You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πωλειται iphone 4s
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Dual sim μην παρεις...κολλανε παιχτη...εγω ριχνω καταρες
Ποιο έχεις φίλε....στείλε εδώ λινκ!
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Δεν σε συμφερη να το δοσης τυπε μου ειναι ενα κινιτο κιριλε οπου απο θεμα γραφικον θεμα ντεζαιν και θεμα find my phone δεν υπαρχη αλλο.....Δεν ειναι τοσο λειτουργικο βεβαια μπλουτουθ καρτα μνημης τραγουδια δεν σε καλυπτη....αλλα ενα κινιτο του 1000ρικου καλυτερα να το κρατησης παρα να το δωσις για λιγα ψοροευρο....Μια καλη επιλογη για να πεξης καλη μπαλα ουτε το χαβαη ειναι ουτε το ξαιομι....αλλα το HTC DEZIRE 300 με μονο 140 ευρο....και κορεατικο και το αιφονε κρατα το...ειναι σα να δοσις ενα ρολοι ρολεχ που κανει 9 χιλιαρικα....να το δοσις για 700 ευρο...μαλακια ειναι πιστεψε μεασ το δοσο εγω και ασ ειναι και φτηνα,τουλαχιστον θα παρο αυτο που θελω,
Εγω εχω με διπλη καρτα εδω κ εναμιση χρονο και δε μου εχει κολλησει ποτε...και δεν ειναι Xiaomi...Dual sim μην παρεις...κολλανε παιχτη...εγω ριχνω καταρες
Ειναι αλλη μαρκα που φερα απο κινα κ γαμαει...
Δεν σε συμφερη να το δοσης τυπε μου ειναι ενα κινιτο κιριλε οπου απο θεμα γραφικον θεμα ντεζαιν και θεμα find my phone δεν υπαρχη αλλο.....Δεν ειναι τοσο λειτουργικο βεβαια μπλουτουθ καρτα μνημης τραγουδια δεν σε καλυπτη....αλλα ενα κινιτο του 1000ρικου καλυτερα να το κρατησης παρα να το δωσις για λιγα ψοροευρο....Μια καλη επιλογη για να πεξης καλη μπαλα ουτε το χαβαη ειναι ουτε το ξαιομι....αλλα το HTC DEZIRE 300 με μονο 140 ευρο....και κορεατικο και το αιφονε κρατα το...ειναι σα να δοσις ενα ρολοι ρολεχ που κανει 9 χιλιαρικα....να το δοσις για 700 ευρο...μαλακια ειναι πιστεψε με
Είσαι φίλος...αλλά διαφωνώ με όλα όσα έγραψες...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μα φυσικα και ειμαστε φιλοι, διοτι φιλοι δεν ειναι αυτοι που παντα συμφωνουν σε ολα Αλλα αν θες μπιλι πες μου σε τι ειμαι λαθοςΕίσαι φίλος...αλλά διαφωνώ με όλα όσα έγραψες...
Μα φυσικα και ειμαστε φιλοι, διοτι φιλοι δεν ειναι αυτοι που παντα συμφωνουν σε ολα Αλλα αν θες μπιλι πες μου σε τι ειμαι λαθος
Όλα τα νέα 8πύρινα σκοτώνουν...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Καλα τα 8πύρινα ειναι πολυ μακρυα συμφωνο, για παραδειγμα το htc max και το lenovo , ειναι υπεροπλα
Όλα τα νέα 8πύρινα σκοτώνουν...
ολοκαινουργιο με αποδειξη αγορας απο το γερμανο πριν 1 μερα,με 3 χρ εγγυηση 270 ευρω.
Πως είναι 16άρι αφού αν δεν κάνω λάθος με την κυκλοφορία του 5 σταμάτησε η εταιρία να παράγει τεσσάρια στα 16 και τα λανσάρει μόνο στα 8.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
billy περναει απο τελωνειο...
υπολογιστε χονδρικα + 23% ΦΠΑ+3,5 εκτελωνισμο+αν στο στειλει με ιδιωτικη εταιρεια την γαμησες την βαρκα...
Λάθος κάνεις...είναι αλάνια οι Κινέζοι! Αν το πάρεις σε απλό ταχυδρομείο δεν περνάει... ;)billy περναει απο τελωνειο...
υπολογιστε χονδρικα + 23% ΦΠΑ+3,5 εκτελωνισμο+αν στο στειλει με ιδιωτικη εταιρεια την γαμησες την βαρκα...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
δεν κανω λαθος μαν...απλα ο Κινεζος θα κοτσαρει gift πανω...αλλα δεν πιανει πια το κολπο...οτι εισαγεται εκτος ΕΕ περναει υποχρωτικα Τελωνειο...ειδικα απο τιην συσκευασια θα χτυπαει καρτα οτι ειναι ή κινητο ή γενικα καποιο γκατζετ...δεν ειναι χαζοι οι Τελωνες...τωρα που εχει λυσσαξει το κρατος για εσοδα τα ψειριζουν ολα μαν....Λάθος κάνεις...είναι αλάνια οι Κινέζοι! Αν το πάρεις σε απλό ταχυδρομείο δεν περνάει... ;)
[flash=200,200]]
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
που το βρηκες αυτο ρε παιχτη και με ηχο?
που το βρηκες αυτο ρε παιχτη και με ηχο?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τα καλα κινεζικα μαγαζια σου βαζουν στο πακετο αποδειξη 49 δολλαριων και οτι ειναι μηχανημα που επισκευαστηκε οποτε ο τελωνης δεν μπορει να κανει κατι.δεν κανω λαθος μαν...απλα ο Κινεζος θα κοτσαρει gift πανω...αλλα δεν πιανει πια το κολπο...οτι εισαγεται εκτος ΕΕ περναει υποχρωτικα Τελωνειο...ειδικα απο τιην συσκευασια θα χτυπαει καρτα οτι ειναι ή κινητο ή γενικα καποιο γκατζετ...δεν ειναι χαζοι οι Τελωνες...τωρα που εχει λυσσαξει το κρατος για εσοδα τα ψειριζουν ολα μαν....
Εγω εχω παραγγειλει ενα σωρο κινητα με DHL ακομη και car pc που ειναι πολυ βαρυ και δεν πληρωσα μια.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
χαιρω πολυ....μεχρι περυσι την γλιτωνα κ γω...φετος το πληρωσα το μπουγιουρντι γιατι με ψειρισανε με τιμολογια κ αποδειξη...οπου σε πιασουν.Τα καλα κινεζικα μαγαζια σου βαζουν στο πακετο αποδειξη 49 δολλαριων και οτι ειναι μηχανημα που επισκευαστηκε οποτε ο τελωνης δεν μπορει να κανει κατι.
Εγω εχω παραγγειλει ενα σωρο κινητα με DHL ακομη και car pc που ειναι πολυ βαρυ και δεν πληρωσα μια.
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18