Νέα

Πωλειται playstation 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα salonikios21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες, Πωλειται Playstation 2 σε αριστη κατασταση ελαφρως χρησιμοποιημενο χρωματος ασημι με 2 χειριστηρια..εχει πολυ λιγες ωρες λειτουργιας και μαζι δινονται 10 παιχνιδια..Η τιμη ειναι στα 55 ευρω και βρισκομαι Θεσσαλονικη!!

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες, Πωλειται Playstation 2 σε αριστη κατασταση ελαφρως χρησιμοποιημενο χρωματος ασημι με 2 χειριστηρια..εχει πολυ λιγες ωρες λειτουργιας και μαζι δινονται 10 παιχνιδια..Η τιμη ειναι στα 55 ευρω και βρισκομαι Θεσσαλονικη!!
Πωλείται  Super Nintendo αχρησιμοποίητο σε άριστη κατάσταση στο κουτί του! Τιμή συζητήσιμη!

Συνημμένα

• super nintendo.jpg
    super nintendo.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
S

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Πωλείται  Super Nintendo αχρησιμοποίητο σε άριστη κατάσταση στο κουτί του! Τιμή συζητήσιμη!
Αδερφε εγω κοροιδο ειμαι που ανοιξα καινουργιο θρεντ και δεν χωθηκα σε καναν αλλον?? χαχα  ;)

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφε εγω κοροιδο ειμαι που ανοιξα καινουργιο θρεντ και δεν χωθηκα σε καναν αλλον?? χαχα  ;)
Αδερφέ μην το παίρνεις προσωπικά, πλάκα κάνουμε. Ίσα ίσα που σε βοηθάω κιόλας. Παρακαλω!  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

OP
OP
S

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
χαχαχα χαβαλε κανω και εγω εννοειτε φιλαρακι  :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.467
Πόντοι
2.356

Εντάξει μη τσακώνεστε ρε αδέρφια. Πουλάτε δυο διαφορετικά προϊόντα. Αντιθέτως, βοηθάτε ο ένας τον άλλον με αυτό τον τρόπο γιατί οι χρήστες και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα βλέπουν μαζί χωρίς να χάνονται και να ψάχνουν. Επίσης αυξάνονται και τα views - επισκέπτες που ενδεχομένως θα αγοράσουν ή θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν τις κονσόλες σας.

Μόλις είδα ότι κάνετε χαβαλε. χεχε  :2funny: :2funny:

pokahonontas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει μη τσακώνεστε ρε αδέρφια. Πουλάτε δυο διαφορετικά προϊόντα. Αντιθέτως, βοηθάτε ο ένας τον άλλον με αυτό τον τρόπο γιατί οι χρήστες και οι επισκέπτες θα μπορούν να τα βλέπουν μαζί χωρίς να χάνονται και να ψάχνουν. Επίσης αυξάνονται και τα views - επισκέπτες που ενδεχομένως θα αγοράσουν ή θα ενδιαφερθούν να αγοράσουν τις κονσόλες σας.

Μόλις είδα ότι κάνετε χαβαλε. χεχε  :2funny: :2funny:
Σωστοοοοοοος......  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δηλαδη τυπε το αγορασες το 2000,το πακεταρες και το εκρυψες με σκοπο να το πουλησεις αχρησιμοποιητο 14 χρονια μετα?
καλα ξηγιεσαι δικε μου :rockon:

OP
OP
S

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
το ειχα κερδισει σε εναν διαγωνισμο αδερφε που αμεσως να ειρωνευτεις και επειδη εγω δεν πολυ ειμαι της φασης gaming δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου...μπορεις να το διαπιστωσεις και εσυ αν το δεις απο κοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom