Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τα 200 € δεν τα κοβουν απο αυτους που παιρνουν 900.
Ντρεπεσαι να πεις ποσα παιρνεις για συνταξη?
(τελικο ποσον =  ποσα μπαινουν στο λογαριασμο σου καθε μηνα, οχι το βασικο)
δυστηχως τους κοβουν αναλογα με τις αποδοχες ειναι η συνταξη μου?1.οοο.οοο μαζι με το οικογενειακων βαρων χεχε!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μ'αρεσει που με παραθετεις και μενα χωρις να απαντας σε μενα...παιδικη ντριπλα, δε παιζει καν
Μου λες ότι "θα κάνω το αδιάθετο".Σε αυτό σου απαντάω,τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να τα θίξω.. Έχεις κλείσει τα αυτιά σου....Παρ'όλα αυτά όμως ,επαναλαμβάνω ότι η τακτική του "διαίρει και βασίλευε" τους συμφέρει.Αρα δεν υπάρχει λόγος για αντεγκλήσεις, παρά μόνο για τεκμηριωμένα επιχειρήματα...Και όπως είπα και στον Imaginas-και μου απάντησε προς τιμήν του σε pm-γνωρίζεις τι δουλειά κάνω,εγω δε γνωρίζω τη δική σου..Αρα μιλάμε με άνισους όρους.Πές μου λοιπόν με τι ασχολείσαι να σου απαντήσω πριβε..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δυστηχως τους κοβουν αναλογα με τις αποδοχες ειναι η συνταξη μου?1.οοο.οοο μαζι με το οικογενειακων βαρων χεχε!!

αν θες να μιλησεις για κατι ουσιαστικο, να μιλησεις για τη συνολικη μειωση αποδοχων π.χ. του ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ σμηναγου κατα 500 ευρω του εισοδηματος του με βασικο μισθο 1500 ευρω, ενω η μειωση του σμηναρχου με 2.200 ευρω βασικο ειναι μολις 100 ευρω επιπλεον, δηλαδη 600 ευρω.
Για αυτη την παραλογη αναλογικη να μιλησεις, οχι για μαλακιες. Ειδικα οταν δε ξερεις αν μιλας με ασχετους η οχι.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Να σε ρωτησω κατι...
αν και γουσταρω ταμαλλα και αναγνωριζω τα ουκ μικ κτλ(ανοιξα και ενα αναλογο θρεντακι)
γιατι πληρωνουμε για τα στρατα και εξοπλιστιστικα προγραμματα αφου εχουμε ειρηνη με ολους
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
τζαμπα λεφτα
πιονια στα σχεδια των αμερικανων και του νατο :jerking:
Χαχαχα!Kαι τότε πού θα πάνε οι μίζες βρεεεε???2% είναι η νόμιμη προμήθεια ,φαντάσου τα ποσά κάτω από το τραπέζι!Και μη γυρίσει να μου πει κάποιος ότι αυτά τα παίρνουν οι Στρατιωτικοί ,γιατί τότε θα πατήσω delete!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν υποβιβαζω κανενα.
Απλα οταν παιρνουν τα μυαλα σας αερα, το να σας θυμιζει καποιος την πραγματικοτητα σας φαινεται σαν "υποβιβασμος"
μιλας λες και εμεις ειμαστε η ανωτερα ταξη ε δεν ειμαστε τιποτα ειμαστε αυτοι που το γουσταραμε να δωσουμε τη μιση ζωη μας για το καλο του τοπου και περιμεναμε μια αναλογη συμπεριφορα αλλα δεν!!!!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αν θες να μιλησεις για κατι ουσιαστικο, να μιλησεις για τη συνολικη μειωση αποδοχων π.χ. του ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ σμηναγου κατα 500 ευρω του εισοδηματος του με βασικο μισθο 1500 ευρω, ενω η μειωση του σμηναρχου με 2.200 ευρω βασικο ειναι μολις 100 ευρω επιπλεον, δηλαδη 600 ευρω.
Για αυτη την παραλογη αναλογικη να μιλησεις, οχι για μαλακιες. Ειδικα οταν δε ξερεις αν μιλας με ασχετους η οχι.
ζληθεια? στην δεσποινιδα πεστ ααυτα!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μιλας λες και εμεις ειμαστε η ανωτερα ταξη ε δεν ειμαστε τιποτα ειμαστε αυτοι που το γουσταραμε να δωσουμε τη μιση ζωη μας για το καλο του τοπου και περιμεναμε μια αναλογη συμπεριφορα αλλα δεν!!!!!!!!
γαμησε μας ρε σωτηρη που διαλεξατε να δωσετε τη μιση ζωη σας για το καλο του τοπου με εξ ορισμου απαιτηση να σας τα ακουμπαμε....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μου λες ότι "θα κάνω το αδιάθετο".Σε αυτό σου απαντάω,τα άλλα δεν υπάρχει λόγος να τα θίξω.. Έχεις κλείσει τα αυτιά σου....Παρ'όλα αυτά όμως ,επαναλαμβάνω ότι η τακτική του "διαίρει και βασίλευε" τους συμφέρει.Αρα δεν υπάρχει λόγος για αντεγκλήσεις, παρά μόνο για τεκμηριωμένα επιχειρήματα...Και όπως είπα και στον Imaginas-και μου απάντησε προς τιμήν του σε pm-γνωρίζεις τι δουλειά κάνω,εγω δε γνωρίζω τη δική σου..Αρα μιλάμε με άνισους όρους.Πές μου λοιπόν με τι ασχολείσαι να σου απαντήσω πριβε..

το αδιαθετο το κανουν ολοι ανεξαιρετως βαθμου, δεν απαντας σε μενα. Σε αυτο που ρωτησα χτες περιμενω μπεσαλιδικη απαντηση. Στην επομενη τιμονια θα απαντησω εγω για σενα, αν και το να μην απαντας ηδη δινει την απαντηση. Ξαναλεω, απο σενα τουλαχιστον περιμενω περισσοτερα απο το να παιχτουριζεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

δεν ειστε η ανωτερη ταξη
αλλα ειστε μια καλοπληρωμένη μεση ταξη.

Τις υπολοιπες παπαριες για "τη ζωη του τοπου" και "δωσαμε τη ζωη μας" τις ακουω βερεσέ.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν ειστε η ανωτερη ταξη
αλλα ειστε μια καλοπληρωμένη μεση ταξη.

Τις υπολοιπες παπαριες για "τη ζωη του τοπου" και "δωσαμε τη ζωη μας" τις ακουω βερεσέ.
γνωμη σου για σενα δεν μας ειπες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom