Επειδή είμαι άνδρας και έχω @@ να αναγνωρίσω τα λάθη μου εντάξει
joe125, ΤΩΡΑ αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι ανθρώπινα! Ναι, εφόσον ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα λάθη σου, αρχίζω και πιστεύω πως κάτι πάμε να κάνουμε.
τετράδυμα Rheinmetall δεν υπάρχουν (λάθος δικό μου)
Καλά το πας - συνέχισε! Εφόσον ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα λάθη σου, νομίζω πως δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσω ή να παραθέσω τα link των απαντήσεών σου και το πως επέμενες για "
τετράδυμα" Rheinmetall.
όσο για τα 50mm λάθος μου έπρεπε να πω .50΄΄
Καλά το πας - συνέχισε! Έτσι - έτσι να ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ επιτέλους πως επέμενες σε πράγματα που δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια και πως ο χαζο-εγωϊσμός σου σε οδηγούσε σε λάθος σχόλια.
Για το ‘’πεδινό πυροβολικό’’ ας μου αναφέρει έστω μια μονάδα που υπάρχει υπό την δικαιοδοσία του ΠΒ?
Σου έχω απαντήσει ήδη
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22651.msg906044#msg906044]ΕΔΩ[/url]. Κάνε κλικ και θα δεις πως μιλώ για την 32 ΜΠΠ φωτογραφίες της οποίας σου έχω παραθέσει ήδη
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22651.msg904932#msg904932]ΕΔΩ[/url] και μάλιστα τις σχολίασες κιόλας. Καλά μην αγχώνεσαι... και εδώ, θα παραδεχθείς το λάθος σου - είναι θέμα χρόνου.
όσο για αυτό για πέστε μου το ‘’ψευδώνυμο του’’ στον ΕΣ
" δεν έχει! Επίσημη ονομασία αν θες... έχει! L-60 του εργοστασίου Bofors στα 40mm. To ΠΒ του ΕΣ είχε 3 διαφορετικές εκδόσεις, (Αμερικανική/Βρεατνική/δίδυμο επί ΑΚ οχήματος Μ-42) με ή χωρίς ασπίδιο. Μη μου πεις οτι θέλεις μα συνδέσεις το τάχα "
πουφ- πουφ" με το συγκεκριμένο... μη μου τοπεις θα είναι ότι πιο απίστευτο έχεις πει!
Άγαπητέ joe125,
[size=12pt]
ΕΓΩ δεν έχω να αποδείξω κάτι, διότι έχω δικαιολογήσει και συνοδεύσει με στοιχεία και φωτογραφίες ότι κι αν έχω γράψει! ΕΣΥ από την άλλη πλευρά, οφείλεις να αποδείξεις το αξιόπιστο των πηγών σου. Ναι, είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός οτι τελικά ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ πως έκανες λάθος (αν και σε προηγούμενες σελίδες, έχασες την ψυχραιμία σου, έσκιζες τα ρούχα σου, έβριζες - το τελευταίο συνεχίζεις να το κάνεις).[/size]
[size=12pt]
Είναι καλό που ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ πως δεν υπάρχουν "τετράδυμα" Rheinmetall, είναι καλό που ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ πως δεν υπάρχουν Α/Α των "50mm"... γενικά είναι καλό να αναγνωρίζεις τα λάθη που έκανες διότι έτσι γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Απομένει τώρα, να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ πως έκανες λάθος και στα υπόλοιπα (ΕΠΤΑ - 7) σημεία, ή να με αποστομώσεις στέλνοντάς φωτογραφίες που θα μας πείσουν.[/size]
Επέτρεψέ μου λοιπόν να σου υπενθυμίσω ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ και ΤΙ ΕΧΕΙΣ AΚΟΜΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
[li]"Tετράδυμα" Rheinmetal που υπηρέτησαν στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, ΟΚ - ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ[/li]
[li]ΑΑ πυροβόλα των "50 χιλιοστών" που υπηρέτησαν στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, ΟΚ - ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ[/li]
[li]Καθορισμένη υπό του ΓΕΣ (ή οποιουδήποτε άλλου στρατού ανά τον κόσμο) ορολογία "πουφ" ή "πουφ - πουφ" για οποιοδήποτε ΑΑ πυροβόλο,[/li]
[li]Σύστημα "Velos" που υπηρέτησε (έστω και για ΜΙΑ ημέρα) στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, (προφανώς υπό την δ/κση ΠΒ),[/li]
[li]Κανονισμούς ή οδηγία του ΝΑΤΟ που απαγορεύουν στις χώρες μέλη να χρησιμοποιούν Σοβιετικής / Ρωσικής κατασκευής εξοπλισμό ή άλλο "Ανατολικό" στρατιωτικό υλικό,[/li]
[li]"Πεδινά πυροβόλα" ειδικά τα Μ-56 & Μ-101, που (τάχα) έχουν πάψει να υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό από το 2000,[/li]
[li]Έστω κι ΕΝΑ στρατιώτη ή έστω και ΕΝΑ υλικό, έστω και ΜΙΑ ρόδα του Πυροβολικού του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην Κύπρο στα πλαίσια της ΕΛΔΥΚ,[/li]
[li]Αυτοκινούμενα πυροβόλα ShKH Zuzana των 155mm που ανήκουν (ή ανήκαν έστω και για ΜΙΑ ημέρα) στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού (πρόσεξε: ΟΧΙ της Κυπριακής Εθνικής Φρουράς) και υπηρετούν όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά οπουδήποτε στον κόσμο,[/li]
[li]"334 Πτέρυγα Μάχης" (αντί του ΣΩΣΤΟΥ 114 Πτέρυγα Μάχης) που εδρεύει μάλιστα και στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.[/li]
Όπως βλέπεις κι εσύ από τα παραπάνω, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ως ΛΑΘΗ ΣΟΥ τα 2 από τα εννέα (9). Απομένουν να παραδεχτείς άλλα ΕΠΤΑ (7) ή ΕΣΤΩ να μου αποδείξεις ΕΝΑ από αυτά!
Αν επισκεφτείς αυτήν την σελίδα στην πρώτη φώτο θα δεις μια πυροβολαρχία να παρελάσει με θέα τα κατεχόμενα. Φωτομοντάζ δεν νομίζω. Και από θαύμα μια πυροβολαρχία Μ110Α2 8΄΄ στο νησί από την μοίρα που κατά την γνώμη σου δεν υπάρχει στην ΕΛΔΥΚ
μιλάς όμορφα - όπως πρέπει! Ναι, πολύ καλή η αναζήτησή σου στα sites του internet, [size=12pt]
θα σε στεναχωρήσω όμως διότι η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φωτογραφία, ΟΥΤΕ Μ-110 αυτοκινούμενο 8" δείχνει, ΟΥΤΕ το συγκεκριμένο πυροβόλο ανήκει στην δύναμη της ΕΛΔΥΚ που διατηρεί ο Ελληνικός Στρατός στην Κύπρο! Αυτό που έστειλες τάχα ως "στοιχείο" αγαπητέ joe125, είναι ένα AMF-3 (δηλαδή ΚΑΜΙΑ σχέση με το τάχα "Ελληνικό" Μ-110). Ανήκει στην δύναμη της Κυπριακής Εθνοφρουράς, του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ στρατού δηλαδή. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την διαφορά! Άλλο κράτος, άλλος στρατός, άλλο πυροβόλο![/size]
Αυτή είναι η φωτογραφία που έστειλες, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ως πυροβόλο του Ελληνικού Στρατού:
...και αυτό είναι το ΙΔΙΟ πυροβόλο από άλλη όψη όπως αναφέρεται σαφώς στην επίσημη σελίδα της Εθνικής Φρουράς (του Κυπριακού Στρατού δηλαδή)
www.army.gov.cy/index.php?id=227&type=4&vid=4&view=side]ΕΔΩ[/url]:
http://[URL unfurl="true"]www.army.gov.cy/images/227/IMG_4787.JPG[/img[/URL]]
Βέβαια, [b]ο [u]Κυπριακός[/u] στρατός (Εθνοφρουρά), διαθέτει στην δύναμή της [u]ΚΑΙ[/u] Μ-110 των 8", αλλά η φωτογραφία που έστειλες δεν δείχνει ένα από αυτά - δείχνει ένα AMF-3.[/b] Τις φωτογραφίες των ίδιων πυροβόλων (Μ-110 & AMF-3) της δύναμης του Κυπριακού στρατού (Εθνοφρουρά), της [u]ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ[/u] Δημοκρατίας δηλαδή ενός ΑΛΛΟΥ κράτους, μπορείς να δεις και [url=http://[URL unfurl="true"]www.army.gov.cy/index.php?id=199]ΕΔΩ[/url[/URL]] από τις εορταστικές εκδηλώσεις της 4ης Δεκεμβρίου.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.army.gov.cy/images/199/agia_varvara_3.jpg[/img[/URL]]
Τώρα ΕΑΝ ενδιαφέρεσαι να μάθεις, παράτα το υφάκι και την "[i]τάχα - δήθεν[/i]", μήπως και καταλάβεις. Όσο για το εάν τα Μ-110 8" που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ανήκουν ΤΑΧΑ στο ΠΒ του Ελληνικού Στρατού, κάνε ένα κλικ [url=http://[URL unfurl="true"]www.army.gov.cy/index.php?id=337]ΕΔΩ[/url[/URL]] (παλιότερη παρέλαση του [u]Κυπριακού[/u] Στρατού) ή κοίτα προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία και διάβασε! Τι γράφει??? Μήπως γράφει "[u][b]ΕΦ[/b][/u]? "ΕθνοΦρουρά"? Ωωωωω! Θάυμα, θάυμα!
[img]http://[URL unfurl="true"]www.army.gov.cy/images/337/337_8.jpg[/img[/URL]]
Αισθάνεσαι "[i]άσχετος[/i]"? Αισθάνεσαι "[i]μπούφος[/i]"? Αισθάνεσαι απλά "[i]ανόητος[/i]" που επέμενες σε κάτι που από την αρχή ήξερες πως ήταν λάθος? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!
Δεν πειράζει... ΑΡΚΕΙ να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ πως έκανες λάθος και θα το ξεχάσουμε όλοι! Πληροφοριακά να σου προτείνω να μην εμπιστεύεσαι το [URL unfurl="true"]http://greekmilitary.net[/URL] από όπου βρήκες την φωτογραφία, διότι το site το έχει στήσει ένας 15χρονος ΕλληνοΑυστραλός (3ης γενιάς) που ναι μεν αγαπάει την πατρίδα των παππούδων του, αλλά ούτε έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα και δεν έχει πάει φυσικά στρατό.
[QUOTE="joe125, post: 908152"]Και κάτι ακόμα path μην σχολιάζεις που έχω ποστάρει γιατί με αυτά που λες δεν με μειώνεις αλλά με κάνεις να έχω το άλλοθι να γράψω και εγώ πράγματα που δεν θα ήθελα αλλά δεν θα ήθελες ούτε εσύ να διαβάσεις. Αυτό είναι η τελευταία προειδοποίηση για το θέμα που ποστάρω και που όχι[/quote]Για αρχή μάθε πως δεν έχεις καν τα @@ να με απειλήσεις. Όχι βέβαια διότι επικαλούμαι την ανωνυμία του internet (το ίδιο θα μπορούσες άλλωστε να κάνεις κι εσυ και ο οποιοσδήποτε) αλλά πως να στο πω... δεν κολλάει ρε παιδί μου να "[i]απειλείς[/i]" και την ίδια στιγμή από τα γραπτά σου (ξέρεις εσύ ποια!) προκύπτει πως διατηρείς "φιλικές" προς τα trans σχέσεις. [b]Οπότε αγαπητέ joe125, τις απειλές και τα "[i]τάχα - δήθεν[/i]", να πας να τα πεις στα τραβέλια, τους trans και τις λοιπές ομάδες ανωμαλίας που συχνάζεις. [u]Κατανοητόν ηλεκτρολόγε?[/u][/b]