Νέα

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αντε μωρη αθηναια εσυ...μαθανε ολες οι βλαχες ...

Κρίμα να μην διαβάζεις τα ποστς πριν γράψεις.

να ΣΕ κεράσω ένα σφηνάκι μπαλσάμικο?

Χαχαχα, αγάαααπη μου!

πόντιος παρακαλώ

Πόντιος είσαι? :cheesy:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το διαβασα...γιατι τα λες ξενερωτικα δε καταλαβα...

Επισκέπτης
σπαστα και ξαναριχτα...
Λογο δουλειας ερχομουν παρα πολυ συχνα πανω,εχω γνωρισει γαμω τα παιδια αλλα οταν μιλαγαν ηταν σαν να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
Η πλακα ειναι οτι και αυτοι ειχαν προβλημα ετσι οπως μιλαγα.
Ειδικα στο στρατο ειχα προβλημα.
Επειδη μιλαω αργα και βαρια και ειχα πειραιωτικο ΑΣΜ ολοι ο βορειοι μου λεγαν "Ρε Χαρε ολοι στο Πειραια τοσο μαγκες ειστε?"και τους ελεγα Ναι.Η απαντηση ηταν 10 μερες φυλακη :huh:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αν θέλετε μπορείτε να το εξομολογηθείτε χωρίς φόβο και πάθος
Αλήθειες όμως έτσι  :grin:

-Να είμαι ανήμπορος απο αρρώστια χωρίς προοπτική ίασης.

ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι μην κλασει ο βενιζελος και ειμαι διπλα

Συνημμένα

• xedontiaris.jpg
    xedontiaris.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • xedontiaris1.jpg
    xedontiaris1.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το διαβασα...γιατι τα λες ξενερωτικα δε καταλαβα...

Για μένα μιλάω ρε παιδί μου, μου την σπάει τι να κάνω.
Αλλά αντίστοιχα μου ξεφεύγουν κι εμένα κάτι νιιιι και λιιι *P

Λογο δουλειας ερχομουν παρα πολυ συχνα πανω,εχω γνωρισει γαμω τα παιδια αλλα οταν μιλαγαν ηταν σαν να μου κανουν ηλεκτροσοκ.
Επειδη μιλαω αργα και βαρια και ειχα πειραιωτικο ΑΣΜ ολοι ο βορειοι μου λεγαν "Ρε Χαρε ολοι στο Πειραια τοσο μαγκες ειστε?"και τους ελεγα Ναι.Η απαντηση ηταν 10 μερες φυλακη :huh:

Πω πω γαμιέται ο Πειραιάς.
11 χρόνια εδώ πέρα, ζήτημα να έχω πάει 4 φορές εκεί πέρα.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Xαχαχαχα και εγω τα ιδια ρε Χαρο ειχα πανω στον Βορρα στον στρατο αλλα δεν γαμιετε...εγω τους ελεγα δεν ειμαι Πειραιωτης αλλα Εξαρχειωτης και στραβωναν ακομα περισσοτερο, λογο της νουτελας που εχουν φαει απο τα ΜΜΕ!!!
 Αλλα οταν και στο εξωτερικο, χιλιαδες χιλιομετρα απο την πατριδα, βλεπεις τους Βορειους να τραβανε κομπλεξ επειδη εισαι Αθηναιος εκει σιγουρευεσαι οτι παιζει γερο κομπλεξ  και αυτος που το εχει δεν εισαι μαλλον εσυ  ;)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω νευριαζω γιατι ειναι πολλοι/ες που το παιζουν αθηναιοι  ενω ας πουμε ειναι απο την καρδιτσα και ντρεπονται να το πουν...λες και το να εισαι απ την αθηνα ειναι σα να εισαι απ τη νεα υορκη... :jerking:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ε ας σου ξεφευγουν...κι εγω πειραια μενω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Xαχαχαχα και εγω τα ιδια ρε Χαρο ειχα πανω στον Βορρα στον στρατο αλλα δεν γαμιετε...εγω τους ελεγα δεν ειμαι Πειραιωτης αλλα Εξαρχειωτης και στραβωναν ακομα περισσοτερο, λογο της νουτελας που εχουν φαει απο τα ΜΜΕ!!!
 Αλλα οταν και στο εξωτερικο, χιλιαδες χιλιομετρα απο την πατριδα, βλεπεις τους Βορειους να τραβανε κομπλεξ επειδη εισαι Αθηναιος εκει σιγουρευεσαι οτι παιζει γερο κομπλεξ  και αυτος που το εχει δεν εισαι μαλλον εσυ  ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλακα οταν  ερθεις Αθηνα κανονισε να παμε για καφε.

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
εγω νευριαζω γιατι ειναι πολλοι/ες που το παιζουν αθηναιοι  ενω ας πουμε ειναι απο την καρδιτσα και ντρεπονται να το πουν...λες και το να εισαι απ την αθηνα ειναι σα να εισαι απ τη νεα υορκη... :jerking:

Αλλουνου παπα ευαγγελιο αυτο . Συμφωνω μαζι σου οτι και αυτο ειδος κομπλεξισμου ειναι...
Αλλα στην τελικη τι σημασια εχει απο που ειν αι ο καθενας? Οπου γης και Πατρις   :sunglasses:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

βελβυ μου μην σε χαλαει καθολου το νιι και το λιι.βρεθηκες στο καταλληλο σαϊτ.μονο οι μπουρδελιαρηδες εδω θα σε καταλαβουν,γιατι απλουστατα ολες οι ρωσιδες και οι ρουμανες μιλουν με το λιι και το νιι.οποτε παιρνεις αλλο ενα credit :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βελβυ μου μην σε χαλαει καθολου το νιι και το λιι.βρεθηκες στο καταλληλο σαϊτ.μονο οι μπουρδελιαρηδες εδω θα σε καταλαβουν,γιατι απλουστατα ολες οι ρωσιδες και οι ρουμανες μιλουν με το λιι και το νιι.οποτε παιρνεις αλλο ενα credit :grin:

Αν κι ένας τυφλός με είχε ρωτήσει αν είμαι από Καρδίτσα-μιας κι αναφέρθηκε πιο πάνω. :huh:
Mα δεν έχω ζήσει εκεί πέρα, πώς σκατά κονόμησα και κείνη την προφορά? >:(

Αλλουνου παπα ευαγγελιο αυτο . Συμφωνω μαζι σου οτι και αυτο ειδος κομπλεξισμου ειναι...
Αλλα στην τελικη τι σημασια εχει απο που ειν αι ο καθενας? Οπου γης και Πατρις   :sunglasses:

Και το σημερινό κοινωνικό μήνυμα από τον σφαίρα χαχαχα :P

Επισκέπτης

Εισαι τυρογαλο και το ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom