Ιντερνετικούς τραμπουκισμούς, που είναι και ασφαλείς!
Μην το λες τύπε, μέχρι και για σπασμένο enter έχω ακούσει. :S
Ιντερνετικούς τραμπουκισμούς, που είναι και ασφαλείς!
Τι μαλακία προσφορά είναι αυτή; Βάλτη στον κώλο σου ρε μπινέ! 50 ευρώ και άμα γουστάρεις.
τυπε με τον ιεραποστολο δεν νομιζω να τα βρουνΠροβλέπω νέο κύκλο αίματος!
Είναι ζόρικο αλάνι?τυπε με τον ιεραποστολο δεν νομιζω να τα βρουν
θα γινει το ραντεβου θανατου :S
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο. .Πες μου που θες να βρεθούμε να...στο δώσω. ..50;; 50...Εγώ αν σε βολεύει μένω πολύ κοντά στην πλατεία. Κολιάτσου αλλά έρχομαι όπου θες
Μυρίζεις πελάτη?
Μην το λες τύπε, μέχρι και για σπασμένο enter έχω ακούσει. :S
Τύπε έχεις και τον Φανούρη απ' το 50-50 στο κατάστημα?Να ετοιμάζει τους πελάτες?
ναι τυπε βαραει και τις καμπανες http://[URL unfurl="true"]www.rationalia.com/forum/images/smilies/bing.gif[/img[/URL]]Τύπε έχεις και τον Φανούρη απ' το 50-50 στο κατάστημα?Να ετοιμάζει τους πελάτες?
Τύπε έχεις και τον Φανούρη απ' το 50-50 στο κατάστημα?Να ετοιμάζει τους πελάτες?
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο. .Πες μου που θες να βρεθούμε να...στο δώσω. ..50;; 50...Εγώ αν σε βολεύει μένω πολύ κοντά στην πλατεία. Κολιάτσου αλλά έρχομαι όπου θες
Πλατεία Κολιάτσου. Στις 4:30 ρε γαμημένε μπροστά στη στάση του 8 σου κάνει; Έλα να στο βάλω το χρέπι στον πάτο σου. Μαύρο το χεις; Να είναι και ασορτί με την μερέντα.
Πλατεία Κολιάτσου. Στις 4:30 ρε γαμημένε μπροστά στη στάση του 8 σου κάνει; Έλα να στο βάλω το χρέπι στον πάτο σου. Μαύρο το χεις; Να είναι και ασορτί με την μερέντα.
επιτελους...Επιτέλους απάντησες. ..Ναι μαύρο είναι. ..θα σε περιμένω φίλε μου...παιδιά από ότι καταλάβατε το κινητό πουλήθηκε! !!!
Επιτέλους απάντησες. ..Ναι μαύρο είναι. ..θα σε περιμένω φίλε μου...παιδιά από ότι καταλάβατε το κινητό πουλήθηκε! !!!
Τύπε, να το έχεις στο κουτί του μην το πιτσιλίσετε και μετά δεν λειτουργεί. :S
θα ειναι μονομαχια μεχρι τελικης πτωσης?
να φερω το οχημα?
θα ειναι μονομαχια μεχρι τελικης πτωσης?
να φερω το οχημα?