lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τον λακη τον κοβω για θηριο ανημερο,τι λετε;
αυτο νομιζω και εγωΟλοι ξέρουν ότι είμαι εγώ αλλά είμαι ντροπιάρης και δεν το διαλαλώ
εριναλ το θεμα ειναι ποιοι ειναι φετες η ποιοι εχουν το καλυτερο σωμα?φετες μπορεις να εχει και με λιγη μυικοτητα
φετες ειναι ο αορατος ο γκαστεζ και ο σφε σιγουρα
βαλε και λακη εριναλτον λακη τον κοβω για θηριο ανημερο,τι λετε;
νταξει ειμαι μεσα τοτεκοιτα εγω με το φετες λεω ωραιο σωμα γενικα ρε παιδι μου ε και φυσικα αν εχει γυμνασμενο σωμα καλο ο αλλος θα εχει και φετες.
στοιχημα οτι ολοι ψηφισαν τον εαυτο τους απο μια φορα...
δωρισα την ψηφο μου στο θεο το σφεστοιχημα οτι ολοι ψηφισαν τον εαυτο τους απο μια φορα...
στοιχημα οτι ολοι ψηφισαν τον εαυτο τους απο μια φορα...
εγω ειμαι οπαδος του σφερδεκλου,το εχω δηλωσειστοιχημα οτι ολοι ψηφισαν τον εαυτο τους απο μια φορα...
παμε γερα τυπεεγω ειμαι οπαδος του σφερδεκλου,το εχω δηλωσει
ετσι!!!γιατι εκτος απο φετες εχει και γουστο στο ντυσιμοδωρισα την ψηφο μου στο θεο το σφε
Τύπε το κορμί του Σφε θα γίνει oneday μνημείο σαν τον άγνωστο στρατιώτη.Ο Σφε είναι γνωστός λουκουμάς
ρε μαλακα... ποσοι ειναι γομαρια μυικα και εχουν κοιλιτσαο σταμάτης μιλάει ο ίδιος για ζελέ τι φέτες να έχει
ειναι μεσα σε ολα ο σφε λεμεετσι!!!γιατι εκτος απο φετες εχει και γουστο στο ντυσιμο
ελα να μαζευομαστεΤύπε το κορμί του Σφε είναι θα γίνει oneday μνημείο σαν τον άγνωστο στρατιώτη.
Το μνημείο του άγνωστου σφίχτη