alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ρε παθ καραβανας εισαι και μας ζαλιζεις?
Άντε καλά! Για δες μερικά ΚΥΠΡΙΑΚΑ που έχουν την γαλανόλευκη πάνω τους! ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ οτι ΚΑΙ αυτά ανήκουν στον Ελληνικό Στρατό! ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ... εκτός κι αν μας τρελάνεις ΕΝΤΕΛΩΣ και μας πείσεις (δεν ξέρω με ποιόν τρόπο) οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Στρατός έχει Gazelle, ΒMP-3, PC-9, Mil Mi-24/35P, ΑΚ-74 Kalashnikov κλπ! Μήπως έχει Τ-80U?το πυροβόλο πχ γιατι δεν έχει την ίδια σημαία με το ποιο πάνω και έχει την κυπριακή?
Έχοντας διαβάσει το σύνολο των απόψεων που έχουν παρατεθεί, έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω:......
Εν ολίγοις τάσσομαι με τις απόψεις του PATHFINDER.
Εγώ να δεις!Και έλεγα μέσα μου...ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ? ;)Έχοντας διαβάσει το σύνολο των απόψεων που έχουν παρατεθεί, έχω να παρατηρήσω τα παρακάτω:...
...Εν ολίγοις τάσσομαι με τις απόψεις του PATHFINDER.
Και έλεγα μέσα μου...ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΣΟ?
;)
βιαστηκαμε να τα αποσυρουμε δυστυχως,μπορουσαμε να συγκροτησουμε μια μοιρα ναυτικης κρουσης με εξοσετ,και να τα εχουμε στην αεροπορια ναυτικου,ετσι θα απελευθερωναμε τα μιραζ 2000 της 332 μοιρας απο αυτον τον ρολο,και θα μπορουσανε να αφιερωθουν αποκλειστικα στην αναχαιτισημια ομορφη εικόνα των Μιραζ φ1 πανω απο το σπίτι τους το Αιγαίο.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,264.msg538406#msg538406]Suuuure![/url] <- κλικδεν είμαι ηλεκτρολόγος αλλά δημόσιος υπάλληλος
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22651.msg908152#msg908152]Εννοείται![/url] <- κλικκαι δεν απειλώ κανέναν
Τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετούν αγαπητέ. Κι όσο υπάρχουν ΔΙΚΑ ΣΟΥ γραπτά που δηλώνεις "ηλεκτρολόγος" που γουστάρει την ερωτική "συντροφιά" μιας trans ή ενός τράβελου... ρε που να τραβάς τα βυζιά σου δεν μπορείς να με πείσεις για το αντίθετο και την "αντρίκια" σου υπόσταση.Path τι γίνεται με κατασκοπεύεις η δεν αντιλαμβάνομαι καλά?
[size=11pt]Κι από πότε έγιναν "κυρίες" τα τραβέλια και οι trans? Κάνε κλικ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,264.msg538406#msg538406]ΕΔΩ[/url] μήπως και δεν θυμάσαι τι έγραψες στην EVA-TRANS που την ευχαριστούσες κιόλας που "...σου άλλαξε τα φώτα...". Θέλεις να θυμηθούμε όλοι μαζί κι άλλες "στιγμές που άφησαν εποχή" μέσω των γραπτών σου στο φόρουμ?[/size] Κι έλα μετά να μου μιλήσεις εσύ για "παιδεία" που δεν μπορείς ούτε μια πρόταση να συντάξεις & να ορθογραφήσεις σωστά κι αντί αυτού προτιμάς να κλείνεις ραντεβουδάκια με trans και τραβέλια (όπως προκύπτει από όσα εσύ έχεις γράψει παλιότερα).path αν διαβάσεις καλά το μήνυμα [size=12pt]με την εν λόγο κυρία[/size] δεν προκύπτει πουθενά το επάγγελμα μου.
Χμμμ εσύ ξέρεις - δεν μπορώ να αρνηθώ, ούτε να συνηγορήσω. Τα γραπτά σου όμως δείχνουν άλλα. Ελπίζω πάντως αυτή που παντρεύτηκες, να μην κατουρούσε όρθιαστην 3η δεκαετία της ζωής μου που διανύω δεν μου έλειψε πότε γκόμενα και την μία την παντρεύτηκα κιόλας.
"Μερικά μηνύματα" είναι 100+ μηνύματα στα threads "τραβέλια με προσόντα" και "trans" κλπ, κλπ???μερικά μηνύματα τα στέλναμε για χαβαλέ με ένα φίλο
Τώρα θυμήθηκες αγαπητέ τον "πολιτισμένο διάλογο"? Να υποθέσω πως ξέχασες οτι μόλις 1-2 σελίδες πριν, είχες χάσει την ψυχραιμία σου, έβριζες κι απειλούσες? Να σου παραθέσω τα link ή το θυμάσαι?θα σε παρακαλέσω από εδώ και πέρα να είσαι λίγο κόσμιος μαζί μου και μην με ξανά χαρακτηρίσεις αλλά να κάνουμε ένα πολιτισμένο διάλογο
βιαστηκαμε να τα αποσυρουμε δυστυχως,μπορουσαμε να συγκροτησουμε μια μοιρα ναυτικης κρουσης με εξοσετ,και να τα εχουμε στην αεροπορια ναυτικου,ετσι θα απελευθερωναμε τα μιραζ 2000 της 332 μοιρας απο αυτον τον ρολο,και θα μπορουσανε να αφιερωθουν αποκλειστικα στην αναχαιτιση
μην γινηστε ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ
Το άκουσα και αυτό ότι...
Όσο για τα zuzana μπορεί και να ισχύει αυτό για ανταλλαγή των S – 300 με τα πυροβόλα αλλά για να σιγουρευτώ θα ρωτήσω ένα φίλο μου που είναι στο ΠΒ να μου πει στάνταρ τι έγινε