Νέα

Πωλειται iphone 4s 32g

• Μέλος που άνοιξε το νήμα la_muerte
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μα από ότι βλέπω τόσο πωλείται το iphone 4s μεταχειρισμένο, στην τιμή που το έβαλες και εσύ.
Αυτή είναι η τιμή ισορροπίας αγοράς και ζήτησης.

΄Αμα δεν υπήρχε τέτοια μανία με τα iphone και δεν τα αγόραζε κανείς, θα αναγκαζόταν η apple να τα κάνει πραγματικά κινητά ώστε να πουλήσει.
Δηλαδή 4πύρηνο επεξεργαστη 2ghz που έχουν τα αντροιντ των 350 ευρώ, ελεύθερο λειτουργικό χωρίς κλειδώματα κτλ...

Τώρα για τις διενέξεις, είναι κλασικό φαινόμενο του μπουρδέλα...

Και πάλι σωστός. ..250 το δίνω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πάει ο πελάτης απόλυτε!Πρέπει να περιμένεις την επανάσταση όταν θα βγει ο Λάκης με το μασίν γκαν τώρα!
τυπε τελικα στα τοσα χρονια μονο το ξυλικι σλαβι-μπεμπα και το σφαλιαρωμα του αβραμη απο τον σφε ηταν οτι πιο κοντα σε ραντεβου θανατου :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τυπε τελικα στα τοσα χρονια μονο το ξυλικι σλαβι-μπεμπα και το σφαλιαρωμα του αβραμη απο τον σφε ηταν οτι πιο κοντα σε ραντεβου θανατου :S
Σοβαρά τώρα, είχαν πλακωθεί άτομα από δω?Δηλαδή δώσαν ραντεβού και έπεσαν μπουκετίδια? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
σιγα μην πεσει ξυλο για ενα τηλεφωνο μωρε...εδω εχω βριστει με αλλους χειροτερα και δεν επεσε...
σιγα τις μαλακιες

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
πωλειται iphone 4s με 32g 2 ετων(χωρις εγγυηση εδω και 10 μερες)σε παρα πολυ καλη κατασταση....το εχω σαν δευτερη συσκευη και ετσι δεν ειναι πολυ δουλεμενο.....ειναι αγορασμενο απο germano 780ευρω....το δινω 300...παζαρια δεν παιζουν....δεν καιγομαι να το δωσω απλα το εχω παρατημενο....

τοσο εχει τωρα καινουργιο....

Τι μαλακία προσφορά είναι αυτή; Βάλτη στον κώλο σου ρε μπινέ! 50 ευρώ και άμα γουστάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom