Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
γαμησε τα...Βλαχοι παιδι μου
γαμησε τα...Βλαχοι παιδι μου
αντε μωρη αθηναια εσυ...μαθανε ολες οι βλαχες ...
να ΣΕ κεράσω ένα σφηνάκι μπαλσάμικο?
πόντιος παρακαλώ
πενθήμερος κράτησις λίαν επιεικώςΖηταω ταπεινα συγνωμη
κατά το ήμισυΠόντιος είσαι?![]()
πόντιος παρακαλώ
Λογο δουλειας ερχομουν παρα πολυ συχνα πανω,εχω γνωρισει γαμω τα παιδια αλλα οταν μιλαγαν ηταν σαν να μου κανουν ηλεκτροσοκ.σπαστα και ξαναριχτα...
Αν θέλετε μπορείτε να το εξομολογηθείτε χωρίς φόβο και πάθος
Αλήθειες όμως έτσι
-Να είμαι ανήμπορος απο αρρώστια χωρίς προοπτική ίασης.
το διαβασα...γιατι τα λες ξενερωτικα δε καταλαβα...
Λογο δουλειας ερχομουν παρα πολυ συχνα πανω,εχω γνωρισει γαμω τα παιδια αλλα οταν μιλαγαν ηταν σαν να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
Η πλακα ειναι οτι και αυτοι ειχαν προβλημα ετσι οπως μιλαγα.
Ειδικα στο στρατο ειχα προβλημα.
Επειδη μιλαω αργα και βαρια και ειχα πειραιωτικο ΑΣΜ ολοι ο βορειοι μου λεγαν "Ρε Χαρε ολοι στο Πειραια τοσο μαγκες ειστε?"και τους ελεγα Ναι.Η απαντηση ηταν 10 μερες φυλακη![]()
Λογο δουλειας ερχομουν παρα πολυ συχνα πανω,εχω γνωρισει γαμω τα παιδια αλλα οταν μιλαγαν ηταν σαν να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
Επειδη μιλαω αργα και βαρια και ειχα πειραιωτικο ΑΣΜ ολοι ο βορειοι μου λεγαν "Ρε Χαρε ολοι στο Πειραια τοσο μαγκες ειστε?"και τους ελεγα Ναι.Η απαντηση ηταν 10 μερες φυλακη![]()
εγω νευριαζω γιατι ειναι πολλοι/ες που το παιζουν αθηναιοι ενω ας πουμε ειναι απο την καρδιτσα και ντρεπονται να το πουν...λες και το να εισαι απ την αθηνα ειναι σα να εισαι απ τη νεα υορκη...Λογο δουλειας ερχομουν παρα πολυ συχνα πανω,εχω γνωρισει γαμω τα παιδια αλλα οταν μιλαγαν ηταν σαν να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
ε ας σου ξεφευγουν...κι εγω πειραια μενωΓια μένα μιλάω ρε παιδί μου, μου την σπάει τι να κάνω.
Αλλά αντίστοιχα μου ξεφεύγουν κι εμένα κάτι νιιιι και λιιι *P
Πω πω γαμιέται ο Πειραιάς.
11 χρόνια εδώ πέρα, ζήτημα να έχω πάει 4 φορές εκεί πέρα.
κατά το ήμισυ
Xαχαχαχα και εγω τα ιδια ρε Χαρο ειχα πανω στον Βορρα στον στρατο αλλα δεν γαμιετε...εγω τους ελεγα δεν ειμαι Πειραιωτης αλλα Εξαρχειωτης και στραβωναν ακομα περισσοτερο, λογο της νουτελας που εχουν φαει απο τα ΜΜΕ!!!
Αλλα οταν και στο εξωτερικο, χιλιαδες χιλιομετρα απο την πατριδα, βλεπεις τους Βορειους να τραβανε κομπλεξ επειδη εισαι Αθηναιος εκει σιγουρευεσαι οτι παιζει γερο κομπλεξ και αυτος που το εχει δεν εισαι μαλλον εσυ ;)
εγω νευριαζω γιατι ειναι πολλοι/ες που το παιζουν αθηναιοι ενω ας πουμε ειναι απο την καρδιτσα και ντρεπονται να το πουν...λες και το να εισαι απ την αθηνα ειναι σα να εισαι απ τη νεα υορκη...![]()
Για μένα μιλάω ρε παιδί μου, μου την σπάει τι να κάνω.
ε ας σου ξεφευγουν...κι εγω πειραια μενω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα στο ποντιακό σου μισό περιλαμβάνεται κι ο εγκέφαλος,έτσι??![]()
![]()
![]()
![]()
Μαλακα οταν ερθεις Αθηνα κανονισε να παμε για καφε.
βελβυ μου μην σε χαλαει καθολου το νιι και το λιι.βρεθηκες στο καταλληλο σαϊτ.μονο οι μπουρδελιαρηδες εδω θα σε καταλαβουν,γιατι απλουστατα ολες οι ρωσιδες και οι ρουμανες μιλουν με το λιι και το νιι.οποτε παιρνεις αλλο ενα credit![]()
Αλλουνου παπα ευαγγελιο αυτο . Συμφωνω μαζι σου οτι και αυτο ειδος κομπλεξισμου ειναι...
Αλλα στην τελικη τι σημασια εχει απο που ειν αι ο καθενας? Οπου γης και Πατρις![]()
Εισαι τυρογαλο και το ξερεις.Για μένα μιλάω ρε παιδί μου, μου την σπάει τι να κάνω.