Αν είσαι η Πωλίνα Σανταλοβάκη (δεν έχω καμμία πρόθεση να το αμφισβητήσω), μου αρέσει που χες το θάρρος να μπεις εδώ μέσα και να απαντήσεις.
Ορισμένοι νομίζουν πως άν ένα κορίτσι κάνει μια γυμνή φωτογράφιση, αυτομάτως είναι και πουτάνα.
Το κύκλωμα είναι βρώμικο κι εσύ πρέπει να το ξέρεις καλύτερα από όλους. Έχω φίλους που παλιότερα τα κορίτσια κάνανε ουρές να τους πάρουν ένα αυτόγραφο, που αρνήθηκαν να "σκυψουν" γι αυτό δεν έκαναν τελικά και καριέρα στον χώρο αυτό.
Επίσης και πολλά κορίτσια φίλες μου και γνωστές μου που αρνήθηκαν να πηδηχτούν με τον κάθε "μαλάκα", προκειμένου να κάνουν καριέρα.
Εγώ πάλι είμαι αντίθετης άποψης.
" Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. "
Έναν σκοπό είχα μόνο στη ζωή μου. Να κάνω λεφτά.
Το έβλεπα παντού πως το χρήμα ανοίγει πόρτες όσο μεγάλες θες. Η δόξα δεν με ενδιέφερε, αν κι εδώ που χω φτάσει το όνομά μου "χτυπάει" σήμερα στο google ενδιαφέρουσα λινκς οικονομικού περιεχομένου.
Οπωσδήποτε δεν υπάρχει περίπτωση να ομολογήσω ποιος είμαι. Λόγω του νικ.... θα γίνω τελείως ρόμπα παντού....!!!
Αν λοιπόν διατηρείς ακόμα την ομορφιά σου και δεν έχεις να πληρώσεις τις δόσεις του αυτοκινήτου.... ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα στο χώρο της βίζιτας.
Δεκα χιλιάρικα τον μήνα θα τα έβγαζες άνετα, απλώς ανοίγοντας λίγο τα πόδια σου.... >
Με καλή διαχείριση σε έναν χρόνο θα μπορούσες να σταματήσεις να δουλεύεις κιόλας....
Σόρρυ για την ωμότητα του σχολίου.... αλλά δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου. >