Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δεν καταλαβες τι λεω να παρουν τα πτητικα αυτοι που τα αξιζουν και πετουν για την ασφαλεια της χωρας μας και οχι να δηλωνουν ολοι οι ιπταμενοι οτι εχουν 2 πτησεις τον μηνα για να παρουν τα πτητικα

Δυστυχως το κρατος προτιμα να τους δινει καποια χρηματα ετσι, παρα μεσω βασικου μισθου. Και το ιδιο γινεται και σε αλλους τομεις τους δημοσιου. Το γνωριζουν οι κυβερνωντες, αλλα εξυπηρετει μια κατασταση.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σε παρακαλω να αποφευγεις τις υπερβολες!Στρατο εχουμε παει οι περισσοτεροι και ξερουμε τι εστι μονιμαδες, τι αξιωματικοι, κλπ...

δεν ειναι περιοδος για να τσακωνομαστε μεταξυ μας, αλλα η συνεχης υπερασπιση των κακως κειμενων δεκαετιων απο καποιες ομαδες/συντεχνιες εκει θα οδηγησει!

Συμφωνω οτι ΚΑΚΩΣ και με ΑΠΑΤΗ η κυβερνηση επιχειρει να εφαρμοσει μεθοδους που δαιμονοποιουσε προεκλογικα! Αυτο δε σημαινει ομως οτι ξαφνικα ολοι οι ΔΥ γινανε αξιοι, και δουλευταραδες και φιλοτιμοι! Ελεος δηλαδη!
Φιλε μου, το εχω ξαναγραψει παλι..ισως δεν το διαβασες...τον Ελληνα στρατιωτικο, οπου τους συμφερει.. τον εχουν δημοσιο υπαλληλο... και οπου αλλου τους συμφερει.. του λενε οτι δεν υπαγεται στην κατηγορια αυτη και ειναι μια αλλη κατηγορια που μονο αυτοι ξερουν...εφοσον το Ελληνικο κρατος ειναι σε περιοδο πληρους Ειρηνης.... βαση Προεδρικου Διαταγματος απο το 2003!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Δυστυχως το κρατος προτιμα να τους δινει καποια χρηματα ετσι, παρα μεσω βασικου μισθου. Και το ιδιο γινεται και σε αλλους τομεις τους δημοσιου. Το γνωριζουν οι κυβερνωντες, αλλα εξυπηρετει μια κατασταση.
αυτο ισχυε στο παρελθον και ισως και στο μελλον αλλα οταν το παρον ειναι δυσιωνο και εμεις του ιδιωτικου τομεα εχουμε υποστει τσεκουρεμα σε ολα και εχουν τις ιδιες απατησεις γιατι να μην γινει και ενα συμορφωμα και στον στρατο εστω προσωρινα οπως και οι δημοσιοι υπαλληλοι γιατι απο αυτους θα εξοικονομισει χρηματα ενω απο το ιδιωτικο τομεα μονο χασουρα εχει απο τις περικοπες εισφορων και εκει κερδιζουν μονο οι επιχειρηματιες που εχουν λιγοτερα εξοδα το κρατος βγαινει χαμενο και με την περικοπη του 13 μισθου στον ιδιωτικο τομεα και με τις μειωσεις μισθων.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
οσον αφορα τις συμβουλες σου....κρατησε τις, για τον εαυτο σου και αναλογισου, εσυ που εισαι...σε αυτους που επαιρναν τσιμπουκια στην ζωη τους σε οποιον βρισκανε για να περνανε καλα....ειτε στους αλλους..δηλαδη Ελλην!

Δεν τα τσεπώνω από τον Ελληνικό Λαό εγώ φίλε μου.
Εσείς όλοι τα τσεπώνετε ακόμη και εμείς πληρώνουμε δίχως διαμαρτυρία.
Κάντε τώρα κάτι κ για εμάς λοιπόν μιας που μας φέρατε σε αυτήν την κατάσταση με την κομματοκρατία που κ εσείς συντηρείτε τόσα χρόνια.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτο ειναι κλασσικη Παπανδρεϊκη τακτικη!
καταρρακωση της αξιοκρατιας και ενισχυση των κομματικων/πελατειακων σχεσεων!

βεβαια, οταν σου δινουν το γλυκο, ειναι δυσκολο να το αρνηθεις εις το ονομα της αξιοκρατιας αλλα με αυτα και με τα αλλα φτασαμε ως εδω!
Οι κυβερνησεις εξαγοραζαν τους ΔΥ αλλα και οι ΔΥ μια χαρα δεχοντουσαν την εξαγορα!
Για να το πω λιγω πιο χοντρα, ειναι σα να κατηγορεις μια πουτανα γιατι σου πηρε λεφτα επειδη τη γαμησες....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
στην αμερικη που υπαρχη εκπροσωπος των υπξκων και αξκων και συζητανε πασεις φυσεως προβλημα ειναι μαλακες?

Είναι Αμερικανάκια εκεί, εμείς εδώ στο γιουνανιστάν ξέρουμε καλύτερα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτο ισχυε στο παρελθον και ισως και στο μελλον αλλα οταν το παρον ειναι δυσιωνο και εμεις του ιδιωτικου τομεα εχουμε υποστει τσεκουρεμα σε ολα και εχουν τις ιδιες απατησεις γιατι να μην γινει και ενα συμορφωμα και στον στρατο εστω προσωρινα οπως και οι δημοσιοι υπαλληλοι γιατι απο αυτους θα εξοικονομισει χρηματα ενω απο το ιδιωτικο τομεα μονο χασουρα εχει απο τις περικοπες εισφορων και εκει κερδιζουν μονο οι επιχειρηματιες που εχουν λιγοτερα εξοδα το κρατος βγαινει χαμενο και με την περικοπη του 13 μισθου στον ιδιωτικο τομεα και με τις μειωσεις μισθων.

Γενικως τα μετρα αυτα ειναι λαθος. Θα κινειται λιγοτερο η αγορα, αρα λιγοτερα εσοδα απο ΦΠΑ, λιγοτερα εσοδα απο τα τελωνεια κτλ. Επομενως μας κανουν πιο φτωχους, θα αγοραζουμε λιγοτερα πραγματα, αλλα το κρατος ιδια εσοδα θα εχει τελικα...

Αντι να χτυπησουν την εισφοροδιαφυγη, φοροδιαφυγη, και την διαφθορα η οποιαω διαφθορα αποτελει το 8% του ΑΕΠ, θα στιψουν τον κοσμακη για να πληρωσει τα σπασμενα. Αλλα φταιμε εμεις, γιατι ειμασταν ετοιμοι να ξαναεκλεξουμε βουλευτη που ελεγε "το νομιμον και ηθικον", ο οποιος δεν πληρωνει καν φορους...
Το να αλλαζει το χρημα πολλες φορες χερια με παραστατικα (τιμολογια-αποδειξεις), αυτο φερνει εσοδα στο κρατος.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αυτο ειναι κλασσικη Παπανδρεϊκη τακτικη!
καταρρακωση της αξιοκρατιας και ενισχυση των κομματικων/πελατειακων σχεσεων!

βεβαια, οταν σου δινουν το γλυκο, ειναι δυσκολο να το αρνηθεις εις το ονομα της αξιοκρατιας αλλα με αυτα και με τα αλλα φτασαμε ως εδω!
Οι κυβερνησεις εξαγοραζαν τους ΔΥ αλλα και οι ΔΥ μια χαρα δεχοντουσαν την εξαγορα!
Για να το πω λιγω πιο χοντρα, ειναι σα να κατηγορεις μια πουτανα γιατι σου πηρε λεφτα επειδη τη γαμησες....

Το θεμα ειναι φιλε μου τι φταιμε εμεις που δεν πληρωνομαστε απο το κρατος, και που δεν επιδιωξαμε ποτε να γινουμε ΔΥ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Γενικως τα μετρα αυτα ειναι λαθος. Θα κινειται λιγοτερο η αγορα, αρα λιγοτερα εσοδα απο ΦΠΑ, λιγοτερα εσοδα απο τα τελωνεια κτλ. Επομενως μας κανουν πιο φτωχους, θα αγοραζουμε λιγοτερα πραγματα, αλλα το κρατος ιδια εσοδα θα εχει τελικα...

Αντι να χτυπησουν την εισφοροδιαφυγη, φοροδιαφυγη, και την διαφθορα η οποιαω διαφθορα αποτελει το 8% του ΑΕΠ, θα στιψουν τον κοσμακη για να πληρωσει τα σπασμενα. Αλλα φταιμε εμεις, γιατι ειμασταν ετοιμοι να ξαναεκλεξουμε βουλευτη που ελεγε "το νομιμον και ηθικον", ο οποιος δεν πληρωνει καν φορους...
Το να αλλαζει το χρημα πολλες φορες χερια με παραστατικα (τιμολογια-αποδειξεις), αυτο φερνει εσοδα στο κρατος.
κνονικα θα επρεπε να υπαρξουν μειωσεις στους βουλευτες παιρνουν πολλα λεφτα για το κοινωνικο εργο που νομιζουν οτι επιτελουν και επιπλεον ηταν επιλογη τους να αφησουν τις εργασιες τους για να γινουν βουλευτες αραγε γιατι :think:
και επιπλεον ειναι προκλητικο να συνταξιοδοτουνται στα 8 χρονια θητειας βουλευτη με ενα ποσο αξιοζηλευτο και εμας να μας ανεβαζουν τα ορια ηλικιας για μια συνταξη πενιχρη

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
κνονικα θα επρεπε να υπαρξουν μειωσεις στους βουλευτες παιρνουν πολλα λεφτα για το κοινωνικο εργο που νομιζουν οτι επιτελουν και επιπλεον ηταν επιλογη τους να αφησουν τις εργασιες τους για να γινουν βουλευτες αραγε γιατι :think:
και επιπλεον ειναι προκλητικο να συνταξιοδοτουνται στα 8 χρονια θητειας βουλευτη με ενα ποσο αξιοζηλευτο και εμας να μας ανεβαζουν τα ορια ηλικιας για μια συνταξη πενιχρη

Αμα εχουν αρχιδια οι αντιεξουσιαστες να τους κρεμασουν ΟΛΟΥΣ, χωρις να σπασουν τιποτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Αμα εχουν αρχιδια οι αντιεξουσιαστες να τους κρεμασουν ΟΛΟΥΣ, χωρις να σπασουν τιποτα.
ενα φαντασου μονο ο τσιπρας σε μια τοσο νεαρη ηλικια και χωρις να εχει εργαστει ουτε μια ωρα εχει λυσει το προβλημα του ειναι μελλον συνταξιουχος τι να λεμε τωρα  :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν τα τσεπώνω από τον Ελληνικό Λαό εγώ φίλε μου.
[move]Εσείς όλοι τα τσεπώνετε [/move] ακόμη και εμείς πληρώνουμε δίχως διαμαρτυρία.
Κάντε τώρα κάτι κ για εμάς λοιπόν μιας που μας φέρατε σε αυτήν την κατάσταση με την κομματοκρατία που κ εσείς συντηρείτε τόσα χρόνια.
Ειναι πολυ προσβλητικο να λες για ολους οτι τα τσεπωνανε....δειχνει οτι εχεις χασει τον αυτοελεγχο σου και βρισκεσαι σε πληρη συγχυση!!!!!!!!!Ειδικα αν εννοεις.... για Στρατιωτικους, που ο καθενας μας.. αν πασα στιγμη, θετει τον εαυτο του, στην διαθεση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...να του γινει πληρης ελεγχος στους Τραπεζικους λογαριασμους και στα υπολοιπα περουσιακα του στοιχεια.... απο τον μικροτερο στον βαθμο..μεχρι τον μεγαλυτερο...μην μπεις στο κοπο και μου αναφερεις δυο-τρεις μεμονομενες περιπτωσεις στα τοσα χρονια..... που κανανε καταχρησεις...μακαρι το ποσοστο αυτο το απειροελαχιστο που εχουμε εμεις, να υπηρχε στους Πολιτικους..στους δικαστες και δικηγορους...στους Παπαδες...και στους αστυνομικους...Το Ελληνικο Στρατευμα ειναι ο πιο υγειης Πυλωνας της Ελληνικης κοινωνιας και αυτα διαφαινεται και απο διαφορα γκαλοπ που γινονται κατα καιρους απο δημοσιογραφους!!!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι φιλε μου τι φταιμε εμεις που δεν πληρωνομαστε απο το κρατος, και που δεν επιδιωξαμε ποτε να γινουμε ΔΥ.
Greece here φιλε μου, μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι πολυ προσβλητικο να λες για ολους οτι τα τσεπωνανε....δειχνει οτι εχεις χασει τον αυτοελεγχο σου και βρισκεσαι σε πληρη συγχυση!!!!!!!!!Ειδικα αν εννοεις.... για Στρατιωτικους, που ο καθενας μας.. αν πασα στιγμη, θετει τον εαυτο του, στην διαθεση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...να του γινει πληρης ελεγχος στους Τραπεζικους λογαριασμους και στα υπολοιπα περουσιακα του στοιχεια.... απο τον μικροτερο στον βαθμο..μεχρι τον μεγαλυτερο...μην μπεις στο κοπο και μου αναφερεις δυο-τρεις μεμονομενες περιπτωσεις στα τοσα χρονια..... που κανανε καταχρησεις...μακαρι το ποσοστο αυτο το απειροελαχιστο που εχουμε εμεις, να υπηρχε στους Πολιτικους..στους δικαστες και δικηγορους...στους Παπαδες...και στους αστυνομικους...Το Ελληνικο Στρατευμα ειναι ο πιο υγειης Πυλωνας της Ελληνικης κοινωνιας και αυτα διαφαινεται και απο διαφορα γκαλοπ που γινονται κατα καιρους απο δημοσιογραφους!!!!!

Τα γκαλοπ ειναι για τον πουτσο. Ο οχλος δεν εχει παντα δικιο. Δες ποιους ψηφιζουμε...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ειναι πολυ προσβλητικο να λες για ολους οτι τα τσεπωνανε....δειχνει οτι εχεις χασει τον αυτοελεγχο σου και βρισκεσαι σε πληρη συγχυση!!!!!!!!

Το τσεπώνω το χρησιμοποιήσα ως συνωνυμο του μισθοδοτούμε φίλε.
Χαλάρωσε λιγάκι γιατί εσύ βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση αφού πρώτος χρησιμοποιήσες σεξουαλική ορολογία σε μια ως τότε ήρεμη κουβέντα και μας γράφεις με bold τα πόστ σου.

Το Στράτευμα είναι εξίσου υπεύθυνο για την κατάντια του φερόμενου ως κράτους όσο όλος ο Δημόσιος Τομέας στον βαθμό που με τις πράξεις τους συντηρούσαν εξίσου την κομματική αναξιοκρατία.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το τσεπώνω το χρησιμοποιήσα ως συνωνυμο του μισθοδοτούμε φίλε.
Χαλάρωσε λιγάκι γιατί εσύ βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση αφού πρώτος χρησιμοποιήσες σεξουαλική ορολογία σε μια ως τότε ήρεμη κουβέντα και μας γράφεις με bold τα πόστ σου.

Το Στράτευμα είναι εξίσου υπεύθυνο για την κατάντια του φερόμενου ως κράτους όσο όλος ο Δημόσιος Τομέας στον βαθμό που με τις πράξεις τους συντηρούσαν εξίσου την κομματική αναξιοκρατία.
Αυτα ακριβως που γραφεις..ειναι τα στοιχεια της Ελληνικης φυλης...δηλαδη να βγαζουμε τα ματια μας, μεταξυ μας...σε διαφορα θεματα....αυτος ειναι ο λογος που εγραψα χτες σε αλλο θρεντ..οτι υπευθυνοι, ειμαστε ολοι και δεν εξαιρειται κανεις.... που η Πατριδα μας ειναι στην σημερινη οικονομικη κατασταση...οποτε ας φροντισουμε πρωτα να κανουμε την αυτοκριτικη μας, στους εαυτους μας....και μετα στους αλλους πλαι μας.Οσον αφορα τα υπολοιπα που γραφεις δεν θα το κρυψω οτι αγαπαω την Αεροπορικη οικογενεια (αλλα πανω απ'ολα την Πατριδα μου),οχι μονο γιατι ειμαι μελος της... αλλα ειναι ολοκληρη η ζωη μου.... καθοτι εχω πολλες διακρισεις σε ασκησεις που ειχα συμμετοχη και εντος Ελλαδος και εκτος!!! Τελος...... δεν μου αρεσουν απο τους συνομιλητες μου τα διαφορα υπονοουμενα.... γι αυτο γραφω σε bold! Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τουλάχιστον διαφοροποιεῖσθε ἀπὸ τοὺς ἀστυνομικούς. Κᾶτι εἶναι κι αὐτό (ἄν καὶ ὁποιοσδήποτε εἶναι ἐντιμώτερος αὐτῶν).
Ο ρολος της Αστυνομιας μας ειναι να εχει επαφη με τον Πολιτη(καπου εκει ορισμενοι αστυνομικοι χανουν την μπαλλα)....Σε καθε περιπτωση,πιστευω ομως οτι οι σημερινοι αστυνομικοι..οι περισσοτεροι ειναι εντιμοι....................Του Στρατευματος, ο ρολος ειναι αλλος(Υπερασπιση της Πατριδος).

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Aυτήν την αυτοκριτική από το Στράτευμα την βλέπεις κάπου; Ειλικρινά...
Γιατί εγώ βλέπω τυπική αντίδραση κλάψας Δ.Υ μόνο...
Μην επικαλείσθε δε τώρα τον Πατριωτισμό των Ελλήνων για να δούμε με θετικό μάτι τα όποια αιτήματα σας, ο Πατριωτισμός είναι στάση ζωής πρώτα από όλα κ όχι επιχείρημα συναισθηματικού εκβιασμού για το μη χάσιμο οικονομικών πόρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom