dear gaba
εγώ, ο αδαής, ρωτάω όλους εσάς, τους σοφούς:
Αδαης δεν εισαι(το αντιθετο μαλιστα..) εκει που θες,και διαβαζεις και ενημερωνεσαι...
Τα φιλτρα σου ειναι αλλου και αλλου...
Ειρωνευεσαι τον Καργακο ενω δεν εχεις διαβασει εστω και ενα εργο του,ενω κατ'εσε ο Παπαρηγοπουλος
ειναι εθνικιστης Ιστορικος,χωρις παλι να εχεις διαβασει εστω και μια αραδα του...
Ομοιως και την Αρχαιοελληνικη Γραμματεια,ειναι πουστρακια για σενα και τον αλληλοπαιρνανε
Αντιθετως σιγουρα θα εχεις διαβασει ολους τους αριστεριζοντες συγγραφεις απο "Τι θα κανουμε" του Λενιν μεχρι
την καινουργια "Αριστερη ανακυκλωση" του Κοροβεση....
Και φυσικα ΜΟΝΟΝ αυτοι κατεχουν την αληθεια-μηδεν φιλτρο δηλαδη!!!!
Και ναι ειμαι σοφοτερος απο εσενα γιατι διαβαζω και αυτα που διαβαζεις εσυ αλλα και αυτα που προανεφερα,τα
"εθνικιστικα" και διασταυρωνω και φιλτραρω και αξιολογω και παλι
ψαχνομαι...
Σχετικα με το ψαχνομαι θα εκπλαγεις μολις διαβασεις την αποψη μου (οταν την καταθεσω..) σχετικα με τα βιβλια της
Δραγωνα (δεν ξεχνω οτι χρωσταω μια γενικοτερη εντυπωση..) και την γνωμη μου πανω σε αυτα που γραφει....
ποιος κρίνει αν ο ανθρωπάκος της Κομοτηνής ή της Έδεσσας που λέει ότι είναι εθνικά τούρκος ή εθνικά μακεδόνας ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
και με ποια κριτήρια...
[/quote]
Το ειπαμε να μην τα ξαναλεμε,προσπαθωντας να κρατησουμε εν ζωη ενα θεμα που εχει ψοφησει,μυριζει και το χειροτερο
δεν το εχει καταλαβει ο συντακτης του....
Ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει ΟΤΙ θελει,ολοι οι αλλοι εχουν το δικαιωμα να συμφωνουν η να διαφωνουν μαζι του
Το θεμα ειναι οτι αυτα που λεει ο καθενας μπορει να τα αποδειξει;
Ξερεις η ιδεολογια(η της εθνικης συνειδησης κατ'εσε) δεν ειναι ευπεπτη ωρες ωρες...
Για μια ιδεολογια(αλλου χρωματος..) καποτε γεμισανε Μακρονησια και ΣΦΑδες και αλλα χαριτωμενα θερετρα,και υπογραφη δεν
βαζανε....
Εγω ενα ξερω....
Λες κατι;
Αποδειξη
Ισχυριζεσαι κατι;
Αποδειξη
Αλλιως σκασε,και μην παραπονιεσαι αν δεν γινεσαι πιστευτος...(δεν λεω για σενα προσωπικα..)