amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
Δεν χρειάζεται να έρθουν με C130, υπάρχουν στις πρεσβείες αρκετοι και καλά εκπαιδευμένοι
Μωρή δέν είμασταν φιλουνάδες ?????
Δεν χρειάζεται να έρθουν με C130, υπάρχουν στις πρεσβείες αρκετοι και καλά εκπαιδευμένοι
Το πόσο στημένα ήταν τα κανάλια αποδεικνύεται περίτρανα απο τον τρόπο που κάλυψαν τις ειδήσεις :" ΣΚΑΙ 3.000 ! ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ "πονταρανε στον φοβο κ αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης. Ολα τα κωλοκαναλα για τα επεισοδια κ φψηθες ελεγαν μετα. Κ βαζανε κ στο καδρο τους απλους διαδηλωτες οτι προκαλεσαν τις ζημιες.
οκ αλλα σε τετοιες περιπτωσεις αρκει ενας τραυματισμος, ενας θανατος καποιου απο τα χημικα και ολα αλλαζουν...πονταρανε στον φοβο κ αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης. Ολα τα κωλοκαναλα για τα επεισοδια κ φψηθες ελεγαν μετα. Κ βαζανε κ στο καδρο τους απλους διαδηλωτες οτι προκαλεσαν τις ζημιες.
αληθες κ αυτο! Αλλα αληθες οτι ηρθαν με c130 απο εξω!Δεν χρειάζεται να έρθουν με C130, υπάρχουν στις πρεσβείες αρκετοι και καλά εκπαιδευμένοι
αληθες κ αυτο! Αλλα αληθες οτι ηρθαν με c130 απο εξω!
λειτουργει εκφοβιστικα το θεμα. Αποτρεπει το λαο να ξεσηκωθει... λεει ο αλλος, ασε ρε που θα παω να φαω ξυλο κ δακρυγονα... καλα ειμαι στον καναπε...οκ αλλα σε τετοιες περιπτωσεις αρκει ενας τραυματισμος, ενας θανατος καποιου απο τα χημικα και ολα αλλαζουν...
ποιον συμφερουν ολα αυτα?
Ξέμεινα από λεφτά, λατρεμένη μου φιλουνά, έχεις να με δανήσεις καμια σεβρίετα γιατί ήρθαν οι ρώσσοι μου;;
Οχι δεν μεχεις κάμνει επίσημα φιλενάδα σου
καλαααα εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν ειναι εποχες για πειραματα.λειτουργει εκφοβιστικα το θεμα. Αποτρεπει το λαο να ξεσηκωθει... λεει ο αλλος, ασε ρε που θα παω να φαω ξυλο κ δακρυγονα... καλα ειμαι στον καναπε...
λειτουργει εκφοβιστικα το θεμα. Αποτρεπει το λαο να ξεσηκωθει... λεει ο αλλος, ασε ρε που θα παω να φαω ξυλο κ δακρυγονα... καλα ειμαι στον καναπε...
Έλα άπό δώθε , έφερε άρκετές ό ..... φύρερ !!!!!
Και το θεμα που ανακυπτει ειναι κ ηθικο κ συνταγματικο με τις καταστροφες. Υπαρχει κταστροφη δημοσιας κ ιδιωτικης περιουσιας που κ οι δυο προστατευονται απο το νομο...αυτοι οι ανθρωποι οι επιχειρηματιες πως θα σταθουν στα ποδια τους!
μηπως τελικα αυτο ειναι το σχεδιο????Και το θεμα που ανακυπτει ειναι κ ηθικο κ συνταγματικο με τις καταστροφες. Υπαρχει κταστροφη δημοσιας κ ιδιωτικης περιουσιας που κ οι δυο προστατευονται απο το νομο...αυτοι οι ανθρωποι οι επιχειρηματιες πως θα σταθουν στα ποδια τους!
εμενα ο θειος μου εχει μαγαζι στο κεντρο κ καθε φορα τρεμει το φιλοκαρδι του! Αφου ρκεφτεται να το κλεισει κ να το μεταφερει...μηπως τελικα αυτο ειναι το σχεδιο????
να αδειασει το κντρο της αθηνας και να ξαναμοιρασουμε την πιτα οπως μας γουσταρει
εμενα ο θειος μου εχει μαγαζι στο κεντρο κ καθε φορα τρεμει το φιλοκαρδι του! Αφου ρκεφτεται να το κλεισει κ να το μεταφερει...
Να το πάει στην Καλιρόης, δίπλα στο ΛΑΟΣ που το φρουρούνε καλά παιδία
κωλοτουμπας κ
Τα υπόγεια του Πολυτεχνείου είναι εργοτάξια παραγωγής μολότοφ, ο κουκουλοφόρος αστυνομικός εκτελεί εντολές της πατρίδας και οι μυστικέςυπηρεσίες μπορούν να επιβάλουν το νόμο εντός μίας νυκτός: αυτά και άλλα απείρως διασκεδαστικά ξεστόμισε ο κ. Καρατζαφέρης
Γιατί οί πράσινοι πίθηκοι έχουν μπλε άρχίδια.
Κατεβηκα χτες στη συγκεντρωση στο Συνταγμα και ειδα εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπων να διαδηλωνουν ειρηνικα! Ποιος λοιπον ευθυνεται για το χαος κ την αναρχια? Ειναι μηπως οργανωμενο σχεδιο για εκφοβισμο του λαου?