You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιος ο σκοπός του site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
γιατι bourdela και οχι oikoianoxis?
Ποιος ο σκοπός του site;
NA ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σωστός !!!
Τα υπόλοιπα...σε όποιον δεν αρέσει....απλά την κάνει. Αλλά οι περισσότεροι που ισχυρήστηκαν το παραπάνω....επιστρέφουν συνήθως με 3πλά-4πλα-5πλά νικς.
Τα δε οικονομικά του σαίτ δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν. Και αν βγάζουν κανένα ψιλο ή χοντρό τα παιδιά.....μαγκιά τους.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί ας κάνει το ίδιο.....μια καλή ιδέα που έπιασε.
Επισκέπτης
και γιατι οχι πορνια?
γιατι bourdela και οχι oikoianoxis?
Διακρινω μια εμμονη στο να μαθεις αν καποιοι πλουτιζουν μεσα απο το σαιτ η κανω λαθος?
Ναι φίλε Gamaomanoules κάνεις λάθος.
Το έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν μου καίγεται καρφί αν κάποιοι πλουτίζουν, δεν έχω κόμπλεξ με το πλουτισμό τον θεωρώ επιτυχία και τον αναζητώ. Αν και δε νομίζω ότι είναι τοοοοσο κερδοφόρο αυτό το site τέλος πάντων.
Τα υπόλοιπα...σε όποιον δεν αρέσει....απλά την κάνει. Αλλά οι περισσότεροι που ισχυρήστηκαν το παραπάνω....επιστρέφουν συνήθως με 3πλά-4πλα-5πλά νικς.
Τα δε οικονομικά του σαίτ δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν. Και αν βγάζουν κανένα ψιλο ή χοντρό τα παιδιά.....μαγκιά τους.
Όποιος νομίζει ότι μπορεί ας κάνει το ίδιο.....μια καλή ιδέα που έπιασε.
Δεν είπε κανένας μέχρι τώρα ότι δεν του αρέσει. Οπότε δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου.
Εκτός και αν θες να πεις με πλάγιο τρόπο να μην κάνουμε ερωτήσεις.
Τότε αλλάζει, αν πρέπει να το βουλώσουμε, και το θρεντ να σφραγιστεί για το καλό του site, τότε να γίνει.
και κατι αλλο... γιατι .com και οχι .gr????
Από ότι ξέρω, ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ, δεν δόθηκε άδεια για .gr οπότε αναγκαστικά πήγαν στο .com
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε παιδιά καταλάβετε κάτι....σκασίλα μου αν τα παιδιά του σάιτ βγάζουν λίγα ή πολλά...καλά κάνουν..μήπως κανείς απο εμάς δουλεύει τζάμπα?...ας βγάζουν λοιπόν όσα θέλουν ,μαγκιά τους απο την στιγμή που μας δίνουν ένα βήμα για πληροφόρηση αξιόλογη, για διάφορα θέματα εκτός των σεξουαλικών, για παρέα τις ώρες που χρειάζεται,για γνωριμίες μεταξύ μελών,....αν κάποιοι ενοχλούνται απο αυτό ας μην ασχολούνται με το σάιτ....ας γίνουν οι ιδιοκτήτες ζάπλουτοι,...εφ όσον ικανοποιούν τα θέλω του καθενός απο εμάς καλά κάνουν....εξάλλου δεν τα παίρνουν απο εμάς..τσάμπα είναι η συμμετοχή....αυτά τα ολίγα και παω να βρίσω τον ταράτσα να ξεθυμάνω...
Επισκέπτης
ρε παιδιά καταλάβετε κάτι....σκασίλα μου αν τα παιδιά του σάιτ βγάζουν λίγα ή πολλά...καλά κάνουν..μήπως κανείς απο εμάς δουλεύει τζάμπα?...ας βγάζουν λοιπόν όσα θέλουν ,μαγκιά τους απο την στιγμή που μας δίνουν ένα βήμα για πληροφόρηση αξιόλογη, για διάφορα θέματα εκτός των σεξουαλικών, για παρέα τις ώρες που χρειάζεται,για γνωριμίες μεταξύ μελών,....αν κάποιοι ενοχλούνται απο αυτό ας μην ασχολούνται με το σάιτ....ας γίνουν οι ιδιοκτήτες ζάπλουτοι,...εφ όσον ικανοποιούν τα θέλω του καθενός απο εμάς καλά κάνουν....εξάλλου δεν τα παίρνουν απο εμάς..τσάμπα είναι η συμμετοχή...
Sωστος ο παιχτης,καλα κανουν τα παλικαρια!
ρε παιδιά καταλάβετε κάτι....σκασίλα μου αν τα παιδιά του σάιτ βγάζουν λίγα ή πολλά...καλά κάνουν..μήπως κανείς απο εμάς δουλεύει τζάμπα?...ας βγάζουν λοιπόν όσα θέλουν ,μαγκιά τους απο την στιγμή που μας δίνουν ένα βήμα για πληροφόρηση αξιόλογη, για διάφορα θέματα εκτός των σεξουαλικών, για παρέα τις ώρες που χρειάζεται,για γνωριμίες μεταξύ μελών,....αν κάποιοι ενοχλούνται απο αυτό ας μην ασχολούνται με το σάιτ....ας γίνουν οι ιδιοκτήτες ζάπλουτοι,...εφ όσον ικανοποιούν τα θέλω του καθενός απο εμάς καλά κάνουν....εξάλλου δεν τα παίρνουν απο εμάς..τσάμπα είναι η συμμετοχή....αυτά τα ολίγα και παω να βρίσω τον ταράτσα να ξεθυμάνω...
Εκτός θέματος !
Μα κανένας μέχρι τώρα δεν είπε ότι ενοχλήθηκε από το ενδεχόμενο να βγάζουν χρήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το επαναφέρετε συνέχεια στη συζήτηση. Προφανώς το έχετε μέσα στο μυαλό σας και σας απασχολεί.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
λετε πισω απο το σα'ι'τ να κρυβονται οι ιδιοκτητες των μπουρδελων για να διαφημιζονται?παντος εμενα δεν με νοιαζει.ειμαι στο σα'ι'τ γιατι μου αρεσει.και ανταλλασουμε και πληροφωριες.για πολλα ενδιαφεροντα θεματα!
:
Σκοπος του σαιτ?
Πολυ απλα το σπαταλισμα του ελευθερου χρονου μας γυρω απο τη λεξη ΜΟΥΝΙ και το πως το εκλαμβανει ο καθενας.
Μόνο αυτό ;;;
Λίγο μου φαίνεται για μία κοινότητα με σχεδόν 50.000 μέλη που έχουν 2 κοινά. Πρώτων είναι άντρες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, και δεύτερον, αποδέχονται όλοι τον αγοραίο έρωτα και οι περισσότεροι τον αναζητούν
Επισκέπτης
Bρε nearxe μας εχεις ζαλίσει τα talos βρε αδελφέ!
Αιντε σε ψάχνει και η Μαρίνα!
ωστε είμαι εκτός θέματος ε?...εσύ που το φέρνεις γύρω γύρω χωρίς να το λές στα ίσια, και τρώγεσαι για τον σκοπό του σάιτ χωρίς να λές στα ίσια γιατί αυτή η πρεμούρα είσαι εντός.....σύμφωνοι...δικό σου το θρέντ ,πάω πάσο...
Το θρεντ δεν είναι δικό μου.
Δεν θέλω να πας πάσο.
Θα ήθελα να μοιραστής άλλες σκέψεις εκτός του οικονομικού που ενδεχόμενος να έχεις κάνει για τη δύναμη αυτού του site.
Bρε nearxe μας εχεις ζαλίσει τα talos βρε αδελφέ!
Ποιά είναι η Μαρίνα βρε παιδιά ;;;
Επισκέπτης
Για τον κλεαρχο πάει αυτό αλλα δεν το είχα πρόχειρο!Ποιά είναι η Μαρίνα βρε παιδιά ;;;
Επισκέπτης
Είμαι στο site από το 2005 και είδα όλες τις φάσεις και αλλαγές του. Επίσης χαίρομαι που στο site υπάρχουν μέλη που σκέφτονται με οξυδέρκεια και έχουν μια πολύ ψαγμένη άποψη επι παντός και δυσαρεστούμε που υπάρχουν και κάποιοι μαλάκες. Αλλά έτσι είναι και στην πραγματική κοινωνία και όχι μόνο σε ένα internet community. O Nearxos φαντάζομαι εννοεί να γίνει το site κάπως σαν to fight club όπου ξεκίνησαν 2 άτομα και στο τέλος κατέληξαν σε terrorism organization? Δεν έχει σημασία ποιός είναι ο σκοπός του site σημασία έχει ότι περνάμε καλά μεταξύ μας, μαθαίνουμε από τα έμπερια μέλη πράγματα που δεν ξέρουμε, μαθαίνουμε πάλι από τα έμπερια μέλη πράγματα για τη ζωή και αυτό από μόνο του είναι πολύ σπουδαίο. Το γεγονός επίσης ότι Nearxe δεν θα πας στο τάδε μπυρδέλο της Φυλής γιατί θα φας φώλα αυτό δεν έχει έναν σκοπό? Η ερώτηση είναι ρητορική ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις