treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τινε τουτο το διαολικι?
εδο ολε ινε φοβερε τιπισεσ
μονο με μσν γαμας πλεον
ουτε εγω εχω
γιαυτο εμεινα μπακουρι
τινε τουτο το διαολικι?
εδο ολε ινε φοβερε τιπισεσ
εμενανεσ ολε σμε κοροδεβουνε απο δο μεσα με αγαπανε κε μετα οταν με δουν οκσο με φτινουνεΝαι αλλα απεξω δεν μπορει να σου κρυφτει.....
βλεπεις αντιδρασεις, αν σε κοροιδευει κτλπ
εισαι προετοιμασμενος.
μσν ινε κατι σαν τιν καποτα διλαδιμονο με μσν γαμας πλεον
ουτε εγω εχω
γιαυτο εμεινα μπακουρι
μσν ινε κατι σαν τιν καποτα διλαδι
ρε ο καταλληλοτερος τροπος γνωριμιας ειναι να την πεφτεται στα ισα θα κομπλαρουν μετα γιατι δεν το εχουν συνηθισει δεν αναφερομαι σε ηλιθιες ατακες ,σφυριγματα στο δρομο και σεξιστικα σχολια.απλα χωθειτε ολο και καποια θα κατσει
εγο τισ λεορε ο καταλληλοτερος τροπος γνωριμιας ειναι να την πεφτεται στα ισα θα κομπλαρουν μετα γιατι δεν το εχουν συνηθισει δεν αναφερομαι σε ηλιθιες ατακες ,σφυριγματα στο δρομο και σεξιστικα σχολια.απλα χωθειτε ολο και καποια θα κατσει
θα παρο σφιρικταΚαι σφυριζουνε οταν ειναι μεσα στα αμαξια για να χαρουν οτι κατι εκαναν
εφοσον το αμαξι σπινιαρει και δεν προλαβαινει η αλλη να τους κανει ρομπες
αμα ειναι σε κλαμπ κτλπ δεν κανουν τετοια... απλα ή πανε και μιλανε ή δεν πανε καθολου.
Βγαινουν μετα εξω... και σφυριζουνε να νιωσουν μαγκες της τελευταιας στιγμης....
κιριε ερθο μαζι σου πεσο φιλεσ σουεχω δυο φιλες που εχει να τους την πεσει αντρας κανα χρονο τωρα οπωτε εχουν τρελαθει.αυτες λιγο σωστα να φερθεις τις εχεις .σκεφτειται οτι τη μια που ειναι 23 περσυ της την επεσε πιτσιρικας 19 χρονων σε κλαμπ και πηρε τηλ και βγηκανε .αφου δεν της την επεσε κανενας αλλος συμβιβαστηκε με το μικρο. η πλακα ειναι οτι μετα τις δυο φορες και αφου επεσε μονο ενα φιλι δεν συνεχιστηκε η δουλεια.η φιλη μου γουσταρε για πουτσο το παιδαρελι ομως κωλωνε και η φιλη μου δεν εκανε κινηση.σκεψου να παρακαλας για πουτσο και οαλλος να μην κανει τιποτα .ουτε αυτη εκανε βεβαια
εχω δυο φιλες που εχει να τους την πεσει αντρας κανα χρονο τωρα οπωτε εχουν τρελαθει.αυτες λιγο σωστα να φερθεις τις εχεις .σκεφτειται οτι τη μια που ειναι 23 περσυ της την επεσε πιτσιρικας 19 χρονων σε κλαμπ και πηρε τηλ και βγηκανε .αφου δεν της την επεσα κανενας αλλος συμβιβαστηκε με το μικρο. η πλακα ειναι οτι μετα τις δυο φορες και αφου επεσε μονο ενα φιλι δεν συνεχιστηκε η δουλεια.η φιλη μου γουσταρε για πουτσο το παιδαρελι ομως κωλωνε και η φιλη μου δεν εκανε κινηση.σκεψου να παρακαλας για πουτσο και οαλλος να μην κανει τιποτα .ουτε αυτη εκανε βεβαια
εγο θελο κομενακι οπιο νανεΕ νταξει αυτες ειναι απογοητευμενες ομως...μηπως ειναι μπαζα?
Για να φερονται ετσι... καποιος λογος θα υπαρχει... ωραια γκομενα με επιλογες
δεν κανει συμβιβασμους. ΓΙα να μην εχεις επιλογες ενω εισαι ωραια κατι θα τρεχει απο πισω.
ρε φιλαρακι γιατι δεν τις γαμας εσυ δεν μπορω να καταλαβωεχω δυο φιλες που εχει να τους την πεσει αντρας κανα χρονο τωρα οπωτε εχουν τρελαθει.αυτες λιγο σωστα να φερθεις τις εχεις .σκεφτειται οτι τη μια που ειναι 23 περσυ της την επεσε πιτσιρικας 19 χρονων σε κλαμπ και πηρε τηλ και βγηκανε .αφου δεν της την επεσε κανενας αλλος συμβιβαστηκε με το μικρο. η πλακα ειναι οτι μετα τις δυο φορες που βγηκανε και αφου επεσε μονο ενα φιλι δεν συνεχιστηκε η δουλεια.η φιλη μου γουσταρε για πουτσο το παιδαρελι ομως κωλωνε και η φιλη μου δεν εκανε κινηση.σκεψου να παρακαλας για πουτσο και ο αλλος να μην κανει τιποτα .ουτε αυτη εκανε βεβαια και δεν ξαναιδωθηκανε απο τοτε,μαλακια δεν ειναι?
κιριε ερθο μαζι σου πεσο φιλεσ σου
οχι μια χαρα γκομενες ειναι ειδικα η μια αρκετα γαμησιμη αλλα περιμενουν να ερθει ο αλλος πρωτα .παντως η μια δεν εχει προβληματα να το παιξει σνομπ σκεψου βγηκε με το παιδαρελι
ορεα εσι μαθι εμενα πιδαο ισε δασκαλο μουελα συναγωνιστη μετα χαρας αλλα θα πηδηξουμε και οι δυο
μαθι εμενα να πιδισι κε τισ διο θα γινο πιδικταραση μια η πιο ωραια δεν ψινεται εχω προσπαθησει αλλα με βλεπει φιλικα και ετσι την ξερω και απο το σχολειο και δεν τα γουσταρει αυτα με θεωρει κολλητο της με την αλλη δεν ασχολουμαι και πολυ
η μια η πιο ωραια δεν ψινεται εχω προσπαθησει αλλα με βλεπει φιλικα και ετσι την ξερω και απο το σχολειο και δεν τα γουσταρει αυτα με θεωρει κολλητο της με την αλλη δεν ασχολουμαι και πολυ