Επισκέπτης
Κι ο Μπαμπινιώτης τοχει η, τι να σου πω, εγω η το χρησιμοποιώ.
και γω η το χρησιμοποιώ γιατί αυτό επικράτησε πάντως στην χειρότερη το αρσενικό είναι αδόκιμο και όχι λάθος ;)
Κι ο Μπαμπινιώτης τοχει η, τι να σου πω, εγω η το χρησιμοποιώ.
Σημερα δεν θα ευχηθεις να πεθανω, σκατόψυχε?
Ωπα ρε φιλολογε που εμαθες και μεσαιωνικους τύπους. Λαθος είναι.ο ψήφος είναι μεσαιωνικός τύπος και αντικαταστάθηκε από τον αρχαϊκό η ψήφος, δεν είναι λάθος ο τεγόπουλος το έχει και έτσι και αλλιώς ;)
Ωπα ρε φιλολογε που εμαθες και μεσαιωνικους τύπους. Λαθος είναι.
Εκεινην όχι δηλαδή?Κάτσε ρε αλεξ δεν μπορω και τους δυο και εσένα σε συμπαθώ.
σκάσε βρωμόπουστα ΔΝΤ μέχρι το 2016 γαμημένε που θα έφευγε από το 14 ηλίθιε
Πω πω εχεις και λεξικά στο σπιτι?σκάσε άτιμε άνοιξα το λεξικό και το είδα γαμημένε σκασμός ;)
2116 καλυτερα ε?μέχρι το 2016 ?????
μα τόσο γρήγορα θα φύγει ???
Πω πω εχεις και λεξικά στο σπιτι?
μέχρι το 2016 ?????
μα τόσο γρήγορα θα φύγει ???
Κάτσε ρε χαουζ τωρα που τους τρολάρω και τρελαίνονται. Εσένα δεν μπορω να σε τρολάρω. Ξερω και από που βγαίνει και ολα. Τα εχω γράψει εδω και μήνες στο θρεντ της Φαιδραγκουρου. Τα γραπτά μένουν και ευτυχώς.Κι ο Μπαμπινιώτης τοχει η, τι να σου πω, εγω η το χρησιμοποιώ.
Αν φυγει δηλαδή τον Ιανουαριο θα ψηφισεις ΝΔ ή παλι Χρυση Αυγη?το σκατοφερέφωνο του σαμαρά ο γαμημένος πουστοάλεξ έσκιζε τα ρούχα του το μουνί ότι θα έφευγε από το 14 ο σιχαμένος τον γαμάς τώρα ή δεν τον γαμάς τον ξεφτιλισμένο άτιμο ;)
Κάτσε ρε χαουζ τωρα που τους τρολάρω και τρελαίνονται. Εσένα δεν μπορω να σε τρολάρω. Ξερω και από που βγαίνει και ολα. Τα εχω γράψει εδω και μήνες στο θρεντ της Φαιδραγκουρου. Τα γραπτά μένουν και ευτυχώς.
Πάνω που είπα να παίξω λιγο μου το χαλας.
Άντε τωρα χάλασε. Τη συμπαθώ και εκείνη, απλά επειδή μου κράτησε κατι που είπα για 150 σελίδες, της πάω κόντρα.Εκεινην όχι δηλαδή?
Κάτσε ρε χαουζ τωρα που τους τρολάρω και τρελαίνονται. Εσένα δεν μπορω να σε τρολάρω. Ξερω και από που βγαίνει και ολα. Τα εχω γράψει εδω και μήνες στο θρεντ της Φαιδραγκουρου. Τα γραπτά μένουν και ευτυχώς.
Πάνω που είπα να παίξω λιγο μου το χαλας.
Εχει ωρα, αλλά εγω στο γατάκι μου δεν το βάζωΜολις ισοφαρισε το ξυλογλυπτο...
Αν φυγει δηλαδή τον Ιανουαριο θα ψηφισεις ΝΔ ή παλι Χρυση Αυγη?
Απαντηση δεν εδωσες.έπρεπε να είχε ήδη φύγει προ πολλού σύμφωνα με όσα λέγατε παλιότερα, άλλη φορά για πράγματα που δεν γνωρίζεις ή που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις την έκβασή τους θα αρχίζεις τα ποστ σου ως εξής "εγώ νομίζω ότι..." ή "κατά την γνώμη μου..." δεν θα τα παρουσιάζεις ως προδιαγεγραμμένα ;)
Αν λες μλκς εγω σου φταιω???Άντε τωρα χάλασε. Τη συμπαθώ και εκείνη, απλά επειδή μου κράτησε κατι που είπα για 150 σελίδες, της πάω κόντρα.
Ξέρει ρωτά τη.