Νέα

Πωλειται iphone 4s 32g

• Μέλος που άνοιξε το νήμα la_muerte
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι ρωτάς ρε μεγάλε, θα του το ζητήσουν για το μουσείο της Ακρόπολης σε λίγο.....
εχεις δικιο , αλλο ηθελα να γραψω και μπερδευτηκα  :headbang:
το εργαλειο ειναι παλιο εκτος και εαν η φωτογραφια ειναι ενδεικτικη και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
οπως και να χει την δουλεια του την κανει , το παλιο σκορπιζει και πιο πολυ τρομο  :)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή αρχίζω και τα παίρνω πες μου που είσαι τώρα να έρθω εγώ ρε αρχιδι

Καπότα σκάσε επιβαρύνεις τη θέση σου. Τις μάπες σου θα τις φας είπαμε δεν τις γλυτώνεις. Φέρε και το σάπιο που έχεις για κινητό να στο σπάσω.

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καπότα σκάσε επιβαρύνεις τη θέση σου. Τις μάπες σου θα τις φας είπαμε δεν τις γλυτώνεις. Φέρε και το σάπιο που έχεις για κινητό να στο σπάσω.

Ρε πες μου που είσαι γαμημένε και άσε τις μαλακιες

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Λοιπόν πούστη. Θα σε κάνω τσιμπούκι, μόνο αυτό σου λέω. Θα σε ματώσω άσχημα ρε!! Θα πάρω το γαμήδι σου και θα το πατάω κάτω στο πεζοδρόμιο και θα σου λέω "τα βλέπεις τα 300 ευρώ ρε καριόλι; Τα βλέπεις; τα βλέπεις;"
Θα τον κανεις τσιμπουκι η θα του κανεις τσιμπουκι?

Επισκέπτης
Λοιπόν πούστη. Θα σε κάνω τσιμπούκι, μόνο αυτό σου λέω. Θα σε ματώσω άσχημα ρε!! Θα πάρω το γαμήδι σου και θα το πατάω κάτω στο πεζοδρόμιο και θα σου λέω "τα βλέπεις τα 300 ευρώ ρε καριόλι; Τα βλέπεις; τα βλέπεις;"

Για αυτό θέλει εκεί ο χεστης. .αν δει ότι τις τρώει να μας χωρίσουν. .Μην ανησυχείς. .το σπίτι μου είναι 1 λεπτό από κει..θα πάμε και θα κλειδωθουμε μέσα! !!!

ενταξει καταλαβαμε μαγκες θα γαμηθητε στο ξυλο :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ρε πες μου που είσαι γαμημένε και άσε τις μαλακιες

Πάρε τον ΗΣΑΠ και έλα σταθμό Κηφισιάς ρε μουνί στις 3:00 άμα βιάζεσαι. Θα σε πηδήξω στο πάρκο απέναντι. Θα σε κάνω μπάνιο στο συντριβάνι αφγού πρώτα σπάσω τη μαλακία σου. Ξεκίνα τώρα!!!

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πάρε τον ΗΣΑΠ και έλα σταθμό Κηφισιάς ρε μουνί στις 3:00 άμα βιάζεσαι. Θα σε πηδήξω στο πάρκο απέναντι. Θα σε κάνω μπάνιο στο συντριβάνι αφγού πρώτα σπάσω τη μαλακία σου. Ξεκίνα τώρα!!!

Έρχομαι μουνοσκυλο

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τι θα φοράς ρε γαμημένε; Μόλις κατέβεις την πόρτα θα σε αρχίσω στα μπουκέτα.

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να μου πει τι θα φοράει ο μούλος. Δε γουστάρω συστάσεις και μαλακίες. Μόλις τον δω στο πλήθος κουτουλίδια με την μία!
pantera_vulgar_display_power_front.jpg

:rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ανταλαζετε ενα τηλεφωνο να τα πειτε πρωτα ρε παιδια;;

Επειδη εχω μεγαλη εμπειρια στα ραντεβου θανατου, κατι μου λεει οτι ο Ιεραποστολος δε θα ειναι εκει  :grin:

Θα ανταλλάξουμε φίλε. Αυτό που θα του βάλω στον κώλο. Την μαλακία που είναι για πέταμα και θέλει και 300  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για να δουμε  :rockon: :rockon:
Αμα δεν εβρεχε θα ερχομουνα να παρω ματι
Για κατι τετοια καλτ σκηνικα ζω τυπε  :rockon: :rockon:
τυπε θυμασαι το περιφημο ραντεβου θανατου λοπεθ-αχαχουχα?
που του ειχε πει ο αχαχουχας να το κανονισουν μεχρι τις 11 γιατι μετα θα ειχαν απεργια τα ΜΜΜ? :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Stories

Νέο!