Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
......

........  :huh: Η περιγραφή των γεγονότων πού κάνετε μού άρκεί για να δώσει τήν αίσθηση θλίψης γιά τήν οποία δέν μιλάτε έπίσης!
δεν βρισκω το λογο να ειμαι θλιμμενος ,ο μεγαλειοτατος αλεξ με εχει κανει φιλο του,κανω γραμματειακη υποστηριξη πουτσας στην ερη,επεισα το κοινωνικο κρατος οτι γραφω στο μπου με μπραιγ και συνεχιζει να μου χορηγει επιδομα περι  τυφλοτητας σαραμαγκου ο σαμαρας λεει οτι το 2020 τα οικονομικα μου θα ειναι σενια τι αλλο θελω
URL]]

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Καλημέρα, μία ημέρα απουσίασα, προσετέθησαν περίπου 20 σελίδες, η πλειονότητα των οποίων είναι υβριστικές.

Που θά πάει, δεν θα προβλεφθεί η άρση του απορρήτου στο διαδίκτυο? Να δώ τότε ποιοί θα βρίζουν ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
δεν βρισκω το λογο να ειμαι θλιμμενος ,ο μεγαλειοτατος αλεξ με εχει κανει φιλο του,κανω γραμματειακη υποστηριξη πουτσας στην ερη,επεισα το κοινωνικο κρατος οτι γραφω στο μπου με μπραιγ και συνεχιζει να μου χορηγει επιδομα περι  τυφλοτητας σαραμαγκου ο σαμαρας λεει οτι το 2020 τα οικονομικα μου θα ειναι σενια τι αλλο θελω http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/personnages/vil2_anglais3.gif[/img[/URL]]
[/quote].........

......... Ω Ω Ω Ω Ω , ή δεύτερη καί η πρώτη αλήθεια μοιάζουν άντιφατικές, και όμως δεν είναι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Στον "από μηχανής θεό" ότι έχω να του πώ, το γράφω ανοιχτα. Αυτό είναι γνωστό. Επίσης γνωστό είναι και το ποιά  υποστήριξε τον Λάκη, όταν ο μακαρίτης μου έβρισε το σόϊ, μου ελεγε οτι θα μου γαμήσει τη μανα, ότι θα χέσει στα κοκκαλα των νεκρών μου κλπ,  και ποιά με λοιδωρούσε όταν εγώ τον καλούσα να μου τα πεί από κοντά.

Συνεπώς, καμία σπόντα. Όπως εσείς έχετε άποψη για μένα, έχω και εγώ για εσάς. Κάποια πράγματα ειναι αμοιβαία καλή μου.

Εικοτολογώ ότι την ίδια άποψη έχουμε Άγιε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
[size=10pt][move]ΠΡΟΣΟΧΗ![/move][/size]

[size=10pt]ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 4 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.[/size]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1.

Και επειδή με σώσατε θα αρχίσω τις αποκαλύψεις παραθέτοντας μία φωτογραφία σας που μου έδωσε ο κύριος Alpula.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=208527.0;attach=581457;image[/img[/URL]]

Το νήμα δέχεται με ευαρέσκεια το πρώτο στοιχείο, που εδέησε να μας προσκομίσει ο ανακριτής μας, κ. NICK TRIVE [ μετά από 68 σελίδες!!!, βλ. σελ. 68 ] και το οποίο αναφέρεται στην ύπαρξη του κ. The Saint. Ο ανακριτής θεωρεί το στοιχείο αυτό ως φωτογραφία. Είναι όμως σαφές ότι η θεώρησή του αυτή βασιζόταν στον ενθουσιασμό του.
Το στοιχείο αυτό αποτελεί, προφανέστατα, προϊστορική τοιχογραφία από το σπήλαιο της Αλταμίρα [ Ισπανία ]. Η ύπαρξη του στοιχείου αυτού μας δημιουργεί μία βεβαιότητα και δύο προβληματισμούς.
Η βεβαιότητα έγκειται στο ότι ο κ. The Saint εμφανίζεται να έχει ανθρώπινη μορφή, πράγμα που διώχνει τους μύχιους φόβους μας ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάποια άλλη μορφή ζωής, άγνωστη στο ανθρώπινο γένος.
Οι προβληματισμοί όμως είναι δύο:
α] Αν ο κ. The Saint είναι ένα άτομο, που επιζεί από τότε έως σήμερα, φοβούμαι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό highlander, όπως το είδος αυτών των αθανάτων ανθρώπων έχει αποδοθεί στον κινηματογράφο.
β] Αν όμως δεν είναι ένα και το αυτό πρόσωπο αλλά αντίθετα έχουμε να κάνουμε με μία βιολογική διαδοχή ατόμων, πίσω από την περσόνα του από την προϊστορία έως σήμερα, τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία < στοά > παλαιότερη και ισχυρότερη από τη Τεκτονική.
Και τα δύο ενδεχόμενα μας εμβάλλουν δέος, πλήν όμως το νήμα αυτό δεν πτοείται και η αναμφισβήτητη αξία του αντιπάλου μας θα προσδώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη μας, η οποία προσδοκάται μετά βεβαιότητας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2.
Το νήμα ανακοινώνει ότι σε έτερο ποντικοβριθές σπήλαιο της ιδίας περιοχής [ Αλταμίρα ] βρέθηκε ρυπαρό, λιπαρό, μιερό και βρίθον μυκήτων και μικροβίων επίμηκες [ 28,00 cm ] αντικείμενο.
Το παλαιοντολογικό τμήμα του νήματος απεφάνθη ότι πρόκειται για το πρωτότυπο ξυλόγλυπτο πέος του κ. ΜΑΚΗΣ 14.
Το αντικείμενο απολυμάνθηκε ενδελεχώς και στη συνέχεια παραδόθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του νήματος για περαιτέρω ανάλυση.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3.
Ο καθένας κάπως το "παίζει" εδώ μεσα. Άλλος σκληρός αιμοσταγής  κομμουνιστοφάγος, άλλος ακραιφνης φιλελεύθερος ξερόλας, αλλη μυαλοπώλης.  ;)

Άλλωστε πίσω από το πληκτρολογιο, όλοι μάγκες είμαστε. Γαμαμε οικογένειες, μάναδες, πατεράδες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.  Στα ραντεβού "του νόου ας μπετα" είναι που έχουμε το έχουμε πρόβλημα και χεζόμαστε να πάμε. Καλή ώρα όπως ο μακαρίτης ο φίλος σας ο Λάκης.  :)

Εγώ πάντως ενάρετος δεν ήμουν πλήρως ποτέ.  :)

Το νήμα δηλώνει ότι η παραπάνω δήλωση του κ. The Saint αποτελεί πλέον μέρος του ιδεολογιμού μανιφέστου μας.
[move][size=10pt][size=10pt]WE SHALL WIN[/size][/size][/move]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4
Το νήμα ανακοινώνει:
α] την ευαρέσκειά του για την ευγενή συμμετοχή του κ. House of Fun στη μουσική επένδυση και όχι μόνο.
β] την έκπληξή του όταν έγινε γνωστό ότι ο εικονοθέτης μας, κ. brabus67, παρέχει τις υπηρεσίες του και για την γραμματειακή υποστήριξη ετέρου μέλους του μπου. Σοβούσης της οικονομικής κρίσεως δε μπορούμε να του το απαγορεύσουμε πλην όμως του υποδεικνύουμε ότι δεν θα πρέπει να επηρεασθεί και να υιοθετήσει τις εκφράσεις της νεοτεύκτου εργοδότιδός του.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Την καλησπέρα μου στο 3ο πιο ποιοτικό θρεντ και σ όλη την εκλεκτή παρέα.
Συνεχίζω με κάτι για ολους τους jazzεμένους φίλους μας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
πγιοτικό ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.016
Πόντοι
25.467
....
......... ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΜΕ ΔΟΛΟ... :) Μήπως αίσθάνεστε ότι ή ζωή σας δεν είναι όπως ακριβώς τη θέλετε???????????????
Μήπως νιώθετε ότι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, χωρίς όμως να μπορείτε νά τό προσδιορίσετε ????????????????

Καθόλου.

Άλλωστε η ανάμειξη της πιο βαρετής στερούμενης εφευρετικότητος καθως και αρσενικων γεννητικών οργάνων κλωνομάνας, ήτο αναμενόμενη.  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3.
Το νήμα δηλώνει ότι η παραπάνω δήλωση του κ. The Saint αποτελεί πλέον μέρος του ιδεολογιμού μανιφέστου μας.
[move][size=10pt][size=10pt]WE SHALL WIN[/size][/size][/move]
Ηδη φαινεται η υπεροχη αλλωστε  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2.
Το νήμα ανακοινώνει ότι σε έτερο ποντικοβριθές σπήλαιο της ιδίας περιοχής [ Αλταμίρα ] βρέθηκε ρυπαρό, λιπαρό, μιερό και βρίθον μυκήτων και μικροβίων επίμηκες [ 28,00 cm ] αντικείμενο.
Το παλαιοντολογικό τμήμα του νήματος απεφάνθη ότι πρόκειται για το πρωτότυπο ξυλόγλυπτο πέος του κ. ΜΑΚΗΣ 14.
Το αντικείμενο απολυμάνθηκε ενδελεχώς και στη συνέχεια παραδόθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του νήματος για περαιτέρω ανάλυση.
:2funny: :2funny: :2funny:
Μην παραλειψουμε να το κοπιαρουμε αγαπητε ειναι συλλεκτικο κομματι!!!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ενασχόληση με θέμα στερούμενου σημασίας συνιστά στρέβλωση: Διότι δημιουργεί τεχνητή ζήτηση, γεγονός που αναιρεί την αρχή του αποδοτικού ανταγωνισμού (Leistungswettbewerb).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.935
Πόντοι
26.096
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ενασχόληση με θέμα στερούμενου σημασίας συνιστά στρέβλωση: Διότι δημιουργεί τεχνητή ζήτηση, γεγονός που αναιρεί την αρχή του αποδοτικού ανταγωνισμού (Leistungswettbewerb).

Και για τον Αριστοφάνη τα ίδια έλεγαν οι σύγχρονοί του ...  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Καθόλου.

Άλλωστε η ανάμειξη της πιο βαρετής στερούμενης εφευρετικότητος καθως και αρσενικων γεννητικών οργάνων κλωνομάνας, ήτο αναμενόμενη.  :)
.
Θά συμφωνήσω έν μέρει , αλλά ή πληθώρα τών γραπτών έντός τού θρέντ είναι χιμαιρική ή αύθαίρετη...... τό γούστο τών όμιλητών
...........στρέφεται σε πράγματα έξαιρετικά άνούσια σέ θέματα που αφήνουν άδιάφορους τους πιο πολλούς καί που δεν φαίνονται καθόλου γοητευτικά.
Εδώ ή άνώτερη φύση μετρά τις άξίες σέ προσωπική κλίμακα....ώφελιμιστικού φυσικά διά τόν χιμαιρισμό !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom