Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν σε παρεξηγω διοτι δεν γνωριζεις αληθεια ξερεις τη γινετε οταν δωθει συναγερμος για να απογειωθη αεροπλανο για αναχαιτηση εχθρικου σκαφους επι κλεινης ειναι ισως οι σκοποι και δικαιως γιατι για αυτο εχουν επιλεγη γενικα οι τεχνικοι ολων των ειδικοτητων ειναι δυσκολο να ειναι επι κληνης το βραδυ ισως  και αυτο με επιφυλαξη οι γραφιαδες ισως αλλα ενα οικοδομημα πρεπει να ειναι συμπαγες και ολοι μαζι να αποτελουν ομαδα και στην τραπεζα ο ταμιας δεν κανει ιδια δουλεια με αυτον-ην που δινει πληροφορειες για δανεια!!!!
Ὅ,τι καὶ εἰς τὸν Ναύαρχον: Ἡ ὕπαρξις τιμητικῶν ἐξαιρέσεων δὲν ἀλλάσσει - δυστυχῶς - τὸν κανόνα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είναι αυτό που λένε..LAST YEAR!!!!Από πού μας ήρθες εσύ πάλι?Τα ίδια κουβεντιάζαμε και στο thread του ΠΝ,δε διαβάζεις?Δε θέλω να μπω σε κουβέντα εκ νέου να αναμασάμε τα ίδια, πήγαινε διάβασε από κει και αν έχεις απορίες τα ξαναλέμε...
Παρεμπιπτόντως,σημερα είμαι μέσα..μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 3,ΣΕΡΙ...Εσύ που θα είσαι σήμερα?Καφεδάκι,βολτούλα με το κορίτσι ή την οικογένεια, μπύρες με τους φίλους και μπάλα το βράδυ?Καλά να περάσεις και κανε και καμιά σύγκριση ,να βγάλεις ισοζύγιο...Πρόσεξε,δεν κλαίγομαι η δουλειά μου είναι και γουστάρω κιόλας,αλλά μη μας τη βγαίνεις κιόλας....

την επομενη θα εισαι αδιαθετο. Παλι τα μισα θα λες?
Θα απαντησεις σημερα σε αυτο που σε ρωτησα χτες?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αν δεν τους αρεσει ο μισθος ας παραιτουνται μια που υπαρχει πληθωρα αλλων που γλυφει κωλους να μπει ως μονιμος οπλιτης.
Ειδικα στην Π.Α.

Οσο για τα 900 ευρω πες τα σε καναν αλλο και οχι σε καποια που γνωριζει σε μεγαλο βαθμο το μισθολογιο.
μιλας με οξι υφος και τι σε κανει να πιστευης οτι παραιτουνται για το μισθο?για αρχικο μισθο αναφερθηκα και οσα αφορα τα μισθολογια σε λιγο θα αλλαξουν ξεχωριστα οι περικοπες που εχουν γινη ιδη απο τωρα για μια 200αρα και βαλε μιλαμε στα επιδοματα ακομα και στους συνταξιουχους κανανε περικοπες και λαμβανοντας υποψιν οτι καθε μηνα μας κραταν φορους του κρατους κρατεισης συνταξεων κλπ δηλ πλειρωναμε για να παρουμε αυτα που αναλογουν αλλα με μαθηματικη ακριβεια θα φτασει ο κοσμος να παιρνει τα μισα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ὅ,τι καὶ εἰς τὸν Ναύαρχον: Ἡ ὕπαρξις τιμητικῶν ἐξαιρέσεων δὲν ἀλλάσσει - δυστυχῶς - τὸν κανόνα
την επομενη θα εισαι αδιαθετο. Παλι τα μισα θα λες?
Θα απαντησεις σημερα σε αυτο που σε ρωτησα χτες?
Συνεχίζεται η κουβέντα βλέπω...Λοιπόν,αντε να τα ξαναπάρουμε απο την αρχή:Σε ΟΛΕΣ τις παραγωγικές δυνάμεις εργασίας,αγαπητέ Μπακάλη,υπάρχει ΙΕΡΑΡΧΙΑ.Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας κάνει αυτό που του αναλογεί.(ADAM SMITH:"Η ΑΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ")Ποιος σε πληροφόρησε αγαπητέ ότι εγω δεν περασα απο τη σκοπια,τα γυμνάσια,τους συναγερμούς,για να φτάσω σήμερα να είμαι Επόπτης Ασφαλείας του Υπουργείου από το γραφείο μου?Ποιος απαγορεύει να μανατζάρω το προσωπικό όπως κρινω εγώ καλύτερα?Ποιος σου είπε ότι κοιμάμαι οκταωρα?Και κυρίως,σου είπε κανείς ότι άμα συμβεί το παραμικρό σημερα στο πεντάγωνο,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ?με ότι αυτό συνεπάγεται?Ο φαντάρος θα την πληρώσει με 10 μέρες,οι βοηθοί μου το ίδιο,εγώ όμως θα απολογηθώ εγγραφώς στον   Α/ΓΕΝ.Αρα το μερίδιο ευθυνης αυξάνεται γεωμετρικά στα ψηλότερα κλιμάκια...Κι έτσι πρέπει.Μη λαικίζουμε λοιπόν,και μιλάμε για καφέδες ,ανακλιντρα και γκόμενες να μας κάνουν αέρα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τελος ειναι για σενα οταν παρακαλαγε το κρατος να παρει στρατιωτικους δεν πηγαινε κανεις γιατι και χαμηλοι ηταν οι μισθοι και μεγαλη πικρα που ηταν τοτε ολοι αυτοι που τωρα θα τρεξουνε,μηπως γνωριζεις ποσοι παρετουντε μολις κλειση η 5τους και φευγουν γιατι?οπως ειναι η κατασταση το ιδιο θα πανε πουθενα δεν δινουν δωρεαν χρηματα ολα εχουν το τιμημα τους καλα ποτε δεν ειναι κανεις αν ο εργοδοτης σου σε κανει να αισθανεσε ανασφαλης και οπως εξελησετε η κατασταση υπαρχη αναβρασμος σε ολους τους τομεις!
Αγαπητε συναδελφε...προσωπικα εγω σαν Αξιωματικος(ε.α)της Π.Α...δεν αισθανομαι και ουτε βρισκω τον λογο...να δινω εξηγησεις.... στον καθε αγνωστο εδω μεσα και στην καθε προβληματικη που προσπαθει να μειωσει την προσφορα και την αξια του Ελλην Στρατιωτικου!!!....Εσυ γιατι το κανεις??...Ρωτα αυτους που σου κανουν τις ερωτησεις με τι ασχολουνται........Ρωτα την εργασια, του καθε κυριου Μπακαλη....και τι προβλημα εχει με τους Ελληνες Στρατιωτικους, να μας το πει... ωστε να του το λυσουμε του ανθρωπου...και ρωτα και την αλλην....τι καπνο φουμαρει και ποιο ειναι το δικο της ζορι???? Φιλικα συναδελφε σου τα εγραψα!!! :rockon:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ο ναυχαρχος και καθε αργηγος ειναι τιμητικη-πολιτικη διακριση παντα πρεπει να υπαρχει καποιος που πρεπει να πληρωση για να αποποιθουν αλλοι τις ευθυνες τους ενας αργηγος της αεροποριας ας πουμε που ειναι υπευθυνος για την ασφαλεια τις χωρας περνει μαζι με τα επειδοματα και ζητημα ειναι 3000 ενας διευθηντης δεκο η οτε παιρνει τα πενταπλα τουλαχιστον και τα ξυνη!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μιλας με οξι υφος και τι σε κανει να πιστευης οτι παραιτουνται για το μισθο?για αρχικο μισθο αναφερθηκα και οσα αφορα τα μισθολογια σε λιγο θα αλλαξουν ξεχωριστα οι περικοπες που εχουν γινη ιδη απο τωρα για μια 200αρα και βαλε μιλαμε στα επιδοματα ακομα και στους συνταξιουχους κανανε περικοπες και λαμβανοντας υποψιν οτι καθε μηνα μας κραταν φορους του κρατους κρατεισης συνταξεων κλπ δηλ πλειρωναμε για να παρουμε αυτα που αναλογουν αλλα με μαθηματικη ακριβεια θα φτασει ο κοσμος να παιρνει τα μισα.

Τα 200 € δεν τα κοβουν απο αυτους που παιρνουν 900.
Ντρεπεσαι να πεις ποσα παιρνεις για συνταξη?
(τελικο ποσον =  ποσα μπαινουν στο λογαριασμο σου καθε μηνα, οχι το βασικο)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αγαπητε συναδελφε...προσωπικα εγω σαν Αξιωματικος(ε.α)της Π.Α...δεν αισθανομαι και ουτε βρισκω τον λογο...να δινω εξηγησεις.... στον καθε αγνωστο εδω μεσα και στην καθε προβληματικη που προσπαθει να μειωσει την προσφορα και την αξια του Ελλην Στρατιωτικου!!!....Εσυ γιατι το κανεις??...Ρωτα αυτους που σου κανουν τις ερωτησεις με τι ασχολουνται........Ρωτα την εργασια, του καθε κυριου Μπακαλη....και τι προβλημα εχει με τους Ελληνες Στρατιωτικους, να μας το πει... ωστε να του το λυσουμε του ανθρωπου...και ρωτα και την αλλην....τι καπνο φουμαρει και ποιο ειναι το δικο της ζορι???? Φιλικα συναδελφε σου τα εγραψα!!! :rockon:
δεν απολογουμε σε κανενα και τι γνωριζουν αυτοι τι εχω προσφερει και πως με τιμησε το κρατος ειναι λιγοι με ιδεες παλιες και αναχρονιστικες φφυσικα φαινετε οτι κανουν δουλειες καρεκλας το να μιλας με ανεση υποβιβαζοντας τον αλλον τι δειχνη?μετα τιμης συναδελφε!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
γιατι γελατε κυρια μου ??

έσφαλα καπου/κάπως ?? μηπως κατι δεν καταλαβα ??

ακριβως το αντιθετο.
Πολυ ευστοχο σας βρηκα!!!

p.s.
μεγάλωσα ακουγοντας παρα μα παρα πολλες φορες αυτη τη φραση, και μάλιστα με τον ανάλογο στομφο!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
p.s.
μεγάλωσα ακουγοντας παρα μα παρα πολλες φορες αυτη τη φραση, και μάλιστα με τον ανάλογο στομφο!
το λαθος σας ανηκει που επιλεξατε πρακτικη και οχι θεωρητικη κατευθυνση..  :tooth: :tooth:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν απολογουμε σε κανενα και τι γνωριζουν αυτοι τι εχω προσφερει και πως με τιμησε το κρατος ειναι λιγοι με ιδεες παλιες και αναχρονιστικες φφυσικα φαινετε οτι κανουν δουλειες καρεκλας το να μιλας με ανεση υποβιβαζοντας τον αλλον τι δειχνη?μετα τιμης συναδελφε!!!

δεν υποβιβαζω κανενα.
Απλα οταν παιρνουν τα μυαλα σας αερα, το να σας θυμιζει καποιος την πραγματικοτητα σας φαινεται σαν "υποβιβασμος"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συνεχίζεται η κουβέντα βλέπω...Λοιπόν,αντε να τα ξαναπάρουμε απο την αρχή:Σε ΟΛΕΣ τις παραγωγικές δυνάμεις εργασίας,αγαπητέ Μπακάλη,υπάρχει ΙΕΡΑΡΧΙΑ.Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας κάνει αυτό που του αναλογεί.(ADAM SMITH:"Η ΑΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ")Ποιος σε πληροφόρησε αγαπητέ ότι εγω δεν περασα απο τη σκοπια,τα γυμνάσια,τους συναγερμούς,για να φτάσω σήμερα να είμαι Επόπτης Ασφαλείας του Υπουργείου από το γραφείο μου?Ποιος απαγορεύει να μανατζάρω το προσωπικό όπως κρινω εγώ καλύτερα?Ποιος σου είπε ότι κοιμάμαι οκταωρα?Και κυρίως,σου είπε κανείς ότι άμα συμβεί το παραμικρό σημερα στο πεντάγωνο,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ?με ότι αυτό συνεπάγεται?Ο φαντάρος θα την πληρώσει με 10 μέρες,οι βοηθοί μου το ίδιο,εγώ όμως θα απολογηθώ εγγραφώς στον   Α/ΓΕΝ.Αρα το μερίδιο ευθυνης αυξάνεται γεωμετρικά στα ψηλότερα κλιμάκια...Κι έτσι πρέπει.Μη λαικίζουμε λοιπόν,και μιλάμε για καφέδες ,ανακλιντρα και γκόμενες να μας κάνουν αέρα....

μ'αρεσει που με παραθετεις και μενα χωρις να απαντας σε μενα...παιδικη ντριπλα, δε παιζει καν

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μην ξεχνάνε οι νέοι....
Να σε ρωτησω κατι...
αν και γουσταρω ταμαλλα και αναγνωριζω τα ουκ μικ κτλ(ανοιξα και ενα αναλογο θρεντακι)
γιατι πληρωνουμε για τα στρατα και εξοπλιστιστικα προγραμματα αφου εχουμε ειρηνη με ολους
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
τζαμπα λεφτα
πιονια στα σχεδια των αμερικανων και του νατο :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα 200 € δεν τα κοβουν απο αυτους που παιρνουν 900.
Ντρεπεσαι να πεις ποσα παιρνεις για συνταξη?
(τελικο ποσον =  ποσα μπαινουν στο λογαριασμο σου καθε μηνα, οχι το βασικο)
Εγω δεν ντρεπομαι να πω...στειλε μου μηνυμα..αν την κουνας την αχλαδια!!! :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το λαθος σας ανηκει που επιλεξατε πρακτικη και οχι θεωρητικη κατευθυνση..  :tooth: :tooth:

λάθος ήταν ο επαγγελματικος προσανατολισμος του πατερα μου.
Τωρα καταλαβα οτι στη δουλεια του (δεν) τους μαθαινανε τι σημαινει η φραση "με μαθηματικη ακριβεια"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom