la_muerte
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ε,φίλε μην βριζεις τον Παναθηναικό............. Τι σου φταίμε εμείς αν ο άλλος δεν έρχεται στο ραντεβου... :S
που τον εβρισα???
Ε,φίλε μην βριζεις τον Παναθηναικό............. Τι σου φταίμε εμείς αν ο άλλος δεν έρχεται στο ραντεβου... :S
Ενα κινητο ξεκηνησες να πουλησης τυπε,και τοχεις κανει ανατολικο ζητημα....Αν θελεις να πουλησης και εχεισ σκοπο μια μικρη απολαβη δεν κολας σε ανοησιες....τι να πω ..μονο και μονο με αυτα που λες,δεν παιζει να αγορασο απο σενα...ελεος πια
που τον εβρισα???
....θα σου βαλω μπλουζα του βαζελου και θα σε κουναω στους παιχτες του...
Εδώ ρε φίλε,δε μίλησες ωραία...εμείς δεν είπαμε κάτι για την ομάδα σου...
εχεις δικιο....ζητω συγγνωμη απο ολους μην νομιζεται πως ειμαι κανενας τραμπουκος δεν ασχολουμαι πλεον...οποιος το θελει ας ερθει να το παρει 200ευρω να τελειωνουμε....τωρα οποιος θελει να παιξουμε μπουνιες ας στειλει πμ..ΑΛΛΑ δειτε πως μιλησε ο ιεροποστολος με το πρωτο του μηνυμα σε αυτο το θεμα....
συγγνωμη και καλη επιτυχια στην ομαδα σου...
τυπε μην φοβασαι εμεις εδω δεν παρεξηγουμεζητω συγγνωμη απο ολους μην νομιζεται πως ειμαι κανενας τραμπουκος
τυπε μην φοβασαι εμεις εδω δεν παρεξηγουμε
Γιατι δεν το βαζεις σε κανα insomnia.gr που εχει αγγελιες και τις βλεπουν πολλοι;εχεις δικιο....ζητω συγγνωμη απο ολους μην νομιζεται πως ειμαι κανενας τραμπουκος δεν ασχολουμαι πλεον...οποιος το θελει ας ερθει να το παρει 200ευρω να τελειωνουμε....τωρα οποιος θελει να παιξουμε μπουνιες ας στειλει πμ..ΑΛΛΑ δειτε πως μιλησε ο ιεροποστολος με το πρωτο του μηνυμα σε αυτο το θεμα....
Γιατι δεν το βαζεις σε κανα insomnia.gr που εχει αγγελιες και τις βλεπουν πολλοι;
τυπε μην φοβασαι εμεις εδω δεν παρεξηγουμε
γιατι δεν ασχοληθηκα με τετοια site...αν ειναι θα το βαλω και εκει.....
για να το πεταξουν σε κανα κεφαλι διαιτητη καλο ειναιτυπε παρτο να το πουλησεις εξω απο το γηπεδο
για να το πεταξουν σε κανα κεφαλι διαιτητη καλο ειναι
Γιατι ζητας συγγνωμη ρε τυπε?επειδη πουλας κατι???εμεις καλαμπουρι σου καναμε,εγω τουλαχιστον οπως γινεται καθε φορα που καποιος πουλαει κατι...αν ο αλλος ειναι τρομπας αυτο ειναι αλλο ζητημα...εχεις δικιο....ζητω συγγνωμη απο ολους μην νομιζεται πως ειμαι κανενας τραμπουκος δεν ασχολουμαι πλεον...οποιος το θελει ας ερθει να το παρει 200ευρω να τελειωνουμε....τωρα οποιος θελει να παιξουμε μπουνιες ας στειλει πμ..ΑΛΛΑ δειτε πως μιλησε ο ιεροποστολος με το πρωτο του μηνυμα σε αυτο το θεμα....
Γιατι ζητας συγγνωμη ρε τυπε?επειδη πουλας κατι???εμεις καλαμπουρι σου καναμε,εγω τουλαχιστον οπως γινεται καθε φορα που καποιος πουλαει κατι...αν ο αλλος ειναι τρομπας αυτο ειναι αλλο ζητημα...