santalovaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
den nomizo!!!!η καλυτερη μερα της ζωης σου ηταν ,οταν ποσταρε η σανταλοβακη στο μπου?
den nomizo!!!!η καλυτερη μερα της ζωης σου ηταν ,οταν ποσταρε η σανταλοβακη στο μπου?
tha sviso merika e ti nakano den pololaveno re
τον ποδολαγνο τον λενε αχαχουχαden nomizo!!!!
η καλυτερη μερα της ζωης σου ηταν ,οταν ποσταρε η σανταλοβακη στο μπου?
Τώρα που το σκέφτομαι... η καλύτερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν πήρα διαζύγιο....
Θα λεγα την 12η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, που έβγαλα το μεγαλύτερο μεροκάματο που χω βγάλει ποτε.... αλλά τελικά όχι.... η πιο καλή μέρα... ήταν η "μέρα διαζυγίου"....
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί!
2 ερωτησεις
ποσο χρονων ακριβως ειναι/εισαι???
και αν τα στηθεια σου ειναι δικα σου φυσικα και αν οχι ποιος ειναι ο γιατρος που εκανε το κομψοτεχνημα??????????????????????????
αφου δεν εχεις παντρευτει ποτεΤώρα που το σκέφτομαι... η καλύτερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν πήρα διαζύγιο....
Θα λεγα την 12η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, που έβγαλα το μεγαλύτερο μεροκάματο που χω βγάλει ποτε.... αλλά τελικά όχι.... η πιο καλή μέρα... ήταν η "μέρα διαζυγίου"....
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί!
εσυ περιμενεις τωρα ειλικρινα να κανει εναν αγνωστο add στο φεις;Μα καλά τι κάνει μία ώρα τώρα? Ψάχνει το mail μου?
Εδώ έχει δύο προσωπικά site που διαχειρίζεται μόνη της...
χωρισες την αγγελικουλα ρε αλητη;την πεταξες στους 5 δρομους; :SΤώρα που το σκέφτομαι... η καλύτερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν πήρα διαζύγιο....
Θα ζήσω ελεύθερο πουλί!
2 ερωτησεις
και αν τα στηθεια σου ειναι δικα σου φυσικα και αν οχι ποιος ειναι ο γιατρος που εκανε το κομψοτεχνημα??????????????????????????
Τι λεπτομέρειες ρε ρωτάτε το κορίτσι;
Ακου λεει.... αν τα στηθεια της είναι φυσικά....
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.... και την έχει κάνει ο τρισμέγιστος Γκουσγκούνης....
Κώλο δίνει;
Έτσι το πα.... Για να σπάσει ο πάγος....!!!!!
alla erotisi!!!!2 ερωτησεις
εσυ περιμενεις τωρα ειλικρινα να κανει εναν αγνωστο add στο φεις;
οχι αλλα για να τον συστησουμε και σε αλλα μοντελα που κανουν ανεπιτυχεις επεμβασεις και βγαζουν κατι εκτρωματα !ειδικά αυτό το τελευταίο πρέπει να καίγονται όλοι εδώ να το μάθουν
ta akirosa mou said !!!!etsi den iparhoun . kai face einai arkita!!!Μα καλά τι κάνει μία ώρα τώρα? Ψάχνει το mail μου?
Εδώ έχει δύο προσωπικά site που διαχειρίζεται μόνη της...
se ligo na mou peis pos to kano ??!
giati eheis polla modela ehoume kai sholi manekes an theleis!!!!steiltes oles na mathoun na perpatoun xaxxxa kapoion kalo na vroume giatro sti piatsa !!!!!οχι αλλα για να τον συστησουμε και σε αλλα μοντελα που κανουν ανεπιτυχεις επεμβασεις και βγαζουν κατι εκτρωματα !