παπαζόλιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είσαι καλώς στις προγνώσεις εσύ το έχουμε πει αυτό.Πες αληθεια. Πόσα χρονια τωρα εχω προβλεψει ότι τελικα θα καταληξεις στην ΝΔ?
ΠτΔ βλέπεις να εκλέγει ο Σαμαράς ή όχι;
Είσαι καλώς στις προγνώσεις εσύ το έχουμε πει αυτό.Πες αληθεια. Πόσα χρονια τωρα εχω προβλεψει ότι τελικα θα καταληξεις στην ΝΔ?
όλη την διαδικασία εννοώ..10 λεπτα εμεινες στο παραβαν ρε συ? Δεν φοβηθήκανε μην επαθες τιποτα?
Μην τον τρομαζειs παλι....Θα ψηφισει Λεβεντη10 λεπτα εμεινες στο παραβαν ρε συ? Δεν φοβηθήκανε μην επαθες τιποτα?
Όχι.Είσαι καλώς στις προγνώσεις εσύ το έχουμε πει αυτό.
ΠτΔ βλέπεις να εκλέγει ο Σαμαράς ή όχι;
Δηλαδή έρχεται ο Σύριζα και η χρεοκοπία;
Περνάει φάση.Δεν μπορει! Κατι εκανες! Γιατι να εχει στραβωσει τοσο ο Νικ?
Τι εννοεις?Δηλαδή έρχεται ο Σύριζα και η χρεοκοπία;
Θα καλύψει την διαφορά τον 4 μονάδων το ελάχιστο ο Σαμαράς πιστεύεις;Τι εννοεις?
Όταν ερθει η ωρα θα τα πουμε. Οσο παντως ο Συριζα δεν ξεπερναει σε καμια δημοσκοπηση τα ποσοστα Ιουνιου 2012, όλα είναι ανοικτα.Θα καλύψει την διαφορά τον 4 μονάδων το ελάχιστο ο Σαμαράς πιστεύεις;
Πρώτον, ο ψήφος, ψαξτο και μετα βαρας το κεφάλι σου.Περνάει φάση.
Δε φτάνει που του δωσαμε τα εύσημα για την του, να στραβωσει κ απο πανω???
Πρώτον, το "ο ψηφος" είναι λαθος.Πρώτον, ο ψήφος, ψαξτο και μετα βαρας το κεφάλι σου.
Δεύτερον εχει δίκιο ο Αλεξ εσύ φταις που στραβωσα.
Τρίτον μην ανακατεύεις την πούτσα μου
Πρώτον, κούνα το κεφάλι σου.Πρώτον, ο ψήφος, ψαξτο και μετα βαρας το κεφάλι σου.
Δεύτερον εχει δίκιο ο Αλεξ εσύ φταις που στραβωσα.
Τρίτον μην ανακατεύεις την πούτσα μου
Ολα λάθος ρε πούστη μου, κλασική γυναίκα, πρώτα μιλάει και μετα σκέφτεται.Πρώτον, κούνα το κεφάλι σου.
Δεύτερον, αν θέλεις μπορείς να μας πεις γτ στράβωσες, διαφορετικά μείνε στραβωμένος.
Τρίτον, εσύ την ποστάρισες.
Δίκιο έχεις, "η" είναι το σωστό.Πρώτον, το "ο ψηφος" είναι λαθος.
Σε τι επιφυλάσσεσαι? Στο ότι το σωστο είναι "ο ψηφος"? Αστειεύεσαι.Ολα λάθος ρε πούστη μου, κλασική γυναίκα, πρώτα μιλάει και μετα σκέφτεται.
Και απο το κινητο δεν μπρω να γράφω και να ψάχνω τις αποδείξεις. Επιφυλάσσομαι ομως.
Δίκιο έχεις, "η" είναι το σωστό.
Κάτσε ρε αλεξ δεν μπορω και τους δυο και εσένα σε συμπαθώ.Πρώτον, το "ο ψηφος" είναι λαθος.
Δευτερον, είναι εμφανες αλλά θελουμε να μαθουμε το γιατι.
Τριτον συμφωνω . Πολύ την αναφερει και εκνευρίζομαι κι εγω.
Σε τι επιφυλάσσεσαι? Στο ότι το σωστο είναι "ο ψηφος"? Αστειεύεσαι.
Περαιτέρω το θεμα μας κυρίως δεν είναι αυτό, αλλά τι σου εκανε.
Κι ο Μπαμπινιώτης τοχει η, τι να σου πω, εγω η το χρησιμοποιώ.ο ψήφος είναι μεσαιωνικός τύπος και αντικαταστάθηκε από τον αρχαϊκό η ψήφος, δεν είναι λάθος ο τεγόπουλος το έχει και έτσι και αλλιώς ;)
Σημερα δεν θα ευχηθεις να πεθανω, σκατόψυχε?σκάσε βρωμόπουστα ΔΝΤ μέχρι το 2016 γαμημένε που θα έφευγε από το 14 ηλίθιε