PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Μα δεν παρακολουθείς ρε Ιπταμενος την συζήτηση?Παίδες ψυχραιμία. Να θυμίσω οτι ειναι για πολεμική αεροπορία το θρεντ. Μπορείτε να κάνετε ενα για πυροβολικο αν θελετε.
Είναι σαν βγαίνω μια μέρα, έτσι στο ξεκάρφωτο και να λέω "...η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έχει 500 F-22 και 800 F-117 Stealth... αλλά είναι μυστικό και μην το πείτε πουθενά..."! Είναι φυσικό να ΠΡΕΠΕΙ να το αποδείξω, διαφορετικά θα θεωρηθώ τουλάχιστον κωμικός! Ε, ΑΥΤΟ ζητάω - να μου αποδείξει έστω και ΕΝΑ ΜΟΝΟ από όσα παράλογα (κατά την άποψή μου) έχει γράψει! Ζητάω πολλά ή έχει πλέον μεταμορφωθεί το φόρουμ σε χώρο έκφρασης κάθε παρανοϊκής φαντασίας και δεν μας το έχουν πει ακόμη? Είναι ιδέα μου πως ο Αντρας ο σωστός πρέπει να είναι ακριβής και σαφής στον λόγο του και να μην λέει κοτσάνες και αερολογίες ή μπορεί πλέον ο κάθε ένας να μπαίνει μέσα σε ένα φόρουμ και να λέει (αναπόδεικτα) ότι του έρθει?
...και στο κάτω - κάτω...
[size=17pt]ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ![/size]
[size=12pt]Για να ΜΗΝ μπορεί να στείλει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που να δικαιολογεί ότι έχει γράψει, σημαίνει πολλά![/size]
ΥΓ. Διαβάζεις φίλε Ιπταμενος για το (απίστευτα κωμικό) "334 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα" το οποία με ευγενικό τρόπο του εξηγώ πως δεν υπάρχει (προφανώς έχει μπερδέψει με το σωστό "114 Πτέρυγα Μάχης" ή ακόμη χειρότερα με την "334 Μοίρα") και αντί να κάτσει κάτω και να το ξανασκεφτεί, επιλέγει με εγωϊσμό να επιμένει σε κάτι που δεν είναι καν σίγουρος, και να βρίζει κιόλας? Ποιός? Ο θαμώνας των tread με τα τραβέλια! Ε, αν είναι δυνατόν!