enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Θα το δουλέψεις τύπε;τυπε μου παντα ειχα ονειρο να γινω στουντιαρχης ποσο το πουλατε το θεραπευτηριο να το αγορασω;;;
Θα το δουλέψεις τύπε;τυπε μου παντα ειχα ονειρο να γινω στουντιαρχης ποσο το πουλατε το θεραπευτηριο να το αγορασω;;;
λοιπον ετοιμαζομαι να το αγορασω και θα κατοικισω μεσα( οχι να γαμιεμαι)
κοιταχτε ρε τσογλανια μην βαρατε συνεχεια τα κουδουνια
ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ.
Ενω εσυ εισαι σοβαρος!ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ.
λοιπον ετοιμαζομαι να το αγορασω και θα κατοικισω μεσα( οχι να γαμιεμαι)
κοιταχτε ρε τσογλανια μην βαρατε συνεχεια τα κουδουνια
Και που ξερουμε οτι εσυ εισαι ο ιδιοκτητης;ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ;
Ρε μάστορα, συνήθως αυτός που πουλάει ορίζει μια τιμή, "Πωλείται Fiat, τόσο", αν το χεις ξανακούσει, και μετά ίσως κάποιος που ενδιαφέρεται να πει "το παίρνω" ή "σου δίνω τόσο".ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ;
η επιχείρηση πωλείται ρε έξυπνε
αλλιώς θα έλεγε πωλείται ακίνητο στην τάδε περιοχή κλπ
άσχετος είσαι
καλύτερα μην μπλέξεις,θα σε φάνε λάχανο!
θα παω πχ εγώ,θα κάνω νέο μισθωτήριο με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου,αφού πρωτα έχω πληρώσει-αγοράσει το στούντιο από αυτόν που το εκμεταλλεύεται μέχρι τώρα...θα του δώσω δηλαδή πχ 10.000 και θα πάρω τον εξοπλισμό και την πελατεία,το στούντιο σαν επιχείρηση
Σχετικέ,καλά κατάλαβα ότι είσαι άσχετος.
είδες που αναφέρω νέο μισθωτήριο με ταυτόχρόνη λύση του παλαιού???
φέυγει ο παλιός,μπαίνω εγώ και συν τοις άλλοις έχουμε κάνει ιδιωτικό συμφωνητικό πώλήσης του εξοπλισμού και του μαγαζιού γενικά.
Όρεξη έχεις βραδιάτικα?αφού δεν ξέρεις,μην επιμένεις
1.εσύ αν νοικιάζεις ως ιδιοκτήτης ένα τοστάδικο και σου πει ο επαγγελματίας φεύγω γιατί δεν πάω καλά αλλά βρήκα νέο μισθωτή,τί θα του πεις????όχι μην τον φέρνεις,άστο ξενοίκιαστο???
2.ό,τι γράφει η άδεια,οίκος ανοχής
3.λάθος κάνεις μεγάλο,ακόμα και το μισθωτήριο είναι 100% έγκυρο ακόμα και αν δεν το έχεις καταθέσει στην Εφορία.
Τέλος πάντων,σε μεταβίβαση επιχείρησης,επειδή πληρώνεις κάτι που τα ξέρουν καλύτερα οι λογιστές(νομίζω υπεραξία),μπορεί άνετα να περάσει από την Εφορία πάλι ως οίκος ανοχής.
Όρεξη έχεις βραδιάτικα?αφού δεν ξέρεις,μην επιμένεις
1.εσύ αν νοικιάζεις ως ιδιοκτήτης ένα τοστάδικο και σου πει ο επαγγελματίας φεύγω γιατί δεν πάω καλά αλλά βρήκα νέο μισθωτή,τί θα του πεις????όχι μην τον φέρνεις,άστο ξενοίκιαστο???
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πριν από ο,τιδήποτε έχεις αποσπάσει την συναίνεση του ιδιοκτήτη ότι θα στο εκμισθώσει σε σένα.
2.ό,τι γράφει η άδεια,οίκος ανοχής
3.λάθος κάνεις μεγάλο,ακόμα και το μισθωτήριο είναι 100% έγκυρο ακόμα και αν δεν το έχεις καταθέσει στην Εφορία.
Τέλος πάντων,σε μεταβίβαση επιχείρησης,επειδή πληρώνεις κάτι που τα ξέρουν καλύτερα οι λογιστές(νομίζω υπεραξία),μπορεί άνετα να περάσει από την Εφορία πάλι ως οίκος ανοχής.
ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ;
Η τουλαχιστον θα πρεπει να αναφερεισ ποσα ειναι τα καθαρα ετησια κερδοι ωστε με βαση το χρονο αποσβεσεισ να σου προτινει καποιοσ ενα ποσο.