Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οχι 100 %, εγω παντως υποπσιαζομαι οτι μπαινουν και παιζουν και αυτοι και μαδανε τον κοσμο σιγαουρα μαλλον τιι υποπσιαζομαι. δεν μιλαμε για 1 η 2 δολλαρια αλλα για πολλα και οχι μικροτουρνουα.π χ κατι τουρνουα μεγαλα 1000000 ευρω αυτα ειναι σιγουρα στημενα οι πρςτες 5 θεσεις .

φιλε μην ξεχνας ομως οτι οι εταιριες δεν εχουν κανενα συμφερον να κλεβουν τους παιχτες.υπαρχει το rake sta cash και η συμμετοχη που παιρνει η εταιρια σε καθε τουρνουα,αν αποδειχτει οτι το παιχνιδι ειναι διαβλητο,η εταιρεια κινδυνευει απο μεγαλες μηνυσεις,οπως εγινε με μια εταιρια στην αμερικη,δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα της.τωρα οσο αναφορα το παιχνιδι υπαρχουν καποιοι κανονες οι οποιοι ισχυουν σε ολα τα ειδη του τζογου.πρωτον και κυριον η διαρκεια.αν παιζεις συνεχεια θα χασεις σιγουρα.υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ανθρωπων με γνωσεις αλλα και σκανδαλωδη τυχη οπως ισχυει και σε αλλες πτυχες της ζωης.ειναι αυτοι που χρησιμοποιουνται ως τυρακι-διαφημιση.2ον παντα πρεπει να ξεκινας με ενα κεφαλαιο σταθερο(αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις? οπου πρεπει να το διαχειριζεσαι αυστηρα,χωρις να παρεκλινεις απο το ημερισιο πονταρισμα,ενας κανονας που ελαχιστοι τηρουν.3ον.μην παιζεις καθε μερα.εγω ασχολουμαι 2,5 χρονια εχω διαθεσει περιπου 6,000 με 7,000 και εχω εσοδα περιπου 30,000.παιζω αποκλιστεικα τουρνουα.μετα απο καλα cash out εκανα και 1 μηνα αποχη.πιστευω και γω οτι το ονλαιν ποκερ λειτουργει οπως τα φρουτακια,οχι με την εννοια της κομπινας αλλα με την εννοια οτι μετα απο εσενα εχουν σειρα να κερδισουν και αλλοι,ασχετα αν ειναι καλοι η οχι,και κατα 2ον απολαυμβανεις πιο πολυ τα κερδη σου.τακτικα τωρα υπαρχουν πολλες συμβουλες-αποψεις.να ξερεις οτι ολα ειναι πιθανοτητες.ακομα και με  3 ασσους στο φλοπ και ενα 10 μπορεις να χασεις απο κεντα αν ο μαλακας παρει το 10 απο πισω.ειναι μια πιθανοτητα,μικρη αλλα ειναι.γραφε τις παρτιδες για να δεις εαν σε βαθος χρονου αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το κανονικο.βεβαια στο ονλαιν ποκερ παιζουν παρα πολυ ασχετοι και γι αυτο πολλες φορες χανεις με bad beat.επισης περιλιπτηκα,μην περνεις τα draw απο πισω ειδικα σε μεγαλα πονταρισματα,1 θα κερδισεις μεν αλλα στις 5 θα χασεις.προσπαθησε να αλλαζεις το στυλ του παιχνιδιου σου.ετσι γινεσαι απροβλεπτος για τους αλλους,οπως και αν σου περασουν 2-3 μπλοφες μην συνεχιζεις και παιξε πιο συντηριτικα.επισης,ειδικα για τουρνουα,για να προχωρησεις πρεπει να αποφυγεις τα πολλα coinflip pre flop με αντιπαλους που εχουν περισσοτερες μαρκες απο σενα,εκτος και αν κρατας ισχυρο φυλλο (ΑΑ ΚΚ)αυτες ειναι καποιες θεωρητικες αποψεις ,υπαρχουν και πολλα βιβλια για τακτικες κτλ,ασχετα απο ολα αυτα το παιχνιδι χρειαζεται και πολυ τυχη και οπως ειπα αυστηρη οικονομικη διαχειρηση,ειδικα στα cash θελει πολυ προσοχη γιατι μπορεις να καταστραφεις..

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mην ακουτε μαλακιες που λενε οτι τα poker sites ειναι απατη.

Sτη μεγαλη πλειοψηφια τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Τι το περασατε?

Φρουτακια,ρουλετα,η' κινο?

Το ποκερ απαιτει πολλες συνδυασμενες ικανοτητες και η πιο σημαντικη απο αυτες ειναι η διαχειρηση του bankroll (χρηματων δλδ που εχετε).

Ειναι παιχνιδι ικανοτητων.

Οταν χανεις χρηματα σου φταιει μονο ο εαυτος σου.

Ισως φας καποια bad-beat αλλα αυτα εχει το ποκερ.

Οι μεγαλυτεροι επαγγελματιες παιχτες βγαζουν εκατομμυρια δολλαρια σε μια μερα.

Ειναι το no1 παιχνιδι παγκοσμιως!

ετσι οπως τα λες φιλε,και αν δεν υπηρχε ο κανονας του pre flop all in,θα ηταν σχεδον μονο παιχνιδι ικανοτητων

dieyoung

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
4
Πόντοι
0
http://thepiratebay.org/torrent/5203078/65__Poker_Strategy_EBooks_Collection_(Doyle_Drunson__Dan_Harring

και παλι χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν
αν δεν γνωριζεται τα μαθηματικα του ποκερ και δεν εχετε διαβασει καποιο απο τα παραπανω βιβλια (και να εχετε καταλαβει στη πραξη και με παραδειγματα δικα σας στο χαρτι τι λενε σε καθε περιπτωση ) μη παιζεται με χρηματα

δε κατηγορω καποιον που παιζει  απλα λεω να μη πηγαινουμε στο πολεμο χωρις οπλο
και μετα να λεμε οτι φταιει η τυχη

max100

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2010
Like
7
Πόντοι
0
Για μενα pstars και ftilt ειναι τα δυο καλυτερα.

Αυτο που παιζεις τι γραφικα εχει?

είναι network της entraction σουηδικη ανερχομενη εταιρεια. πολυ καλα γραφικα,και παρα πολυ καλα τουρνουα. δεν γινεται χαμος οπως στα αλλα,και γενικα το βρισκο αρκετα ευκολο να κερδιζω!! ισως επειδη εχει αρκετους ιταλους

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μην ξεχνας ομως οτι οι εταιριες δεν εχουν κανενα συμφερον να κλεβουν τους παιχτες.υπαρχει το rake sta cash και η συμμετοχη που παιρνει η εταιρια σε καθε τουρνουα,αν αποδειχτει οτι το παιχνιδι ειναι διαβλητο,η εταιρεια κινδυνευει απο μεγαλες μηνυσεις,οπως εγινε με μια εταιρια στην αμερικη,δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα της.τωρα οσο αναφορα το παιχνιδι υπαρχουν καποιοι κανονες οι οποιοι ισχυουν σε ολα τα ειδη του τζογου.πρωτον και κυριον η διαρκεια.αν παιζεις συνεχεια θα χασεις σιγουρα.υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ανθρωπων με γνωσεις αλλα και σκανδαλωδη τυχη οπως ισχυει και σε αλλες πτυχες της ζωης.ειναι αυτοι που χρησιμοποιουνται ως τυρακι-διαφημιση.2ον παντα πρεπει να ξεκινας με ενα κεφαλαιο σταθερο(αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις? οπου πρεπει να το διαχειριζεσαι αυστηρα,χωρις να παρεκλινεις απο το ημερισιο πονταρισμα,ενας κανονας που ελαχιστοι τηρουν.3ον.μην παιζεις καθε μερα.εγω ασχολουμαι 2,5 χρονια εχω διαθεσει περιπου 6,000 με 7,000 και εχω εσοδα περιπου 30,000.παιζω αποκλιστεικα τουρνουα.μετα απο καλα cash out εκανα και 1 μηνα αποχη.πιστευω και γω οτι το ονλαιν ποκερ λειτουργει οπως τα φρουτακια,οχι με την εννοια της κομπινας αλλα με την εννοια οτι μετα απο εσενα εχουν σειρα να κερδισουν και αλλοι,ασχετα αν ειναι καλοι η οχι,και κατα 2ον απολαυμβανεις πιο πολυ τα κερδη σου.τακτικα τωρα υπαρχουν πολλες συμβουλες-αποψεις.να ξερεις οτι ολα ειναι πιθανοτητες.ακομα και με  3 ασσους στο φλοπ και ενα 10 μπορεις να χασεις απο κεντα αν ο μαλακας παρει το 10 απο πισω.ειναι μια πιθανοτητα,μικρη αλλα ειναι.γραφε τις παρτιδες για να δεις εαν σε βαθος χρονου αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το κανονικο.βεβαια στο ονλαιν ποκερ παιζουν παρα πολυ ασχετοι και γι αυτο πολλες φορες χανεις με bad beat.επισης περιλιπτηκα,μην περνεις τα draw απο πισω ειδικα σε μεγαλα πονταρισματα,1 θα κερδισεις μεν αλλα στις 5 θα χασεις.προσπαθησε να αλλαζεις το στυλ του παιχνιδιου σου.ετσι γινεσαι απροβλεπτος για τους αλλους,οπως και αν σου περασουν 2-3 μπλοφες μην συνεχιζεις και παιξε πιο συντηριτικα.επισης,ειδικα για τουρνουα,για να προχωρησεις πρεπει να αποφυγεις τα πολλα coinflip pre flop με αντιπαλους που εχουν περισσοτερες μαρκες απο σενα,εκτος και αν κρατας ισχυρο φυλλο (ΑΑ ΚΚ)αυτες ειναι καποιες θεωρητικες αποψεις ,υπαρχουν και πολλα βιβλια για τακτικες κτλ,ασχετα απο ολα αυτα το παιχνιδι χρειαζεται και πολυ τυχη και οπως ειπα αυστηρη οικονομικη διαχειρηση,ειδικα στα cash θελει πολυ προσοχη γιατι μπορεις να καταστραφεις..
Πολύ καλό post και καλύπτει πάρα πολλά σημεία εκτός από ένα βασικότατο κατά την γνώμη μου. Στο texas hold'em (αν μιλάμε γι'αυτο) έχει τρομερή σημασία ο τρόπος και το είδος του πονταρισματος που κάνει ο κάθε παίχτης , όπως και η θέση που κάθεται .
Επίσης υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο πονταρισματος από το είδος των τουρνουά που παίρνεις μέρος. Αλλιώς πονταρεις σε ένα τουρνουά turbo, αλλιώς σε ένα deep stack και τελείως διαφορετικά σε ένα “cash game” και πάντοτε σε συνάρτηση με το εκάστοτε “buy in”.
Κατά την γνώμη μου , τα “cash games” είναι πολύ περισσότερο “τεχνικά” από τα τουρνουά , ειδικά του pstars, όπου παίζουν πάρα πολύ παίχτες..

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ καλό post και καλύπτει πάρα πολλά σημεία εκτός από ένα βασικότατο κατά την γνώμη μου. Στο texas hold'em (αν μιλάμε γι'αυτο) έχει τρομερή σημασία ο τρόπος και το είδος του πονταρισματος που κάνει ο κάθε παίχτης , όπως και η θέση που κάθεται .
Επίσης υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο πονταρισματος από το είδος των τουρνουά που παίρνεις μέρος. Αλλιώς πονταρεις σε ένα τουρνουά turbo, αλλιώς σε ένα deep stack και τελείως διαφορετικά σε ένα “cash game” και πάντοτε σε συνάρτηση με το εκάστοτε “buy in”.
Κατά την γνώμη μου , τα “cash games” είναι πολύ περισσότερο “τεχνικά” από τα τουρνουά , ειδικά του pstars, όπου παίζουν πάρα πολύ παίχτες..

ευχαριστω φιλε,εχεις απολυτο δικιο,αυτα που αναφερεις ειναι οντως τα πολυ βασικα,θεωρησα οτι δεν ξεκινας να παιζεις χωρις αυτα,και επειδη αναφεροντα σε ολα τα βιβλια,απλα στο τελος τα τιπς μου ηταν περισσοτερο σχολιο ειδικα για τα παιχτικα στυλ που παρα πολλοι παιχτες ονλαιν υιοθετουν ενα στυλ,aggresive or tight,δινοντας ταυτοχρονα την δυνατοτητα σε εμπειρους παιχτες να τους διαβαζουν πιο ευκολα

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μια παρτιδα που πολλοι θα πιστευαν οτι γινεται μονο σε ονλαιν

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
γνωστο ;)εχω δει επισης ολα τα επισοδεια του high stakes poker.οποιος εχει χρονο καλο θα ηταν να τα δει,βλεπεις πως παιζουν οι επαγγελματιες και παιρνεις και πολλες ιδεες :grin:

Ναι ειναι πολυ διασκεδαστικο.......

Κι'εγω τα εχω δει ολα.

Βλεποντας αυτους τους μεγαλους παιχτες να παιζουν γινεσαι κι'εσυ καλυτερος.
Καταλαβαινεις πιο πολλα για το παιχνιδι......

Rake

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε,εχεις απολυτο δικιο,αυτα που αναφερεις ειναι οντως τα πολυ βασικα,θεωρησα οτι δεν ξεκινας να παιζεις χωρις αυτα,και επειδη αναφεροντα σε ολα τα βιβλια,απλα στο τελος τα τιπς μου ηταν περισσοτερο σχολιο ειδικα για τα παιχτικα στυλ που παρα πολλοι παιχτες ονλαιν υιοθετουν ενα στυλ,aggresive or tight,δινοντας ταυτοχρονα την δυνατοτητα σε εμπειρους παιχτες να τους διαβαζουν πιο ευκολα

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πόσοι πολλοί παίχτες δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και χτυπάνε/μπαίνουν σε μια παρτίδα με πολύ μικρές πιθανότητες (ένας  λόγος που υπάρχουν πολλά “bad beats”). Το πρόβλημα είναι ότι σε ένα τουρνουά έχεις περιορισμένη δυνατότητα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω  σε αντίθεση με ένα “cash game” .
Αναφορικά με τα στυλ παιχνιδιού , κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι ανάλογα του τουρνουά/τραπεζιού που παίζεις.

ΥΓ1. Η διαφωνια μου ειναι αναφορικα με τα τουρνουα και τα cash games.

ΥΓ2.
2ον παντα πρεπει να ξεκινας με ενα κεφαλαιο σταθερο(αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις? οπου πρεπει να το διαχειριζεσαι αυστηρα,χωρις να παρεκλινεις απο το ημερισιο πονταρισμα,ενας κανονας που ελαχιστοι τηρουν
Σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου ειναι να ξερεις ποτε θα σταματησεις .

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πόσοι πολλοί παίχτες δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και χτυπάνε/μπαίνουν σε μια παρτίδα με πολύ μικρές πιθανότητες (ένας  λόγος που υπάρχουν πολλά “bad beats”). Το πρόβλημα είναι ότι σε ένα τουρνουά έχεις περιορισμένη δυνατότητα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω  σε αντίθεση με ένα “cash game” .
Αναφορικά με τα στυλ παιχνιδιού , κατά την γνώμη μου πρέπει να είναι ανάλογα του τουρνουά/τραπεζιού που παίζεις.

ΥΓ1. Η διαφωνια μου ειναι αναφορικα με τα τουρνουα και τα cash games.

ΥΓ2. Σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου ειναι να ξερεις ποτε θα σταματησεις .

ετσι ειναι ,το λαθος call δημιουργει και το bad beat,και οντως στα τουρνουα εχεις περιορισμενη δυνατοτητα να παρεις τα χρηματα σου πισω και πολλες φορες ειναι και εκνευριστηκο να κερδιζεις 2 επι buy in ενω εχεις τερματισει αρκετα ψηλα αλλα μπορεις να περασεις ανωδυνα 2-3 ωριτσες-στη χειροτερη να χασεις ολο το ημερησιο κεφαλαιο,πραγμα πολυ πιθανο αλλα ανεκτο, ενω με τα cash πολλες φορες ψαχνοντας να παρεις τα χαμενα πισω μπορει να βρεθεις αρκετα χαμενος.εχω φιλους -γνωστους χοντροπαικτες με μεγαλη πειρα που παρακολουθω και μιλαω,εχω δει και ακουσει απιστευτα πραματα και ενας απο τους κυριους λογους ηταν το οτι δεν ηξεραν ποτε να σταματησουν..η καταρα του τζογου γενικοτερα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
οποιος χανει στο στοιχημα του φταιει οτι το "στησανε" οι book.χανουν στο poker τους εστησε το site :2funny:.κι ομως καποιοι βγαζουν μεροκαματο και απο το στοιχημα και απο το poker :think:.ειναι θεμα χαρακτηρα και BANKROLL MANAGΕMENT.αν καποιος ασχοληθει χωρις να διαβασει 5 βασικα πραγματα για το poker θα τα χασει γρηγορα και θα του τα παρουν αυτοι που διαβασαν.σιγουρα και η τυχη παιζει το ρολο της,ομως μακροπροθεσμα στο poker h σημασια της τυχης εξανεμιζεται και πληρωνεται η ικανοτητα ;)

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πολυ καλο και συνοπτικο post :thumbsup:
εγω προσωπικα μια καταθεση 40 ευρω την εχω μετατρεψει σε 2500 σε ενα χρονο.εχω αφιερωσει βεβαια ωρες,εχω γραφτει σε forums,εχω διαβασει 2-3 βιβλια,αλλα μου αρεσει το παιχνιδι αυτο και θελω να βελτιωνομαι συνεχως.

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολυ καλο και συνοπτικο post :thumbsup:
εγω προσωπικα μια καταθεση 40 ευρω την εχω μετατρεψει σε 2500 σε ενα χρονο.εχω αφιερωσει βεβαια ωρες,εχω γραφτει σε forums,εχω διαβασει 2-3 βιβλια,αλλα μου αρεσει το παιχνιδι αυτο και θελω να βελτιωνομαι συνεχως.

απιστευτο ποσοστο,μπραβο φιλε 60 φορες τα λεφτα σου σε ενα χρονο ειναι κατι παραπανω απο αριστα.και γω μη εχοντας αρκετα χρηματα αλλα και μη εχοντας πειρα ξεκινησα παιζοντας τουρνουα 2,5 10 δολ ημουν αρκετα τυχερος στην αρχη κανοντας ενα μπανκρολ περιπου 1000 δολλαρια σε αρκετα συντομο διαστημα και κατανοωντας τις μαθηματικες πιθανοτητες του παιχνιδιου εχω γινει αλλος παιχτης.θυμαμαι μερικες φορες κατι call σε all in με κj σε 3way και out of position kαι με πιανουν τα γελια :2funny: :2funny:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
call σε all in με ΚJ 3way? τουλαχιστον ήταν suited? :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Tournament name: Tony McCoy Freeroll
Poker Room: PaddyPowerPoker.com
Playing: 22:00 EET
Prize: $1000
Password: g976old

Tournament name: Friday Freebie
Reg: 13:00 EET
Playing: 14:00 EET
Prize: $50
Password: no pass

Tournament name: Friday Freebie
Reg: 20:00 EET
Playing: 21:00 EET
Prize: $50
Password: no pass

20.03.2010

Tournament name:PokerStop
Poker Room: Unibet.com
Date: 22:00 EET
Prize:$100
Password: UPSTP2
Tournaments/Private

21.03.2010

Tournament name: PFP FRT TW BOUNTY
Poker Room: PowerPoker
Starts: 19:00 EET
Prize: $200
Password: pfpgg5e

kabalarhs

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα pstars και ftilt ειναι τα δυο καλυτερα.

Αυτο που παιζεις τι γραφικα εχει?
ffanatic εσυ εχεις βγαλει πολλα απο το ποκερσταρς η απο το φθλ τιλτ? αν ναι ποσα?οχι αν εχεις κερδισει αν εχεις βγαλει εννοω.και ποιος ειναι ο κςδικος σου αν επιτρεπεται να δουμε και ποσο ξερεις με τα λεγομενα σου στο σαρκσκοπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom