Νέα

Πωλίνα Σανταλοβάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoskyli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

santalovaki

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κι όμως είπε και κάτι σωστό !

Η κοπέλα είναι εγγεφαλική και η καλύτερη διέγερση
είναι ακριβώς αυτή που έχουν τα εγγεφαλικά άτομα !
Πρέπει βέβαια να έχεις κι ένα σχετικό πνευματικό υπόβαθρο για
να νιώσεις το πόσο σημαντικό είναι το mental seduction !

kala  oti peis  file

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Καληνυχτάκιας..?  :2funny:

Απλά δεν είμαι λιγούρης.Ναι μου αρέσει το σεξ αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό.Θέλω όλο το πακέτο γυναικείας συντροφιάς,σιγουριάς και να υπάρχει αίσθημα..Το σεξ από το δεύτερο ραντεβού μόνο μπελάδες μπορεί να φέρει και περίπλοκες καταστάσεις.Εκτός και αν τρελένεστε και οι δύο και έρθει το μοιραίο.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
an  rotas  emena kai  ta  dio  den  pane  paketo. einai   apla fases  kai  apofases.
o kolos  den  einai kai  melontas!!! to  theoro ena  pikindino vitsio!i  gnomi mou  einai  mi pareis  kai  prosopika file
αρα ο κώλος δεν ειναι το μουνι του μέλλοντος οπως λενε μερικοι..εσυ παραμενεις στην ευχαρίστηση  του κολπου σου οπως καταλαβαινω  

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ego  thelo  o  allos  na  einai  altrouistis gia  mena  apo mono tou kai  thelo prota na  ton  gnorizo  poio  kala  pano  apo  20  rantevou!!!!

Και λιγα λες. Πανω απο 40 μην σου πω. Πραγματα σαν αυτα απαιτουν σοβαροτητα χειρισμων  :grin:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ego  thelo  o  allos  na  einai  altrouistis gia  mena  apo mono tou kai  thelo prota na  ton  gnorizo  poio  kala  pano  apo  20  rantevou!!!!

Ρε πωλίνα αν χρειάζεσαι 20 ραντεβού μέχρι να μπεί το νερό στ αυλάκι πως μέτα να μην πάει με άλλη ο άλλος? :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κι όμως είπε και κάτι σωστό !

Η κοπέλα είναι εγγεφαλική και η καλύτερη διέγερση
είναι ακριβώς αυτή που έχουν τα εγγεφαλικά άτομα !
Πρέπει βέβαια να έχεις κι ένα σχετικό πνευματικό υπόβαθρο για
να πιάσεις το πόσο σημαντικό είναι το mental seduction !

το point δεν είναι το πνεύμα που διαθέτει ο άντρας.
το πνεύμα είναι απλά ένας από τους παρα πόλους τρόπους που επιβάλλεσαι στη γυναικα.
το point είναι η "επιβλιτικοτικα"..
ontas oi gynekes entelos thilastika! ;)

vokolosm

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
0
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ 20 ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ?ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Και 20 ραντεβού που λες είναι υπερβολή..Σε 10 ραντεβού πρέπει να έχουν κατασταλλάξει 2 άνθρωποι στο τι σχέση θέλουν να έχουν πως ταιριάζουν.Σαν φίλοι;Σαν ζευγάρι;Και αν υπάρχει έρωτας πιστεύω και οι δύο έχον την επιθυμία να έρθουν κοντά.Αν έχω βγει με κοπέλα 20 φορές και δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια έλξη σεξουαλική ανάμεσα στα άλλα για μένα σημαίνει ότι η κοπέλα δεν της κάνω ούτε κρύο ούτε ζέστη άρα δεν γίνεται κατάσταση

vokolosm

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
0
Εγώ όπως είπα και στα πρώτα μου ποστ δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα επι πληρωμή..Άρα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό κάποιου που πληρώνει και τι θέλει.Πάντως αυτό που λες δεν είναι νορμαλ.Αυτό το τσίμπημα που περιγράφεις φίλε είναι το κλικ που σου κάνει μια γυναίκα γενικά γιατί διέκρινες κάτι ξεχωριστό.Και φυσικά λάθος να το ψάχνει κανείς στον πληρωμένο έρωτα.

ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Απλά δεν είμαι λιγούρης.Ναι μου αρέσει το σεξ αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό.Θέλω όλο το πακέτο γυναικείας συντροφιάς,σιγουριάς και να υπάρχει αίσθημα..Το σεξ από το δεύτερο ραντεβού μόνο μπελάδες μπορεί να φέρει και περίπλοκες καταστάσεις.Εκτός και αν τρελένεστε και οι δύο και έρθει το μοιραίο.

Για αγαπούλη και ευαισθητούλη σε κόβω...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ 20 ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ?ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Στο ότι φίλε αυτό που λες είναι ξεπέτα..Αν θες σοβαρή κατάσταση,πρέπει να περιμένεις όλα στο χρόνο τους..

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
το point δεν είναι το πνεύμα που διαθέτει ο άντρας.
το πνεύμα είναι απλά ένας από τους παρα πόλους τρόπους που επιβάλλεσαι στη γυναικα.
το point είναι η "επιβλιτικοτικα"..
ontas oi gynekes entelos thilastika! ;)

The point is that you lost the point dude ;)
Anyway, δεν μίλησα για το πνεύμα που διαθέτει ο άντρας...
Εγώ απλά μίλησα για την εγγεφαλική διέγερση !!!!!!!!

vokolosm

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
0
ΡΕ ΣΥ  ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΞΕΠΕΤΑ???ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Στο ότι φίλε αυτό που λες είναι ξεπέτα..Αν θες σοβαρή κατάσταση,πρέπει να περιμένεις όλα στο χρόνο τους..

Μια χαρα ειναι οι ξεπετες. Δεν σε ξερω, δεν με ξερεις, δεν θα σε ξερω, δεν θα με ξερεις αυριο, και απλα γαμιομαστε μια φορα.
It can't get any better pal  ;)

santalovaki

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μην κρινεις για να μην κριθεις.να κοιταμε πρωτα τα δικα μας χαλια,και μετα λεμε για τους αλλους.
telika  vrethika kai  ena  antras pou  foraei  pantalonia !!!!!
euharisto asto  tin  karakaksa na  krazei  etsi  kanoun  agamiti otan  den  mporeis na  pareis  kati  mpas  me to  atitheto  logo!!!  le  ligo  o''magkas'' na mas  pei  oti mas   pirei   kai olas!!! theleis  na  mas peis  oti  oloi  alvanoi pou milane  kala  ellinika  horis  profora einai  ellinas ?!!rasa den  kanei  ton papa!!! uote  se  halage  pos  milage  kalomira !!!o  pondios  iliadis  stin pali  proto kairo  uote  kan milage  ellinika!!! kai  episeis  den ksero kamia  40 na  voulevei  diafimiseis  kai katalogous !!!!!!  pou  na  kserei  o...... oti  emeis  ksekinisame   sta  13!!!kai  giati ohi  eva  laskari  ksekinisa 11  itan  1.86    ego  1.83   giti  ohi  afou  fenoste  megaliteres  magkia mas  einai!!!!!

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
telika  vrethika kai  ena  antras pou  foraei  pantalonia !!!!!
euharisto asto  tin  karakaksa na  krazei  etsi  kanoun  agamiti otan  den  mporeis na  pareis  kati  mpas  me to  atitheto  logo!!!  le  ligo  o''magkas'' na mas  pei  oti mas   pirei   kai olas!!! theleis  na  mas peis  oti  oloi  alvanoi pou milane  kala  ellinika  horis  profora einai  ellinas ?!!rasa den  kanei  ton papa!!! uote  se  halage  pos  milage  kalomira !!!o  pondios  iliadis  stin pali  proto kairo  uote  kan milage  ellinika!!! kai  episeis  den ksero kamia  40 na  voulevei  diafimiseis  kai katalogous !!!!!!  pou  na  kserei  o...... oti  emeis  ksekinisame   sta  13!!!kai  giati ohi  eva  laskari  ksekinisa 11  itan  1.86    ego  1.83   giti  ohi  afou  fenoste  megaliteres  magkia mas  einai!!!!!
εσυ εισαι καλυτερη απο την λασκαρη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom