Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Το στριφογυρίζεις συνεχώς..Και δε μου αρέσει να σε αφήνω να αναρωτιέσαι.
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν απολάμβανα κοινωνικής αποδοχής.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
Ελπίζω να σταματησεις τωρα να αναρωτιέσαι...
για το οικονομικο αστο γιατι αν παμε εκει στο εξωτερικο συναδελφος μου περνει τα τριπλα + δεν εχω σταθερη εργασια ουτε ασφαλιση δεν ξερω αν θα βγω ποτε στην συνταξη κ.α.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
οι ελευθεροι επαγγελματιες δεν μπορουν να κρυφτουν.
Μολις εκανες το πρωτο σου λαθος...διχως να σε πιεσω..χαλαρα το εκανες....διαβασε προσεχτικα τι εγραψες και διορθωσε το μονο σου...η ο αλλος που σε σιγονταρει να σου εξηγησει την μαλακια που εγραψες!!!!
ασε μας ρε παιχτουρα..

ξαναπήγαινε στην τρίτη δημοτικου και παρε με τηλεφωνο να ερθω στο τρίμηνο να δω τον έλεγχό σου..
Ρε συ... που τω καταλαβαις ωτι δεν αιβγαλα ΔΙΜΟΤΗΚΟ? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το στριφογυρίζεις συνεχώς..Και δε μου αρέσει να σε αφήνω να αναρωτιέσαι.
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν απολάμβανα κοινωνικής αποδοχής.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
Ελπίζω να σταματησεις τωρα να αναρωτιέσαι...

οκ εισαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑΣ με ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ.

μου εγραψες ενα σεντονι του τι αισθανεσαι προνομιουχος και τι οχι χωρις πουθενα να αναφερεσαι σε 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που σε ρωτησα, για τη σιγουρη συνταξη και την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.
Μια χαρα πολιτικαντης εισαι και καθολου στρατιωτικος τελικα, σιγουρακι σε βλεπω σε ανοδο στην ιεραρχια. Αμα νιωθεις πολυσκοτισμενος, τραβα εξαντλησε και το γραμμα του νομου σε αναρρωτικες μουφα οπως σε παιρνει κανονικα και μετα ξαναελα εδω να κλαφτεις για τα λεφτα που παιρνει ο αμερικανος ομοβαθμος σου.
Δεν εκφραζεις ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ το ιδεωδες του στρατιωτικου, να το ξερεις αυτο. -

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναυαρχε...τον ξερεις προσωπικα τον Ektor lopez?...Αν δεν τον ξερεις, πριν του απαντησεις παλι... με κανενα σεντονι,οπως σου το αποκαλεσε(προσωπικα εγω, συναδελφε δεν βλεπω τον λογο να συνεχισουμε... σε αγνωστους του πληκτρολογιου να τους εξηγουμε τα αυτονοητα...μπορει τα παιδια...σε τελικη αναλυση ..να ζοριζονται απεναντι στο Ελληνικο στρατευμα και  να εχουν απωθημενα)..ρωτα και εσυ τι επαγγελμα κανει ....και τι εκφραζει στο επαγγελμα του?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναυαρχε...τον ξερεις προσωπικα τον Ektor lopez?...Αν δεν τον ξερεις, πριν του απαντησεις παλι... με κανενα σεντονι,οπως σου το αποκαλεσε(προσωπικα εγω, συναδελφε δεν βλεπω τον λογο να συνεχισουμε... σε αγνωστους του πληκτρολογιου να τους εξηγουμε τα αυτονοητα...μπορει τα παιδια...σε τελικη αναλυση ..να ζοριζονται απεναντι στο Ελληνικο στρατευμα και  να εχουν απωθημενα)..ρωτα και εσυ τι επαγγελμα κανει ....και τι εκφραζει στο επαγγελμα του?

τουλαχιστον εσυ καπου απαντησες ειλικρινως σε αυτα που ρωταγα τον ναυαρχο, μπραβο σου. ανατροπη, απο αλλου να το περιμενεις και αλλου ναρχεται.
Οσον αφορα τη θεση μου για το ελληνικο στρατευμα, ψαξε τι εχω γραψει. Ο ναυαρχος ειμαι σιγουρος θυμαται, αν υποστηριζω η αναθεματιζω. Εχω τα μπεσα ομως να λεω τα πραγματα οπως ειναι. Το πιο ευκολο πραγμα για καποιους φανταζει δυσκολο προφανως.
Τεσπα ανακαλω τον εντονο τροπο που απαντησα στον ναυαρχο, αλλα επιμενω να διαφωνω καθετα στο κρυφτουλι πισω απο δαχτυλα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ναι ηταν τρανταχτη μαλακια αυτο

Εγω δεν ξερω κανεναν ελευθερο επαγγελματια που να δηλωνει ολα του τα εισοδηματα..

Οι μονοι που ΔΕΝ  μπορουν να κρυψουν εισοδηματα ειναι οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οκ εισαι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ και ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑΣ με ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ.

μου εγραψες ενα σεντονι του τι αισθανεσαι προνομιουχος και τι οχι χωρις πουθενα να αναφερεσαι σε 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που σε ρωτησα, για τη σιγουρη συνταξη και την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.
Μια χαρα πολιτικαντης εισαι και καθολου στρατιωτικος τελικα, σιγουρακι σε βλεπω σε ανοδο στην ιεραρχια. Αμα νιωθεις πολυσκοτισμενος, τραβα εξαντλησε και το γραμμα του νομου σε αναρρωτικες μουφα οπως σε παιρνει κανονικα και μετα ξαναελα εδω να κλαφτεις για τα λεφτα που παιρνει ο αμερικανος ομοβαθμος σου.
Δεν εκφραζεις ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ το ιδεωδες του στρατιωτικου, να το ξερεις αυτο. -
εξηγησε μας ποιο ακριβως ιδεωδες εκφραζει ο αμερικανος αξιωματικος και θα το δεχτω.....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Καταλαβαινω οτι δεν με διαβαζεις εδω μεσα...και θα σε αφησω μεταξεταστεα....σου απαντω συντομα...Ολοι μας ειμαστε υποχρεωμενοι να το δεχτουμε, για το καλο της Πατριδας μας....εφοσον και οι βουλευτες δεχτηκαν μειωσεις....ολοι τωρα θα βαλουμε πλατη.....συμφωνα με τις δυνατοτητες του καθενος μας!!!!!!

Υπάρχει θέμα εθνικής αξιοπρέπειας ; Υπάρχει δηλαδή θέμα ότι όπως είπε και ο πρωθυπουργός είμαστε υπό κηδεμονία ; Και αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας έκαναν λευκή απεργία για το επίδομα τους και κατάπιαν ασύστολα τον εθνικό διασυρμό ; Μπράβο τους !!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γιατι, λεω πουθενα οτι ο αμερικανος ειναι το προτυπο για να στο εξηγησω?
ωραια ...πες μας το προτυπο σου ρε παιδι μου....η βερμαχτ;οι λεγεωνες του καισαρα;ο στρατος του μεγαλου αλεξανδρου;οι βρετανοι δραγονοι; 

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μόνον ὡς πρὸς τὰ προαναφερθέντα εἶναι ἀδύναμοι. Διότι κατὰ τὰ ἄλλα αἱ ἔνοπλαι δυνάμεις ἐξασφαλίζουν ἀσφαλὴν, ἄκοπον καὶ καλὰ ἀμοιβωμένην σταδιοδρομίαν εἰς οἱονδήποτε εἰσέλθει. Καὶ, μὲ ἐλαχίστας ἐξαιρέσεις (αἱ ὁποῖαι ἀπαντοῦν συχνώτερον εἰς ἀξιωματικοὺς τοῦ Πολεμικοῦ Ναυτικοῦ) οἱ εἰσελθόντες ἀπὸ ἀκαδημαϊκῆς ἤ ἐπαγγελματικῆς ἀπόψεως δὲν ἀξίζουν πολλὰ πράγματα. Ἐὰν δὲ ἐπικεντρωθῶμεν εἰς τοὺς ὑπαξιωματικοὺς ἤ τοὺς ἐπαγγελματίας ὁπλίτας θὰ ἠμπορούσαμε νὰ τοὺς ρίψωμεν ὅλους εἰς τὸν κάλαθον τῶν ἀχρήστων.

Τὸ γεγονὸς εἶναι ὅτι ἡ πράξις αὐτὴ τὼν ἰπταμένων δίδει ὑπὸ τὴν παρούσαν οίκονομικὴν συγκυρίαν ἄφθονα ἐπιχειρήματα εἰς τοὺς κύκλους οἱ ὁποῖοι θὰ ἠθελαν νὰ ἴδουν τὰς ἐνόπλους δυνάμεις μειουμένας εἰς ἕν ἐλάχιστον ἤ καὶ καταργουμένας. Ἐὰν δε εἰς τὰς ἐνόπλους δυνάμεις συμπεριλάβωμεν καὶ τὴν ἀστυνομίαν (πρὸς φρίκην - ὑποθέτω – τοῦ Ναυάρχου) οἱ κῦκλοι αὐτοὶ δύνανται νὰ προσβλέπουν εἰς τὴν ὑποστήριξιν τῆς μεγίστης πλειοψηφίας τοῦ πληθυσμοῦ.

Μια και δουλεύεις τόσο καλά την γλώσσα μάθε και οτι για να πετάξει το αεροπλάνο θα πρέπει κάποιος να βγάλεις τους τάκους από τις ρόδες και επίσης για να φύγει το καράβι θα πρέπει κάποιος να λύσει τους κάβους.

Εχεις λοιπόν την εντύπωση οτι οι αγαπημένοι σου "καθαρόαιμοι" αξιωματικοί και μάλιστα  αυτοί του ναυτικού καταδέχονται ή ξέρουν να κάνουν τέτοια πράγματα?

Καλό θα είναι να ενημερωθείς για το επαγγελματικό επίπεδο του κάθε ένα πριν αρχίσεις ν α μιλάς.

Οσο δε αφορά τις σχολές προέλευσης των αξιωματικών μέχρι σήμερα δεν εχω δει ούτε ακούσει καποιον που προέρχετε από σχολή υπαξιωματικών να αρνήται την ιδιότητά του γιατί δεν ξέρει αγγλικά ενώ το αντίθετο το έχω δει να γίνετε και ήμουν και αυτόπτης μάρτυρας όταν ΑΝΩΤΑΤΟΣ ζήτησε να τον συστήσουν σαν Mr αντί του βαθμού του γιατί δεν ήξερε αγγλικά.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Όλα τα είχαμε δει,αλλά να κάνουν διαδήλωση οι στρατιωτικοί ποιος το περίμενε;Ας όψεται το ξέφραγο αμπέλι η ΕΛΛΑΣ...

Γιατί στις άλλες χώρες που το κάνουν τι περισσότερο έχουν από εμάς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom