doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οπως?Μου το έχεις ξαναδώσει το λινκ πέρσι αλλά έχω ενστάσεις!
εχω να παιξω κανα χρονο παντως
οπως?Μου το έχεις ξαναδώσει το λινκ πέρσι αλλά έχω ενστάσεις!
Δεν το μπορώ αυτό με τα ον-λαιν παιχνίδια, όταν παίζεις τζάμπα τα πονταρίσματα και τα παιχνίδια είναι αλανταλον! Με χρήμα δεν τους εμπιστεύομαι!οπως?
εχω να παιξω κανα χρονο παντως
ναι σε αυτο δεν εχεις αδικοΔεν το μπορώ αυτό με τα ον-λαιν παιχνίδια, όταν παίζεις τζάμπα τα πονταρίσματα και τα παιχνίδια είναι αλανταλον! Με χρήμα δεν τους εμπιστεύομαι!
2η φορά που μου λες σήμερα ότι έχω δίκιο, να το κοιτάξεις!ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο
εγω εφτιαχνα τραπεζι πριβε και εμπαινα με αλλους παικτες που ειχα γνωρισει και επαιζα
οταν δεν παιζοντε λεφτα αληθινα ολοι το πανε μεχρι τελους το πονταρισμα και καμμια φορα τους καθεται το απιθανο
αμα φτιαξεις κανα λογαριασμο στειλε πμ να ξαναμπω να παιξουμε
μου ειχε τυχει πολλες φορες να εχει ο αλλος φυλλα για τον πουτσο στο χερι τα οποια τα εφτιαξε στο turn και στο river κατι το οποιο αν ηταν με αληθινα πονταρισματα θα ειχε παει ηδη πασο απο το χερι2η φορά που μου λες σήμερα ότι έχω δίκιο, να το κοιτάξεις!
Όταν δεν παίζει με λεφτά δεν μπορείς να κάνεις μπλόφα, ο άλλος δεν έχει τίποτα να χάσει και ποντάρει αβέρτα! Χάνετε η μαγεία του παιχνιδιού δηλ ότι με χάλια φύλλο στο χέρι μπορείς να κερδίσεις και να κάνει να πάει πάσο κάποιος που έχει δύο 9αρια για παράδειγμα!
οτι δεν εχεις καλους φιλους?Το poker.gr το έχει φιλαράκι μαθηματικός.Το να μην παίζω εγώ σας λέει κάτι??
Ότι δεν εμπιστεύομαι τον ηλεκτρονικό τζόγο...οτι δεν εχεις καλους φιλους?
δεν επαιξα ποτε με αληθινα λεφταΌτι δεν εμπιστεύομαι τον ηλεκτρονικό τζόγο...
Ένας εσυ,δύο εγώ,τρεις το TERAS,τέταρτος ο Kalamas,αλλον ΕΝΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΚΑ!!!!δεν επαιξα ποτε με αληθινα λεφτα
παντα επαιζα σε τραπεζια με γνωστους απο το ποκερ και παντα με εικονικα
η διαφορα ειναι οτι παιζαμε ομως σοβαρα σαν να παιζαμε με πραγματικα
εχω να παιξω πανω απο χρονο ομως τωρα,καλα θα ηταν να μαζευομασταν απο εδω ορισμενοι και να κανουμε κανα τραπεζακι πριβε
Άστα αυτά ναύαρχε γιατί στο τέλος σε βλέπω να ανεβάζεις φωτό στην οποία θα κρατάς με καμάρι την κάρτα μέλους του θρήνου!Ένας εσυ,δύο εγώ,τρεις το TERAS,τέταρτος ο Kalamas,αλλον ΕΝΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΚΑ!!!!
συμφωνω απολυτα οπως και ενας αλλος πιτσιρικας ολλανδος!!!αν κ ειναι κωλοφαρδος αλλα ξερει να παιζει οσο μπορω να καταλαβω με τις ελαχιστες γνωσεις μου!!παιζω κ γω!!!και στο φεις μπουκ κ λαιβ!!!εννοειται οτι παιζω με πενταροδεκαρες!!!20λεπτα κ ευρω!!!Texas Hold 'em και τα μυαλά στα κάγκελα...
Και για όσου έβλεπαν ή βλέπουν WPT,ο Gus Hansen είναι κορυφή, κατά τη γνώμη μου.
χθες βράδυ με φίλους.
Μπομπα χαρακίρι,πυραμίδα,νεκροταφείο, κούκος διπλός ,γωνία ,2-2-1, Jack the riper,
σταυρό με αγκάθια , ανσασερ, follow the queen,σιδηρόδρομο, μπόμπες, ρολόι,στριπτιζ,
κτλ.
Αυτη είναι η ΠΟΚΑ φιλοι μου. Άν την μάθεις όλα τα άλλα σου φαίνονται παιδικα!!
Άστα αυτά ναύαρχε γιατί στο τέλος σε βλέπω να ανεβάζεις φωτό στην οποία θα κρατάς με καμάρι την κάρτα μέλους του θρυλου!
χθες βράδυ με φίλους.
Μπομπα χαρακίρι,πυραμίδα,νεκροταφείο, κούκος διπλός ,γωνία ,2-2-1, Jack the riper,
σταυρό με αγκάθια , ανσασερ, follow the queen,σιδηρόδρομο, μπόμπες, ρολόι,στριπτιζ,
κτλ.
Αυτη είναι η ΠΟΚΑ φιλοι μου. Άν την μάθεις όλα τα άλλα σου φαίνονται παιδικα!!
το καλο με τα φασολια ειναι πως αμα κερδισεις θα φας μια ωραια φασολαδα μετααμα πεζισ με φασολια ολα ινε πεδικα,αμα χανισ λεφτα ισε θιμα και μα ισε επαγκελματιασ τοτε ισε κινιγοσ
αλα μετα θα χισ παρενεργιεσ....το καλο με τα φασολια ειναι πως αμα κερδισεις θα φας μια ωραια φασολαδα μετα