Νέα

Πωλίνα Σανταλοβάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoskyli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.063
Πόντοι
1.686
  Ναι αλλά αυτές δεν έχουν ωραία πατουσάκια....!!

Η καψούρα και η μαστούρα πληρώνονται φίλε μου...

Εχεις δίκιο γενικα ,αλλά υπάρχουν και καλύτερα πατουσάκια

που χωρούν σε ένα γοβάκι

από τις ποδάρες ( 41 νούμερο ! )της

Σανταλοβάκη !  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Επ Πωλινάκι τι λέει;
Χρόνια και ζαμάνια βρε μωρό μου!
Από τότε που σε χώρισα, για αυτή την ξυνή που λες και εσύ, με ξεπέρασες ή ακόμη;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε δικε μου χωρις μαλακιες τωρα εισαι χοντρομαλακας;λες αν η Σανταλοβακη ηταν βιζιτα να ειχε αναγκη την διαφημιση;η αν εκανε βιζιτες να μην ηταν τωρα παμπλουτη;εδω εχετε πλουτισει την καθε πατσαβουρα,αυτη δεν θα πλουτιζε;

Ναι, ενω οταν λεει πως τα ειχε 8 χρονια με "foplisti" και της τα 'χωνε, αυτο ειναι σουπερ ηθικο
Ρε, δεν πατε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε?

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
 Είμαι ο μόνος που έχω αποδείξει πως και με ποιον τρόπο βγάζω λεφτά. Οι αγορές είναι εκεί. Αδιάψευστα είναι και τα σχόλιά μου την ώρα που εκτυλίσονταν τα πάντα.

Ούτε μία ούτε δύο... αλλά τέσσερις συνεχόμενες φορές.

Τώρα για τη Μονόπολυ που λές.... κάτι θα ξέρεις κι εσύ... Αφού μόνο αυτή παίζεις εκτος από το πουλάκι σου.

Ποδολαγνε δεν ειναι μονο προσωπικο για σενα, αλλα ειναι αστειο να κανουμε πουλ-μουρ μεσα σε ενα ανωνυμο site για πληρωμενο ερωτα. BTW εσυ δεν μας ελεγες οτι ειχες κολλησει ενα βαρβατο αφροδισιο? Γρηγορα το ξεπερασες...Και το νοσημα, και το ψυχολογικο κομματι...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ποδολαγνε δεν ειναι μονο προσωπικο για σενα, αλλα ειναι αστειο να κανουμε πουλ-μουρ μεσα σε ενα ανωνυμο site για πληρωμενο ερωτα. BTW εσυ δεν μας ελεγες οτι ειχες κολλησει ενα βαρβατο αφροδισιο? Γρηγορα το ξεπερασες...Και το νοσημα, και το ψυχολογικο κομματι...

Το ψυχολογικό κομμάτι με βοήθησε εξαιρετικά η αφροδισιολόγος η οποία με καθησυχασε και την ευχαριστώ για αυτό.

Το νόσημα πέρασε γρήγορα ( είκοσι μέρες γερή αντιβίωση και πολλές βιταμίνες) και προληπτικά έκανα και άλλες εξετάσεις αίματος στο τέλος Νοεμβρίου κι είναι όλες καθαρές.

Και δεν κάνω πουλ μουρ... Όταν προκαλούμαι απαντώ. Κι επειδή όπως πολύ σωστά είπες είναι ανώνυμοο  το σάιτ και ο καθένας έχει τα δικά του, δεν άνέχομαι κανέναν "πουθενάκη" να μου τη λέει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι, ενω οταν λεει πως τα ειχε 8 χρονια με "foplisti" και της τα 'χωνε, αυτο ειναι σουπερ ηθικο
Ρε, δεν πατε καμια βολτα να ξελαμπικαρετε?
ρε τυπε διαβασες καθολου τι εγραψα;τι σχεση εχει η ηθικη με το αν εκανε βιζιτες;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
τι ωρα βγαινει παλι στο φορουμ η τυπισα? 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε τυπε διαβασες καθολου τι εγραψα;τι σχεση εχει η ηθικη με το αν εκανε βιζιτες;

Δεν ειπα οτι εκανε βιζιτες
Ουτε με απασχολει
Ισως ειναι πιο ανησυχητικο το γεγονος πως δεν εμαθε να αρθρωνει ελληνικα μετα απο 10(?) χρονια

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Στην άρθρωση φυσά ρε τύπε! :grin:

Στον γραπτό λόγο δυσκολεύετε, όπως όλοι οι αλλοδαποί! :grin:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΤΥΠΟΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΠΟΔΟΜΑΛ ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom