Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φιλε πρωτοχρονια στον σεντρα φμ 2 η ωρα ενημερωσε ο ταραμας....το μονο που λειπει ειναι η υπουργικη υπογραφη!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν το μπορώ αυτό με τα ον-λαιν παιχνίδια, όταν παίζεις τζάμπα τα πονταρίσματα και τα παιχνίδια είναι αλανταλον! Με χρήμα δεν τους εμπιστεύομαι!
ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο
εγω εφτιαχνα τραπεζι πριβε και εμπαινα με αλλους παικτες που ειχα γνωρισει και επαιζα
οταν δεν παιζοντε λεφτα αληθινα ολοι το πανε μεχρι τελους το πονταρισμα και καμμια φορα τους καθεται το απιθανο
αμα φτιαξεις κανα λογαριασμο στειλε πμ να ξαναμπω να παιξουμε

Επισκέπτης
ναι σε αυτο δεν εχεις αδικο
εγω εφτιαχνα τραπεζι πριβε και εμπαινα με αλλους παικτες που ειχα γνωρισει και επαιζα
οταν δεν παιζοντε λεφτα αληθινα ολοι το πανε μεχρι τελους το πονταρισμα και καμμια φορα τους καθεται το απιθανο
αμα φτιαξεις κανα λογαριασμο στειλε πμ να ξαναμπω να παιξουμε
2η φορά που μου λες σήμερα ότι έχω δίκιο, να το κοιτάξεις! :grin:
Όταν δεν παίζει με λεφτά δεν μπορείς να κάνεις μπλόφα, ο άλλος δεν έχει τίποτα να χάσει και ποντάρει αβέρτα! Χάνετε η μαγεία του παιχνιδιού δηλ ότι με χάλια φύλλο στο χέρι μπορείς να κερδίσεις και να κάνει να πάει πάσο κάποιος που έχει δύο 9αρια για παράδειγμα!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
2η φορά που μου λες σήμερα ότι έχω δίκιο, να το κοιτάξεις! :grin:
Όταν δεν παίζει με λεφτά δεν μπορείς να κάνεις μπλόφα, ο άλλος δεν έχει τίποτα να χάσει και ποντάρει αβέρτα! Χάνετε η μαγεία του παιχνιδιού δηλ ότι με χάλια φύλλο στο χέρι μπορείς να κερδίσεις και να κάνει να πάει πάσο κάποιος που έχει δύο 9αρια για παράδειγμα!
μου ειχε τυχει πολλες φορες να εχει ο αλλος φυλλα για τον πουτσο στο χερι τα οποια τα εφτιαξε στο turn και στο river κατι το οποιο αν ηταν με αληθινα πονταρισματα θα ειχε παει ηδη πασο απο το χερι

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Το poker.gr το έχει φιλαράκι μαθηματικός.Το να μην παίζω εγώ σας λέει κάτι?? :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ότι δεν εμπιστεύομαι τον ηλεκτρονικό τζόγο...
δεν επαιξα ποτε με αληθινα λεφτα
παντα επαιζα σε τραπεζια με γνωστους απο το ποκερ και παντα με εικονικα
η διαφορα ειναι οτι παιζαμε ομως σοβαρα σαν να παιζαμε με πραγματικα
εχω να παιξω πανω απο χρονο ομως τωρα,καλα θα ηταν να μαζευομασταν απο εδω ορισμενοι και να κανουμε κανα τραπεζακι πριβε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
δεν επαιξα ποτε με αληθινα λεφτα
παντα επαιζα σε τραπεζια με γνωστους απο το ποκερ και παντα με εικονικα
η διαφορα ειναι οτι παιζαμε ομως σοβαρα σαν να παιζαμε με πραγματικα
εχω να παιξω πανω απο χρονο ομως τωρα,καλα θα ηταν να μαζευομασταν απο εδω ορισμενοι και να κανουμε κανα τραπεζακι πριβε
Ένας εσυ,δύο εγώ,τρεις το TERAS,τέταρτος ο Kalamas,αλλον ΕΝΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΚΑ!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ένας εσυ,δύο εγώ,τρεις το TERAS,τέταρτος ο Kalamas,αλλον ΕΝΑΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΚΑ!!!!
Άστα αυτά ναύαρχε γιατί στο τέλος σε βλέπω να ανεβάζεις φωτό στην οποία θα κρατάς με καμάρι την κάρτα μέλους του θρήνου!  :tooth:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Texas Hold 'em και τα μυαλά στα κάγκελα...
Και για όσου έβλεπαν ή βλέπουν WPT,ο Gus Hansen είναι κορυφή, κατά τη γνώμη μου.
συμφωνω απολυτα οπως και ενας αλλος πιτσιρικας ολλανδος!!!αν κ ειναι κωλοφαρδος αλλα ξερει να παιζει οσο μπορω να καταλαβω με τις ελαχιστες γνωσεις μου!!παιζω κ γω!!!και στο φεις μπουκ κ λαιβ!!!εννοειται οτι παιζω με πενταροδεκαρες!!!20λεπτα κ ευρω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Καλή χρονιά παιδιά

Εγώ παίζω αρκετά συχνά στο PKR.com (Texas hold'em φυσικά) με αληθινά χρήματα και μπορώ να δηλώσω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό και ειδικά σε tournament πολύ ενδιαφέρον

Πιστεύω ότι αξίζει να του ρίξετε μια ματιά,είναι πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα sites του είδους

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
χθες βράδυ με φίλους.
Μπομπα χαρακίρι,πυραμίδα,νεκροταφείο, κούκος διπλός ,γωνία ,2-2-1, Jack the riper,
σταυρό με αγκάθια , ανσασερ, follow the queen,σιδηρόδρομο, μπόμπες, ρολόι,στριπτιζ,
κτλ.
Αυτη είναι η ΠΟΚΑ φιλοι μου. Άν την μάθεις όλα τα άλλα σου φαίνονται παιδικα!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
χθες βράδυ με φίλους.
Μπομπα χαρακίρι,πυραμίδα,νεκροταφείο, κούκος διπλός ,γωνία ,2-2-1, Jack the riper,
σταυρό με αγκάθια , ανσασερ, follow the queen,σιδηρόδρομο, μπόμπες, ρολόι,στριπτιζ,
κτλ.
:thumbsup:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
χθες βράδυ με φίλους.
κτλ.

αμα πεζισ με φασολια ολα ινε πεδικα,αμα χανισ λεφτα ισε θιμα και μα ισε επαγκελματιασ τοτε ισε κινιγοσ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αμα πεζισ με φασολια ολα ινε πεδικα,αμα χανισ λεφτα ισε θιμα και μα ισε επαγκελματιασ τοτε ισε κινιγοσ
το καλο με τα φασολια ειναι πως αμα κερδισεις θα φας μια ωραια φασολαδα μετα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το καλο με τα φασολια ειναι πως αμα κερδισεις θα φας μια ωραια φασολαδα μετα
αλα μετα θα χισ παρενεργιεσ....

γιαφτο προσοχι αμα εχισ τριο παντα καπιοσ θα χι χροματακι η φουλακι,και προσοχι στα καρεδακια ακομα και του 7 ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom