Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κι αυτοί θα τρέξουν να μας πληροφορήσουν...
Γι αυτο ολος ο κοσμος αντιδρα...οχι.. τοσο γιατι θα πιεστει οικονομικα...(ο Ελληνας εχει δειξει οτι τα καταφερνει παντα στα δυσκολα γιατι τοτε επικρατει η ενοτητα)....αλλα αντιδρα γιατι εχει χασει την εμπιστοσυνη του, στους Πολιτικους των τελευταιων 30 ετων....και ποιος μας εγγυαται...οτι μολις γεμισουν τα ταμεια....δεν ξαναρχισουν τα ιδια....τι να πω ρε φιλε...ειμαι πολυ προβληματισμενος με αυτα που βλεπω και ακουω!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εναντι αλλων ελληνων δε νιωθεις προνομιουχος? δε λες καλα που ειμαστε εδω που ειμαστε, θα παρουμε και σιγουρη συνταξη οποια ναναι και αυτη  και δε μας κουναει και κανενας? απαντησε ευθεως και ασε τις τιμονιες οπως πριν
Μιλάμε σε άλλη γλώσσα..Το να πιστεύεις σε ΙΔΑΝΙΚΑ δεν ειναι τιμονιά..Και το αν ειμαι καλά εδώ που είμαι το ξερω μονο εγώ και σε πλήρη αντιστοιχία με αυτά που έχω προσφέρει στο ΠΝ.Άσε τις υποδείξεις λοιπόν για κάποιον νεότερο...Μην ξεχνάς ότι μιλάς σε Ναύαρχο! :grin:

Επισκέπτης
Γι αυτο ολος ο [size=15pt]κοσμος αντιδρα...οχι.. τοσο γιατι θα πιεστει οικονομικα...[/size](ο Ελληνας εχει δειξει οτι τα καταφερνει παντα στα δυσκολα γιατι τοτε επικρατει η ενοτητα)....αλλα αντιδρα γιατι εχει χασει την εμπιστοσυνη του, στους Πολιτικους των τελευταιων 30 ετων....και ποιος μας εγγυαται...οτι μολις γεμισουν τα ταμεια....δεν ξαναρχισουν τα ιδια....τι να πω ρε φιλε...ειμαι πολυ προβληματισμενος με αυτα που βλεπω και ακουω!!!!!!!!!!

Δε θ'αντιδράσουν για την οικονομική πίεση?
Ακριβώς και μόνο γι'αυτό το λόγο θ'αντιδράσει....δεν αντέχει άλλο αυτός που καλείται να πληρώσει το μάρμαρο.
Κι όσο για την εμπιστοσύνη προς τα ρεμάλια κοίτα μόνο τι γίνεται εδώ μέσα.
Υπάρχουν [size=15pt]ΖΩΑ [/size]που πλακώνονται για το ποιο κόμμα έχει τους λιγότερους λωποδύτες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μιλάμε σε άλλη γλώσσα..Το να πιστεύεις σε ΙΔΑΝΙΚΑ δεν ειναι τιμονιά..Και το αν ειμαι καλά εδώ που είμαι το ξερω μονο εγώ και σε πλήρη αντιστοιχία με αυτά που έχω προσφέρει στο ΠΝ.Άσε τις υποδείξεις λοιπόν για κάποιον νεότερο...Μην ξεχνάς ότι μιλάς σε Ναύαρχο! :grin:

ε ναι μιλαμε αλλη γλωσσα, απαντας σα πολιτικος και οχι σα μπεσαλης. Ακομα και στην ανωνυμια του ιντερνετ σουρχεται δυσκοιλιο να απαντησεις ενα ναι η ενα οχι σε κατι απλο? Ασε τις υποδειξεις και ασε τα ΙΔΑΝΙΚΑ, για μπαγιοκο μιλας και συ και ολοι οι στρατιωτικοι τις τελευταιες μερες. Καλα κανουν. Αλλα ναχεις τα μπεσα να μιλας ανοιχτα και αντικειμενικα, ιδιως ως αγνωστος απεναντι σε αγνωστους.
Αλλιως θα σε βαλω και σενα στη κατηγορια του γραφικου παιχτουρα αν και σε ειχα για αλλου.

Παει, περασε και το ΙΔΑΝΙΚΟ που ειχαν οι στρατιωτικοι να τα λενε ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εναντι αλλων ελληνων δε νιωθεις προνομιουχος? δε λες καλα που ειμαστε εδω που ειμαστε, θα παρουμε και σιγουρη συνταξη οποια ναναι και αυτη  και δε μας κουναει και κανενας? απαντησε ευθεως και ασε τις τιμονιες οπως πριν
Θα σου απαντησω εγω.....αν χρεοκοπουσε το Κρατος...κανενας δεν θα ηταν προνομιουχος....και αυτοι που μας κυβερνουσαν τα τελευταια 30 χρονια, το φεραν στο παρα πεντε...οπως και οι ιδιοι...τωρα ομως το μονολογουν..και μας λενε να θεωρουμε... τους εαυτους μας τυχερους που αποφυγαμε την χρεοκοπια....και να κατσουμε, να στησουμε κωλο....για τα κερατιατικα ορισμενων.... που οι ιδιοι τους ξερουν..... και δεν τους στελνουν επιτελους στην Ελληνικη Δικαιοσυνη!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δε θ'αντιδράσουν για την οικονομική πίεση?
Ακριβώς και μόνο γι'αυτό το λόγο θ'αντιδράσει....δεν αντέχει άλλο αυτός που καλείται να πληρώσει το μάρμαρο.
Κι όσο για την εμπιστοσύνη προς τα ρεμάλια κοίτα μόνο τι γίνεται εδώ μέσα.
Υπάρχουν [size=15pt]ΖΩΑ [/size]που πλακώνονται για το ποιο κόμμα έχει τους λιγότερους λωποδύτες..
Γι αυτο φιλε μου και μας τα κανουν τα μετρα....γιατι αυτο... το επιπεδο εχουμε!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ε ναι μιλαμε αλλη γλωσσα, απαντας σα πολιτικος και οχι σα μπεσαλης. Ακομα και στην ανωνυμια του ιντερνετ σουρχεται δυσκοιλιο να απαντησεις ενα ναι η ενα οχι σε κατι απλο? Ασε τις υποδειξεις και ασε τα ΙΔΑΝΙΚΑ, για μπαγιοκο μιλας και συ και ολοι οι στρατιωτικοι τις τελευταιες μερες. Καλα κανουν. Αλλα ναχεις τα μπεσα να μιλας ανοιχτα και αντικειμενικα, ιδιως ως αγνωστος απεναντι σε αγνωστους.
Αλλιως θα σε βαλω και σενα στη κατηγορια του γραφικου παιχτουρα αν και σε ειχα για αλλου.

Παει, περασε και το ΙΔΑΝΙΚΟ που ειχαν οι στρατιωτικοι να τα λενε ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ.
Είσαι λαθος...Το σταματάω εδώ γιατί έχω και βάρδια αύριο και πρέπει να δω και τα παιδιά μου λίγο...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγαπητέ πολύ ωραία ξεκίνησες αλλα σου στράβωσε στη μέση !!!!! οπως πολυ σωστά σου απαντά ο επόμενος φίλος σιγά μην σου δώσουν τις πληροφορίες" και προσθέτω εγώ σιγά μην η οικογένεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,εχουν ξεμείνει μητέρα γυιός νύφη κόρη , σιγά μην οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΟΔΟΤΕΣ σε πληροφορήσουν....... οχι αγαπητέ η λύση ειναι μια ... κινούμενοι ακριβώς οπως μάθαμε στο ΣΤΡΑΤΟ μπουκάρουμε στη βουλή τους στέλνουμε ολους στο νοσοκομείο απο το ξυλο και εξορίζουμε την οικογενεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους εμπλεκομένους στα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και τις οικογένειές τους εφόρου ζωής απο την ΕΛΛΑΔΑ. Προσέξτε μονο ετσι θα ελθει κάθαρση. Τα αλλα αποτελούν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ αγαπητοί φίλοι......
Αυτο δεν γινεται γιατι ετσι χτυπαμε τους θεσμους και την Δημοκρατια.....Μια καλη επιλογη, ισως ηταν ενα καινουργιο κομμα....χωρις κανενα απο ολους αυτους...να ειναι στο καινουργιο κομμα!!!! Δεν με ικανοποιει εμενα..... κανενα απολυτως κομμα...που βρισκεται αυτη την στιγμη στην Βουλη!!!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο δεν γινεται γιατι ετσι χτυπαμε τους θεσμους και την Δημοκρατια.....Μια καλη επιλογη, ισως ηταν ενα καινουργιο κομμα....χωρις κανενα απο ολους αυτους...να ειναι στο καινουργιο κομμα!!!! Δεν με ικανοποιει εμενα..... κανενα απολυτως κομμα...που βρισκεται αυτη την στιγμη στην Βουλη!!!!!

Συμφωνώ...κόμμα που να το φτιάξουν άνθρωποι που δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ πολιτικοί...που δεν θα τάζουν...δεν θα κλέβουν...αλλά στην χώρα της πουστιάς και της λαμογιάς...θα μάθουν και αυτοί να το κάνουν...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμφωνώ...κόμμα που να το φτιάξουν άνθρωποι που δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ πολιτικοί...που δεν θα τάζουν...δεν θα κλέβουν...αλλά στην χώρα της πουστιάς και της λαμογιάς...θα μάθουν και αυτοί να το κάνουν...
Μπορεις να μουν πεις....γιατι σε συμπαθω τοσο εσενα? :think: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Είσαι αδερφός ρε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Είχες πεί ότι όταν πιάσεις το στοίχημα...κερνάς ρωσσιδάκι...μάλλον με βλέπω να με τρώει η μαλακία... :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι ρε....ισχυει....ξερω και στουντιο...που μπαινουν μεσα στο δωματιο..και δυο ατομα για παρτουζα με την εργαζομενη..οποτε μπορουμε να παμε εκει!!!!!!!!!....φυσικα στην επομενη νικη μου! :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.

Από τους στρατιωτικούς, είναι ζήτημα εάν τα αξίζει ένα 10%.

Να τα δώσουν σε τίποτα συνταξιούχους ή σκουπιδιάρηδες που τα αξίζουν χιλιάδες φορές παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom