giorgospapa βλεπω οτι η απαντηση σου εχει ποιοτητα.
Ο Νεαρχος ρωτησε κατι πολυ απλο που αμα θες απαντας, αμα θες δεν απαντας. Ομως οι ειρωνιες σε αλλο θερντ καλυτερα (τα εχουμε πει αυτα αλλωστε). Αμα δεν σου ερχεται απαντηση, οπως κ στα αλλα μελη του σαιτ οπως διαβαζω εως τωτα, καλυτερα να αδιαφορησεις. Το θερντ ειναι του Νεαρχου κ ρωταει απλα πραγματακια. Δεν πρεπει να παρεις θεση ουτε εσυ, ουτε οι αλλοι ΜΟΝΤ.
Αλλα νομιζω ξενερωσες οταν μπηκε η λεξη χρημα μεσα (που ΔΕΝ ρωτησε ο Νεαρχος, κ εμενα δεν με ενδιαφερει κιολας).
Φιλικα παντα, κ ελπιζω η απαντηση σου να μην εχει την σοβαροτητα της πρωτης
Προσωπικα το σαιτ ειναι μια καλη ανταλλαγη πληροφοριων που εχει σιγουρα βοηθησει πολλα ατομα. Πως θα βρισκαμε τετοιες πληροφοριες κ με τοσο βαθος κ πλατος?? κ μαλιστα ρωταμε οταν εχουμε αποριες κ αυτες λυνονται. Πιστευω οτι ητανε η αφορμη (κ εαν οχι η αιτια) για πολλους απο εδω μεσα να κανουνε ενα σεξ τριπακι με τοσες χρησημες πληροφορειες. ΠΧ, εγω τωρα που σε λιγο καιρο παω Πατταγια, ο ΚωσταςΦ, Βαμβακουλης κ διαφοροι αλλοι με βοηθησανε με τα ποστ τους παρα πολυ.
Βεβαια Νεαρχε φιλε μου, ρωτας ποιος ειναι ο σκοπος του σιτε. Ο σκοπος ειναι αυτος που εγραψα πιο πανω. Μαλλον θες να μαθεις που θελει να φτασει το σαιτ, κ πια τα ορια του!!!
αυτα κ καλη συνεχεια στο σιτε "μας"
punter,
Μια που το θέτεις έτσι, να σου απαντήσω
και εγώ. Τονίζω το ΚΑΙ, γιατί η δικιά μου απάντηση δεν αναιρεί τυχόν απόψεις άλλων. Ο καθένας βλέπει το θέμα από τη δική του σκοπιά άλλωστε, και ως γνωστόν οι απόψεις είναι σαν τις κολωτρυπίδες.
Ο καθένας έχει από μία.
Θα διαφωνήσω μόνο σε ένα που λες, στο ότι ο Nearxos ρώτησε «απλά πραγματάκια». Δεν είναι «απλά πραγματάκια», ούτε η ερώτηση του τίτλου, ούτε βέβαια το περιεχόμενο του πρώτου post.
Αλλά μια που σ’ αυτόν αναφέρεσαι, ας πάρουμε τα πράματα όπως τα θέτει ο Nearxos και με την ίδια σειρά:
Αναρωτιέμαι ποιος να είναι άραγε ο σκοπός του site.
Τώρα τι να απαντήσει κανείς σε μια τέτοια ερώτηση? Δηλαδή στην ερώτηση: "Τι σημαίνει νερό?" (ακόμα πιο απλή αυτή), ή στην ερώτηση "Ποια είναι η επίδραση του βιβλίου Κάμα-Σούτρα στην ερωτική ζωή του μέσου κατοίκου των Ιωαννίνων?" (πολύ σύνθετη και εξειδικευμένη αυτή), υπάρχει απάντηση? Μια και μόνο? Που δε θα αντιμετωπίσει διαφωνίες, αντιρήσεις, και διάφορα τέτοια?
Θέλω να πω ότι η ερώτηση μάλλον είναι θέμα για έκθεση ιδεών, και όχι ερώτημα που περιμένει απάντηση. Δε συμφωνείς?
Σίγουρα η ενημέρωση των συναγωνιστών σε θέματα αγοραίου έρωτα.
Δε θα διαφωνήσω
Σίγουρα είναι ένα φόρουμ όπου οι άντρες μπορούμε να εκφραζόμαστε χωρίς να φοράμε μάσκα (σε αυτό βοηθάει πολύ η ανωνυμία).
Και ούτε και σ’ αυτό θα διαφωνήσω, βέβαια.
Σίγουρα είναι η ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών για άλλες χώρες σε θέματα αγοραίου έρωτα αλλά όχι μόνο, και πολλά άλλα.
Μέχρι στιγμής, μόνος του ρωτάει, μόνος του απαντάει ο φίλος μας. Και πάλι δε θα διαφωνήσω.
Αλλά, πίσω από όλα αυτά, τι είναι αυτό που ενδιαφέρει τους ιδιοκτήτες, τους administrator, και τους moderators ?
Χμμμμμμμμ!
"Πίσω".... Δηλαδή τι να με ενδιαφέρει εμένα, στο
"πίσω" μέρος... (Σα mod αναρωτιέμαι τώρα).
Και ποιό "πίσω", δε διευκρινίζει ο φίλος μας! Λες να λέει για τον κώλο μου? Δε το πιστεύω!
Έλα μου ντε!
ΑΥΤΟ κι αν είναι ερώτημα!
Κάτι σαν το "Ποιος είμαι εγώ και που πάω?", ή το "Να ζει κανείς ή να μη ζει", το "Η κότα έκανε τ’ αυγό ή το αυγό την κότα?", έ? Τέτοια!
Να μεγαλώσει όσο γίνετε περισσότερο, ή να μείνουμε μια παρέα; Και αν θέλουμε να μεγαλώσει, γιατί;
Αυτό φέρνει περισσότερο προς το "Να ζει κανείς ή να μη ζει" αλλά και πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Και είναι αυτό το "γιατί" στο τέλος που μου το χαλάει...
Πέραν της πλάκας όμως τώρα:
ΓΙΑΤΙ να ΜΗ θέλουμε να μεγαλώσει?
Και τι να λέμε σε όσους καινούριους, που τώρα μας μαθαίνουν και πάνε να μπούνε όπως εμείς κάποτε?
"Συγγνώμη παιδιά, γίναμε πολλές, δε χωράνε άλλοι στο όχημα"? Άρα το ερώτημα, φίλοι Νέαρχος και punter δεν είναι ΓΙΑΤΙ να θέλουμε να μεγαλώσει, είναι
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ να μεγαλώσει.
Το μεγάλωμα είναι από μόνο του μια πρόκληση: Κάποτε έβλεπες 15 μέλη και 25 επισκέπτες, τώρα βλέπεις 600 μέλη και 1500 επισκέπτες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Είναι πρόκληση αυτό, και τεχνολογική, και κοινωνική αν θέλεις. Πως θα οργανωθεί, θα συντηρηθεί, και θα λειτουργήσει ένα τέτοιο πράμα. Πες μου λοιπόν, φίλε, αυτά που σε ρώτησα:
1) Τι θα λέμε στους νέους για να μην μπαίνουν?
2) Γιατί να ΜΗΝ μεγαλώσει?
Τι σκοπεύουμε να κάνουμε με ένα δυνατό αντρικό φόρουμ ;;;
Τώρα τι να σου πω... "Δυνατό – αντρικό", πα να πει? Να αποπνέει βαρβατίλα? Να κάνει μούσκουλα? Να μοιάζει με τις εκδόσεις του Κωστόπουλου ή του Χιού Χέφνερ?
Τι είναι "δυνατό και αντρικό" σε αυτό τον κόσμο?
Όχι ρωτάω, μπας και είμαι και λίγο αδερφή και δε το καταλαβαίνω δηλαδή...
Θα παρακαλούσα τους administrators ή τους moderators, ή κάποια από τα παλιά και έμπειρα μέλη, αν δεν βαριούνται να δώσουν μιαν απάντηση.
Όπως βλέπεις φίλε, δε βαρέθηκα. Στα είπα όλα χαρτί και καλαμάρι.
Επί πλέον, να προσθέσω: Πάσα απορία δεκτή.
Παρακαλώ. Υποχρέωσις μου.