Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ο ψήφος είναι μεσαιωνικός τύπος και αντικαταστάθηκε από τον αρχαϊκό η ψήφος, δεν είναι λάθος ο τεγόπουλος το έχει και έτσι και αλλιώς ;)
Ωπα ρε φιλολογε που εμαθες και μεσαιωνικους τύπους. Λαθος είναι.

Επισκέπτης
μέχρι το 2016 ?????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

μα τόσο γρήγορα θα φύγει ???

το σκατοφερέφωνο του σαμαρά ο γαμημένος πουστοάλεξ έσκιζε τα ρούχα του το μουνί ότι θα έφευγε από το 14 ο σιχαμένος τον γαμάς τώρα ή δεν τον γαμάς τον ξεφτιλισμένο άτιμο ;)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Κι ο Μπαμπινιώτης τοχει η, τι να σου πω, εγω η το χρησιμοποιώ.
Κάτσε ρε χαουζ τωρα που τους τρολάρω και τρελαίνονται. Εσένα δεν μπορω να σε τρολάρω. Ξερω και από που βγαίνει και ολα. Τα εχω γράψει εδω και μήνες στο θρεντ της Φαιδραγκουρου. Τα γραπτά μένουν και ευτυχώς.
Πάνω που είπα να παίξω λιγο μου το χαλας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
το σκατοφερέφωνο του σαμαρά ο γαμημένος πουστοάλεξ έσκιζε τα ρούχα του το μουνί ότι θα έφευγε από το 14 ο σιχαμένος τον γαμάς τώρα ή δεν τον γαμάς τον ξεφτιλισμένο άτιμο ;)
Αν φυγει δηλαδή τον Ιανουαριο θα ψηφισεις ΝΔ ή παλι Χρυση Αυγη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μολις ισοφαρισε το ξυλογλυπτο...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κάτσε ρε χαουζ τωρα που τους τρολάρω και τρελαίνονται. Εσένα δεν μπορω να σε τρολάρω. Ξερω και από που βγαίνει και ολα. Τα εχω γράψει εδω και μήνες στο θρεντ της Φαιδραγκουρου. Τα γραπτά μένουν και ευτυχώς.
:tired:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
:tired:

Επισκέπτης
Αν φυγει δηλαδή τον Ιανουαριο θα ψηφισεις ΝΔ ή παλι Χρυση Αυγη?

έπρεπε να είχε ήδη φύγει προ πολλού σύμφωνα με όσα λέγατε παλιότερα, άλλη φορά για πράγματα που δεν γνωρίζεις ή που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις την έκβασή τους θα αρχίζεις τα ποστ σου ως εξής "εγώ νομίζω ότι..." ή "κατά την γνώμη μου..." δεν θα τα παρουσιάζεις ως προδιαγεγραμμένα ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
έπρεπε να είχε ήδη φύγει προ πολλού σύμφωνα με όσα λέγατε παλιότερα, άλλη φορά για πράγματα που δεν γνωρίζεις ή που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις την έκβασή τους θα αρχίζεις τα ποστ σου ως εξής "εγώ νομίζω ότι..." ή "κατά την γνώμη μου..." δεν θα τα παρουσιάζεις ως προδιαγεγραμμένα ;)
Απαντηση δεν εδωσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom