Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Οι στρατιωτικοι δεν πρεπει να κλαιγονται, γιατι βγαινουν στην συνταξη μετα απο 25 περιπου δουλειας, οταν εμεις οι υπολοιποι θα δουλευουμε 40 χρονια πλεον.

Επισης εμεις δεν πληρωνομαστε κατα την διαρκεια των σπουδων μας, και δεν μας κολλανε ενσημα...

Επισκέπτης
ΥΓ 2:Φίλε ΜΠΑΚΑΛΗ,είμαι της ΣΝΔ ,έχω  δυο πτυχία Οικονομικών και Νομικής κι ένα μεταπτυχιακό ΜΒΑ,ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια του Ναυτικού.Πιστεύεις ότι έχω περισσότερο δίκιο απο τον ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ που είναι της ΣΤΥΑ?Είναι παρακατιανοί αυτοί που αποτελούν τον ΚΟΡΜΟ των ΕΔ?

Ἐτονίσαμεν ὅτι ὑπάρχουν ἐξαιρέσεις, συχνότερον ἀπαντώμεναι εἰς τὸ ΠΝ. Ὡστόσο καὶ ἐσεὶς ἀντιπαρήλθατε ἐπὶ τροχάδην τὴν σημειωθείσαν ΣΤΑΣΙΝ εἰς τὴν ΠΑ. Γνωρίζετε καλῶς τὴν ποινὴν διὰ τὴν στἀσιν. Ἡ πράξις αὐτὴ καθεαυτὴ τῶν ἰπταμένων εἶναι ἐντελῶς ἀπαράδεκτος καὶ προκλητικὴ καὶ δέον ὅπως ἀντιμετωπισθῇ κατὰ τὸ γρᾶμμα (ἀλλὰ καὶ πνεῦμα) τοῦ νόμου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οι στρατιωτικοι δεν πρεπει να κλαιγονται, γιατι βγαινουν στην συνταξη μετα απο 25 περιπου δουλειας, οταν εμεις οι υπολοιποι θα δουλευουμε 40 χρονια πλεον.

Επισης εμεις δεν πληρωνομαστε κατα την διαρκεια των σπουδων μας, και δεν μας κολλανε ενσημα...
Είναι αυτό που λένε..LAST YEAR!!!!Από πού μας ήρθες εσύ πάλι?Τα ίδια κουβεντιάζαμε και στο thread του ΠΝ,δε διαβάζεις?Δε θέλω να μπω σε κουβέντα εκ νέου να αναμασάμε τα ίδια, πήγαινε διάβασε από κει και αν έχεις απορίες τα ξαναλέμε...
Παρεμπιπτόντως,σημερα είμαι μέσα..μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 3,ΣΕΡΙ...Εσύ που θα είσαι σήμερα?Καφεδάκι,βολτούλα με το κορίτσι ή την οικογένεια, μπύρες με τους φίλους και μπάλα το βράδυ?Καλά να περάσεις και κανε και καμιά σύγκριση ,να βγάλεις ισοζύγιο...Πρόσεξε,δεν κλαίγομαι η δουλειά μου είναι και γουστάρω κιόλας,αλλά μη μας τη βγαίνεις κιόλας....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ἐτονίσαμεν ὅτι ὑπάρχουν ἐξαιρέσεις, συχνότερον ἀπαντώμεναι εἰς τὸ ΠΝ. Ὡστόσο καὶ ἐσεὶς ἀντιπαρήλθατε ἐπὶ τροχάδην τὴν σημειωθείσαν ΣΤΑΣΙΝ εἰς τὴν ΠΑ. Γνωρίζετε καλῶς τὴν ποινὴν διὰ τὴν στἀσιν. Ἡ πράξις αὐτὴ καθεαυτὴ τῶν ἰπταμένων εἶναι ἐντελῶς ἀπαράδεκτος καὶ προκλητικὴ καὶ δέον ὅπως ἀντιμετωπισθῇ κατὰ τὸ γρᾶμμα (ἀλλὰ καὶ πνεῦμα) τοῦ νόμου.
Αλλο σε ρώτησα και μου κάνεις τιμονιές τωρα,που θα έλεγε και ο Lopez.....

Επισκέπτης
Αλλο σε ρώτησα και μου κάνεις τιμονιές τωρα,που θα έλεγε και ο Lopez.....

Μὲ ἐρωτήσατε. Ἀπήντησα. Συμπληρῶ ὅτι οἱ ὑπαξιωματικοὶ καὶ μόνιμοι ὁπλῖται ἀμείβονται δυσαναλόγως ὑψηλὰ ἐν σχέσει πρὸς τὸ παραγόμενον ὑπ΄ αὐτῶν ἔργον καὶ πρὸς τὰ ἰσχύοντα εἰς τὴν ἀγορὰν ἐργασίας. Τὸ ἴδιο ἰσχύει δι ἀξιωματικοὺς τινας. Αἱ ἐξαιρέσεις δὲν ἐπηρεάζουν τὴν ὅλην εἰκόναν. Ἀλλὰ διὰ τὴν γνώμην μου θὰ ὁμιλῶμεν τῶρα ἤ διὰ τὴν προκληθείσα ὑπὸ τῶν στελεχῶν της κατάρρευσιν τῆς ΠΑ;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μὲ ἐρωτήσατε. Ἀπήντησα. Συμπληρῶ ὅτι οἱ ὑπαξιωματικοὶ καὶ μόνιμοι ὁπλῖται ἀμείβονται δυσαναλόγως ὑψηλὰ ἐν σχέσει πρὸς τὸ παραγόμενον ὑπ΄ αὐτῶν ἔργον καὶ πρὸς τὰ ἰσχύοντα εἰς τὴν ἀγορὰν ἐργασίας. Τὸ ἴδιο ἰσχύει δι ἀξιωματικοὺς τινας. Αἱ ἐξαιρέσεις δὲν ἐπηρεάζουν τὴν ὅλην εἰκόναν. Ἀλλὰ διὰ τὴν γνώμην μου θὰ ὁμιλῶμεν τῶρα ἤ διὰ τὴν προκληθείσα ὑπὸ τῶν στελεχῶν της κατάρρευσιν τῆς ΠΑ;
Μάλλον οι υψηλά αμοιβόμενοι αποτελούν τις εξαιρέσεις και των οποίων η πηγή των χρηματων είναι αμφιλεγόμενη.Και για το άλλο θέμα:H στάση συνίσταται στην ολική άρνηση των καθηκόντων σου.Η μη εκτέλεση εκπαιδευτικών αποστολών -κατ'εμέ-δε συνιστά στάση.Αλλά πες ότι συμφωνώ:Σταση είναι...Γιατι ο ΜΠΕΝΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕ ΟΛΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ο χοντρός?????

Επισκέπτης
Μάλλον οι υψηλά αμοιβόμενοι αποτελούν τις εξαιρέσεις και των οποίων η πηγή των χρηματων είναι αμφιλεγόμενη.Και για το άλλο θέμα:H στάση συνίσταται στην ολική άρνηση των καθηκόντων σου.Η μη εκτέλεση εκπαιδευτικών αποστολών -κατ'εμέ-δε συνιστά στάση.Αλλά πες ότι συμφωνώ:Σταση είναι...Γιατι ο ΜΠΕΝΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΕ ΟΛΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ο χοντρός?????
Ἄαα, ἄλλο θέμα αὐτό. Προφανῶς ἡ πολιτικὴ ἠγεσία εἶναι διἀτρητη ἠθικῶς, ἀναξιόπιστος, ἀνεπαρκὴς καὶ ὅ,τι ἄλλο θέλετε. Ὑποθέτω ὅτι αύτὸ τὸ ἔχετε ἤδη ἄντιληφθεὶ παλαιόθεν. Τοῦτο ὅμως δὲν δίδει τὸ ἐλεύθερον εἰς τοὺς στρατιωτικοὺς νὰ στασιάζουν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παρεμπιπτόντως,σημερα είμαι μέσα..μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 3,ΣΕΡΙ...

Όταν υπηρετούσα έκατσα μέσα σχεδόν μήνα λόγω ελλείψεως προσωπικού...
Δεν σε κακίζω και δεν συγκρίνομαι μαζί σου. Εγώ κληρωτός λοχίας, εσύ ανώτερος αξιωματικός του ΠΝ. Κι εγώ όταν υπηρετούσα ένοιωθα τιμή και υπερηφάνεια. Θεωρώ ότι έκανα το χρέος μου στην πατρίδα και με το παραπάνω. Ήμουν εκεί όταν έπρεπε (στα 20 μου), επί όσο έπρεπε (18 μήνες τότε). Και εάν η πατρίδα το θελήσει πάλι εκεί θα είμαι.

Υπηρέτησα και για κάποιους που δεν υπηρέτησαν και κάποιους που απλά κάθονταν όταν υπηρετούσαν. Υπηρέτησα όσο 100 Τσοχατζόπουλοι (έλεος, ήταν και στην ιεραρχία τότε που υπηρετούσα), 50 Παπακαλιάτηδες και 30 Βαλάντηδες. Θεωρώ λοιπόν ότι ως Πολίτης πια μπορώ να είμαι και για καφέ και για το ματς και για ό,τι τραβάει η ψυχή μου...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
αγαπητ
Αυτο δεν γινεται γιατι ετσι χτυπαμε τους θεσμους και την Δημοκρατια.....Μια καλη επιλογη, ισως ηταν ενα καινουργιο κομμα....χωρις κανενα απο ολους αυτους...να ειναι στο καινουργιο κομμα!!!! Δεν με ικανοποιει εμενα..... κανενα απολυτως κομμα...που βρισκεται αυτη την στιγμη στην Βουλη!!!!!
αγαπητέ φίλε ποιούς θεσμούς ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???? αυτή που η οικογένεια αυτή υπέβαλλε στον κάθε ΕΛΛΗΝΑ να σκέπτεται και να μην αντιδρά με αποτέλεσμα να επιτρεψει την διαλυση του συνδικαλισμου και στο ονομά της να κατακλέψει το ΕΘΝΟΣ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ γι αυτή τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μου μιλάς γι αυτούς τους θεσμούς ????? για την Δημοκρατία που επέβαλε ο πατέρας ΑΝΔΡΕΑΣ για αξιοκρατία και τοποθέτησε Πρόεδρο της ΕΘΕΛ απόφοτο του εξαταξίου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ??????και για να μην φανταστείς οτι η πρόταση μου ειναι παρθενογέννηση σε παρακαλώ ανέτρεξε στην Ελληνική Ιστορία προς τα πίσω να διαβάσεις οτι εχει ξαναγινει στο παρελθόν για τους ιδιους λογους και λειτούργησε . και φτιάχτηκε το καινουργιο κομμα που ζητάς πολυ ορθα. ομως βλέπωνα ζούμε στη μιζέρια μας ενώ οι ιδιοι προεξαρχόντων των χοντρογουρουνιών ΠΑΓΚΑΛΟΥ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ θα τρωνε και θα πίνουν στην υγεια των κοροιδων που την ιδια στιγμή θα ιδρώνουν και θα ξιδρώνουν για να λύσουν τον γρίφο πληρωμη φροντιστηρίων παιδιών π.χ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αγαπηταγαπητέ φίλε ποιούς θεσμούς ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ???? αυτή που η οικογένεια αυτή υπέβαλλε στον κάθε ΕΛΛΗΝΑ να σκέπτεται και να μην αντιδρά με αποτέλεσμα να επιτρεψει την διαλυση του συνδικαλισμου και στο ονομά της να κατακλέψει το ΕΘΝΟΣ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ γι αυτή τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μου μιλάς γι αυτούς τους θεσμούς ????? για την Δημοκρατία που επέβαλε ο πατέρας ΑΝΔΡΕΑΣ για αξιοκρατία και τοποθέτησε Πρόεδρο της ΕΘΕΛ απόφοτο του εξαταξίου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ??????και για να μην φανταστείς οτι η πρόταση μου ειναι παρθενογέννηση σε παρακαλώ ανέτρεξε στην Ελληνική Ιστορία προς τα πίσω να διαβάσεις οτι εχει ξαναγινει στο παρελθόν για τους ιδιους λογους και λειτούργησε . και φτιάχτηκε το καινουργιο κομμα που ζητάς πολυ ορθα. ομως βλέπωνα ζούμε στη μιζέρια μας ενώ οι ιδιοι προεξαρχόντων των χοντρογουρουνιών ΠΑΓΚΑΛΟΥ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ θα τρωνε και θα πίνουν στην υγεια των κοροιδων που την ιδια στιγμή θα ιδρώνουν και θα ξιδρώνουν για να λύσουν τον γρίφο πληρωμη φροντιστηρίων παιδιών π.χ.
Φιλε μου απο τα γραφομενα σου...διακρινω την ποιοτητα σου και τον προβληματισμο σου....η λυση ειναι να προσεχουμε πλεον που ριχνουμε την ψηφο μας....γιατι ολοι μας φωναζουμε...οταν φτασει ομως η ωρα της καλπης...παμε και το ριχνουμε και δαγκωτο μαλιστα!!!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα δηλ.τα 900 ευρω που παιρνει ενας υπξκος και ξερωντας οτι θα υπηρετηση 35 χρονια και φτασει 1400 και αν γιατι τωρα ειδη εχουν κοπη επιδοματα ειναι πολλα?και σε σερνουν σε ολη την ελλαδα οικογενειακος τα παιδια και τις γυναικες μας τις ρωτησε κανεις πως αισθανονται?οχι βεβαια και ξερεις φιλε μου ποσα σπιτια εχουν κλειση απο αυτο το πραγμα?σε μια εργασια ανευ ωραριου για τι αμοιβες μιλαμε?

Επισκέπτης
καλημερα δηλ.τα 900 ευρω που παιρνει ενας υπξκος και ξερωντας οτι θα υπηρετηση 35 χρονια και φτασει 1400 και αν γιατι τωρα ειδη εχουν κοπη επιδοματα ειναι πολλα?και σε σερνουν σε ολη την ελλαδα οικογενειακος τα παιδια και τις γυναικες μας τις ρωτησε κανεις πως αισθανονται?οχι βεβαια και ξερεις φιλε μου ποσα σπιτια εχουν κλειση απο αυτο το πραγμα?σε μια εργασια ανευ ωραριου για τι αμοιβες μιλαμε?
Εἶναι πολὺ καλὐτερα ἀπὸ τὰ 600 εὐρὼ τῆς Ἐθνικῆς Γενικῆς Συλλογικῆς Συμβάσεως ἕνὸς ἐργαζομένου τοῦ ἰδιωτικοῦ τομέως ὁ ὁποῖος δὲν γνωρίζει ἐὰν θὰ ἔχῃ ἐργασίαν αὔριο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εἶναι πολὺ καλὐτερα ἀπὸ τὰ 600 εὐρὼ τῆς Ἐθνικῆς Γενικῆς Συλλογικῆς Συμβάσεως ἕνὸς ἐργαζομένου τοῦ ἰδιωτικοῦ τομέως ὁ ὁποῖος δὲν γνωρίζει ἐὰν θὰ ἔχῃ ἐργασίαν αὔριο

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ναι αλλα αυτος δεν εργαζετε 10 36ωρα το μηνα τουλαχιστον χωρις να πληρωνετε αγαπητε και ξερη οτι το μεσημερι θα παη σπιτι του ενω ο στρατιωτικος το μαθαινη οταν φευγει και ακομα αν θα παει σπιτι του παιρνουν τηλεφωνο και ξαναγυρνας ετσι απλα πιστευω οτι η διαφορα ειναι δικαια και δεν επαρκει προσθετοντας και τον παραγων ανχους και ψυχοφθορας γιατι ειναι μια δουλεια συνεχως υπο πιεση!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
για να συμφωνεις πρεπει να γνωριζεις εχω περασει χρονια στις βουνοκορφες κανοντας καιρο να δω ανθρωπους!

ας προκυρηχτουν 50 θεσεις για Π.Α. και αλλες 50 για εργαζομενους ιδιωτικου τομεα.

ποσοι υποψηφιοι θα εμφανιστουν για την πρωτη και πόσοι για τη δεύτερη?

Αρα ειστε καλα, πολυ καλα. ΤΕΛΟΣ.

Επισκέπτης
ναι αλλα αυτος δεν εργαζετε 10 36ωρα το μηνα τουλαχιστον χωρις να πληρωνετε αγαπητε και ξερη οτι το μεσημερι θα παη σπιτι του ενω ο στρατιωτικος το μαθαινη οταν φευγει και ακομα αν θα παει σπιτι του παιρνουν τηλεφωνο και ξαναγυρνας ετσι απλα πιστευω οτι η διαφορα ειναι δικαια και δεν επαρκει προσθετοντας και τον παραγων ανχους και ψυχοφθορας γιατι ειναι μια δουλεια συνεχως υπο πιεση!
Αἱ πλεῖσται ἐργασῖαι 36ώρου εἰς τὰς ὁποῖες ἀναφέρεσθε συνίστανται εἰς ἐσωτερικὴν ὑπηρεσίαν στρατοπέδου κατὰ τὴ διάρκεια τῆς ὁποἰας τὸ στἐλεχος κάθεται ἐπὶ ἀνακλίντρου ἤ ἐξαπλώνεται ἐπὶ κλίνης συνοδεἰᾳ καφὲ, ἀναψυκτικοῦ καὶ σιγαρέττων

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αἱ πλεῖσται ἐργασῖαι 36ώρου εἰς τὰς ὁποῖες ἀναφέρεσθε συνίστανται εἰς ἐσωτερικὴν ὑπηρεσίαν στρατοπέδου κατὰ τὴ διάρκεια τῆς ὁποἰας τὸ στἐλεχος κάθεται ἐπὶ ἀνακλίντρου ἤ ἐξαπλώνεται ἐπὶ κλίνης συνοδεἰᾳ καφὲ, ἀναψυκτικοῦ καὶ σιγαρέττων
δεν σε παρεξηγω διοτι δεν γνωριζεις αληθεια ξερεις τη γινετε οταν δωθει συναγερμος για να απογειωθη αεροπλανο για αναχαιτηση εχθρικου σκαφους επι κλεινης ειναι ισως οι σκοποι και δικαιως γιατι για αυτο εχουν επιλεγη γενικα οι τεχνικοι ολων των ειδικοτητων ειναι δυσκολο να ειναι επι κληνης το βραδυ ισως  και αυτο με επιφυλαξη οι γραφιαδες ισως αλλα ενα οικοδομημα πρεπει να ειναι συμπαγες και ολοι μαζι να αποτελουν ομαδα και στην τραπεζα ο ταμιας δεν κανει ιδια δουλεια με αυτον-ην που δινει πληροφορειες για δανεια!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ας προκυρηχτουν 50 θεσεις για Π.Α. και αλλες 50 για εργαζομενους ιδιωτικου τομεα.

ποσοι υποψηφιοι θα εμφανιστουν για την πρωτη και πόσοι για τη δεύτερη?

Αρα ειστε καλα, πολυ καλα. ΤΕΛΟΣ.
τελος ειναι για σενα οταν παρακαλαγε το κρατος να παρει στρατιωτικους δεν πηγαινε κανεις γιατι και χαμηλοι ηταν οι μισθοι και μεγαλη πικρα που ηταν τοτε ολοι αυτοι που τωρα θα τρεξουνε,μηπως γνωριζεις ποσοι παρετουντε μολις κλειση η 5τους και φευγουν γιατι?οπως ειναι η κατασταση το ιδιο θα πανε πουθενα δεν δινουν δωρεαν χρηματα ολα εχουν το τιμημα τους καλα ποτε δεν ειναι κανεις αν ο εργοδοτης σου σε κανει να αισθανεσε ανασφαλης και οπως εξελησετε η κατασταση υπαρχη αναβρασμος σε ολους τους τομεις!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τελος ειναι για σενα οταν παρακαλαγε το κρατος να παρει στρατιωτικους δεν πηγαινε κανεις γιατι και χαμηλοι ηταν οι μισθοι και μεγαλη πικρα που ηταν τοτε ολοι αυτοι που τωρα θα τρεξουνε,μηπως γνωριζεις ποσοι παρετουντε μολις κλειση η 5τος και φευγουν γιατι?οπως ειναι η κατασταση το ιδιο θα πανε πουθενα δεν δινουν δωρεαν χρηματα ολα εχουν το τιμημα τους καλα ποτε δεν ειναι κανεις αν ο εργοδοτης σου σε κανει να αισθανεσε ανασφαλης και οπως εξελησετε η κατασταση υπαρχη αναβρασμος σε ολους τους τομεις!

Αν δεν τους αρεσει ο μισθος ας παραιτουνται μια που υπαρχει πληθωρα αλλων που γλυφει κωλους να μπει ως μονιμος οπλιτης.
Ειδικα στην Π.Α.

Οσο για τα 900 ευρω πες τα σε καναν αλλο και οχι σε καποια που γνωριζει σε μεγαλο βαθμο το μισθολογιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom