Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γνωμη σου για σενα δεν μας ειπες?
τί θες να σου πει ρε σωτηρη ?

να σου πω εγω ????????

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, τραβα βγαλε αλλιως το ψωμι σου, οχι με την πλατη μου..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν ειστε η ανωτερη ταξη
αλλα ειστε μια καλοπληρωμένη μεση ταξη.Τις υπολοιπες παπαριες για "τη ζωη του τοπου" και "δωσαμε τη ζωη μας" τις ακουω βερεσέ.
Δεν θα διαφωνησω κοριτσι μου...να ρωτησω ομως κατι... πρεπει να απολογουμαστε?...Ο καθενας μας, εκανε τις επιλογες του.... οταν επελεξε επαγγελμα..συμφωνα με τις ψυχικες-σωματικες-νοηματικες..δυνατοτητες του....Μας ακουμπουν ολους τα καινουργια μετρα...αλλα εμενα, πανω απο ολα μετρα.. να σωθει η Πατριδα μου...δεν ημουν ποτε υλιστης...ολη μου την περουσια, την εχω ηδη δωσει καπου..... και ζω σεμνα με τα απαραιτητα μονο!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τί θες να σου πει ρε σωτηρη ?

να σου πω εγω ????????

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, τραβα βγαλε αλλιως το ψωμι σου, οχι με την πλατη μου..
χα και ποιος ειπε οτι μας πληρωνετε πληρωσαμε εμεις πρωτοι για να παρουμε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
γνωμη σου για σενα δεν μας ειπες?
η κλωνα ανηκει στην "αγια" ταξη των κατασκευαστων!

αυτοι που τοσα χρονια ξεκοκαλιζαν ολους τους ΔΥ και ΙΥ που παραμυθιαστηκαν να βαλουν ενα κεραμμυδι πανω απο το κεφαλι τους!

Μονο που ειπα το ονομα της μυρισε λιβανι λεμε....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα, αντε γεια σου τωρα..

η κατασταση σου ειναι μή αναστρέψιμη και η περαιτερω κουβεντα κρινεται επικινδυνη και ασύμφορη..

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν θα διαφωνησω κοριτσι μου...να ρωτησω ομως κατι... πρεπει να απολογουμαστε?...Ο καθενας μας, εκανε τις επιλογες του.... οταν επελεξε επαγγελμα..συμφωνα με τις ψυχικες-σωματικες-νοηματικες..δυνατοτητες του....Μας ακουμπουν ολους τα καινουργια μετρα...αλλα εμενα, πανω απο ολα μετρα.. να σωθει η Πατριδα μου...δεν ημουν ποτε υλιστης...ολη μου την περουσια, την εχω ηδη δωσει καπου..... και ζω σεμνα με τα απαραιτητα μονο!!!!

οποτε δεξου να σου παρουν 200-300 ευρω.
Δεν ειναι και τοσο τρομερο.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τωρα σε παραδεχομαι...αρχινας και γραφεις σωστα! :rockon:
εγω δεν ζηταω να με πληρωνει ο φορολογουμενος πολιτης.
Με την αχλαδια τι θα γινει τελικα?...συμφωνω οτι δεν πρεπει να πληρωσει ο φορολογουμενος πολιτης την αχλαδια!! :idiot: :idiot:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εγω δεν ζηταω να με πληρωνει ο φορολογουμενος πολιτης.
αν και απαντησα γλυκια μου δεν με πληρωνη κανεις φορολογουμενος μου εχουν κανει τις αναλογες κρατησεις ολα τα χρονια ερασιας μου το κρατος τις εκμεταλευτικε αλλα δεν φταιω αν ηταν αστοχο η επεφτε μασαμπουκα!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εναντι αλλων ελληνων δε νιωθεις προνομιουχος? δε λες καλα που ειμαστε εδω που ειμαστε, θα παρουμε και σιγουρη συνταξη οποια ναναι και αυτη  και δε μας κουναει και κανενας? απαντησε ευθεως και ασε τις τιμονιες οπως πριν
Το στριφογυρίζεις συνεχώς..Και δε μου αρέσει να σε αφήνω να αναρωτιέσαι.
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν απολάμβανα κοινωνικής αποδοχής.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
Ελπίζω να σταματησεις τωρα να αναρωτιέσαι...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
με το ζόρι παντρειά βρε ναύαρχε ???????

παραιτησου να νοιωσεις ανθρωπος..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???????????????

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ Δ.Υ. ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΝΑ ?????????

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

και πάνω απ'όλα ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ την ανάγκη για άλλο FKK! :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οποτε δεξου να σου παρουν 200-300 ευρω.
Δεν ειναι και τοσο τρομερο.
Καταλαβαινω οτι δεν με διαβαζεις εδω μεσα...και θα σε αφησω μεταξεταστεα....σου απαντω συντομα...Ολοι μας ειμαστε υποχρεωμενοι να το δεχτουμε, για το καλο της Πατριδας μας....εφοσον και οι βουλευτες δεχτηκαν μειωσεις....ολοι τωρα θα βαλουμε πλατη.....συμφωνα με τις δυνατοτητες του καθενος μας!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ???????????????

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ Δ.Υ. ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΝΑ ?????????

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μερικοί δουλεύουν πάτερ,αλλά η πλειοψηφία ανήκει στην ζούλα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom