Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πωλείται το στούντιο στην οδό Βριλησσού 55

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 31101981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Και πόσο το πουλάς??

(Είμαι σοβαρός Άνθρωπος και μπαίνω στο μπου, για να επενδύσω....)

Σε σοβαρούς ανθρώπους...

:sunglasses: :) :sunglasses: :) :sunglasses:

OP
OP
3

31101981

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε μάστορα, συνήθως αυτός που πουλάει ορίζει μια τιμή, "Πωλείται Fiat, τόσο", αν το χεις ξανακούσει, και μετά ίσως κάποιος που ενδιαφέρεται να πει "το παίρνω" ή "σου δίνω τόσο".
Εσύ εδώ τώρα τι κάνεις, ψαρεύεις?

Ωραία λοιπόν, το παίρνω εγώ.
Πες μου:
1) Ποιά είναι η αντικειμενική του αξία?
2) Που θα βρω τους τίτλους ιδιοκτησίας να τους ελέγξει ο δικηγόρος μου?
Ξέρεις, συμβόλαια, υποθηκοφυλάκιο, αυτά.

Ή μήπως δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η επιχείρηση πωλείται ρε έξυπνε

αλλιώς θα έλεγε πωλείται ακίνητο στην τάδε περιοχή κλπ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άσχετος είσαι
καλύτερα μην μπλέξεις,θα σε φάνε λάχανο!

θα παω πχ εγώ,θα κάνω νέο μισθωτήριο με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου,αφού πρωτα έχω πληρώσει-αγοράσει το στούντιο από αυτόν που το εκμεταλλεύεται μέχρι τώρα...θα του δώσω δηλαδή πχ 10.000 και θα πάρω τον εξοπλισμό και την πελατεία,το στούντιο σαν επιχείρηση

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
άσχετος είσαι
καλύτερα μην μπλέξεις,θα σε φάνε λάχανο!

θα παω πχ εγώ,θα κάνω νέο μισθωτήριο με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου,αφού πρωτα έχω πληρώσει-αγοράσει το στούντιο από αυτόν που το εκμεταλλεύεται μέχρι τώρα...θα του δώσω δηλαδή πχ 10.000 και θα πάρω τον εξοπλισμό και την πελατεία,το στούντιο σαν επιχείρηση

Εννοείς ότι θα πας στο σημερινό στουντιάρχη (υποτίθεται αυτόν που βάζει την εδώ αγγελία), θα του δώσεις δέκα χιλιάρικα (μαύρα προφανώς), και θα σου δώσει ένα κλειδί.
Κι αν αύριο πας και το κλειδί δεν ανοίγει την πόρτα, τι θα του πεις?
-"Δώσε μου πίσω τα δέκα"?

Εγώ θα σου έλεγα:
"Ποια δέκα?"

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλά κατάλαβα ότι είσαι άσχετος.

είδες που αναφέρω νέο μισθωτήριο με ταυτόχρόνη λύση του παλαιού???

φέυγει ο παλιός,μπαίνω εγώ και συν τοις άλλοις έχουμε κάνει ιδιωτικό συμφωνητικό πώλήσης του εξοπλισμού και του μαγαζιού γενικά.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
καλά κατάλαβα ότι είσαι άσχετος.

είδες που αναφέρω νέο μισθωτήριο με ταυτόχρόνη λύση του παλαιού???

φέυγει ο παλιός,μπαίνω εγώ και συν τοις άλλοις έχουμε κάνει ιδιωτικό συμφωνητικό πώλήσης του εξοπλισμού και του μαγαζιού γενικά.
Σχετικέ,
1) Γιατί ο ιδιοκτήτης θα συνεναίσει στην λύση μισθωτηρίου και σύναψη νέου? Θα βγάλει κάτι?
2) "Του μαγαζιού γενικά" δεν είναι όρος που μπαίνει σε συμφωνητικό. Πως θα περιγράφεται το "μαγαζί"?
3) Κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό δεν είναι ισχυρό (ούτε σε δικαστήριο ούτε πουθενά) αν δεν πάει να κατατεθεί ατην εφορία για να πάρει "θεώρηση". Θα το πας?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όρεξη έχεις βραδιάτικα?αφού δεν ξέρεις,μην επιμένεις

1.εσύ αν νοικιάζεις ως ιδιοκτήτης ένα τοστάδικο και σου πει ο επαγγελματίας φεύγω γιατί δεν πάω καλά αλλά βρήκα νέο μισθωτή,τί θα του πεις????όχι μην τον φέρνεις,άστο ξενοίκιαστο???
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πριν από ο,τιδήποτε έχεις αποσπάσει την συναίνεση του ιδιοκτήτη ότι θα στο εκμισθώσει σε σένα.
2.ό,τι γράφει η άδεια,οίκος ανοχής

3.λάθος κάνεις μεγάλο,ακόμα και το μισθωτήριο είναι 100% έγκυρο ακόμα και αν δεν το έχεις καταθέσει στην Εφορία.
Τέλος πάντων,σε μεταβίβαση επιχείρησης,επειδή πληρώνεις κάτι που τα ξέρουν καλύτερα οι λογιστές(νομίζω υπεραξία),μπορεί άνετα να περάσει από την Εφορία πάλι ως οίκος ανοχής.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

1.εσύ αν νοικιάζεις ως ιδιοκτήτης ένα τοστάδικο και σου πει ο επαγγελματίας φεύγω γιατί δεν πάω καλά αλλά βρήκα νέο μισθωτή,τί θα του πεις????όχι μην τον φέρνεις,άστο ξενοίκιαστο???

3.λάθος κάνεις μεγάλο,ακόμα και το μισθωτήριο είναι 100% έγκυρο ακόμα και αν δεν το έχεις καταθέσει στην Εφορία.
Τέλος πάντων,σε μεταβίβαση επιχείρησης,επειδή πληρώνεις κάτι που τα ξέρουν καλύτερα οι λογιστές(νομίζω υπεραξία),μπορεί άνετα να περάσει από την Εφορία πάλι ως οίκος ανοχής.

Μάλλον χάνω τα λόγια μου.

Εν τάξει, παρ' το εσύ το στούντιο.

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πριν από ο,τιδήποτε έχεις αποσπάσει την συναίνεση του ιδιοκτήτη ότι θα στο εκμισθώσει σε σένα.

Carissimo amico Palermo Θες να γίνουμε συναίτεροι ?
Να το αγοράσουμε μαζί  το στουντιάκι και να το κάνουμε Δημητράδικο ?

Ένα ιδαίτερο μπουρδελάκι για τους φίλους/fans του Πορνομετανάστη.
Να έχουμε σε όλα τα δωμάτια από μια ΚΟΡΝΊΖΑ με το πρόσωπο του Δημητράκη και όταν έρχεται Ελλάδα να τον έχουμε στο σαλόνι να κάνει Strip Tease !

Θα έχουμε μόνο Ρωσσίδες ιερόδουλες οι οποίες θα έχουν καταγαμηθεί με τον Δημητράκη πριν εργαστούν και θα έχουν όλες τους από ένα tattoo με το κεφάλι του Δημητράκη στην πλάτη.

Πιστεύω πως ο Πουτσαρχίδας - ο Σαλαχομπότης - Γατομπανάκιας - Τσάρος Όλων των Ρώσσων, Σεξο-Πορνοδιαστροφικός Γαμίκουλας Δημητράκης μπορεί να μας κάνει πλούσιους με τις ατραξιόν του !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Η ερώτηση δεν είναι πόσα προσφέρει ένας δυννητικός αγοραστής της επιχείρησης, αλλά πόσα (αρχικά) ζητάς εσύ για τη μεταβίβασή της.

agvasilhs

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η τουλαχιστον θα πρεπει να αναφερεισ ποσα ειναι τα καθαρα ετησια κερδοι ωστε με βαση το χρονο αποσβεσεισ να σου προτινει καποιοσ ενα ποσο.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η τουλαχιστον θα πρεπει να αναφερεισ ποσα ειναι τα καθαρα ετησια κερδοι ωστε με βαση το χρονο αποσβεσεισ να σου προτινει καποιοσ ενα ποσο.

Αν η περίπτωση είναι αυτή (που είπε κι ο Palermo), τότε που θα βρεις τα καθαρά ετήσια?
Θα σου δείξει ισολογισμό?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom