Νέα

Ποιος ο σκοπός του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Bρε nearxe μας εχεις ζαλίσει τα talos βρε αδελφέ! :grin:
Αιντε σε ψάχνει και η Μαρίνα! :2funny:
καλά σου λέει ο τα΄ρατσα...talos γίναμε εδώ μέσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε την μαρίνα..την έχει καπαρώσει ο podolagnos και την έχει εξαφανίσει μην τυχόν και του την πάρουμε ...του πούστη... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
καλά σου λέει ο τα΄ρατσα...talos γίναμε εδώ μέσα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε την μαρίνα..την έχει καπαρώσει ο podolagnos και την έχει εξαφανίσει μην τυχόν και του την πάρουμε ...του πούστη... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Θα μου πείτε ρε ποια είναι αυτή η Μαρίνα ;;;
:huh:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Θα ήθελα να μοιραστής άλλες σκέψεις εκτός του οικονομικού που ενδεχόμενος να έχεις κάνει για τη δύναμη αυτού του site.
Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε ενα site-blog η οτι αλλο να αποκτησει φανατικο κοινο η υποστηρικτες και να μη φαει λουκετο
asap.
Δες pressgr που γινοταν της πουτανας απο επισκεψεις καθε μερα και ο μονος τροπος να φτασουν σε προσωπα ηταν η
καραμελα της..Τρομοκρατιας!
Το αστειο ειναι οτι οι πραγματικοι τρομοκρατες εδωσαν την αδεια να ανοιξουν τα αρχεια της google.
Μολις ομως χτυπησε φλεβα η ανακαλυψη οτι μεσα απο τη βουλη ακομα υπηρχαν διαρροες..
ΜΟΚΟ τα ΜΜΕ!

Αυτο το site ειναι ψυχαγωγικο και ενημερωτικο.Δεν εχει δυναμη οπως τη φανταζεσαι νεαρχε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προπονεισαι για φιλοσοφος ????

Εξελίσσεται σε κάτι σαν κίνημα.
θα κάνομεν.. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ !!!!

Τί στόχο έχουν βάλει ;
Μόνο να μεγαλώνει ;
οχι μονο να μεγαλωνει, αλλα ταυτοχρονα να διατηρει και τη σιλουετα του..

Από ότι ξέρω, ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ, δεν δόθηκε άδεια για .gr οπότε αναγκαστικά πήγαν στο .com
διορθωσου μονος σου, να εχεις και κατι να κανεις.. :tooth:

Ποιά είναι η Μαρίνα βρε παιδιά ;;;
Θα μου πείτε ρε ποια είναι αυτή η Μαρίνα ;;;
:huh:

εεεεεε.. τωρα μη βγαινεις off-topic. εχουμε ενα σοβαρο θεμα να επιλυσουμε..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• bourdelascandal.jpg
    bourdelascandal.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 42

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Γιατι υπαρχει το site ε? Ποιος ειναι ο σκοπος του?  Τελεολογικα να πουμε ε?
Ωριμασε τοσο που εχει πια υπαρξιακα προβληματα! Που εισαι Σαρτρ!

Για κοιταξτε

Πως το site σκιζει το site του Ζουζανα δηλαδη? Και αλλα πολλα διεθνη σαιτ.
Γιατι καιγονται ολοι για τα reviews?  Γιατι τρεχουνε ολοι να ζητησουν συγγνωμη και να διορθωσουν μετα απο ενα αρνητικο review?

Ποιος ειναι τωρα ο σκοπος του  site Νεαρχε?

Ζητα να σου δωσουν το Business Plan και να δεις εκει το Οραμα και τους στρατηγικους στοχους της επιχειρησης.  Να εισαι ετοιμος οταν θα μπει στο Χρηματιστηριο.

Εκτος και αν ψαχνουμε για υπερβατικα πραγματα.  Αντε καληνυχτα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ο σκοπος του σαιτ μαγκες ειναι η ενημερωση σε θεματα μπουρδελων και πουτανων γενικοτερα...Τουλαχιστον καποτε 9/10 θεματα ηταν τετοια..απο κει και περα τον τελευταιο καιρο εχει γινει μπουρδελο κυριολεκτικα αλλα δεν παυει να ειναι top!!!Βασικοτατο οτι ειναι παραδεισος πληροφοριων σε οτι απορεια εχει ο καθενας...εγω πχ εχω βοηθηθει πολυ σε αποριες για καποια προβληματα που ειχα με τον υπολογιστη...Οσο κι αν θελουν καποιοι να το γαμησουν το σαιτ δυσκολα θα το πετυχουν...
Να στε καλα καλο πασχα και πολλα χαιρετισματα στα φιλαρακια απ τα οποια εχω χαθει τελευταια!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κάτι άκουσα για δημιουργία καινούργιου κόμματος... λέτε να αληθεύει;

Στο ΚΕΠ (Κίνημα Ελληνίδων Πουλέν) αναφέρεσαι; ;)
Είναι το όραμά μου και εύχομαι να υλοποιηθεί πριν αφήσω τον μάταιο τούτο κόσμο... :woldman:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Παντως αν ο stavros51 ξεκινησε απο απλο μελος,εγινε mod και τωρα κυκλοφορει με tt και ξανθα μουνακια πιστευω οτι εχει την πληρη στηριξη και αποδοχη ολων μας.

Κοίτα, εσένα ειδικά σε φοβάμαι να με στηρίξεις.

Σκέψου τι θα πάθω, αν μπω Γεν. Γραμματέας του κινήματος που είπα προηγούμενα, και αποκαλύψει ο Μάκης ότι είχα τη "στήριξη" κάποιου που είχε username ΓαμάωΜανούλες.

Πάει, χάθηκα από προσώπου γης.

Και δεν έχω ΤΤ.

Έχω Hummer και κυκλοφορώ με μελαχροινά αγοράκια.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και φορας μασκα με αναπνευστηρα και βατραχοπεδιλα οταν το οδηγας.  Ετσι δεν ειναι?  Ειναι δυνατο να μη σε προσεξουμε?

Αποκλείεται να με προσέξεις.

Τα τζάμια είναι φυμέ!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Α! α! Το παρκαρεις που και που, αγοραζεις τσιγαρα, κοκακολα, νερακι στα περιπτερα κλπ. Φαινεσαι, φαινεσαι!

Ρε Civ, αφού δε ξέρεις! Τι μιλάς?

Εγώ κατεβαίνω?
Κι ο μπάτλερ τι κάνει?

aldoresega

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μακαρι τα παιδιά να πλουτίσουν και να μας κάνουν και ενα παρτουζα-παρτι δωρο με γκομενες απο το Ζουζανα!!!

Εγώ θυμάμαι Τότε (πρώτος χρόνος), που το είδα στο free... μεσα σε 5 μήνες έγινε τριπλάσιο το site.

Απο απλός χαβαλές έγινε πραγματικά πηγή πληροφόρισης.

Αν μπει και σε ΧΑΑ εγώ είμαι μέσα...καλλίτερο είναι το ΖΟΟ????

και καλλίτερα .com γιατί με .gr  θα είχαμε προβλήματα (αν και νομίζω ότι με .gr άρχισε αλλά ας είναι καλά η εισαγγελία!!)

Πάντος αν γίνει και κίνημα στην Fight Club πάλι μέσα είμαι!! θα έχουμε και χιλιάδες γιάφκες...(κάθε μπουρδέλο και πυρήνας επανάστασης!!!)
Άσε που με τότες συντρόφισες (κοπέλες απο ΕΣΣΔ) θα μάθουμε και τις επαναστατικές τεχνικές!!!

Λέω να κάνουμε και εμείς διαδήλωση σαν τους οικολόγους...

Ανακοίνωση στο site και να μαζευτούμε έξω απο τη Βουλή!!
Αιτήματα θα βρούμε (πχ. επίδωμα εκτόνωσης κτλ)...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
giorgospapa βλεπω οτι η απαντηση σου εχει ποιοτητα.

Ο Νεαρχος ρωτησε κατι πολυ απλο που αμα θες απαντας, αμα θες δεν απαντας. Ομως οι ειρωνιες σε αλλο θερντ καλυτερα (τα εχουμε πει αυτα αλλωστε). Αμα δεν σου ερχεται απαντηση, οπως κ στα αλλα μελη του σαιτ οπως διαβαζω εως τωτα, καλυτερα να αδιαφορησεις. Το θερντ ειναι του Νεαρχου κ ρωταει απλα πραγματακια. Δεν πρεπει να παρεις θεση ουτε εσυ, ουτε οι αλλοι ΜΟΝΤ.

Αλλα νομιζω ξενερωσες οταν μπηκε η λεξη χρημα μεσα (που ΔΕΝ ρωτησε ο Νεαρχος, κ εμενα δεν με ενδιαφερει κιολας).

Φιλικα παντα, κ ελπιζω η απαντηση σου να μην εχει την σοβαροτητα της πρωτης

Προσωπικα το σαιτ ειναι μια καλη ανταλλαγη πληροφοριων που εχει σιγουρα βοηθησει πολλα ατομα. Πως θα βρισκαμε τετοιες πληροφοριες κ με τοσο βαθος κ πλατος?? κ μαλιστα ρωταμε οταν εχουμε αποριες κ αυτες λυνονται. Πιστευω οτι ητανε η αφορμη (κ εαν οχι η αιτια) για πολλους απο εδω μεσα να κανουνε ενα σεξ τριπακι με τοσες χρησημες πληροφορειες. ΠΧ, εγω τωρα που σε λιγο καιρο παω Πατταγια, ο ΚωσταςΦ, Βαμβακουλης κ διαφοροι αλλοι με βοηθησανε με τα ποστ τους παρα πολυ.

Βεβαια Νεαρχε φιλε μου, ρωτας ποιος ειναι ο σκοπος του σιτε. Ο σκοπος ειναι αυτος που εγραψα πιο πανω. Μαλλον θες να μαθεις που θελει να φτασει το σαιτ, κ πια τα ορια του!!!

αυτα κ καλη συνεχεια στο σιτε "μας"

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
giorgospapa βλεπω οτι η απαντηση σου εχει ποιοτητα.

Ο Νεαρχος ρωτησε κατι πολυ απλο που αμα θες απαντας, αμα θες δεν απαντας. Ομως οι ειρωνιες σε αλλο θερντ καλυτερα (τα εχουμε πει αυτα αλλωστε). Αμα δεν σου ερχεται απαντηση, οπως κ στα αλλα μελη του σαιτ οπως διαβαζω εως τωτα, καλυτερα να αδιαφορησεις. Το θερντ ειναι του Νεαρχου κ ρωταει απλα πραγματακια. Δεν πρεπει να παρεις θεση ουτε εσυ, ουτε οι αλλοι ΜΟΝΤ.

Αλλα νομιζω ξενερωσες οταν μπηκε η λεξη χρημα μεσα (που ΔΕΝ ρωτησε ο Νεαρχος, κ εμενα δεν με ενδιαφερει κιολας).

Φιλικα παντα, κ ελπιζω η απαντηση σου να μην εχει την σοβαροτητα της πρωτης

Προσωπικα το σαιτ ειναι μια καλη ανταλλαγη πληροφοριων που εχει σιγουρα βοηθησει πολλα ατομα. Πως θα βρισκαμε τετοιες πληροφοριες κ με τοσο βαθος κ πλατος?? κ μαλιστα ρωταμε οταν εχουμε αποριες κ αυτες λυνονται. Πιστευω οτι ητανε η αφορμη (κ εαν οχι η αιτια) για πολλους απο εδω μεσα να κανουνε ενα σεξ τριπακι με τοσες χρησημες πληροφορειες. ΠΧ, εγω τωρα που σε λιγο καιρο παω Πατταγια, ο ΚωσταςΦ, Βαμβακουλης κ διαφοροι αλλοι με βοηθησανε με τα ποστ τους παρα πολυ.

Βεβαια Νεαρχε φιλε μου, ρωτας ποιος ειναι ο σκοπος του σιτε. Ο σκοπος ειναι αυτος που εγραψα πιο πανω. Μαλλον θες να μαθεις που θελει να φτασει το σαιτ, κ πια τα ορια του!!!

αυτα κ καλη συνεχεια στο σιτε "μας"

punter,
Μια που το θέτεις έτσι, να σου απαντήσω και εγώ. Τονίζω το ΚΑΙ, γιατί η δικιά μου απάντηση δεν αναιρεί τυχόν απόψεις άλλων. Ο καθένας βλέπει το θέμα από τη δική του σκοπιά άλλωστε, και ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κολωτρυπίδες.
Ο καθένας έχει από μία.
Θα διαφωνήσω μόνο σε ένα που λες, στο ότι ο Nearxos ρώτησε «απλά πραγματάκια».  Δεν είναι «απλά πραγματάκια», ούτε η ερώτηση του τίτλου, ούτε βέβαια το περιεχόμενο του πρώτου post.

Αλλά μια που σ’ αυτόν αναφέρεσαι, ας πάρουμε τα πράματα όπως τα θέτει ο Nearxos και με την ίδια σειρά:

Αναρωτιέμαι ποιος να είναι άραγε ο σκοπός του site.
Τώρα τι να απαντήσει κανείς σε μια τέτοια ερώτηση?  Δηλαδή στην ερώτηση: "Τι σημαίνει νερό?" (ακόμα πιο απλή αυτή), ή στην ερώτηση  "Ποια είναι η επίδραση του βιβλίου Κάμα-Σούτρα στην ερωτική ζωή του μέσου κατοίκου των Ιωαννίνων?" (πολύ σύνθετη και εξειδικευμένη αυτή), υπάρχει απάντηση?  Μια και μόνο?  Που δε θα αντιμετωπίσει διαφωνίες, αντιρήσεις, και διάφορα τέτοια?
Θέλω να πω ότι η ερώτηση μάλλον είναι θέμα για έκθεση ιδεών, και όχι ερώτημα που περιμένει απάντηση.  Δε συμφωνείς?

Σίγουρα η ενημέρωση των συναγωνιστών σε θέματα αγοραίου έρωτα.
Δε θα διαφωνήσω

Σίγουρα είναι ένα φόρουμ όπου οι άντρες μπορούμε να εκφραζόμαστε χωρίς να φοράμε μάσκα (σε αυτό βοηθάει πολύ η ανωνυμία).
Και ούτε και σ’ αυτό θα διαφωνήσω, βέβαια.

Σίγουρα είναι η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών για άλλες χώρες σε θέματα αγοραίου έρωτα αλλά όχι μόνο, και πολλά άλλα.
Μέχρι στιγμής, μόνος του ρωτάει, μόνος του απαντάει ο φίλος μας. Και πάλι δε θα διαφωνήσω.

Αλλά, πίσω από όλα αυτά, τι είναι αυτό που ενδιαφέρει τους ιδιοκτήτες, τους administrator, και τους moderators ?
Χμμμμμμμμ!  "Πίσω"....  Δηλαδή τι να με ενδιαφέρει εμένα, στο "πίσω" μέρος... (Σα mod αναρωτιέμαι τώρα).
Και ποιό "πίσω", δε διευκρινίζει ο φίλος μας!  Λες να λέει για τον κώλο μου?  Δε το πιστεύω!

Τι θέλουμε από το site?
Έλα μου ντε!
ΑΥΤΟ κι αν είναι ερώτημα! 
Κάτι σαν το "Ποιος είμαι εγώ και που πάω?", ή το "Να ζει κανείς ή να μη ζει", το "Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα?", έ? Τέτοια!

Να μεγαλώσει όσο γίνετε περισσότερο, ή να μείνουμε μια παρέα; Και αν θέλουμε να μεγαλώσει, γιατί;
Αυτό φέρνει περισσότερο προς το "Να ζει κανείς ή να μη ζει" αλλά και πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Και είναι αυτό το "γιατί" στο τέλος που μου το χαλάει...

Πέραν της πλάκας όμως τώρα:
ΓΙΑΤΙ να ΜΗ θέλουμε να μεγαλώσει?
Και τι να λέμε σε όσους καινούριους, που τώρα μας μαθαίνουν και πάνε να μπούνε όπως  εμείς κάποτε?
"Συγγνώμη παιδιά, γίναμε πολλές, δε χωράνε άλλοι στο όχημα"?  Άρα το ερώτημα, φίλοι Νέαρχος και punter δεν είναι ΓΙΑΤΙ να θέλουμε να μεγαλώσει, είναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ να μεγαλώσει.
Το μεγάλωμα είναι από μόνο του μια πρόκληση:    Κάποτε έβλεπες 15 μέλη και 25 επισκέπτες, τώρα βλέπεις 600 μέλη και 1500 επισκέπτες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Είναι πρόκληση αυτό, και τεχνολογική, και κοινωνική αν θέλεις. Πως θα οργανωθεί, θα συντηρηθεί, και θα λειτουργήσει ένα τέτοιο πράμα. Πες μου λοιπόν, φίλε, αυτά που σε ρώτησα:
1) Τι θα λέμε στους νέους για να μην μπαίνουν?
2) Γιατί να ΜΗΝ μεγαλώσει?

Τι σκοπεύουμε να κάνουμε με ένα δυνατό αντρικό φόρουμ ;;;
Τώρα τι να σου πω...  "Δυνατό – αντρικό", πα να πει?  Να αποπνέει βαρβατίλα?  Να κάνει μούσκουλα?  Να μοιάζει με τις εκδόσεις του Κωστόπουλου ή του Χιού Χέφνερ?
Τι είναι "δυνατό και αντρικό" σε αυτό τον κόσμο?
Όχι ρωτάω, μπας και είμαι και λίγο αδερφή και δε το καταλαβαίνω δηλαδή...

Θα παρακαλούσα τους administrators ή τους moderators, ή κάποια από τα παλιά και έμπειρα μέλη, αν δεν βαριούνται να δώσουν μιαν απάντηση.
Όπως βλέπεις φίλε, δε βαρέθηκα. Στα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι.

Επί πλέον, να προσθέσω:  Πάσα απορία δεκτή.

Παρακαλώ. Υποχρέωσις μου.

OP
OP
N

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
punter,
Μια που το θέτεις έτσι, να σου απαντήσω και εγώ. Τονίζω το ΚΑΙ, γιατί η δικιά μου απάντηση δεν αναιρεί τυχόν απόψεις άλλων. Ο καθένας βλέπει το θέμα από τη δική του σκοπιά άλλωστε, και ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κολωτρυπίδες.
Ο καθένας έχει από μία.
Θα διαφωνήσω μόνο σε ένα που λες, στο ότι ο Nearxos ρώτησε «απλά πραγματάκια».   Δεν είναι «απλά πραγματάκια», ούτε η ερώτηση του τίτλου, ούτε βέβαια το περιεχόμενο του πρώτου post.

Αλλά μια που σ’ αυτόν αναφέρεσαι, ας πάρουμε τα πράματα όπως τα θέτει ο Nearxos και με την ίδια σειρά:
Τώρα τι να απαντήσει κανείς σε μια τέτοια ερώτηση?   Δηλαδή στην ερώτηση: "Τι σημαίνει νερό?" (ακόμα πιο απλή αυτή), ή στην ερώτηση  "Ποια είναι η επίδραση του βιβλίου Κάμα-Σούτρα στην ερωτική ζωή του μέσου κατοίκου των Ιωαννίνων?" (πολύ σύνθετη και εξειδικευμένη αυτή), υπάρχει απάντηση?  Μια και μόνο?  Που δε θα αντιμετωπίσει διαφωνίες, αντιρήσεις, και διάφορα τέτοια?
Θέλω να πω ότι η ερώτηση μάλλον είναι θέμα για έκθεση ιδεών, και όχι ερώτημα που περιμένει απάντηση.  Δε συμφωνείς?
Δε θα διαφωνήσω
Και ούτε και σ’ αυτό θα διαφωνήσω, βέβαια.
Μέχρι στιγμής, μόνος του ρωτάει, μόνος του απαντάει ο φίλος μας. Και πάλι δε θα διαφωνήσω.

Χμμμμμμμμ!   "Πίσω"....   Δηλαδή τι να με ενδιαφέρει εμένα, στο "πίσω" μέρος... (Σα mod αναρωτιέμαι τώρα).
Και ποιό "πίσω", δε διευκρινίζει ο φίλος μας!  Λες να λέει για τον κώλο μου?  Δε το πιστεύω!
Έλα μου ντε!
ΑΥΤΟ κι αν είναι ερώτημα! 
Κάτι σαν το "Ποιος είμαι εγώ και που πάω?", ή το "Να ζει κανείς ή να μη ζει", το "Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα?", έ? Τέτοια!

Αυτό φέρνει περισσότερο προς το "Να ζει κανείς ή να μη ζει" αλλά και πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Και είναι αυτό το "γιατί" στο τέλος που μου το χαλάει...

Πέραν της πλάκας όμως τώρα:
ΓΙΑΤΙ να ΜΗ θέλουμε να μεγαλώσει?
Και τι να λέμε σε όσους καινούριους, που τώρα μας μαθαίνουν και πάνε να μπούνε όπως  εμείς κάποτε?
"Συγγνώμη παιδιά, γίναμε πολλές, δε χωράνε άλλοι στο όχημα"?   Άρα το ερώτημα, φίλοι Νέαρχος και punter δεν είναι ΓΙΑΤΙ να θέλουμε να μεγαλώσει, είναι ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ να μεγαλώσει.
Το μεγάλωμα είναι από μόνο του μια πρόκληση:    Κάποτε έβλεπες 15 μέλη και 25 επισκέπτες, τώρα βλέπεις 600 μέλη και 1500 επισκέπτες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Είναι πρόκληση αυτό, και τεχνολογική, και κοινωνική αν θέλεις. Πως θα οργανωθεί, θα συντηρηθεί, και θα λειτουργήσει ένα τέτοιο πράμα. Πες μου λοιπόν, φίλε, αυτά που σε ρώτησα:
1) Τι θα λέμε στους νέους για να μην μπαίνουν?
2) Γιατί να ΜΗΝ μεγαλώσει?

Τώρα τι να σου πω...  "Δυνατό – αντρικό", πα να πει?   Να αποπνέει βαρβατίλα?   Να κάνει μούσκουλα?  Να μοιάζει με τις εκδόσεις του Κωστόπουλου ή του Χιού Χέφνερ?
Τι είναι "δυνατό και αντρικό" σε αυτό τον κόσμο?
Όχι ρωτάω, μπας και είμαι και λίγο αδερφή και δε το καταλαβαίνω δηλαδή...
Όπως βλέπεις φίλε, δε βαρέθηκα. Στα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι.

Επί πλέον, να προσθέσω:   Πάσα απορία δεκτή.
Παρακαλώ. Υποχρέωσις μου.

Σταύρο στον σχολιασμό των ποστ μου στο συγκεκριμένο θέμα δείχνεις αμήχανος.
Απομονώνοντας κομμάτι-κομμάτι κάποια λεγόμενά μου αλλοιώνεις το νόημα.
Επίσης οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και επί της ουσίας, ουδέν.

Αν θες να δείξεις ότι είμαι βλάκας και λέω σαχλαμάρες, εντάξει μπορεί και να ‘μαι. Αλλά τόσοι και τόσοι υπάρχουν σε αυτό το site, γιατί σε ενόχλησα εγώ και συγκεκριμένα αυτό το θρεντ; Θα μπορούσες κάλλιστα να αδιαφορήσεις.

Επίσης λες κάποια πράγματα που ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας άλλος είπε.
Για παράδειγμα, ποιος είπε να μην μεγαλώνει το site;
Όλοι θέλουμε να μεγαλώσει.
Ποιός είπε να μην μπαίνουν οι νέοι μέσα;
Εγώ έθεσα μία απλή ερώτηση, ναι «απλή ερώτηση» είναι, για το τι σκέψεις υπάρχουν τώρα που μεγαλώσαμε. Γιατί ενοχλήθηκες τόσο πολύ; 

Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να προσπαθείς να προσάψεις δόλο στα λεγόμενά μου, και μην προσπαθείς να ερμηνεύεις όσα έγραψα κακόβουλα και κακοπροαίρετα.
Και τέλος πάντων, αν πιστεύεις ότι όντως τέτοιο χαρακτήρα έχουν και ότι βλάπτουν το site, αλλά και επειδή μόνο έριδες έφερε το θρεντ και από ότι φαίνεται ενοχλεί πολύ, τότε κλειδώστε το, διαγράψτε το, ότι θέλετε κάντε το.

Εγώ το άνοιξα με μία «απλή ερώτηση» μπας και ακούσω κάτι ενδιαφέρον για το site και το μέλλον του. Αλλά όπως έγραψα και σε ένα άλλο θρεντ:
«Για τον καθαρό τα πάντα είναι καθαρά»
«Για τα γουρούνια τα πάντα είναι γουρούνια»

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταύρο στον σχολιασμό των ποστ μου στο συγκεκριμένο θέμα δείχνεις αμήχανος.
Απομονώνοντας κομμάτι-κομμάτι κάποια λεγόμενά μου αλλοιώνεις το νόημα.
Επίσης οι απαντήσεις σου είναι γεμάτες ειρωνεία και επί της ουσίας, ουδέν.

Αν θες να δείξεις ότι είμαι βλάκας και λέω σαχλαμάρες, εντάξει μπορεί και να ‘μαι. Αλλά τόσοι και τόσοι υπάρχουν σε αυτό το site, γιατί σε ενόχλησα εγώ και συγκεκριμένα αυτό το θρεντ; Θα μπορούσες κάλλιστα να αδιαφορήσεις.

Επίσης λες κάποια πράγματα που ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας άλλος είπε.
Για παράδειγμα, ποιος είπε να μην μεγαλώνει το site;
Όλοι θέλουμε να μεγαλώσει.
Ποιός είπε να μην μπαίνουν οι νέοι μέσα;
Εγώ έθεσα μία απλή ερώτηση, ναι «απλή ερώτηση» είναι, για το τι σκέψεις υπάρχουν τώρα που μεγαλώσαμε. Γιατί ενοχλήθηκες τόσο πολύ; 

Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να προσπαθείς να προσάψεις δόλο στα λεγόμενά μου, και μην προσπαθείς να ερμηνεύεις όσα έγραψα κακόβουλα και κακοπροαίρετα.
Και τέλος πάντων, αν πιστεύεις ότι όντως τέτοιο χαρακτήρα έχουν και ότι βλάπτουν το site, αλλά και επειδή μόνο έριδες έφερε το θρεντ και από ότι φαίνεται ενοχλεί πολύ, τότε κλειδώστε το, διαγράψτε το, ότι θέλετε κάντε το.

Εγώ το άνοιξα με μία «απλή ερώτηση» μπας και ακούσω κάτι ενδιαφέρον για το site και το μέλλον του. Αλλά όπως έγραψα και σε ένα άλλο θρεντ:
«Για τον καθαρό τα πάντα είναι καθαρά»
«Για τα γουρούνια τα πάντα είναι γουρούνια»

Αγαπητέ Νέαρχε,

Ούτε βλάκας είπα ότι είσαι, ούτε σε ειρωνεύτηκα, ούτε με ενόχλησε το thread που άνοιξες, ούτε δόλο σου προσήψα, ούτε κακόβουλο, ούτε κακοπροαίρετο σε χαρακτήρισα, ούτε καν υπαινυγμό για κάτι τέτοιο έκανα, και ούτε βέβαια ενοχλήθηκα από το πρώτο σου post και το thread γενικότερα. ΤΩΡΑ ενοχλήθηκα, απο τις  :jerking: που έγραψες απόψε.

Ειλικρινά, ΑΠΟΡΩ από που βγάζεις όλα αυτά τα συμπεράσματα.
Φαίνεται όμως ότι έχεις κάποιου είδους μύγα πάνω σου, και μυγιάζεσαι χωρίς λόγο. Και όταν μυγιάζεσαι, λες πράματα που δε στέκουν.

Σου επιστρέφω λοιπόν τις δυο τελευταίες προτάσεις (για τους καθαρούς και τα γουρούνια), και σε συμβουλεύω να ψάξεις πρώτα την πάρτη σου σε ποια κατηγορία ανήκεις, και μετά άρχισε να βγάζεις προς τα έξω τέτοιες κατηγοριοποιήσεις.

Συνήθως πάντως (γενικά μιλάω), τα γουρούνια είναι που προσελκύουν τις μύγες, και ο λόγος είναι η οσμή τους.

Έγραψες αυτό το post (για το τελευταίο λέω), και "με βαράς" χωρίς να λες ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.

Στα λίγα συγκεκριμένα που λές:
Είπες ή δεν είπες:

Παράθεση από: Nearxos στις 20-04-2008, 00:09:44
Να μεγαλώσει όσο γίνετε περισσότερο, ή να μείνουμε μια παρέα; Και αν θέλουμε να μεγαλώσει, γιατί;

Αυτό δεν είναι ένας προβληματισμός σου για το αν πρέπει Ή  ΟΧΙ να μεγαλώσει άλλο το site?  Εκτός κι αν μιλάμε διαφορετική γλώσσα δηλαδή.
Σε αυτό το προβληματισμό σου απάντησα (λέγοντας: "Γιατί να ΜΗ μεγαλώσει"), και τώρα μου λες ότι διαστρεβλώνω αυτά που είπες. Τι διαστρέβλωσα?
Μάλλον δε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις φίλε.

Η προτροπή σου να αδιαφορήσω είναι τουλάχιστον αστεία, για να μην πω τίποτα χειρότερο:
Είναι η δεν είναι δικό σου κείμενο το:
Παράθεση από: Nearxos στις 20-04-2008, 00:09:44
Θα παρακαλούσα τους administrators ή τους moderators, αν δεν βαριούνται να δώσουν μιαν απάντηση.

Απ τη μια λοιπόν μας παρακαλείς να σου απαντήσουμε, κι απ την άλλη μας λες να αδιαφορήσουμε!
Μάλλον δε καταλαβαίνεις τι γράφεις φίλε.

Η απομόνωση κομμάτι-κομμάτι του κειμένου σου έγινε για να ξέρεις σε τι ΑΚΡΙΒΩΣ σου απαντάω γράφοντας κάθε μου πρόταση. Αν ΟΥΤΕ ΕΤΣΙ μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω και γιατί στο λέω, τι να πω... Δεν πειράζει.

Ξαναλέω, δεν θέλω να δείξω ότι είσαι βλάκας. Θέλεις να σου πω ΠΙΟ ΕΥΘΕΩΣ τι εννούσα? Να στο πω:
Έγραψα:
Θέλω να πω ότι η ερώτηση μάλλον είναι θέμα για έκθεση ιδεών, και όχι ερώτημα που περιμένει απάντηση.
Και αυτό πιστεύω. Εσύ επιμένεις ότι δεν είναι έτσι. Επιμένεις ότι είναι μια απλή ερώτηση.
Δε πειράζει, δε με χαλάει, αλλά δε μπορώ να σου κάνω και κάποιο άλλο χατίρι. Γιατί δε καταλαβαίνω τι θέλεις τελικά.

Λες:
μπας και ακούσω κάτι ενδιαφέρον για το site και το μέλλον του.

Αν μας διευκρινίσεις τι θα ήταν για σένα "ενδιαφέρον",  ίσως και να ξέραμε να στο πούμε.

Αυτά, και φτάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom