Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εἶναι πολὺ καλὐτερα ἀπὸ τὰ 600 εὐρὼ τῆς Ἐθνικῆς Γενικῆς Συλλογικῆς Συμβάσεως ἕνὸς ἐργαζομένου τοῦ ἰδιωτικοῦ τομέως ὁ ὁποῖος δὲν γνωρίζει ἐὰν θὰ ἔχῃ ἐργασίαν αὔριο

Αυτά είναι για τον ανειδίκευτο και από όσα γνωρίζω, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανένας ανειδίκευτος στις ΕΔ. Δεν ρίχνεις μια ματιά και στο μισθολόγιο στο Γεν. Λογιστ. του Κράτους για να δεις τους μισθούς σε όλο το δημόσιο τομέα?

Αλήθεια γιατί έχεις την Αμερικάνικη σημαία σαν avatar? Σημαίνει κάτι?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Συνεχίζεται η κουβέντα βλέπω...Λοιπόν,αντε να τα ξαναπάρουμε απο την αρχή:Σε ΟΛΕΣ τις παραγωγικές δυνάμεις εργασίας,αγαπητέ Μπακάλη,υπάρχει ΙΕΡΑΡΧΙΑ.Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας κάνει αυτό που του αναλογεί.(ADAM SMITH:"Η ΑΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ")Ποιος σε πληροφόρησε αγαπητέ ότι εγω δεν περασα απο τη σκοπια,τα γυμνάσια,τους συναγερμούς,για να φτάσω σήμερα να είμαι Επόπτης Ασφαλείας του Υπουργείου από το γραφείο μου?Ποιος απαγορεύει να μανατζάρω το προσωπικό όπως κρινω εγώ καλύτερα?Ποιος σου είπε ότι κοιμάμαι οκταωρα?Και κυρίως,σου είπε κανείς ότι άμα συμβεί το παραμικρό σημερα στο πεντάγωνο,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ?με ότι αυτό συνεπάγεται?Ο φαντάρος θα την πληρώσει με 10 μέρες,οι βοηθοί μου το ίδιο,εγώ όμως θα απολογηθώ εγγραφώς στον   Α/ΓΕΝ.Αρα το μερίδιο ευθυνης αυξάνεται γεωμετρικά στα ψηλότερα κλιμάκια...Κι έτσι πρέπει.Μη λαικίζουμε λοιπόν,και μιλάμε για καφέδες ,ανακλιντρα και γκόμενες να μας κάνουν αέρα....

respect

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Αυτά είναι για τον ανειδίκευτο και από όσα γνωρίζω, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανένας ανειδίκευτος στις ΕΔ. Δεν ρίχνεις μια ματιά και στο μισθολόγιο στο Γεν. Λογιστ. του Κράτους για να δεις τους μισθούς σε όλο το δημόσιο τομέα?

θα σου απαντησω εγω θα σου φερω τις αδειες εργασιας που εχω τα χρονια προυπηρεσιας που εχω και το μισθολογιο μου και φερε μου εσυ το μισθολογιο μονο ενος οπυ να δουμε τις διαφορες και δεν ειμαι ανειδικευτος σου μιλαω για αδεις εργασιας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μερικοι εδω μεσα διαχωριζετε τους υπολοιπους εργαζομενους απο εσας στα ΣΑ. Ολοι ειμαστε κακοπληρωμενοι, οχι μονο οσοι υπηρετουν στα ΣΑ. Αλλα φυσικα εσεις κοιτατε τον εαυτο σας...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και οταν εσεις στα 45 περιπου θα βγειτε συνταξη, εγω θα θελω αλλα 15+χρονια. Και παλι γκρινιαζετε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Και οταν εσεις στα 45 περιπου θα βγειτε συνταξη, εγω θα θελω αλλα 15+χρονια. Και παλι γκρινιαζετε.
ενταξει μην τα παραλεμε πλεον δεν βγαινουν στα 45 στα 55 βγαινουν αλλα ακομα και αυτο ειναι ευνοικο.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Επαναλαμβάνω το ερώτημα προς τους αεροπόρους και τους λοιπούς ενόπλους : Έκαναν λευκή απεργία για το επίδομα , τη στιγμή που η χώρα , σύμφωνα με δήλωση του πρωθυπουργού , τελεί πλέον υπό κηδεμονία , όπως λέγεται ευγενικότερα το χάσιμο της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας ; Και η εθνική τους συνείδηση μέχρι εκει πάει , στη διαμαρτυρία για το επίδομα ;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε...τον ξερεις προσωπικα τον Ektor lopez?...Αν δεν τον ξερεις, πριν του απαντησεις παλι... με κανενα σεντονι,οπως σου το αποκαλεσε(προσωπικα εγω, συναδελφε δεν βλεπω τον λογο να συνεχισουμε... σε αγνωστους του πληκτρολογιου να τους εξηγουμε τα αυτονοητα...μπορει τα παιδια...σε τελικη αναλυση ..να ζοριζονται απεναντι στο Ελληνικο στρατευμα και  να εχουν απωθημενα)..ρωτα και εσυ τι επαγγελμα κανει ....και τι εκφραζει στο επαγγελμα του?
Τον ρωτησα ,απαντηση δεν πηρα.Καπου έχεις δικιο,δε συμφέρει κανεναν μας να διαπληκτιζόμαστε πισω απο ενα πληκτρολόγιο..
Τεσπα ανακαλω τον εντονο τροπο που απαντησα στον ναυαρχο, αλλα επιμενω να διαφωνω καθετα στο κρυφτουλι πισω απο δαχτυλα.
Συγχωρεμένος...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Επαναλαμβάνω το ερώτημα προς τους αεροπόρους και τους λοιπούς ενόπλους : Έκαναν λευκή απεργία για το επίδομα , τη στιγμή που η χώρα , σύμφωνα με δήλωση του πρωθυπουργού , τελεί πλέον υπό κηδεμονία , όπως λέγεται ευγενικότερα το χάσιμο της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας ; Και η εθνική τους συνείδηση μέχρι εκει πάει , στη διαμαρτυρία για το επίδομα ;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ο 15ος και 16ος μισθων των υπαλληλων της βουλης δεν κοβεται, γιατι λεει ειναι επιδομα...
Γιατι ρε παιδια και στους υπολοιπους εργαζομενους επιδομα αδειας,χριστουγεννων και πασχα δεν τα λενε?
Αλλα βεβαια απο τις ΕΔ κοβουν χρηματα, απο τους υπαλληλους της βουλης και καλα δεν μπορουν, επειδη λεει ειναι επιδοματα. Μπουρδελο-κρατος...

Εννοειται πως ολοι αυτοι μπηκαν στην βουλη χωρις ΑΣΕΠ αλλα ρουσφετολογικα. Ας συγκεντρωθουμε σε αυτους τους ελεεινους και ας αφησουμε τις ΕΔ.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Δεν κατάλαβες το ερώτημα . Η χώρα τελεί υπό Γερμανική κηδεμονία και ένας κλάδος εργαζομένων που υποτίθεται ότι έχει , λόγω της φύσης της δουλειάς του , υψηλότερο εθνικό φρόνημα , βρίσκει να διαμαρτυρηθεί για το επίδομα . Αν αυτό δεν είναι γελοίο και ταυτόχρονα τραγικό , γιατί δείχνει και το γενικότερο επίπεδο εθνικήγς συνείδησης της χώρας , αυτή τη στιγμή , τότε ποιό είναι το γελοίο ;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
θα σου απαντησω εγω θα σου φερω τις αδειες εργασιας που εχω τα χρονια προυπηρεσιας που εχω και το μισθολογιο μου και φερε μου εσυ το μισθολογιο μονο ενος οπυ να δουμε τις διαφορες και δεν ειμαι ανειδικευτος σου μιλαω για αδεις εργασιας.

Θα σε παραπέμψω στο για να δεις μόνος σου το μισθολόγιο όλου του δημόσιου τομέα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεν κατάλαβες το ερώτημα . Η χώρα τελεί υπό Γερμανική κηδεμονία και ένας κλάδος εργαζομένων που υποτίθεται ότι έχει , λόγω της φύσης της δουλειάς του , υψηλότερο εθνικό φρόνημα , βρίσκει να διαμαρτυρηθεί για το επίδομα . Αν αυτό δεν είναι γελοίο και ταυτόχρονα τραγικό , γιατί δείχνει και το γενικότερο επίπεδο εθνικήγς συνείδησης της χώρας , αυτή τη στιγμή , τότε ποιό είναι το γελοίο ;
Είναι τραγικό και γελοίο συνάμα..και δείχνει το έσχατο επίπεδο απαξίωσης αυτών που καθημερινα παιζουν τις ζωές τους...αυτή είναι η απάντηση μου.Α,και μια παρατήρηση φίλε.Το Φρόνημα μπορεί να είναι υψηλό αλλά δεν τρώγεται!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Βρε Ναύαρχέ μου, δεν υπάρχουν λεφτά . Γιατί δεν το καταλαβαίνετε ?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Βρε Ναύαρχέ μου, δεν υπάρχουν λεφτά . Γιατί δεν το καταλαβαίνετε ?
Διάβασε πιο πίσω.. Δέχομαι να συνεισφέρω αρκεί να συνεισφέρουν ΟΛΟΙ αναλόγως εισοδήματος..Βουλευτές,Πρόεδροι Οργανισμών,Εκκλησία ,ΕΡΤ,κλπ λαμόγια..Αλλά ΟΛΟΙ,όχι μόνο οι μικρομεσαίοι,χαμηλόμισθοι.Ειδάλλως η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών..Κι επιτέλους να υπαρξει κρατική παρέμβαση στους επίσημους τοκογλύφους ,τις Τράπεζες,έστω τις κρατικές.δεν μπορεί να τους δανείζουμε με 0,5%-και πολύ λέω-και να σε δανείζουν εκείνες με μέσο ορο 8-9%..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Είναι τραγικό και γελοίο συνάμα..και δείχνει το έσχατο επίπεδο απαξίωσης αυτών που καθημερινα παιζουν τις ζωές τους...αυτή είναι η απάντηση μου.Α,και μια παρατήρηση φίλε.Το Φρόνημα μπορεί να είναι υψηλό αλλά δεν τρώγεται!

Εννοείς ότι οι έλληνες στρατιώτες και αξιωματικοί το '40 ήταν περισσότερο καλοζωισμένοι ; Και μια άλλη παρατήρηση : Παίξτε τα επικίνδυνα παιχνίδια με τους Τούρκους και αφήστε τη χώρα , όχι μόνο εσείς , αλλά όλοι μας , να καταληφθεί αναίμακτα από τα κουστούμια και τις γραβάτες και τα ταγεράκια της Μέρκελ ...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δεν μπορεί να τους δανείζουμε με 0,5%-και πολύ λέω-και να σε δανείζουν εκείνες με μέσο ορο 8-9%..

Για αυτο ξερεις πως δικαιολογουνται ε? Οτι και καλα δανειζονται οι ελληνικες τραπεζες χρημα απο τις ξενες με μεγαλο επιτοκιο...πιπες δηλαδη...

Να κοψουν 130, 14ο, 15ο, 16ο μισθο στους υπαλληλους της βουλης. Να μειωθουν οι βουλευτικες αποζημιωσεις. Να μην παρουν τα 5500 ευρω ο καθε βουλευτης για αγορα η/υ οπως ανακοινωθηκε.

Επισκέπτης
από όσα γνωρίζω, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει κανένας ανειδίκευτος στις ΕΔ.

Πολλοὶ εἶναι

Δὲν εἶναι... ἀκριβῶς ἀμερικανική. Ἀνεξαρτήτως αὐτοῦ, ἔχει μεγάλην εἰκαστικὴν ἀξίαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom