wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ματάκια μουΔεν ντρεπεσαι ρε προδοτη? Κριμα τις μεσολαβήσεις μου να μην σε πετάξουνε παλι.
Ματάκια μουΔεν ντρεπεσαι ρε προδοτη? Κριμα τις μεσολαβήσεις μου να μην σε πετάξουνε παλι.
τι γίνεται χονρούλη;
το ικανοποιείς το αφεντικό σου;
Για ολους μεσολαβω αγαπη μου και εισπραττω αχαριστίαΜατάκια μου
ζω ακόμα παρά τις αναφορές που έχεις κάνειγαμάω κάτι περίεργους σαν και σένα... τι κάνεις μωρή γλίτσα ?? ζείς ακόμη ??
Δηλαδή είσαι ο σωτήρας μου,ο ιππότης μου που με γλίτωσε από τον κακό δράκο Αντισθένη;Για ολους μεσολαβω αγαπη μου και εισπραττω αχαριστία
αν μεινει τελικα ο παπαβλημας θα σου κοψω ενα ευρω απο το φιφα ;)Για ολους μεσολαβω αγαπη μου και εισπραττω αχαριστία
ζω ακόμα παρά τις αναφορές που έχεις κάνει
χοντροκώλα.
Εγω την προσπαθεια μου την εκανα. Αλλά βλέπεις, δεν βοηθαει και ο ιδιος.αν μεινει τελικα ο παπαβλημας θα σου κοψω ενα ευρω απο το φιφα ;)
Ο χιποακης τι εγινε ρε συ?μπααα... εγώ σε θέλω στο σάιτ... πρέπει να έχουμε μερικούς χαζούς για να γελάμε ... ειδικά τώρα που έφυγε και ο χαπάκης....
για τους χοντρούς ποια η γνώμη σου;μπααα... εγώ σε θέλω στο σάιτ... πρέπει να έχουμε μερικούς χαζούς για να γελάμε ... ειδικά τώρα που έφυγε και ο χαπάκης....
ειναι αναρχοκνιτης ο παπασαλιας, χτυπαει το συστημα στη ριζα τουΕγω την προσπαθεια μου την εκανα. Αλλά βλέπεις, δεν βοηθαει και ο ιδιος.
Αυτή τη βδομαδα είναι κομμουνιστης?ειναι αναρχοκνιτης ο παπασαλιας, χτυπαει το συστημα στη ριζα του
Ο χιποακης τι εγινε ρε συ?
Δεν έχετε με ποιον να παίξετε τωρα??Ο χιποακης τι εγινε ρε συ?
παντα ηταν ανησυχο νειατο ο ζοληςΑυτή τη βδομαδα είναι κομμουνιστης?
πάντως αν παραμείνω χάρη στην νομική υποστήριξη του αλέκου όταν γίνουν εκλογές θα ψηφίσω ΝΔ.παντα ηταν ανησυχο νειατο ο ζολης
Άντε ντέ να ανάψουν λιγο τα αίματα, εχω αρχίσει να βαριέμαι. Τωρα αποκτά ενδιαφέρον.Διακρίνω μία εμπάθεια τελευταια ;)
να κανεις και ενα εξωδικο στον ΠΠο για τα δεδουλευμενα που σου χρωσταει ;) μετα χαρας θα αναλαβει δωρεαν τη νομικη σου εκπροσωπιση ο αλεξ απεναντι σε ενα κομματικο στελεχος του τσυριζα ;) τωρα που γυριζει κοιτα να τα κονομησεις ζολη ;)πάντως αν παραμείνω χάρη στην νομική υποστήριξη του αλέκου όταν γίνουν εκλογές θα ψηφίσω ΝΔ.
Ο ψήφος αλεξ όχι η ψήφος
να κανεις και ενα εξωδικο στον ΠΠο για τα δεδουλευμενα που σου χρωσταει ;) μετα χαρας θα αναλαβει δωρεαν τη νομικη σου εκπροσωπιση ο αλεξ απεναντι σε ενα κομματικο στελεχος του τσυριζα ;) τωρα που γυριζει κοιτα να τα κονομησεις ζολη ;)