You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωλείται βασιλικός πολτός
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teo78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
αν πουλουσε μέλι δε θα γράφε Πωλείται μέλι!!
Βασιλικό πολτό πουλάει ο τύπος
ΕΥΚΑΙΡΙΑ τα 10 γρ στο 28 φράγκα!! 1,5 γαμησι περίπου στη φυλής, στο μεταξουργείο σχεδόν 3
Βασιλικό πολτό πουλάει ο τύπος
ΕΥΚΑΙΡΙΑ τα 10 γρ στο 28 φράγκα!! 1,5 γαμησι περίπου στη φυλής, στο μεταξουργείο σχεδόν 3
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αρχιδια...εγω μια φορα ειχα φαει το μισο κουτακι ,δεν ειδα καμια διαφορα...με τον πολτο εχεις καλυτερς επιδοσεις στο κρεβατι?ισχυει?
αλλη φορα να τρωσ με ρεγουλα...μετα νυσταζεσ?αρχιδια...εγω μια φορα ειχα φαει το μισο κουτακι ,δεν ειδα καμια διαφορα...
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
δε θυμαμαι...αλλη φορα να τρωσ με ρεγουλα...μετα νυσταζεσ?
με ρεγουλα ετρωγα(με την οδοντογλυφιδα),αλλα δεν εβλεπα διαφορα,οποτε το κατεβασα ολο αλλα παλι τιποτα...
Συναγωνιστές ο βασιλικός πολτός δεν είναι βιαγκρα η κάτι τέτοιο. Για να δεις αποτελέσματα και στον οργανισμό σου και στο σεξουαλικό κομμάτι θα πρέπει να κάνεις συνεχή χρήση για 2 εβδομάδες. Μετά αρχίζουν τα αποτελέσματα και είναι ορατα
Μάγκες επειδη τυγχανει να εχω κ εγω μελισσια και να πουλαω ολα σχεδον τα προιοντα κυψελης(πολτο,γυρη,μελι,κλπ) πρεπει ν αγνωριζεται οτι για να φτασει στο σημειο οποιαδηποτε τροφη να εχει αποτελεσματα πρεπει να γινεται η ληψη της σε μια συχνοτητα.Π.χ. ο πολτος για να εχει εμφανη αποτελεσματα χρειαζεται ληψη για περιπου 20 ημερες με συγκεκριμμενο τροπο.Ενοειται ομως οτι εχει αποτελεσματα σε ολους.Απλα μην ξεχνατε οτι στην Ελλαδα το 90% του πολτου που κυκλοφορει ειναι νωθευμενο,για αυτο κ πρεπει να γνωριζετε απο που αγοραζετε.
Πωλείται βασιλικός πολτός σε συσκευασία των 10gr με ευεργετικές ικανότητες και τόνωση του οργανισμού, καθώς επίσης και βελτίωση της σεξουαλικής πράξης. Τιμή 28 ευρώ το μπουκάλάκι
Ακριβα το δινεις.
Με 5 ευρω κατι γινεται.
Επισκέπτης
εγω μια φορα ειχα φαει το μισο κουτακι
Πως είναι στον άλλο κόσμο αρχηγέ??
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
πολυ ακριβος...Πιο πολυ συμφερει η κοκαΑκριβα το δινεις.
Με 5 ευρω κατι γινεται.
Εγω παιρνω τα 20γρ 15ε απο το φαρμακειo
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καταρχάς συναγωνιστές μην κάνετε βλακείες. Αφού έφαγες το μισό κουτάκι όπως λες και δεν έχεις δει τα ραδίκια ανάποδα είσαι πολύ τυχερός. Η ημερήσια συνιστωμενη δοσολογία είναι 1- 1,5 γραμμάριο κάθε πρωί νηστικός
Λες να πεθαινε ο ηλιθιος επειδη
καταναλωσε περισσοτερο βασιλικο πολτο απο
οσο θα επρεπε? χαχαχα ακομη και στον θανατο αμπαλος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις