ραντεβου θανατου σε θρεντ με πωλησεις πρωτη φορα γινεται
Κλαίω......................
ραντεβου θανατου σε θρεντ με πωλησεις πρωτη φορα γινεται
ας δοκιμασουν και την καμερα του κινητου τυπεΑν γίνει το ραντεβού θανάτου, ας πάει κάποιος με μια κάμερα.....
Καλές δουλειές αρχηγέ!ας δοκιμασουν και την καμερα του κινητου τυπε
ας δοκιμασουν και την καμερα του κινητου τυπε
Δε νομιζω να ειναι σκοταδι...σε ολους τους πουστηδες ο κωλος ειναι ανοιχτος αρα θα μπαινει λιγο φως χαχαχχαχα.παρολαυτα,δε μου αρεσει η καμερα του iphone...ψιλομαλακια ειναι...χαχαχαχαχα.....μαγκες λιγο δυσκολο να τσεκαριστει ετσι η καμερα γιατι θα εχει σκοταδι....ειπε ο χεστης πως θα μπει στον κωλο μου!δεν δινει ραντεβου ομως να παω να μου το βαλει....
εχει και σεξ ακτος αο βια μαν,,στο βαλω στον πρωκτο κι ετσι ,,σαδομαζο φαση..ραντεβου θανατου σε θρεντ με πωλησεις πρωτη φορα γινεται
Δε νομιζω να ειναι σκοταδι...σε ολους τους πουστηδες ο κωλος ειναι ανοιχτος αρα θα μπαινει λιγο φως χαχαχχαχα.παρολαυτα,δε μου αρεσει η καμερα του iphone...ψιλομαλακια ειναι...
πολλα λεφτα για ενα κλειδωμενο τηλεφωνο με μετρια καμερα...
ειναι προσ δεδομενα μαν,,απογορευεται..Αν γίνει το ραντεβού θανάτου, ας πάει κάποιος με μια κάμερα.....
και να μου το χαριζες δεν το παιρνα...αστο μεσα στην οπη σου καλυτερα...ρε στειλε μου που θες να ερθω και μετα θα στο χαρισω...εχεις τον λογο μου γι αυτο
με ανοιχτη την καμερα βεβαια!!!οσο βαθια το βαλεις τα βλεπει ολα!!!κανει και κωλονοσκοπηση φιλε ?
και να μου το χαριζες δεν το παιρνα...αστο μεσα στην οπη σου καλυτερα...
εχω αλλεργια στους πουστηδες...θα βγαλω φλουμπες!!!οκ...εισαι χεστης μαλλον...αν φοβασαι εναν πουστη τοτε αυτοκτονα....
κανει και κωλονοσκοπηση φιλε ?
εχω αλλεργια στους πουστηδες...θα βγαλω φλουμπες!!!
εγω το χω σταματησει απο ωρα αλλα συνεχιζεις...ολα οκ.
ναι αλλα δεν σε εβρισα ομως...Συγγνώμη αλλά μου την έσπασε η ειρωνεία σου...όλα οκ
Μα από ότι βλέπω τόσο πωλείται το iphone 4s μεταχειρισμένο, στην τιμή που το έβαλες και εσύ.εχεις απολυτο δικιο φιλε μου....απλα δεν μου αρεσουν οι ειρωνειες του στιλ αλεπου εφαγες για πρωινο...οσο για τις τωρινες τιμες κινητων δεν εχω ασχολειθει....ειδα ποσο το πηρα ειδα και ποσο πωλειται τωρα και εβαλα μια τιμη...οποιος δεν το θελει εγω μαζι του αλλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ ρε φιλε...δεν χρειαζονται μαγκιες και εξυπναδες