Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 178K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Λες και δεν ξέρουμε τι ψευτο πόρισμα βγάζει ο στρατός και η ελληνική δικαιοσύνη. Ακόμα περιμένουμε να παραδεχτούν ότι η δηλητήριαση έγινε μέσα στο ίδιο τ καράβι και πέθανε η δοκιμος....

Λες και δεν ξέρουμε ότι θα φορτώσουν το φταίξιμο στον πεθαμένο, όπως κάνουν με κάθε πτώση αεροσκάφους.

Η Ανδραβίδα έχει τα f4 να πετάνε ένα δύο κάθε Τετάρτη από την δυτική Ελλάδα να φαίνεται ότι έχουμε παρουσια αεροπορίας, και από αυτή την πλευρά της Ελλάδας.

Επειδή και γνώσεις έχουμε και άποψη έχουμε και πτερυγιιο κινητήρα πιάσαμε στα χέρια μας και του βάλαμε και αισθητήρα υπερήχων να δούμε αν έχει ρωγμές, και κατέβασμα κινητήρα για τρίτου βαθμού συντήρηση ειδαμε αλλά πολύ περισσότερο μιλήσαμε οι ίδιοι με μηχανικούς είδαμε κρίναμε και έχουμε άποψη, υπάρχει μεγάλη φτώχεια. Σε χρήματα σε υλικά αλλά και σε μυαλα και σε τεχνογνωσία.

Ξέρουμε τι παπαριές και τι υπογραφές γίνονται στον στρατό ύστερα από πιέσεις των αρχι καραβαναδων, έστω ένα δύο αεροπλάνα να πετάνε.

Εγώ εδώ δεν βάζω υπογραφή ότι ότι γράφω είναι απόλυτο. Κάθε ένας ας προσπάθει να έχει άποψη συγκεντρώνοντας στοιχεία γνώσεις.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Η ξεροκεφαλιά σου οχυρωμένη πίσω από μία ψευδαίσθηση παντογνωσίας δεν αφήνει να δεις τί σου λέω,

για αυτό και σου κάνω την εξής ερώτηση:

Πόσα αντίστοιχα ατυχήματα έχουν συμβεί με πιο εξελιγμένα αεροσκάφη νεότερης γενιάς;

Αυτό το 1% που αναφέρεις είναι κρίσιμο μέγεθος.Κρίσιμο.Γιατί το ανθρώπινο δυναμικό έχει αξία που δεν την αντιπαραβάλει κανένα μέταλλο.Και θέλεις να δώσεις το μάξιμουμ τον διαθεσίμων τεχνολογικών δυνατοτήτων στον χειριστή του όπλου,για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα.

Είναι σαν να λες σε έναν αθλητή,δεν πειράζει για αυτό το 1%,δεν είναι δα και κάτι σπουδαίο,την στιγμή που μπορεί να είναι η κρίσιμη διαφορά για την πρώτη θέση,ή αντίστοιχα να επιβιώσει κάποιος σε μία άσκηση ή σε μια σύρραξη.

Αλλά είσαι της λογικής,που δυστυχώς έχει σαν τον διάολο καβαλήσει τα μυαλά πολλών εδώ και δεκαετίες(αλλά όχι όλων),ότι ‘κρατάνε ακόμα’ λες και είναι κρέατα ή σταφίδες ληγμένες από δεκαετίες πριν,

ή είναι υποβρύχια χωρίς τορπίλες,ή άρματα μάχης χωρίς οπλισμό.

Και αυτό επειδή βαπτίζουμε την ανάγκη φιλότιμο,όταν κάνουμε το σκατό μας σαν κράτος παξιμάδι,γιατί τα ξοδεύουμε σε έντιμες διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς,είτε μοιράζουμε απερίσκεπτα σε έργα και μίζες σε παρατρεχάμενους.

Για αυτό σου λέω,ναι εσένα τον σχετικό,

ότι είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στα’λεύρια.

Και τώρα συνεχισε το ποίημα σου,και κρατά και τον τελευταίο λόγο για πάρτι σου,

επειδή δεν με πείθεις.Είναι μάταιη η συζήτηση μας.
Τύπε έχεις δίκιο aka η βλακεία είναι αήττητη....
Όλοι οι στρατοί του κόσμου πρέπει να πετάνε ΜΟΝΟ με αφη τελευταίας γενιάς, να διαθέτουν ΜΟΝΟ τις πλέον σύγχρονες φρεγάτες και να φέρουν ΜΟΝΟ τον πιο σύγχρονο φορητό οπλισμό.
Μη χαθεί αυτό το 1% τύπε...που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι βέβαια καθώς η ασφάλεια πτήσεων έχει ίδιους κανόνες (πτήσης - συντήρησης) για κάθε αφος ανεξαρτητου γενιάς.
Επίσης θύμησε σε παρακαλώ στους κατασκευαστές ότι πρέπει να αποδεσμεύουν για μας ότι πιο σύγχρονο διαθέτουν γιατί έτσι θέλει ο τρικάβαλος.
Και στους έλληνες πολίτες ότι πρέπει να 4πλασιαστούν οι αμυντικές δαπάνες για τον ίδιο λόγο.
Επίσης πήγαινε σε ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ να αντικαταστήσεις όλους αυτούς τους άσχετους που παίρνουν ηλίθιες αποφάσεις όντας άχρηστοι και μειοδότες/προδότες.
Μην ξεχάσεις να υποκαταστήσεις, έστω και χωρίς φυσική παρουσία-δια τηλεφώνου, το τεχνικό προσωπικό της 338 που στέλνει στο θάνατο τους συναδέλφους του (με τους οποίους "μεγάλωσε" μαζί στην Ικάρων αλλά δε γαμιέται).
Γενικά έχεις δουλίτσες, μην κάθεσαι...

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Τύπε έχεις δίκιο aka η βλακεία είναι αήττητη....
Όλοι οι στρατοί του κόσμου πρέπει να πετάνε ΜΟΝΟ με αφη τελευταίας γενιάς, να διαθέτουν ΜΟΝΟ τις πλέον σύγχρονες φρεγάτες και να φέρουν ΜΟΝΟ τον πιο σύγχρονο φορητό οπλισμό.
Μη χαθεί αυτό το 1% τύπε...που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι βέβαια καθώς η ασφάλεια πτήσεων έχει ίδιους κανόνες (πτήσης - συντήρησης) για κάθε αφος ανεξαρτητου γενιάς.
Επίσης θύμησε σε παρακαλώ στους κατασκευαστές ότι πρέπει να αποδεσμεύουν για μας ότι πιο σύγχρονο διαθέτουν γιατί έτσι θέλει ο τρικάβαλος.
Και στους έλληνες πολίτες ότι πρέπει να 4πλασιαστούν οι αμυντικές δαπάνες για τον ίδιο λόγο.
Επίσης πήγαινε σε ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ να αντικαταστήσεις όλους αυτούς τους άσχετους που παίρνουν ηλίθιες αποφάσεις όντας άχρηστοι και μειοδότες/προδότες.
Μην ξεχάσεις να υποκαταστήσεις, έστω και χωρίς φυσική παρουσία-δια τηλεφώνου, το τεχνικό προσωπικό της 338 που στέλνει στο θάνατο τους συναδέλφους του (με τους οποίους "μεγάλωσε" μαζί στην Ικάρων αλλά δε γαμιέται).
Γενικά έχεις δουλίτσες, μην κάθεσαι...
Τύπε μου έχει εσένα τον σάιτ ειδικό εντεταλμένο και εκπροσωπείς επάξια τα μπουρδέλα στους προαναφερθέντες.Οι υπόλοιποι είμαστε περιττοί.Εσύ και μόνο αρκείς.

Τιμή μας που απαντάς και η αυθεντία σου διαφωτίζει γιατί κάποιοι ‘σκέπτονται’ στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον τρόπο που σκέπτονται…..

Εύχομαι να μην ξαναγίνει ατύχημα με αυτά τα αεροπλάνα,γιατί σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν θα είναι σύμπτωση.

Επίσης θα σου πω ότι με πορδές δεν βάφονται αυγά σχετικά με το κόστος,

και φαίνεται ότι εσύ είσαι πολύ πιο έξυπνος και καταρτισμένος ώστε οι λοιπές αεροπορίες του πλανήτη που τα έχουν αποσύρει,έκαναν το ΜΕΓΑ λάθος να μην σε έχουν πρωτύτερα συμβουλευτεί.

Καλά θα κάνεις λοιπόν,να πάρεις το ‘άφος’ σου,και να κάνεις μία τουρνέ από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα ενημερώνοντας για τα χρήματα που έχασαν στους προϋπολογισμούς τους.

Και όπως λογικά θα απαντήσουν στην διάνοια του διαμετρήματός σου ‘I rest my case.’

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.636
Πόντοι
6.256
ο κουλης με τα αλλα 2 μπουμπουκια βουρκωσαν στην κηδεια

αν δεν πλησιαζαν εκλογες θα παταγαν? :think:
Για τα ατυχηματα στην κοσκο κανενα δάκρυ, ουτε απο τατιάνα .
Κλαινε μονο για τα διάσημα ατυχηματα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.636
Πόντοι
6.256
19 χρόνια είχε να γίνει ατύχημα με F-4, αλλά οκ οι ειδικοί του bou αποφανθηκαν ότι ο λόγος της πτώσης ήταν η παλαιότητα του αεροσκάφους.
Εχεις το πόρισμα της πτώσης;
Δεν θα ανακοινωθεί, και ετσι πρέπει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.813
Πόντοι
9.931
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Τύπε μου έχει εσένα τον σάιτ ειδικό εντεταλμένο και εκπροσωπείς επάξια τα μπουρδέλα στους προαναφερθέντες.Οι υπόλοιποι είμαστε περιττοί.Εσύ και μόνο αρκείς.
Επί του συγκεκριμένου ειδικά θέματος έχεις απόλυτο δίκιο.
Συμφωνούμε.
Τιμή μας που απαντάς και η αυθεντία σου διαφωτίζει γιατί κάποιοι ‘σκέπτονται’ στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον τρόπο που σκέπτονται…..
Αερολογίες. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Τεςπα, ναι σε διαφωτίζω...
Εύχομαι να μην ξαναγίνει ατύχημα με αυτά τα αεροπλάνα,γιατί σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν θα είναι σύμπτωση.
πιθανότατα θα ξαναγίνει συμβάν. Ας ελπίσουμε όχι θανατηφορο κι όχι πτώση.
αν δεν ήσουν άσχετος θα καταλάβαινες....
Επίσης θα σου πω ότι με πορδές δεν βάφονται αυγά σχετικά με το κόστος,
Σιγά το νέο.
Σου εξήγησα στο προηγούμενο ποστ, αλλά σε έχει πιάσει γαλαντωμίαση...
και φαίνεται ότι εσύ είσαι πολύ πιο έξυπνος και καταρτισμένος ώστε οι λοιπές αεροπορίες του πλανήτη που τα έχουν αποσύρει,έκαναν το ΜΕΓΑ λάθος να μην σε έχουν πρωτύτερα συμβουλευτεί.
Νομίζω περισσότερες από 10 χώρες το χρησιμοποιούν ακόμα. Ψάχτο...

Καλά θα κάνεις λοιπόν,να πάρεις το ‘άφος’ σου,και να κάνεις μία τουρνέ από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα ενημερώνοντας για τα χρήματα που έχασαν στους προϋπολογισμούς τους.
Μπαααα βαρέθηκα τις πτήσεις...
Και όπως λογικά θα απαντήσουν στην διάνοια του διαμετρήματός σου ‘I rest my case.’
You have no case, only ignorance and stubbornness

Τελευταία τροποποίηση:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Επί του συγκεκριμένου ειδικά θέματος έχεις απόλυτο δίκιο.
Συμφωνούμε.

Αερολογίες. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Τεςπα, ναι σε διαφωτίζω...

πιθανότατα θα ξαναγίνει συμβάν. Ας ελπίσουμε όχι θανατηφορο κι όχι πτώση.
αν δεν ήσουν άσχετος θα καταλάβαινες....

Σιγά το νέο.
Σου εξήγησα στο προηγούμενο ποστ, αλλά σε έχει πιάσει γαλαντωμίαση...

Νομίζω περισσότερες από 10 χώρες το χρησιμοποιούν ακόμα. Ψάχτο...

Μπαααα βαρέθηκα τις πτήσεις...

You have no case, only ignorance and stubbornness
Έτσι.Συνέχισε να παρλαπιπιάζεις δυνατά.

Όσο για τους 10 που αναφέρεις ακόμα σε χρήση

1. Ελλάδα
2. Τουρκία
3. Ιράν
4. Νότια Κορέα

Περήφανος για το παραπάνω κλαμπ των ‘προνομιούχων’;Για εσένα μπορεί όπως φαίνεται.

Λοιπόν,ξεκίνα για την τουρνέ,που ήδη άργησες να ενημερώσεις όλα τα άλλα κράτη που τα απέσυραν,εκτός από τους τέσσερεις παραπάνω.

Μπορεί και να είναι προσοδοφόρο,γιατί όχι.Και επαγγελματικός προσανατολισμός….

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
503
Πόντοι
21
Εγώ μικρός ειμουν και θυμάμαι ότι όλο f-4 να πέφτουν μόνα τους ...είχα ακούσει κάπου μπορεί και λάθος φυσικά ...ότι τα φτερά τους πολύ μικρά και ήταν για άλλες εποχές και άλλες ασκήσεις...όχι για τόσο πολεμικές ασκήσεις
Μαλλον αναφερεσαι στα f-104 που πραγματι ηταν ενα πολυ δυσκολο αεροσκαφος και δεν συγχωρουσε λαθη.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Έτσι.Συνέχισε να παρλαπιπιάζεις δυνατά.

Όσο για τους 10 που αναφέρεις ακόμα σε χρήση

1. Ελλάδα
2. Τουρκία
3. Ιράν
4. Νότια Κορέα

Περήφανος για το παραπάνω κλαμπ των ‘προνομιούχων’;Για εσένα μπορεί όπως φαίνεται.

Λοιπόν,ξεκίνα για την τουρνέ,που ήδη άργησες να ενημερώσεις όλα τα άλλα κράτη που τα απέσυραν,εκτός από τους τέσσερεις παραπάνω.

Μπορεί και να είναι προσοδοφόρο,γιατί όχι.Και επαγγελματικός προσανατολισμός….
τύπε συνέχισε τις μαλακίες.
είσαι γυρολόγος του πληκτρολογίου, άσχετος με το θέμα πτήσεις και ασφάλεια πτήσεων.
έχω βαρεθεί πια τον κάθε παπάρα που νομίζει ότι γκουγκλάροντας γίνεται ειδικός.
ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ.
τα F4 πετάνε γιατί έχουν να προσφέρουν στο ρόλο που τους έχει ανατεθεί και γιατί είναι ασφαλέστατα με περιθώριο και ώρες πτήσης μπροστά τους. μέχρι να αντικατασταθούν θα πετάνε.
Αν η μαλακία που σας δέρνει προστάζει ότι οι αεροπορίες θα πρέπει να διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο και μόνο, οι υπόλοιποι δεν σας φταίμε.
ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΤΕ.
είσαι εσύ ο ίδιος που αργότερα θα λες γιατί σκάσαμε τόσα λεφτά για νέα αφη όταν πλέον φτάσει η ώρα που θα αντικατασταθούν. είμαι σίγουρος.
τα λεφτά ανόητε ΔΕΝ είναι άπειρα. επίσης όλα τα αφη που εσύ έχεις το μυαλό σου δεν είναι αποδεσμεύσιμα για όλες τις χώρες.
οι ανάγκες κατηγοριοποιούνται από τα επιτελεία (ΜΕΑΙΕΑΠ και ΑΑΣ) και ανάλογα με τα υπάρχοντα κονδύλια επιλέγεται ποιες και με ποια σειρά θα υλοποιηθούν (κάποιες από αυτές αποστέλλονται στο ΚΥΣΕΑ).
από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στις μοίρες και στα επιτελεία ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
είσαι γυρολόγος του πληκτρολογίου, άσχετος με το θέμα πτήσεις και ασφάλεια πτήσεων.
ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ.
τα F4 πετάνε γιατί έχουν να προσφέρουν στο ρόλο που τους έχει ανατεθεί και γιατί είναι ασφαλέστατα με περιθώριο και ώρες πτήσης μπροστά τους. μέχρι να αντικατασταθούν θα πετάνε.
Αν η μαλακία που σας δέρνει προστάζει ότι οι αεροπορίες θα πρέπει να διαθέτουν ότι πιο σύγχρονο και μόνο, οι υπόλοιποι δεν σας φταίμε.
ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΤΕ.
είσαι εσύ ο ίδιος που αργότερα θα λες γιατί σκάσαμε τόσα λεφτά για νέα αφη όταν πλέον φτάσει η ώρα που θα αντικατασταθούν. είμαι σίγουρος.
τα λεφτά ανόητε ΔΕΝ είναι άπειρα. επίσης όλα τα αφη που εσύ έχεις το μυαλό σου δεν είναι αποδεσμεύσιμα για όλες τις χώρες.
οι ανάγκες κατηγοριοποιούνται από τα επιτελεία (ΜΕΑΙΕΑΠ και ΑΑΣ) και ανάλογα με τα υπάρχοντα κονδύλια επιλέγεται ποιες και με ποια σειρά θα υλοποιηθούν (κάποιες από αυτές αποστέλλονται στο ΚΥΣΕΑ).
από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στις μοίρες και στα επιτελεία ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

χαμένος κόπος αυτά που γράφεις και συ και ο cretan. Οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος ακόμη και αν δεν έχει γνωση του θέματος θα σκεφτόταν αυτά τα οποία γραφετε ως εύλογα, μη πω αυτονόητα. Ότι και να γράψεις όμως δεν μπορεις να πείσεις ανθρώπους όπως ο τρικαβαλος.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Λες και δεν ξέρουμε τι ψευτο πόρισμα βγάζει ο στρατός και η ελληνική δικαιοσύνη. Ακόμα περιμένουμε να παραδεχτούν ότι η δηλητήριαση έγινε μέσα στο ίδιο τ καράβι και πέθανε η δοκιμος....

Λες και δεν ξέρουμε ότι θα φορτώσουν το φταίξιμο στον πεθαμένο, όπως κάνουν με κάθε πτώση αεροσκάφους.

Η Ανδραβίδα έχει τα f4 να πετάνε ένα δύο κάθε Τετάρτη από την δυτική Ελλάδα να φαίνεται ότι έχουμε παρουσια αεροπορίας, και από αυτή την πλευρά της Ελλάδας.

Επειδή και γνώσεις έχουμε και άποψη έχουμε και πτερυγιιο κινητήρα πιάσαμε στα χέρια μας και του βάλαμε και αισθητήρα υπερήχων να δούμε αν έχει ρωγμές, και κατέβασμα κινητήρα για τρίτου βαθμού συντήρηση ειδαμε αλλά πολύ περισσότερο μιλήσαμε οι ίδιοι με μηχανικούς είδαμε κρίναμε και έχουμε άποψη, υπάρχει μεγάλη φτώχεια. Σε χρήματα σε υλικά αλλά και σε μυαλα και σε τεχνογνωσία.

Ξέρουμε τι παπαριές και τι υπογραφές γίνονται στον στρατό ύστερα από πιέσεις των αρχι καραβαναδων, έστω ένα δύο αεροπλάνα να πετάνε.

Εγώ εδώ δεν βάζω υπογραφή ότι ότι γράφω είναι απόλυτο. Κάθε ένας ας προσπάθει να έχει άποψη συγκεντρώνοντας στοιχεία γνώσεις.

ώστε πετάνε κάθε Τετάρτη ; αυτοί που σκοτώθηκαν τις προάλλες δεν θα το ήξεραν φαίνεται.....
προχθες μου έγραψες για τα mirage και ότι είχες πάει το '93 στην ΕΑΒ. Τότε έμαθες όλα αυτά που γραφεις για βλάβες κλπ. ; τότε που ήταν σχεδόν του κουτιού ;
και αφού είναι τόσο χάλια πως και το σκέφτονται οι αρμόδιοι για τα 2000-9 που θα αποσυρθούν από άλλη χώρα ; δεν ξέρουν αυτα που ξέρεις εσύ ;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
ώστε πετάνε κάθε Τετάρτη ; αυτοί που σκοτώθηκαν τις προάλλες δεν θα το ήξεραν φαίνεται.....
προχθες μου έγραψες για τα mirage και ότι είχες πάει το '93 στην ΕΑΒ. Τότε έμαθες όλα αυτά που γραφεις για βλάβες κλπ. ; τότε που ήταν σχεδόν του κουτιού ;
και αφού είναι τόσο χάλια πως και το σκέφτονται οι αρμόδιοι για τα 2000-9 που θα αποσυρθούν από άλλη χώρα ; δεν ξέρουν αυτα που ξέρεις εσύ ;
Δενν ξέρω την ηλικία σου και τώρα έχω φίλο μηχανικό αεροσκαφων πολιτικό προσωπικό στην ΕΑΒ.

Θα σου το γράψω μια φορά δεν γίνεται εγώ να βάλω μυαλό σε κάθε έναν άνθρωπο ούτε να αλλάξω άποψη σε κάθε έναν, ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα και ότι τα πάντα δουλεύουν ρολόι και υπογράφει καθε ένας και όλοι είναι τίμιοι ηθικοί και ακέραιοι.

Ναι έχω άποψη και ξέρω τι γίνεται.

Σου δείχνω το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο.

Αν είχα γιο ιπτάμενο δεν θα ήθελα να πετάει ούτε με Μιράζ ούτε με f4.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Δενν ξέρω την ηλικία σου και τώρα έχω φίλο μηχανικό αεροσκαφων πολιτικό προσωπικό στην ΕΑΒ.

Θα σου το γράψω μια φορά δεν γίνεται εγώ να βάλω μυαλό σε κάθε έναν άνθρωπο ούτε να αλλάξω άποψη σε κάθε έναν, ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα και ότι τα πάντα δουλεύουν ρολόι και υπογράφει καθε ένας και όλοι είναι τίμιοι ηθικοί και ακέραιοι.

Ναι έχω άποψη και ξέρω τι γίνεται.

Σου δείχνω το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο.

Αν είχα γιο ιπτάμενο δεν θα ήθελα να πετάει ούτε με Μιράζ ούτε με f4.
Εντάξει τύπε, ευτυχώς δεν έχεις...

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Εντάξει τύπε, ευτυχώς δεν έχεις...
η ειρωνεια ειναι οτι καθε παπαρας στρατοκαυλος νομιζει οτι κατεχει απο μηχανολογια απο ηλεκτρολογια απο αεροσκαφη απο οτι διαβαζει απο εδω και απο εκει. Ξερεις ποσοι μαλακες υπαρχουν και είναι τελείως ασχετοι;
Ευτυχώς εδώ μεσα υπάρχουν καποια παιδια που μας δειχνουν μερικα πράγματα.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
η ειρωνεια ειναι οτι καθε παπαρας στρατοκαυλος νομιζει οτι κατεχει απο μηχανολογια απο ηλεκτρολογια απο αεροσκαφη απο οτι διαβαζει απο εδω και απο εκει. Ξερεις ποσοι μαλακες υπαρχουν και είναι τελείως ασχετοι;
Ευτυχώς εδώ μεσα υπάρχουν καποια παιδια που μας δειχνουν μερικα πράγματα.
Τελικά μήπως να συνεχίσουν να πετάνε τα φάντομ?
Μια χαρά μου φαίνονται...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
την αλλη φορα ήταν ένας
Τελικά μήπως να συνεχίσουν να πετάνε τα φάντομ?
Μια χαρά μου φαίνονται...
οτι πρεπει ειναι και εγω εμπιστευομαι τα παλια πράγματα. να καταλαβεις ενα honda c50 που εχω παει γαμιωντας. οσο πιο παλιο τοσο πιο αξιοπιστο, ολο μαλακιες ηλεκτρονικα τα νεα, αισθητηρες, καλωδια κουμπια ολοκληρωμενα.
Παλιο ισον αξιοπιστια.
Θα εμπιστευοσουν την ζωή σου σε μπαταριες και ηλεκτρονικα;
Αν εχεις κανα ανιψακι κανα βαφτιστήρι κανα γιο να του πεις να παει να πιλοταρει f4

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
την αλλη φορα ήταν ένας

οτι πρεπει ειναι και εγω εμπιστευομαι τα παλια πράγματα. να καταλαβεις ενα honda c50 που εχω παει γαμιωντας. οσο πιο παλιο τοσο πιο αξιοπιστο, ολο μαλακιες ηλεκτρονικα τα νεα, αισθητηρες, καλωδια κουμπια ολοκληρωμενα.
Παλιο ισον αξιοπιστια.
Θα εμπιστευοσουν την ζωή σου σε μπαταριες και ηλεκτρονικα;
Αν εχεις κανα ανιψακι κανα βαφτιστήρι κανα γιο να του πεις να παει να πιλοταρει f4
όχι φίλε με τίποτα, κι εγώ εννοείται δεν θα έμπαινα ποτέ σε f4 :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ.
ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΤΕ.

Λέγε ό,τι θες και ό,τι σου κατέβει.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος,και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι ‘αλάνθαστοι’ των επιτελείων.

Να δούμε επί του πρακτέου τί θα πεις,ή θα βγάλεις εσύ τον σκασμό αντί για ολόκληρα σεντόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom