δυσκολότερη και ταυτόχρονα ευχερέστερη τη θέση της αριστεράς. Δυσκολότερη γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει πια τις συντονισμένες επιθέσεις –όχι μόνο πολιτικές– ενός διευρυμένου αστικού μετώπου
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ...ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ "προχειρο"...
Πόσο τραγικός είναι αυτός ο τυπάς ρε ψηλέ;Έλεος με τους παλιοφασίστες.Πόσοι είναι πια;
Ναι, καλα κι εσυ. Κατι αποψεις σαν και τις δικες σου κρατανε ζωντανη την τελειωμενη αριστερα. Συγχαρητηρια.
συλλεγεις ονοματα για το αδειο καρνε σου να υποθεσω?παντως ο οπαδος του κοκου και του καρατζαφερη πανω σωστα μπορει να εφτιαξε μαλακια thread οπως συνηθως αλλα οπως τα πουστοπαπαδαρια πρεπει να φορολογηθουν και αν σταματησει το κρατος να τους πληρωνει επιτελους ετσι και οι αναρχοαπλυτοι δεν μπορουν να κανουν τον πουστη με τον κωλο του αλουνου που ελεγε και ο βαμβακουλας.Καλώς τον κι αυτόν.Θα σας μάθω σιγά σιγά,που θα πάει.
ένας γραφικός που ανοίγει μόνο πολιτικά θέματα για την παράταξή που ανήκειΝαι. οκ.
Για την ταμπακερα?
τωρα καταλαβαινω πως επιβιωνει ο καρατζαφερης με τον μπουμπουκο και μπαινουν στη βουλη...αυτο φοβουνται αλεξ... μια επαναληψη του 49
How can you shoot fascists if you can't shoot rabbits?
Δεν ξέρω,δεν έχωΝαι. οκ.
Για την ταμπακερα?
Περαν αυτου.ένας γραφικός που ανοίγει μόνο πολιτικά θέματα για την παράταξή που ανήκει
Καλα.Δεν ξέρω,δεν έχω
οκ παρε μια levenbroy τυπε και αραξε τοτε.Δεν ξέρω,δεν έχω
Δεν είμαι αναρχικός,απλά δεν είμαι φασίστας[URL unfurl="true"]http://epohi.gr/portal/politiki/10141-ΕΝΩ-ΑΡΧΙΖΕΙ-Ο-ΑΓΡΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ[/url]
Όλα αυτά κάνουν δυσκολότερη και ταυτόχρονα ευχερέστερη τη θέση της αριστεράς. Δυσκολότερη γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει πια τις συντονισμένες επιθέσεις –όχι μόνο πολιτικές– ενός διευρυμένου αστικού μετώπου
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ...ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ "προχειρο"...εαν θες αφου η υπολοιπη Τ.Ο ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ Bourdela.com λειπει...
συλλεγεις ονοματα για το αδειο καρνε σου να υποθεσω?παντως ο οπαδος του κοκου και του καρατζαφερη πανω σωστα μπορει να εφτιαξε μαλακια thread οπως συνηθως αλλα οπως τα πουστοπαπαδαρια πρεπει να φορολογηθουν και αν σταματησει το κρατος να τους πληρωνει επιτελους ετσι και οι αναρχοαπλυτοι δεν μπορουν να κανουν τον πουστη με τον κωλο του αλουνου που ελεγε και ο βαμβακουλας.
[URL unfurl="true"]http://epohi.gr/portal/politiki/10141-ΕΝΩ-ΑΡΧΙΖΕΙ-Ο-ΑΓΡΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ[/url]
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ...ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ "προχειρο"...εαν θες αφου η υπολοιπη Τ.Ο ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΟΥ Bourdela.com λειπει...
Ευτυχώς που μ'έβαλες στη θέση μου.Μου χρειαζότανοκ παρε μια levenbroy τυπε και αραξε τοτε.
Δεν είμαι αναρχικός,απλά δεν είμαι φασίστας
επι της ουσιας...απο οσα ειπες...αντιλαμβανομαι οτι θες να φορολογουνται ολα τα ιδρυματα ολων θρησκειων...σωστα?
Το διλλημα της εποχης μας ειναι οι οπαδοι του κοκου και οι αντιπαλοι του? Ή να γινουμε μια δυτικη χωρα επιτελους και οχι ενα τσιρκο?