Νέα

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εχουν προβλημα με τον πειραια γιατι εχουν ευαισθητα κωλαρακια...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αν κι ένας τυφλός με είχε ρωτήσει αν είμαι από Καρδίτσα-μιας κι αναφέρθηκε πιο πάνω. :huh:
Mα δεν έχω ζήσει εκεί πέρα, πώς σκατά κονόμησα και κείνη την προφορά? >:(

Και το σημερινό κοινωνικό μήνυμα από τον σφαίρα χαχαχα :P

πολλες ερμηνειες επι του θεματος,ασ'το.παιζει και η λεγομενη"μνημη γονιδιων",αλλα παει μακρυα η βαλιτσα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εγω νευριαζω γιατι ειναι πολλοι/ες που το παιζουν αθηναιοι  ενω ας πουμε ειναι απο την καρδιτσα και ντρεπονται να το πουν...λες και το να εισαι απ την αθηνα ειναι σα να εισαι απ τη νεα υορκη... :jerking:

ασ'τα φιλε,δεν εχεις γνωρισει βουνισιο εαν δεν εχεις γνωρισει τρικαλινους.εκει τα λογια περιττευουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα καθαρισει ο orbgr για εμενα γιατι μυριζει το στομα σου φετα προβεια και δεν την αντεχω την μυρωδια

Είναι ωραία η φέτα. :huh:

Μη με παρεξηγας τοτε.
Μεχρι πριν λιγο καιρο μπερδευα τη Vilma με την Velvy,τον τελευταιο καιρο καταλαβα οτι η Vilma ειναι σοβαρη κοπελα και η Velvy η σπασαρχιδο :cheesy:

Σπασαρχίδω επειδή ακούς μαλακισμένη μουσική και είσαι γαύρος βλαμμένος. :jerking:
Οι υπόλοιποι μ'αγαπούν.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ασ'τα φιλε,δεν εχεις γνωρισει βουνισιο εαν δεν εχεις γνωρισει τρικαλινους.εκει τα λογια περιττευουν
καταγωγη μου ειναι απο γιαννενα κι εχω ζησει καποια χρονακια εκει οποτε ξερω καλα απο βουνισιους   :)

ολοι σκατα ειναι...απλως αλλοι ειναι πιο ευχαριστοι (βλ θεσσαλονικεις) κι αλλοι εντελως ζωα(βλ γιαννιωτες) ..οι αθηναιοι ειναι φλωροι απλως  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πολλες ερμηνειες επι του θεματος,ασ'το.παιζει και η λεγομενη"μνημη γονιδιων",αλλα παει μακρυα η βαλιτσα

Πρόκειται για επικτητο χαρακτηριστικό καθαρά. Δεν είναι πχ σαν τον ασιάτη που δε λέει το ρ διότι δεν μπορεί.

Πιθανολογώ ότι άκουγε ανθρώπους που είχαν αυτην την προφορά κι έτσι την πήρε.

Δεν υπάρχει γονιδιακή μνήμη σε κάτι που διδάσκεσαι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μη με παρεξηγας τοτε.
Μεχρι πριν λιγο καιρο μπερδευα τη Vilma με την Velvy,τον τελευταιο καιρο καταλαβα οτι η Vilma ειναι σοβαρη κοπελα και η Velvy η σπασαρχιδο :cheesy:
αμα γνωρισεις και την εριναλ θα χασεις πασα ιδεα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
είστε όλοι παπάρες τοπικιστές και σπασαρχίδες

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.