Νέα

Πωλείται βασιλικός πολτός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teo78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
700
Πόντοι
86
Συναγωνιστές εγώ πρόσθεσα ένα θέμα σχετικά με το προϊόν που πουλάω και το ξέρω πολύ καλά. Μερικοί όμως από εδώ μέσα ως συνήθως άρχισαν τις μαλακίες. Τέλος πάντων αν σας φαίνεται ακριβό υπάρχει και το κινεζικό με 15 ευρώ. Αν κάποιος θέλει σοβαρά να του πω και να μάθει ας στείλει πμ . Ευχαριστώ.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Συναγωνιστές εγώ πρόσθεσα ένα θέμα σχετικά με το προϊόν που πουλάω και το ξέρω πολύ καλά. Μερικοί όμως από εδώ μέσα ως συνήθως άρχισαν τις μαλακίες. Τέλος πάντων αν σας φαίνεται ακριβό υπάρχει και το κινεζικό με 15 ευρώ. Αν κάποιος θέλει σοβαρά να του πω και να μάθει ας στείλει πμ . Ευχαριστώ.
Ελα μωρε κ εσυ παραπονιαρη, δε λες παλι καλα που κρατανε πανω το θεμα τα παιδια..

Σοβαρα μιλωντας, στο φαρμακειο ο ελληνικος πολτος εχει 24,5 με τα χαρτια του, τις πιστοποιησεις του, τα ολα του.
Εσυ το δινεις 28, δε θα πρεπε να πεσεις κατω απο την τιμη του επισημου εμποριου για να σε προτιμησει καποιος?
Και δε σου λεω ουτε για κινεζικο, ουτε για τιποτα.
Σου μιλαω για 10γραμμαρια ελληνικο, οπως λες κ εσυ.
Αυτο που λεει ο αλλος με 15 ευρω τα 20γρ δε νομιζω να υπαρχει στα φαρμακεια, μαλλον απο κανα γυμναστηριο το παιρνει..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.923
Πόντοι
2.537
Λοιπον, δεν ξερω τι ειναι ο βασιλικος πολτος
Δεν εχω δει/ φαει ποτε μου
Δεν με απασχολει, γενικα, γιατι δοξα το Θεο ειμαι μικρος ακομα και βαραω 10 μαλακειες τη μερα (εν ολιγοις, δεν εχω προβλημα να τον σηκωσω αλλα να τον ριξω...)

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, κοβω τον πουτσο μου οτι αυτο το πραγμα δεν ειναι αρκετα δυνατο ουτε για να σε σκοτωσει, ουτε για να σε καβλωσει, ουτε για να σε κανει Ραμπο. Εκτος αν ειναι εμποτισμενο με σουπερ χημικα και σουπερ ντοπες. Δεν υπαρχουν τοσο δυνατες ουσιες στη φυση, εκτος απο κατι δηλητηρια της ζουγκλας, και κατι φιδακια. Απο μελισσα, εγω δεν πιστευω οτι βγαινει κατι τετοιο

Για τον αλλο που λεει για τα 5γρ...
ΝΑΙ ρε μαλακα. Εγω τρωω και 5 και 15. Αρκει να μου το πληρωσεις εσυ, γιατι δεν δινω φραγκο γι' αυτο το πραγμα
Και θα δεις οτι μια χαρα θα ειμαι την επομένη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μην ακους μαλακιες. απλα αν φας παραπανω δε σου κανει τιποτα, ειναι σα να το πετας. πανω απο 2γρ ημερησιως δεν αφομοιωνει ο οργανισμος. το χεζεις το υπολοιπο.
αν ηταν δηλητηριο η υπερκαταναλωση θα το γραφανε με μεγαλα γραμματα παντου.
:new_shocked:

θέλει ελάχιστη κατανάλωση αλλιώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος :priest:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:new_shocked:

θέλει ελάχιστη κατανάλωση αλλιώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος :priest:

οι γιατροί πάντως λένε άλλα...

Δοσολογία:

Η δοσολογία που συστήνεται είναι η εξής: ένα κουταλάκι το πρωί νηστικός κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί, τα παιδιά μισό κουταλάκι και οι αθλητές και ασθενείς έως και δύο. Απαραίτητος χρόνος χρήσης ορίζονται 3 μήνες ετησίως. Ο βασιλικός πολτός, καθώς είναι φυσικό προϊόν, είναι απόλυτα αβλαβές, δεν προκαλεί παρενέργειες και εθισμό. Η ισχύς του εξαρτάται από τη φρεσκάδα του. Συντηρείται σε 5οC (οικιακό ψυγείο) έως 6 μήνες, ενώ αλλοιώνεται από τον αέρα, το φως και τα μεταλλικά σκεύη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο βασιλικός πολτός δεν είναι φάρμακο αλλά τροφή, όμως οι εξαιρετικά πολλές θεραπευτικές ιδιότητές του τον καθιστούν μια ουσία απέναντι στην οποία πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός. Μέλι, για παράδειγμα, μπορεί κανείς να τρώει όσο θέλει, βασιλικό πολτό όμως ημερησίως μέχρι μισό γραμμάριο. Επίσης, καλό είναι σε περιπτώσεις χρόνιων ασθενειών να ερωτάται και ο θεράπων γιατρός.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Τεστινγ Μπορεί ο Βασιλικός Πολτός να αποτελεί ένα 100% φυσικό προϊόν και ο κατάλογος των θεραπευτικών του δράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό διαρκώς να επεκτείνεται με την πρόοδο του τομέα της μελισσοθεραπείας, εντούτοις σε κάθε περίπτωση, η ιδιαίτερη σύστασή του και οι ιδιότητές του τον καθιστούν μια ουσία απέναντι στην οποία πρέπει να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην παραβιάζει ορισμένες απαραίτητες για την ασφαλή χρήση του οδηγίες κατανάλωσης, όπως οι ακόλουθες:

1)        ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Οι αναφορές εκείνες περί ανύπαρκτων παρενεργειών και αντενδείξεων, είναι εντελώς ανεδαφικές, και μάλιστα επικίνδυνες. Προέρχονται από το σύνολο των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι καπηλεύονται εδώ και χρόνια τον βασιλικό πολτό και κερδοσκοπούν εις βάρος των καταναλωτών και της υγείας τους, παρουσιάζοντας τον ως το ιδανικό φάρμακο για πάσα νόσο, με αποτέλεσμα στις μέρες μας η δράση του Βασιλικού Πολτού να χαρακτηρίζεται από πολύ κόσμο ως μύθος.

Με βάση τα ανωτέρω, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε το εξής:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση βασιλικού πολτού από άτομα με αλλεργία σε κάποιο εκ των συστατικών του. Υπάρχουν αναφορές στην διεθνή βιβλιογραφία για περιπτώσεις όπου η κατανάλωση Βασιλικού Πολτού από αυτά τα άτομα οδήγησε σε αλλεργικό σοκ. Έτσι, συνίσταται σε κάθε περίπτωση πριν την κατανάλωση να εξακριβώνεται η μη υπαγωγή του καταναλωτή στην ως άνω περίπτωση και να ερωτάται ο θεράπων γιατρός ή ο αντίστοιχος ιατρικός επιστήμονας.

2)    ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Με βάση σχετικά συγγράμματα στον τομέα της μελισσοθεραπείας η ημερήσια μέγιστη επιτρεπόμενη δόση βασιλικ πολτού για ένα ενήλικο άτομο είναι της τάξεως του μισού γραμμαρίου (1/2 γρ.). Αντιθέτως η εν λόγω δόση μειώνεται για την περίπτωση των παιδιών, ενώ μπορεί να διπλασιαστεί και να φτάσει το 1 γραμμάριο (1 γρ.) για ειδικές περιπτώσεις νοσούντων ατόμων και μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον θεράποντα ιατρό.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και προκειμένου να διασφαλίζεται η τήρηση της σωστής δοσολογίας, σε κάθε συσκευασία βασιλικού πολτού περιλαμβάνεται και ένας δοσομετρητής (κουταλάκι) με την χρήση του οποίου ο καταναλωτής μπορεί να είναι βέβαιος ότι προσλαμβάνει ημερησίως την κατάλληλη ποσότητα βασιλικού πολτού.

3)    ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Οι ευεργετικές δράσεις του Βασιλικού Πολτού στον ανθρώπινο οργανισμό συναρτώνται άμεσα με την ορθή διάρκεια κατανάλωσης του εν λόγω προϊόντος. Με άλλα λόγια, έχει ιδιαίτερη σημασία η χρονική περίοδος κατανάλωσης και όχι τόσο η υπερβολική ποσότητα του καταναλισκόμενου βασιλικού πολτού όπως εσφαλμένα νομίζει αρκετός κόσμος. Αντιθέτως μάλιστα η υπερκατανάλωση βασιλικού πολτού μπορεί να έχει παρενέργειες, όπως εξάλλου συμβαίνει και με κάθε προϊόν, φυσικό ή μη.

Πιο συγκεκριμένα συνίσταται η κατανάλωση του βασιλικού πολτού για χρονικά διαστήματα της τάξεως τουλάχιστον του ενός μήνα με ίδιας διάρκειας διαστήματα απόχης από την κατανάλωση και εκ νέου έναρξη κατανάλωσης.

4)    ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Συνίσταται η κατανάλωση του βασιλικού πολτού τις πρωινές ώρες με την χορήγηση της συνιστώμενης κατά περίπτωση ποσότητας κάτω από την γλώσσα και σε κάθε περίπτωση πριν την κατανάλωση τροφής

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
Μαζί με τον βασιλικό πολτό

να παίρνεις Τρανυ ,5 γραμμάρια ΑΡΓΙΝΙΝΗ (ενα από τα απαραίτητα αμινοξέα ) κάθε βράδυ,

Ω3-λιπαρα οξεα σε κάπσουλα ( 1-2 ημερησίως ), και 2 PRELOX το πρωϊ και 2 το βράδυ (Το Prelox ειναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ,όπως και τα προηγούμενα.

Σε 3 εβδομάδες ,θα δεις βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ,αλλά και το ΠΡΩΪ θα

σου είναι σηκωμένη η ΠΟΥΤΣΑ ,όπως τοτε που ήμασταν μαθητές !

Θα πάθεις πλάκα !

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οι γιατροί πάντως λένε άλλα...

Δοσολογία:

Η δοσολογία που συστήνεται είναι η εξής: ένα κουταλάκι το πρωί νηστικός κάτω από τη γλώσσα μέχρι να διαλυθεί, τα παιδιά μισό κουταλάκι και οι αθλητές και ασθενείς έως και δύο. Απαραίτητος χρόνος χρήσης ορίζονται 3 μήνες ετησίως. Ο βασιλικός πολτός, καθώς είναι φυσικό προϊόν, είναι απόλυτα αβλαβές, δεν προκαλεί παρενέργειες και εθισμό. Η ισχύς του εξαρτάται από τη φρεσκάδα του. Συντηρείται σε 5οC (οικιακό ψυγείο) έως 6 μήνες, ενώ αλλοιώνεται από τον αέρα, το φως και τα μεταλλικά σκεύη. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο βασιλικός πολτός δεν είναι φάρμακο αλλά τροφή, όμως οι εξαιρετικά πολλές θεραπευτικές ιδιότητές του τον καθιστούν μια ουσία απέναντι στην οποία πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός. Μέλι, για παράδειγμα, μπορεί κανείς να τρώει όσο θέλει, βασιλικό πολτό όμως ημερησίως μέχρι μισό γραμμάριο. Επίσης, καλό είναι σε περιπτώσεις χρόνιων ασθενειών να ερωτάται και ο θεράπων γιατρός.

οκ εγώ άλλα έχω διαβάσει και ακούσει, αν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, όποιος θέλει να το κατεβάζει σαν μερέντα κακό του κεφαλιού του

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

να παίρνεις Τρανυ ,5 γραμμάρια ΑΡΓΙΝΙΝΗ (ενα από τα απαραίτητα αμινοξέα ) κάθε βράδυ,

Ω3-λιπαρα οξεα σε κάπσουλα ( 1-2 ημερησίως ), και 2 PRELOX το πρωϊ και 2 το βράδυ (Το Prelox ειναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ,όπως και τα προηγούμενα.

Σε 3 εβδομάδες ,θα δεις βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ,αλλά και το ΠΡΩΪ θα

Θα πάθεις πλάκα !
Έχει παρενέργειες το Prelox® ?
Ένα μικρό ποσοστό ατόμων μπορεί να εμφανίσει έξαψη ή πονοκεφάλους όταν αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Prelox®, φαινόμενα τα οποία συνήθως ελαττώνονται με τη συνεχιζόμενη χρήση. Σοβαρά ασθενείς με ταυτόχρονη λήψη πολλών φαρμακων, που υποφέρουν από ισχυρή υπέρταση ή καρδιακά νοσήματα, θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους προτού χρησιμοποιήσουν το Prelox®.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Θα πάθεις πλάκα !

ω-3 παίρνω αλλά στην φυσική του μορφή... μουρουνόλαδο δυό κουταλιές της σούπας κάθε πρωί... (και κανονικό και όχι αυτές τις μαλακίες με γεύσεις)... το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αμέσως μετά μου έρχεται κέφι να κατεβάσω και ένα τσίπουρο γιατί η γεύση του μου θυμίζει καπνιστή σαρδελα...

βασιλικό πολτό δεν παίρνω... χτυπάω και ένα νεροπότηρο χυμό πορτοκαλί-γκρειπ φρουτ μετά και στανιάρω...

και η φυσική μου κατάσταση είναι μια χαρά.. και η πούτσα είναι σηκωμένη όχι μόνο το πρωί αλλά και το απόγευμα  ;)

και οι προχτεσινές εξετάσεις στα ζουμιά μια χαρά...

χολησετρίνη 180
τριγλυκερίδια 140
ζάχαρο 90

από τότε που έκοψα το τσιγάρο μια χαρά όλα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οκ εγώ άλλα έχω διαβάσει και ακούσει, αν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, όποιος θέλει να το κατεβάζει σαν μερέντα κακό του κεφαλιού του

και τον χυμό προτοκάλι αν τον κατεβάζεις σαν νερό κάτι θα πάθεις (ξεκινάμε από ζάχαρο και συνεχίζουμε στο ότι θα βάλεις κιλά)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
Πάρε αυτα για 3 εβδομάδες .

Μικρο το κόστος .

Και τα ξαναλέμε !

Με την Αργινινη ,μετά από 3 εβδομάδες ,αυξηθηκε πολυ η αντοχή μου, χωρίς να γυμνάζομαι

περισσότερο .

Γι΄αυτό άλλωστε την παίρνουν οι αθλητές .

Προλαμβάνει και τα καρδιακά επεισόδια .

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και οι προχτεσινές εξετάσεις στα ζουμιά μια χαρά...

χολησετρίνη 180
τριγλυκερίδια 140
ζάχαρο 90

από τότε που έκοψα το τσιγάρο μια χαρά όλα...
δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά σου βρήκαν μια ουσία που δεν υπάρχει στο σώμα μας :birdman:

και τον χυμό προτοκάλι αν τον κατεβάζεις σαν νερό κάτι θα πάθεις (ξεκινάμε από ζάχαρο και συνεχίζουμε στο ότι θα βάλεις κιλά)
οκ όταν πέσει στα χέρια σου ένα κουτάκι με βασιλικό πολτό φάτον όλον με την μία σιγά μια μπουκιά είναι ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά σου βρήκαν μια ουσία που δεν υπάρχει στο σώμα μας :birdman:
οκ όταν πέσει στα χέρια σου ένα κουτάκι με βασιλικό πολτό φάτον όλον με την μία σιγά μια μπουκιά είναι ;)

ναι ρε είναι υποπροιόν της κρασομυκίνης...

προτιμώ να χτυπήσω ένα τσιπουράκι αντί για βασιλικό πολτό...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Τεστινγ Μπορεί ο Βασιλικός Πολτός να αποτελεί ένα 100% φυσικό προϊόν και ο κατάλογος των θεραπευτικών του δράσεων στον ανθρώπινο οργανισμό διαρκώς να επεκτείνεται με την πρόοδο του τομέα της μελισσοθεραπείας, εντούτοις σε κάθε περίπτωση, η ιδιαίτερη σύστασή του και οι ιδιότητές του τον καθιστούν μια ουσία απέναντι στην οποία πρέπει να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην παραβιάζει ορισμένες απαραίτητες για την ασφαλή χρήση του οδηγίες κατανάλωσης, όπως οι ακόλουθες:

1)        ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ

Οι αναφορές εκείνες περί ανύπαρκτων παρενεργειών και αντενδείξεων, είναι εντελώς ανεδαφικές, και μάλιστα επικίνδυνες. Προέρχονται από το σύνολο των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι καπηλεύονται εδώ και χρόνια τον βασιλικό πολτό και κερδοσκοπούν εις βάρος των καταναλωτών και της υγείας τους, παρουσιάζοντας τον ως το ιδανικό φάρμακο για πάσα νόσο, με αποτέλεσμα στις μέρες μας η δράση του Βασιλικού Πολτού να χαρακτηρίζεται από πολύ κόσμο ως μύθος.

Με βάση τα ανωτέρω, σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε το εξής:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση βασιλικού πολτού από άτομα με αλλεργία σε κάποιο εκ των συστατικών του
. Υπάρχουν αναφορές στην διεθνή βιβλιογραφία για περιπτώσεις όπου η κατανάλωση Βασιλικού Πολτού από αυτά τα άτομα οδήγησε σε αλλεργικό σοκ. Έτσι, συνίσταται σε κάθε περίπτωση πριν την κατανάλωση να εξακριβώνεται η μη υπαγωγή του καταναλωτή στην ως άνω περίπτωση και να ερωτάται ο θεράπων γιατρός ή ο αντίστοιχος ιατρικός επιστήμονας.

κλπ κλπ κλπ

Εκτός του ότι το κειμενάκι που μας έβαλες ξεκινά λέγοντας μας τα αυτονόητα  :jerking: , δεν έβαλες και πηγή ρε φίλε. Εκτός και αν τα κατέβασες από την κουτρα σου.

Και μιας και οι χρισμοί της Πυθείας μοιάζουν ιντελεκτουέλ θα συνεχίσω κι εγώ στο ίδιο μοτίβο: Διαφωνώ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εκτός του ότι το κειμενάκι που μας έβαλες ξεκινά λέγοντας μας τα αυτονόητα  :jerking: , δεν έβαλες και πηγή ρε φίλε. Εκτός και αν τα κατέβασες από την κουτρα σου.

Και μιας και οι χρισμοί της Πυθείας μοιάζουν ιντελεκτουέλ θα συνεχίσω κι εγώ στο ίδιο μοτίβο: Διαφωνώ!

καραγκιοζοπαικτουρας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση βασιλικού πολτού από άτομα με αλλεργία σε κάποιο εκ των συστατικών του. Υπάρχουν αναφορές στην διεθνή βιβλιογραφία για περιπτώσεις όπου η κατανάλωση Βασιλικού Πολτού από αυτά τα άτομα οδήγησε σε αλλεργικό σοκ. Έτσι, συνίσταται σε κάθε περίπτωση πριν την κατανάλωση να εξακριβώνεται η μη υπαγωγή του καταναλωτή στην ως άνω περίπτωση και να ερωτάται ο θεράπων γιατρός ή ο αντίστοιχος ιατρικός επιστήμονας.

:2funny:

να προσθεσω επισης οτι υπαρχουν αλλεργικοι στο φυστικι οποτε το νου σας μη φατε κανεις παραπανω απο ενα την εβδομαδα. επισης υπαρχουν αλλεργικοι στο γαλα της αγελαδας οποτε μη πιειτε κανεις παραπανω απο ενα σφηνακι την ημερα. και αλλεργικοι στο λατεξ οποτε μη βαλετε κανεις ποτε καποτα. και φυσικα ολες αυτες οι αλλεργιες καταληγουν στο θανατο και τα ραδικια αναποδα οπως θα ελεγαν και οι γνωστες του σαιτ. νταξει δεν ειπαν ουτε αυτο, απλα θα πεθανουμε ολοι ανεξαιρετως αλλεργιας αμα φαμε πολυ πολτο  :2funny:
στο παραπανω επιστημονικου επιπεδου λαχανοντολμα κειμενο βεβαια δεν αναφερει τα συστατικα του βασιλικου πολτου και ποια απο αυτα προξενουν θανατηφορα αλλεργια. πεταξε μια σοφια σαν κλανια.

τουλαχιστον εχω τον φιλο επιστημονα νατσο που ξεροντας οτι πασχω απο καποια σπανια αγνωστη αλλεργια με βεβαιοτητα εβγαλε πιστοποιητικο θανατου μου αν φαω 5γρ πολτο για 3 εβδομαδες  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom