οχι 100 %, εγω παντως υποπσιαζομαι οτι μπαινουν και παιζουν και αυτοι και μαδανε τον κοσμο σιγαουρα μαλλον τιι υποπσιαζομαι. δεν μιλαμε για 1 η 2 δολλαρια αλλα για πολλα και οχι μικροτουρνουα.π χ κατι τουρνουα μεγαλα 1000000 ευρω αυτα ειναι σιγουρα στημενα οι πρςτες 5 θεσεις .
φιλε μην ξεχνας ομως οτι οι εταιριες δεν εχουν κανενα συμφερον να κλεβουν τους παιχτες.υπαρχει το rake sta cash και η συμμετοχη που παιρνει η εταιρια σε καθε τουρνουα,αν αποδειχτει οτι το παιχνιδι ειναι διαβλητο,η εταιρεια κινδυνευει απο μεγαλες μηνυσεις,οπως εγινε με μια εταιρια στην αμερικη,δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα της.τωρα οσο αναφορα το παιχνιδι υπαρχουν καποιοι κανονες οι οποιοι ισχυουν σε ολα τα ειδη του τζογου.πρωτον και κυριον η διαρκεια.αν παιζεις συνεχεια θα χασεις σιγουρα.υπαρχουν και οι εξαιρεσεις ανθρωπων με γνωσεις αλλα και σκανδαλωδη τυχη οπως ισχυει και σε αλλες πτυχες της ζωης.ειναι αυτοι που χρησιμοποιουνται ως τυρακι-διαφημιση.2ον παντα πρεπει να ξεκινας με ενα κεφαλαιο σταθερο(αναλογα με τα χρηματα που διαθετεις? οπου πρεπει να το διαχειριζεσαι αυστηρα,χωρις να παρεκλινεις απο το ημερισιο πονταρισμα,ενας κανονας που ελαχιστοι τηρουν.3ον.μην παιζεις καθε μερα.εγω ασχολουμαι 2,5 χρονια εχω διαθεσει περιπου 6,000 με 7,000 και εχω εσοδα περιπου 30,000.παιζω αποκλιστεικα τουρνουα.μετα απο καλα cash out εκανα και 1 μηνα αποχη.πιστευω και γω οτι το ονλαιν ποκερ λειτουργει οπως τα φρουτακια,οχι με την εννοια της κομπινας αλλα με την εννοια οτι μετα απο εσενα εχουν σειρα να κερδισουν και αλλοι,ασχετα αν ειναι καλοι η οχι,και κατα 2ον απολαυμβανεις πιο πολυ τα κερδη σου.τακτικα τωρα υπαρχουν πολλες συμβουλες-αποψεις.να ξερεις οτι ολα ειναι πιθανοτητες.ακομα και με 3 ασσους στο φλοπ και ενα 10 μπορεις να χασεις απο κεντα αν ο μαλακας παρει το 10 απο πισω.ειναι μια πιθανοτητα,μικρη αλλα ειναι.γραφε τις παρτιδες για να δεις εαν σε βαθος χρονου αυτο συμβαινει σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το κανονικο.βεβαια στο ονλαιν ποκερ παιζουν παρα πολυ ασχετοι και γι αυτο πολλες φορες χανεις με bad beat.επισης περιλιπτηκα,μην περνεις τα draw απο πισω ειδικα σε μεγαλα πονταρισματα,1 θα κερδισεις μεν αλλα στις 5 θα χασεις.προσπαθησε να αλλαζεις το στυλ του παιχνιδιου σου.ετσι γινεσαι απροβλεπτος για τους αλλους,οπως και αν σου περασουν 2-3 μπλοφες μην συνεχιζεις και παιξε πιο συντηριτικα.επισης,ειδικα για τουρνουα,για να προχωρησεις πρεπει να αποφυγεις τα πολλα coinflip pre flop με αντιπαλους που εχουν περισσοτερες μαρκες απο σενα,εκτος και αν κρατας ισχυρο φυλλο (ΑΑ ΚΚ)αυτες ειναι καποιες θεωρητικες αποψεις ,υπαρχουν και πολλα βιβλια για τακτικες κτλ,ασχετα απο ολα αυτα το παιχνιδι χρειαζεται και πολυ τυχη και οπως ειπα αυστηρη οικονομικη διαχειρηση,ειδικα στα cash θελει πολυ προσοχη γιατι μπορεις να καταστραφεις..