Νέα

Πωλειται iphone 4s 32g

• Μέλος που άνοιξε το νήμα la_muerte
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Μπινέ με κουράζεις πολύ.............
πμ ακόμα να λάβω για τις λεπτομέρειες του ραντεβού.
Λοιπόν Ολυμπιακό στάδιο, με βολεύει. Στείλε πμ για τις λεπτομέρειες του ραντεβού και άσε την πάρλα, διαφήμιση στη μαλακία που θες να σπρώξεις δεν κάνουμε
άλλωστε θα στην βάλω στον κώλο είπαμε...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ενα κινητο ξεκηνησες να πουλησης τυπε,και τοχεις κανει ανατολικο ζητημα....Αν θελεις να πουλησης και εχεισ σκοπο μια μικρη απολαβη δεν κολας σε ανοησιες....τι να πω ..μονο και μονο με αυτα που λες,δεν παιζει να αγορασο απο σενα...ελεος πια  :headbang:

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενα κινητο ξεκηνησες να πουλησης τυπε,και τοχεις κανει ανατολικο ζητημα....Αν θελεις να πουλησης και εχεισ σκοπο μια μικρη απολαβη δεν κολας σε ανοησιες....τι να πω ..μονο και μονο με αυτα που λες,δεν παιζει να αγορασο απο σενα...ελεος πια  :headbang:

εχεις δικιο....ζητω συγγνωμη απο ολους μην νομιζεται πως ειμαι κανενας τραμπουκος δεν ασχολουμαι πλεον...οποιος το θελει ας ερθει να το παρει 200ευρω να τελειωνουμε....τωρα οποιος θελει να παιξουμε μπουνιες ας στειλει πμ..ΑΛΛΑ δειτε πως μιλησε ο ιεροποστολος με το πρωτο του μηνυμα σε αυτο το θεμα....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχεις δικιο....ζητω συγγνωμη απο ολους μην νομιζεται πως ειμαι κανενας τραμπουκος δεν ασχολουμαι πλεον...οποιος το θελει ας ερθει να το παρει 200ευρω να τελειωνουμε....τωρα οποιος θελει να παιξουμε μπουνιες ας στειλει πμ..ΑΛΛΑ δειτε πως μιλησε ο ιεροποστολος με το πρωτο του μηνυμα σε αυτο το θεμα....

Φίλε σοβαρά δεν θα σου δώσει κανένας αυτά τα χρήματα...πήγαινε έξω από κανένα Γυμνάσιο μήπως και ψαρώσει κανένας 13χρονος...... :grouphug:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι δεν το βαζεις σε κανα insomnia.gr που εχει αγγελιες και τις βλεπουν πολλοι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για να το πεταξουν σε κανα κεφαλι διαιτητη καλο ειναι  :grin:
images

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τύπε, η γνώμη μου είναι ricardo.gr. Ειδικά αν το βάλεις και σε δημοπρασία με αρχική τιμή 250€ και τιμή στόχου 300€... Έφυγε!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γιατι ζητας συγγνωμη ρε τυπε?επειδη πουλας κατι???εμεις καλαμπουρι σου καναμε,εγω τουλαχιστον οπως γινεται καθε φορα που καποιος πουλαει κατι...αν ο αλλος ειναι τρομπας αυτο ειναι αλλο ζητημα...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γιατι ζητας συγγνωμη ρε τυπε?επειδη πουλας κατι???εμεις καλαμπουρι σου καναμε,εγω τουλαχιστον οπως γινεται καθε φορα που καποιος πουλαει κατι...αν ο αλλος ειναι τρομπας αυτο ειναι αλλο ζητημα...

Σωστός. Δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη ο άνθρωπος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom