εναντι αλλων ελληνων δε νιωθεις προνομιουχος? δε λες καλα που ειμαστε εδω που ειμαστε, θα παρουμε και σιγουρη συνταξη οποια ναναι και αυτη και δε μας κουναει και κανενας? απαντησε ευθεως και ασε τις τιμονιες οπως πριν
Το στριφογυρίζεις συνεχώς..Και δε μου αρέσει να σε αφήνω να αναρωτιέσαι.
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν απολάμβανα κοινωνικής αποδοχής.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
Ελπίζω να σταματησεις τωρα να αναρωτιέσαι...