Επισκέπτης
Απαντηση δεν εδωσες.
θα το σταθμίσω όταν έρθει η ώρα πάντως λαμόγια που κατέστρεψαν την χώρα δεν ψηφίζω είμαι πατριώτης
Απαντηση δεν εδωσες.
Αρα τι αποκλειεται?θα το σταθμίσω όταν έρθει η ώρα πάντως λαμόγια που κατέστρεψαν την χώρα δεν ψηφίζω είμαι πατριώτης
Αν δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ όταν εχεις τα ρούχα σου, κάτσε εδώΑν λες μλκς εγω σου φταιω???
Να το κοιτάξεις, μπορει να είναι καταρράκτης.Νομίζω ότι αφότου είδαμε όλοι το πουλί του Νικ μου έχει αυξηθεί η μυωπία
2116 καλυτερα ε?
Που εισαι μωρό μου. Τσακώνομαι και δεν με υποστηρίζεις.Τι έγινε έχουμε επισκέπτες;
Τι πιστευεις ότι θα επικρατησει? Εγω λεω ΝΑΙ και διακοπή αποχης.Επίσης τι να ψηφίσω στο δημοψήφισμα;λέω όχι κ απεργία διάρκειας
Αν δεν καταλαβαινουν οι άλλοι το χιούμορ σου, ισως θα ήταν καλύτερο να το κρατήσεις για τον εαυτό σου!!!Αν δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ όταν εχεις τα ρούχα σου, κάτσε εδώ
Στο δημοψηφισμα λέω να ψηφίσω ναι.... για ΝΔ κωλύομαι ακόμη!!!Ροζυ τι θα ψηφισεις στο δημοψήφισμα?
Μου αρκει να ψηφισεις Ελια προς το παρον.Στο δημοψηφισμα λέω να ψηφίσω ναι.... για ΝΔ κωλύομαι ακόμη!!!
Αν εισαι η μοναδική που δεν καταλαβαίνεις ίσως θα ηταν φρόνιμο να ζητήσεις ευθανασία.Αν δεν καταλαβαινουν οι άλλοι το χιούμορ σου, ισως θα ήταν καλύτερο να το κρατήσεις για τον εαυτό σου!!!
Τρια κωλοδαχτυλα στη Ροζυ ενώπιον μου????????????????Αν εισαι η μοναδική που δεν καταλαβαίνεις ίσως θα ηταν φρόνιμο να ζητήσεις ευθανασία.
Συγνωμη συντροφεΤρια κωλοδαχτυλα στη Ροζυ ενώπιον μου????????????????
Είδες κάποιον να γελάει???Αν εισαι η μοναδική που δεν καταλαβαίνεις ίσως θα ηταν φρόνιμο να ζητήσεις ευθανασία.