life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Βρε βρε βρε
γεια σου,τί κάνεις;Βρε βρε βρε
Εδωγεια σου,τί κάνεις;
Γαμιέται στην τέχνη...Εδωξυνω τ αρχιδια μουσυμμετεχω στα φορα
Τι κανει ο καλλιτεχνηs?????
Καταλαβα.....Μονο οι αρχαιοι ειχαν τεχνηΓαμιέται στην τέχνη...
Υπήρχαν πολλοι πιο ενδιαφεροντες τρόποι να ανάψουν τα αίματα, αλλά ειστε της πγιοτητας εδω μεσαΆντε ντέ να ανάψουν λιγο τα αίματα, εχω αρχίσει να βαριέμαι. Τωρα αποκτά ενδιαφέρον.
Λοιπόν καλα διεκρινες.
Ο ψήφος αλεξ όχι η ψήφος
Τρολαρεις? Εχεις κατι ή μου φαινεται?Ο ψήφος αλεξ όχι η ψήφος
Γιατι κατι μου λεει ότι ευθυνεσαι εσυ???Υπήρχαν πολλοι πιο ενδιαφεροντες τρόποι να ανάψουν τα αίματα, αλλά ειστε της πγιοτητας εδω μεσα
Τεσπά, τι συμβαινει εν προκειμένω??
Από Ελια στις ευρωεκλογες, ΝΔ στις βουλευτικες. Λογικη εξελιξη.πάντως αν παραμείνω χάρη στην νομική υποστήριξη του αλέκου όταν γίνουν εκλογές θα ψηφίσω ΝΔ.
Δεν εχω ιδεα!!!Γιατι κατι μου λεει ότι ευθυνεσαι εσυ???
Από Ελια στις ευρωεκλογες, ΝΔ στις βουλευτικες. Λογικη εξελιξη.
Δεν μπορει! Κατι εκανες! Γιατι να εχει στραβωσει τοσο ο Νικ?Δεν εχω ιδεα!!!
Ασε που εχω να μπω δυο μερες σχεδον!!!
Έλα απλά και μόνο λογική; Πες και τίποτα ακόμα όπως: ''εκπληκτική'' ας πούμε.Από Ελια στις ευρωεκλογες, ΝΔ στις βουλευτικες. Λογικη εξελιξη.
Ναι, λιγο πριν τις ευρωεκλογες.κάποια στιγμή είχε παίξει και χρυσαύγουλο...
Βάτραχε τι εγινε? Ξεσαλώσαμε?σκάσε μωρή πουτάνα που χτυπιέσαι κιόλας και ο ψήφος είναι απλά επικράτησε το θυλικό άντε πουτάνα ;)
Είδες πόσα πράγμα μέσα σε 10 μόνο λεπτά;Ναι, λιγο πριν τις ευρωεκλογες.
Αλλά τελικα αποφασισε να ψηφισει Συριζα.
Του επεσε όμως το ψηφοδελτιο του Συριζα στο καλαθι κατά λαθος, δεν το εβρισκε και ντραπηκε να ζητησει άλλο.
Αποφασισε λοιπον να ψηφισει ΔΗΜΑΡ. Βρισκει το ψηφοδελτιο που εγραφε το ονομα της Αλ-Σαλεχ, γιατι νομιζε ότι ηταν υποψηφια της ΔΗΜΑΡ.
Όμως το ψηφοδελτιο ηταν της Ελιας. Το οποιο εριξε στην καλπη αλλά το αντιληφθηκε μερικες ωρες αργοτερα.
Πες αληθεια. Πόσα χρονια τωρα εχω προβλεψει ότι τελικα θα καταληξεις στην ΝΔ?Έλα απλά και μόνο λογική; Πες και τίποτα ακόμα όπως: ''εκπληκτική'' ας πούμε.
Έτσι τυπικά και ψυχρά με υποδέχεσαι στο κόμμα; :-
10 λεπτα εμεινες στο παραβαν ρε συ? Δεν φοβηθήκανε μην επαθες τιποτα?Είδες πόσα πράγμα μέσα σε 10 μόνο λεπτά;