lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
παρεμφερες dna padron!Γιατί οί πράσινοι πίθηκοι έχουν μπλε άρχίδια.
παρεμφερες dna padron!Γιατί οί πράσινοι πίθηκοι έχουν μπλε άρχίδια.
θα ειναι πραξη κατα της δημοκρατιας κ του πολιτευματος διατεινονταιΡε φίλε,μην ξύνεις πληγές πρωί,πρωί.....πόσες φορές τα έχουμε ζήσει αυτά ?? οργανωμένα όλα,για να διαλυθούν οι πορείες και να αγανακτήσουν οι μαγαζάτορες και όποιοι απλοί πολίτες,που τρώνε την παραμύθα για αναρχικούς κτλ κτλ....Έγινε πάλι μπουρδέλο η Αθήνα...Αν όντως υπάρχουν λοιπόν αυτοί οι δήθεν αναρχικοί,οι δήθεν εξεγερμένοι και επαναστάτες...γιατί δεν καίνε το μεγαλύτερο μπουρδέλο της χώρας?? την βουλή ?? γιατί δεν πάνε να κάψουνε τα σπίτια των μουνόπανων που κυβερνάνε και έχουν γαμήσει την χώρα?? ΓΙΑΤΙ ??
τις καλημέρες μου...
Ρε φίλε,μην ξύνεις πληγές πρωί,πρωί.....πόσες φορές τα έχουμε ζήσει αυτά ?? οργανωμένα όλα,για να διαλυθούν οι πορείες και να αγανακτήσουν οι μαγαζάτορες και όποιοι απλοί πολίτες,που τρώνε την παραμύθα για αναρχικούς κτλ κτλ....Έγινε πάλι μπουρδέλο η Αθήνα...Αν όντως υπάρχουν λοιπόν αυτοί οι δήθεν αναρχικοί,οι δήθεν εξεγερμένοι και επαναστάτες...γιατί δεν καίνε το μεγαλύτερο μπουρδέλο της χώρας?? την βουλή ?? γιατί δεν πάνε να κάψουνε τα σπίτια των μουνόπανων που κυβερνάνε και έχουν γαμήσει την χώρα?? ΓΙΑΤΙ ??
τις καλημέρες μου...
δυστυχως και εγω μαγαζι στο κεντρο εχω, το παιχνιδι εχει τελειωσει εκει απλα περιμενουμε να γινει επισημα.εμενα ο θειος μου εχει μαγαζι στο κεντρο κ καθε φορα τρεμει το φιλοκαρδι του! Αφου ρκεφτεται να το κλεισει κ να το μεταφερει...
Ομοιπαθης φιλε.δυστυχως και εγω μαγαζι στο κεντρο εχω, το παιχνιδι εχει τελειωσει εκει απλα περιμενουμε να γινει επισημα.
Οι 2 στους 3 που περπατανε στο κεντρο ειναι πακιδες με καροτσια και μαυροι με τσαντες η δημοτικη αστυνομια κοιταει τα παρκομετρα και η αστυνομια το δακτυλιο εν το μεταξι καθε μερα γινεται και μια καινουρια κλοπη-ληστεια στη πολυκατοικια και κανεις δεν ενδιαφερεται, οποιος ειναι μεγαλος δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μπει στο μετρο και να βγει με πορτοφολι και αν τελικα πιασεις και πειραξεις κανεναν κλεφτη το αυτοφορο το εχεις στο τσεπακι
συμπερασμα....
ποιοί αναρχικοί ρε φιλάρα ??? πρεζόνια είναι και απροσάρμοστα.. από που και ως που εξεγερμένοι και επαναστάτες?? έχουν νομίζεις τα κότσια να πάνε στα σπίτια των πολιτικών??
καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ρε φιλάρα ???
σολωνος, πατησιων, ακαδημιας,πανεπιστημιου, βασ.κωνσταντινου...Ομοιπαθης φιλε.
Η Σταδιου δεν υπαρχει σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως ξεκινάνε τα επεισόδια!!!!!!!!!!!!
βρε εγώ καταλαβαίνω... και σου λέω.. δεν είναι αναρχικοί, δεν εχουν πολιτική σκέψη.. απλά προσπαθούν με τσιτάτα να καλύψουν τον υπανθρωπισμό τους..
Πολύ καλό το ντοκουμέντο σου.
Ο εκπαιδευμένος μπάτσος χάνει στην ευθεία τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του
και προσπαθόντας να την μαζεύψει.........
τραβά γκλοπ και πιστόλι.................για να σωθεί απο ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ενώ καταφτάνουν καμία 100συνάδελφοι για βοήθεια
Κάποιο άλλοι πετάγονται σε μικρες ομάδες από την γωνία και πετροβολούνε τους συναδέλφους -μπάτσους που ειναι μέσα στο πλήθος - εντελός τυχαία.
τυπε εισαι κουκουλοφορος? τρομερο βιντεο. Ο μπατσος για τον πουτσο!Πως ξεκινάνε τα επεισόδια!!!!!!!!!!!!
Πως ξεκινάνε τα επεισόδια!!!!!!!!!!!!
δηλαδή τι ακριβώς έκαναν οι μπάτσοι και ξεκινήσανε τα επεισόδια??? επειδή περάσανε από έναν δρόμο (ο οποίςο κανονικά θα έπρεπε να είναι ανοικτός) καυλώσανε τα ζαβά??
και ασθενοφόρο να προσπαθούσε να περάσει πάλι την ίδια συμπεριφορά θα δείχνανε οι υπάνθρωποι..
και δεν είδα κανένα μπάτσο να σηκώνει γκλόπ μέχρι που κάποιο αρχίδι πετάχτηκε από το πλήθος και προσπάθησε να ρίξει την μηχανή κάτω
ααα ναι και για την δολοφονική επίθεση των μπάτσων με φωτοβολίδα που γράφουνε τα ζαβά.. δες λίγο το βίντεο.. από την μεριά των ζαβών πετάχτηκε η φωτοβολίδα...