apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι τυπε ειχε πολυ ενδιαφερον η φασηειχε ζητησει τετοιο πραγμα ?
κρατησε κατι βδομαδες
ναι τυπε ειχε πολυ ενδιαφερον η φασηειχε ζητησει τετοιο πραγμα ?
εψαχνε να βρει δρομολογια που τον βολευαν ?ναι τυπε ειχε πολυ ενδιαφερον η φαση
κρατησε κατι βδομαδες
ηταν τοτε που ειχαν απεργιες συνεχεια τα ΜΜΜ τυπε και δεν τον βολευαν :-εψαχνε να βρει δρομολογια που τον βολευαν ?
ηταν τοτε που ειχαν απεργιες συνεχεια τα ΜΜΜ τυπε και δεν τον βολευαν :-
ο λοπεθ ειχε γαμηθει να πινει μπυρες
τον ειχε απειλησει οτι θα τον κατουραγε
τυπε θυμασαι το περιφημο ραντεβου θανατου λοπεθ-αχαχουχα?
που του ειχε πει ο αχαχουχας να το κανονισουν μεχρι τις 11 γιατι μετα θα ειχαν απεργια τα ΜΜΜ?
πάρε και κάνα μπουφάν,έχει κωλόκαιρο έξω,θα πουντιάσειςΦούτερ μαύρο και τζιν ρε μουνί. ..Μην φοβάσαι όμως θα βγω στο σταθμό και θα κρατάω το κινητό. .θα με δεις
Ειναι χρυσαυγητης ρε ο τυπος.Μαγκια και κωλο φινιστρινι.Γαμημένε Ιεραπόστολε μπασταρδε που ήσουν ρε πουστη; που ήσουν ρε χεστη; με έβαλες ρε γαμωσπιτε να έρθω μέχρι εκεί κάτω και κρυφτηκες μωρή πουτανααααα;;;;;
Ειναι χρυσαυγητης ρε ο τυπος.Μαγκια και κωλο φινιστρινι.
Δεν το πίστευα ρε φιλαράκι πως θα το έκανε αυτό το πράγμα η πουστρα. Έλα ρε αρχιδι και ας τις φας ρε μουνί. Υποστήριξε τα αρχιδια που έχεις ρε χεστη
Τώρα θα σου ζητήσει να μην κάνεις παραθέσεις και να μην του απευθύνεις τον λόγο, ΑΝ εμφανιστεί.
Τώρα θα μπει ο ιεραπόστολος και θα ζητάει τα ρέστα που τον έστησε ο λα μουερτε και θα πει και μία ευφάνταστη ιστορία τύπου βαρέθηκα να περιμένω τόση ώρα και πήγα στο βαρσο και χτύπησα κι ένα γαλακτομπουρεκο ,ορίστε κι η απόδειξη.
Άρα ο Ιεραπόστολος ήδη έχει βάλει υποψηφιότητα για τον Mr Κότα 2014Δεν το πίστευα ρε φιλαράκι πως θα το έκανε αυτό το πράγμα η πουστρα. Έλα ρε αρχιδι και ας τις φας ρε μουνί. Υποστήριξε τα αρχιδια που έχεις ρε χεστη
Φιλαράκο δεν ξέρω αν αμφισβητεις τα λεγόμενα μου αλλά ήμουν εκεί. ..βγήκα από το δεύτερο βαγόνι και περίμενα μέχρι που περάσανε αλλά δύο τρένα. ..
Επρεπε να ανταλαξετε τηλεφωνα τυπε να συνεννοηθειτε δεν γινονται ετσι αυτα τα πραγματα.Φιλαράκο δεν ξέρω αν αμφισβητεις τα λεγόμενα μου αλλά ήμουν εκεί. ..βγήκα από το δεύτερο βαγόνι και περίμενα μέχρι που περάσανε αλλά δύο τρένα. ..
τυπε θυμασαι το περιφημο ραντεβου θανατου λοπεθ-αχαχουχα?
που του ειχε πει ο αχαχουχας να το κανονισουν μεχρι τις 11 γιατι μετα θα ειχαν απεργια τα ΜΜΜ?
Καλά αυτό το βιντεάκι, η αγάπη για την ΑΕΚ που λέει, έλιωσα!Επρεπε να ανταλαξετε τηλεφωνα τυπε να συνεννοηθειτε δεν γινονται ετσι αυτα τα πραγματα.
Κλαίω, ειλικρινά.
Το ραντεβού στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ με ποιους ήταν;
Γαμημένε Ιεραπόστολε μπασταρδε που ήσουν ρε πουστη; που ήσουν ρε χεστη; με έβαλες ρε γαμωσπιτε να έρθω μέχρι εκεί κάτω και κρυφτηκες μωρή πουτανααααα;;;;;