You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιος είναι ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό 1.000.000 €...?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thanassis33
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 266
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ποιος μ...............θα ξαναφερει τα λεφτα του στην ελλαδα πλακα μας κανουν.απλα το κολπο το μαθαμε ποια κατι σκληρο θελουν να περασουν και πεταξαν αυτο γιανα να μην το παρουμε ειδηση.
τωρα οποιος τα φερει μεσα θα πληρωσει φορο στο κρατος θα πρεπειι να πει που τα βρηκε θα ξανα φορολογηθη οποτε ξεχαστε το δεν γινεται αυτο μας δουλευουν ψιλο γαζι .
τωρα οποιος τα φερει μεσα θα πληρωσει φορο στο κρατος θα πρεπειι να πει που τα βρηκε θα ξανα φορολογηθη οποτε ξεχαστε το δεν γινεται αυτο μας δουλευουν ψιλο γαζι .
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
ρε μαλακες υπαρχει πιθανοτητα βουλευτης να ειναι μελος του σαιτ?
τώρα που σε διάβασα...ένα καλό...
Στον γυναικολόγο:
-Κυρία μου έχω μείνει άναυδος! Μα καλά, πώς γίνεται να είστε παρθένα μετά
από τέσσερις γάμους;
-Απλό γιατρέ μου
ο πρώτος πιανίστας...μόνο δάχτυλο,
ο δεύτερος δικηγόρος...μόνο γλώσσα,
ο τρίτος ποιητής...μόνο υποσχέσεις
και ο τελευταίος βουλευτής.......μόνο κωλο!!
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
οι εθνοπατέρες (και αυλές τους) που έχετε επιλέξει εσείς όλοι οι νεοέλληνες δημοκράταροι καλά κάνουν και βγάζουν δις έξω.
το 1 εκ. το έκαναν θέμα για να έχουμε να ασχολουμαστε με κάτι για να μην βαριόμαστε.
απλά και λιτά.
το 1 εκ. το έκαναν θέμα για να έχουμε να ασχολουμαστε με κάτι για να μην βαριόμαστε.
απλά και λιτά.
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
εμεις???? εισαι ξενος?
οχι...
δεν σήκωσα σημαιάκι
δεν παρακάλεσα για επιδότηση
δεν πήρα και δεν έδωσα κάτω απο το τραπέζι
δεν ... δεν ...
άστο μεγάααααλη ιστορία
τόσο μεγάλη όσο και απίστευτη.
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
οκ και καλα εκανες,παρολα αυτα ησουν εδω και εστω και ελαχιστη την ευθυνη σου την εχεις οπως την εχουμε ολοι μας.Το εσεις με χαλαει λιγο,με το συμπαθειο ε?
Με χαλάει δε με χαλάει, σε χαλάει δε σε χαλάει, το αποτέλεσμα ίδιο είναι.
Αν κάνω τον μάγκα και δεν πληρώνω, όσο μπορώ, τα χαμοχαράτσια τους, (δεη, διόδια, ταμείο μου κλπ), θα έρθει κάποτε η στιγμή να πληρώσω. Ίσως, αλλά το αργώ όσο μπορώ. Και είμαι πράγματι έτοιμος να πληρώσω όταν έρθει εκείνη η ώρα, εάν έρθει ποτέ. Όχι με λεφτά βέβαια, γιατί απλά δεν υπάρχουν.
Εδώ ήμουν και είμαι και θα είμαι. Την μεγάλη ή την μικρή μου ευθύνη ψάχνω. Βέβαια μαλάκας ήμουν και είμαι που δεν ακολούθησα το ρεύμα. Μόνο που το ρεύμα είναι γεμάτο ηλιθιότητα....
Ο αρχιερέας ΠΚ (πέτράκης κωστόπουλος) είπε:
550 άτομα 15 εκ. μισθοδοσία. Και τώρα που είναι οι υπόλοιποι 549????
Βγάλε συμπεράσματα και σκέψου.
Έτσι κάνω και εγώ την μεγάλη ζωή...απολύω για να μειώσω το κόστος.
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
χθές ήρθε κάποιος να πληρώσει και στο πορτοφόλι του είχε με το που το άνοιγες, τι νομίζεις???
την φωτό της γυναίκας-γκόμενας??? ΟΧΙ...
Την φωτό των παιδιών του??? ΟΧΙ....
Την παναγίτσα και τον χριστούλη αγκαλίτσα???? ΟΧΙ...
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ-ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
θέλει γαμήσι, ή δεν θέλει??? μια που μιλάμε για ευθύνες
Το 2012 είχε κάρτα του ΠΑΣΟΚ. Ε, τι να λέμε τώρα...
Ούτε 2,5% δεν πρέπει να πάρει...
Α και να μην ξεχάσω.
Όταν τα λαμόγια (από τον απλό "επαγγελματία" που υπερχρέωνε, μέχρι τον απλό βουλευτάκο που έκανε τα στραβά μάτια) φέρουν πίσω το χρήμα και χαρίσουν τις περιουσίες τους, τότε θα πληρώσω, διόδια, δεή, φόρους, ταμείο και πάει λέγοντας.
Μέχρι τότε δεν υπάρχει σέντσι.
την φωτό της γυναίκας-γκόμενας??? ΟΧΙ...
Την φωτό των παιδιών του??? ΟΧΙ....
Την παναγίτσα και τον χριστούλη αγκαλίτσα???? ΟΧΙ...
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ-ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
θέλει γαμήσι, ή δεν θέλει??? μια που μιλάμε για ευθύνες
Το 2012 είχε κάρτα του ΠΑΣΟΚ. Ε, τι να λέμε τώρα...
Ούτε 2,5% δεν πρέπει να πάρει...
Α και να μην ξεχάσω.
Όταν τα λαμόγια (από τον απλό "επαγγελματία" που υπερχρέωνε, μέχρι τον απλό βουλευτάκο που έκανε τα στραβά μάτια) φέρουν πίσω το χρήμα και χαρίσουν τις περιουσίες τους, τότε θα πληρώσω, διόδια, δεή, φόρους, ταμείο και πάει λέγοντας.
Μέχρι τότε δεν υπάρχει σέντσι.
Επισκέπτης
δεν έχετε καταλάβει κατι...το πρόβλημα που προέκυψε με το βουλευτή δεν έχει να κάνει οτι έβγαλε τα λεφτά έξω.το πρόβλημα είναι ότι αυτός τα έβγαλε και οι υπόλοιποι 299 που διαμαρτύρονται δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο.αυτό είναι που τους καίει και όχι η ευαισθησία τους που δήθεν τους σπίλωσαν και τους βάζουν στο ίδιο καζάνι.άπλα πιάστηκαν μαλάκες και δεν προλάβανε να τα βγάλουν αυτοί ;)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μήπως ιστορία-φούσκα και ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσουμε; Νόμιμα λεφτά δεν είναι; Νόμιμη η μεταφορά χρημάτων. Το κακό πού είναι; Απαγορεύεται η διακίνηση κεφαλαίων εντός Ε.Ε.;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μήπως ιστορία-φούσκα και ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα να ξεσπάσουμε; Νόμιμα λεφτά δεν είναι; Νόμιμη η μεταφορά χρημάτων. Το κακό πού είναι; Απαγορεύεται η διακίνηση κεφαλαίων εντός Ε.Ε.;
Υπο κανονικές συνθήκες θα είχες δίκιο αλλά όταν υποτίθεται ότι δίνουμε τον νυν υπερ πάντων αγώνα για τη ... σωτηρία ή "σωτηρία" της χώρας είναι να σα προεξοφλεί το απατέλεσμα, στη διαμόρφωση του οποίου έχει συμμετοχή και ευθύνη...
Αν μάλιστα ο συγκεκριμένος βουλευτής το παίζει δραχμολάγνος, είναι για ακόμη περισσότερα χαστούκια...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν ψαχνουμε το νομιμο (ο εισαγγελεας ειπε οτι μαλλον νομιμα εγινε η μεταφορα) ψαχνουμε το ηθικο.Ειδικα αν ο βουλευτης ειναι απο τα κυβερνοντα κομματα ειναι για πολυ πουτσα, οταν ο υπουργος οικονομιας και αντιπροεδρος της κυβερνησης λεει στον απλο κοσμο να γυριση τα λεφτα του σε ελληνικες τραπεζες αυτος ποιος ειναι που τα βγαζει εξω? και πως μπορεις να πεισης τον κοσμο μετα οτι περασε ο κινδυνος?κατι ξερει? με καλη την πιστη (οση μπορω να εχω) τα λεω.
Αν ειχαν αρχιδια και λιγο πολυ λιγο τσιπα τα βουλευτακια που μας κυβερνουν αυτοι πρωτοι επρεπε να τον γαμησουν.Αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου λενε δεν μιλας για σκοινη.
Αν ειχαν αρχιδια και λιγο πολυ λιγο τσιπα τα βουλευτακια που μας κυβερνουν αυτοι πρωτοι επρεπε να τον γαμησουν.Αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου λενε δεν μιλας για σκοινη.
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
δεν έχετε καταλάβει κατι...το πρόβλημα που προέκυψε με το βουλευτή δεν έχει να κάνει οτι έβγαλε τα λεφτά έξω.το πρόβλημα είναι ότι αυτός τα έβγαλε και .οι υπόλοιποι 299 που διαμαρτύρονται δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο(πλάκα κάνεις έτσι???).αυτό είναι που τους καίει και όχι η ευαισθησία τους που δήθεν τους σπίλωσαν και τους βάζουν στο ίδιο καζάνι.άπλα πιάστηκαν μαλάκες και δεν προλάβανε να τα βγάλουν αυτοί ;)(συνεχίζεις την πλάκα εεε?..πες την αλήθεια εε πλάκα κάνεις)
Επισκέπτης
ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΧΕΙ Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
10 μέρες πρώτη είδηση ο βουλευτής..............
άρε Μπανανιστοουγκαντοαζερμπαιτζοζιμπαμπουοτατζικιστάν
Πάνω από 1.000 φορές το emoticon
Αυτό[/URL] λέγεται "spam"
Αν συνεχίσεις θα αλλάξεις κατηγορία.
10 μέρες πρώτη είδηση ο βουλευτής..............
άρε Μπανανιστοουγκαντοαζερμπαιτζοζιμπαμπουοτατζικιστάν
Πάνω από 1.000 φορές το emoticon
Αν συνεχίσεις θα αλλάξεις κατηγορία.
Επισκέπτης
το 1 μύριο
ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;
μήπως όλοι οι άλλοι , έβγαλαν περισσότερα ;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;
μήπως όλοι οι άλλοι , έβγαλαν περισσότερα ;;;;;;;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 285